melekcimm inşallah olucak canımm budefa.bencede 2 tane koydur imkanın varsa,hatta 3:))hepsi tutsun 3üzün olsun inşallahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!zor olur ama çok güzel olur.
ben geldim kızlaaarrrr
melek çok sevindim bir sürü yumoşun olmuş
2 tane bebiş olsun konsun sana inşallaahhhh
elanaz rüyası olmuş yakın zamanda kendi de olacaka inşallaahhh
ümraniyede bi kaç şey beğendim başkada beğenmedim memoda haftaya alalım dedi ayın 20sine kadar full doluyuz anlıycanız gelen giden yemek yap bulaşık çay hizmetçi sevim emrinizde
yogun hatun burp iş macerelarına atılmışın gene kolay gelsin çorbandan bana da bir tabak gönderiver:)
denizim ay gelsen ne iyi olurdu ama eşin haklı kuzum uzun yol falan yorma kendini sen şu sıralar tedbirli olmakta yarar var canım gene gelirsin kapımız hep acık eşinle de Allah kavustursun sayılı gün gecer gider üzülme sen
sevimcim çok koşturma sen yine de kuzum dikkat et ayaklandım derken bitmesin enerjin
balcım hadi hayırlı haberler gelir insallah bu aksam senden de
bebişim ben cok arastırmamıstım direk umut tüp bebege gitmiştim ama bişey diyemiyorum yine de bikac yerle görüş derim ben
melegim yumosların sayısı masallah cok güzel bence de iki tane koydur ayy hayırlısıyla geliyor bebiş ya da bebişler insallah
elanazım bu ayın yıldızı sen olacaksın demek aman aman ne güzel masallah hadi insallah:)
yaaaa ama benim vaktim yok ki desenize 1 ay ertelenicek bu iş gezerken merkezleri
melek ya senin neden o kadar acıdı canım ya bende hiç acı olmamıştı...
neyse yumoşlar olmuş hadi gözün aydın ,bendende 1 koli yumurta çıkmıştı:))
bence şansın varsa 2 tane koydur ikiz olsun ne olur sanki
en fazla kavga ederler
bende bugün komşuya geçtim okuldan gelince
ardından duş alayım rahatlayayım dedim ama nerdeeeeee
her yerim ağrıyor ya((
iyi akşamlar hatunlar...bebingim bence herkes bi hastane ismi söylerse kafan karışır tatlım.. hangisi senin içine siniyorsa ona git tatlım...
sermestim hastamı oluyor alabilisen al tabi rapor canım sonuçta yasal hak bu...
özlemcim dee başlamış hazırlıklara ne güzel sırada denizim var...
semram arayışlara girmiş ek besinlere başlayınca yiyecekleri taşıma telaşı başlamış...anlaşılan telaş artarak devam edecek...
sevimcim kız kendini çok yorma ayakta çok kalma belin ağrımıyormu ayakta kalınca...
burpum bir koşuşturmacanın içnde huzurluol ama yoğn ol tatlım hiç önemli değil...
gelelim meleğime tatlım yumurtaların çok güzel...bence 2 embriyo koydurma şansın varken değerlendir sonuçta şansın artacak ben şayet ikizlerim olsun çok isterdim ama çok şükür 1 tane de olsa verdi rabbim...inş sendende en kısa sürede güzel bir haber gelecek...
elanazcım inş tuanayımın rüyası çıkar tatlım dualarım sizlerle...
gülimuscum henüz gelmemişsin dra gittin mi?
tuanayımda çok yoğunmuş bu aralar ama benim çok hoşuma gidiyor birden fazla şeyi birlikte yürütüyorsunuz
mavicim bana en yakın sensin inş sen bu batma olayını yaşamazsın çok zor...
dün akşam dr gittim progestoron sonucum 6.22 yumurtlama olmamış olabilirmiş. gebelik için daha üstü olması gerekliymiş regli olunca 3. günü çağırdı. yumurta takibiyapıcakmış. klomene başlıcaz diyor. iğneyle başlamızı önerdim önce hapla denicekmişiz zaman kaybı olmasın dedim ama anlatamadım. hiç sevmedim ben bu kadını elektrik alamadım.
ilgisiz gibi geldi bana beni ilaçla uğraştırmasını istemiyorum bir an önce iğne tedavisiyle başlayıp ovitrella çatlatma iğnesiyle sonucuna ulaşmak istiyorum.
eşime tüp yaptıralım diyorum oda bi kaç ay olmaz diyor mahkeme olayı sonuçlanması beklicekmişiz. akşam baya ağlattı beni çok üzdü. küstürdü beni saçma sapan takiplerle uğraşmak istemiyorum ben 20 li yaşlarda değilimki anlamıyor. oda çok istiyormuş ama avukat masrafı için kredi çekicekmiş mahkemenin 4 yıldır sonuçlanndığı yok şimdimi sonuçlanıcak ya artık bastonla bekleriz heralde mahkemenin sonuçlanmasını tüpe başlamak için zamane bebişleri nazlı gelmiyor işte doğal yolla yapıcak bişiy yok 40 yaşımımı beklicem olsun diye çok moralim bozuk dr da moral bozmaya birebir zaten
balcım içine sinmediyse başka bir dr a git
içine sinmesi önemli çünkü
yaşı bazen bende probem yapıyorum ama
çok da takmamak lazım millet 60 ında bile doğuruyor
bizimde olucaksa kaç yaşında olursa olsun olucak
olmayacaksa da ne yapsak da olmayacak
onun için kendini çok da kasma ama elimizden gelenide yapıcaz tabi ki
canım ev adresini vermişsin sanırım istersen iş adresini ver hafta içi evde olmuyorsun ki
bende platesimi yaptım kahvaltımı yaptım
kimse olmadığına göre çıkıyorum
cuma günü misafirim gelicek
perşembe temizlik yapayım diyordum ama
bugünden biraz biraz yapayım da o gün de toz falan alırım sadece
benim bugün saat 17.45 dr. randevum var ve yine heycanlanmaya basliyorum:122: :122: :122:
ada iyi teyzesi,şükür ateşlenmedi,4 tane aşı oldu ama ateşlenmeden atlattık,çok mutluyum:)sen nasılsın?iş yapıyorsundur şuan mutemelen.ben burdayım zasacım ama sen bende görünmüyorsun
Ada nasıl oldu ateşi falan çıkmamıştır umarım
bendee,bendeeee...haber verr unutmaa.benim bugün saat 17.45 dr. randevum var ve yine heycanlanmaya basliyorum:122: :122: :122:
merhaba.iyiyiz cnm.sen??merhaba şekerlerimmmmmmm
nasılsınız...
bende portakallı kurabiye yaptım kendime hadi gelin yiyelim
az kaldı bu gün gene tartıştık kendi evim yapılsada bi geçsem yasevimmmmmmmm senin anan daha öldürmedi mi seni
sana da teşekkür ediyor kaynanasıııııııııııı
yok canım ayakta kalınca belim ağrımıyor çok şükür sık idarra gitmek ve mide sorunu dışında her şey normaliyi akşamlar hatunlar...bebingim bence herkes bi hastane ismi söylerse kafan karışır tatlım.. hangisi senin içine siniyorsa ona git tatlım...
sermestim hastamı oluyor alabilisen al tabi rapor canım sonuçta yasal hak bu...
özlemcim dee başlamış hazırlıklara ne güzel sırada denizim var...
semram arayışlara girmiş ek besinlere başlayınca yiyecekleri taşıma telaşı başlamış...anlaşılan telaş artarak devam edecek...
sevimcim kız kendini çok yorma ayakta çok kalma belin ağrımıyormu ayakta kalınca...
burpum bir koşuşturmacanın içnde huzurluol ama yoğn ol tatlım hiç önemli değil...
gelelim meleğime tatlım yumurtaların çok güzel...bence 2 embriyo koydurma şansın varken değerlendir sonuçta şansın artacak ben şayet ikizlerim olsun çok isterdim ama çok şükür 1 tane de olsa verdi rabbim...inş sendende en kısa sürede güzel bir haber gelecek...
elanazcım inş tuanayımın rüyası çıkar tatlım dualarım sizlerle...
gülimuscum henüz gelmemişsin dra gittin mi?
tuanayımda çok yoğunmuş bu aralar ama benim çok hoşuma gidiyor birden fazla şeyi birlikte yürütüyorsunuz
mavicim bana en yakın sensin inş sen bu batma olayını yaşamazsın çok zor...
canım sakın kendini sitrese sokma eşin istemiyormu otur güzelce konuş bence çünkü bu her şeyden önemli ama dava yı kafasına takıyorsa ondanda olmuyordur hamile kalmakla sorun bitmiyor gülüm eğer sonu iyi olmuyacaksa olmasın bekle allahım senin gönlündekini vercek burdaki bütün kızların yüreği çok güzel mevlam vercekkkkkkkkkk siz inanındün akşam dr gittim progestoron sonucum 6.22 yumurtlama olmamış olabilirmiş. gebelik için daha üstü olması gerekliymiş regli olunca 3. günü çağırdı. yumurta takibiyapıcakmış. klomene başlıcaz diyor. iğneyle başlamızı önerdim önce hapla denicekmişiz zaman kaybı olmasın dedim ama anlatamadım. hiç sevmedim ben bu kadını elektrik alamadım.
ilgisiz gibi geldi bana beni ilaçla uğraştırmasını istemiyorum bir an önce iğne tedavisiyle başlayıp ovitrella çatlatma iğnesiyle sonucuna ulaşmak istiyorum.
eşime tüp yaptıralım diyorum oda bi kaç ay olmaz diyor mahkeme olayı sonuçlanması beklicekmişiz. akşam baya ağlattı beni çok üzdü. küstürdü beni saçma sapan takiplerle uğraşmak istemiyorum ben 20 li yaşlarda değilimki anlamıyor. oda çok istiyormuş ama avukat masrafı için kredi çekicekmiş mahkemenin 4 yıldır sonuçlanndığı yok şimdimi sonuçlanıcak ya artık bastonla bekleriz heralde mahkemenin sonuçlanmasını tüpe başlamak için zamane bebişleri nazlı gelmiyor işte doğal yolla yapıcak bişiy yok 40 yaşımımı beklicem olsun diye çok moralim bozuk dr da moral bozmaya birebir zaten
memoyla geldim canım oto koltuğu falan baktık hastane çıkışı battaniye havlu sepet kapı süsü şeker falan oto koltuğu çok pahalı dedi memo ana kucağı var zaten ne gerek var dei bakalım belki bu hafta gene gelir o alır gerçi oda bensiz gitmez ama ben doluyumsevimcim ümraniye pazar günü kiminle alışverişe gelicen yani benim oturduğum semte gelicen kızzzzz
elanazcım acele etme canım ay sonuna doğru diyordu kızlar hep beraber gönderelim olurmu
zasacım nasılsın canım adacımın aşılarının ateşsiz geçmesi çok güzel oh yaaa
ohh afiyet olsun,değil kendimiçin kurabiye yapmak,mutfaktan bi kafve alıp gelmem,çok tembelim iş bana gelince.bu diyet olayı bile zor oldu,saatli ye,yemek hazırla,,,zor oldu zoor.bende portakallı kurabiye yaptım kendime hadi gelin yiyelim
evet cnm hemde ne iyi oldu.elanazcım acele etme canım ay sonuna doğru diyordu kızlar hep beraber gönderelim olurmu
zasacım nasılsın canım adacımın aşılarının ateşsiz geçmesi çok güzel oh yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?