Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
balcım içine sinmediyse başka bir dr a git
içine sinmesi önemli çünkü
yaşı bazen bende probem yapıyorum ama
çok da takmamak lazım millet 60 ında bile doğuruyor
bizimde olucaksa kaç yaşında olursa olsun olucak
olmayacaksa da ne yapsak da olmayacak
onun için kendini çok da kasma ama elimizden gelenide yapıcaz tabi ki
canım ev adresini vermişsin sanırım istersen iş adresini ver hafta içi evde olmuyorsun ki

bende platesimi yaptım kahvaltımı yaptım
kimse olmadığına göre çıkıyorum
cuma günü misafirim gelicek
perşembe temizlik yapayım diyordum ama
bugünden biraz biraz yapayım da o gün de toz falan alırım sadece

ben burdayım zasacım ama sen bende görünmüyorsun
Ada nasıl oldu ateşi falan çıkmamıştır umarım

melekcimm inşallah olucak canımm budefa.bencede 2 tane koydur imkanın varsa,hatta 3:))hepsi tutsun 3üzün olsun inşallahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!zor olur ama çok güzel olur.

yok canim o kadarda degil bir olsun eli ayaga düzgün olsunda gersi bos tatlim benim

ben geldim kızlaaarrrr

melek çok sevindim bir sürü yumoşun olmuş
2 tane bebiş olsun konsun sana inşallaahhhh

elanaz rüyası olmuş yakın zamanda kendi de olacaka inşallaahhh

tsk ederim canim sen nasilsin?

ümraniyede bi kaç şey beğendim başkada beğenmedim memoda haftaya alalım dedi ayın 20sine kadar full doluyuz anlıycanız gelen giden yemek yap bulaşık çay hizmetçi sevim emrinizde

dikkat et kendine fazla yorma canim

canim sanada gecmis olsun tatlim yumoslar iyi bakalim bugün ne durumda aksam dr. randevum var:)))

yaaaa ama benim vaktim yok ki desenize 1 ay ertelenicek bu iş gezerken merkezleri

tatlim ne kadar cok arastirirsan o kadar cok kafan karisir bence fazla arastirma ist. acibadem hastenesinde yaptir burda bile yabancilar sürekli acibadem hastanesinin reklamini yapiyorlar

trde yaptirdigimda agrim olmamisti ama burda oldu insallah sonu güzel olur canim. dr. kalsa 3tane yerlestirmek istiyor ama biz okadarini istemiyoruz persemebe günü kararimizi veririz artik

bende bugün komşuya geçtim okuldan gelince
ardından duş alayım rahatlayayım dedim ama nerdeeeeee
her yerim ağrıyor ya ((

dedikodu yapmaya dimi

cok tsk ederim canim vallah hepinizde iki tane koydurmamdaniz yana herhalde bu gidisle sizleride kirmayip iki tane koyduracagim nasil olsa esimde cok istiyor

canim erkeklerin hepsi hemen hemen ayni kendini fazla yipratip üzmeye degmez tatlim dr. gelince degistir derim eger seni rahatlatamiyorsan ve yeteri kadar güven vermiyorsa hic zaman kaybetmeden degistir benim ilk dr. ikibucuk senem bosu bosuna gitti malesef

:2::13::18::26::44::98::97::96::95::94::93::92::90::89::88::87::86::85::84::83::82::81::80::79::78::76:

bunlarin hepsine bayiliyorum

elanazcım tabi öyle ama ben elimden geleni yapıyımda takdir allahın artık en azından içimde uhte kalmaz. hastanenin adresini vereyimde çok büyük 2 binası filan var karıştırılarsa geri giderse kadıköy kargoya gitmem gerekicek o zaman hep öyle yapıyolar zaten en azından eşim iznde evde olabilir . bulamazlarsa kargo yakın kendim gidip alırım.

hadi kolay gelsin canım sana

benim bugün saat 17.45 dr. randevum var ve yine heycanlanmaya basliyorum:122: :122: :122:

hadi hayırlısı heyecanlamamak elde değil bebişinin gelmesine az kaldı .

ben burdayım zasacım ama sen bende görünmüyorsun
Ada nasıl oldu ateşi falan çıkmamıştır umarım
ada iyi teyzesi,şükür ateşlenmedi,4 tane aşı oldu ama ateşlenmeden atlattık,çok mutluyum:)sen nasılsın?iş yapıyorsundur şuan mutemelen.
benim bugün saat 17.45 dr. randevum var ve yine heycanlanmaya basliyorum:122: :122: :122:
bendee,bendeeee...haber verr unutmaa.

merhaba şekerlerimmmmmmm
nasılsınız...
merhaba.iyiyiz cnm.sen??

melekcim 3 tane konma şansın varsa bence 3 tane koydur
hepsi tutacak diye birşey yok ki

elanazcım acele etme canım ay sonuna doğru diyordu kızlar hep beraber gönderelim olurmu

zasacım nasılsın canım adacımın aşılarının ateşsiz geçmesi çok güzel oh yaaa

sevimmmmmmmm senin anan daha öldürmedi mi seni
sana da teşekkür ediyor kaynanasıııııııııııı
az kaldı bu gün gene tartıştık kendi evim yapılsada bi geçsem ya
yok canım ayakta kalınca belim ağrımıyor çok şükür sık idarra gitmek ve mide sorunu dışında her şey normal
canım sakın kendini sitrese sokma eşin istemiyormu otur güzelce konuş bence çünkü bu her şeyden önemli ama dava yı kafasına takıyorsa ondanda olmuyordur hamile kalmakla sorun bitmiyor gülüm eğer sonu iyi olmuyacaksa olmasın bekle allahım senin gönlündekini vercek burdaki bütün kızların yüreği çok güzel mevlam vercekkkkkkkkkk siz inanın
sevimcim ümraniye pazar günü kiminle alışverişe gelicen yani benim oturduğum semte gelicen kızzzzz
memoyla geldim canım oto koltuğu falan baktık hastane çıkışı battaniye havlu sepet kapı süsü şeker falan oto koltuğu çok pahalı dedi memo ana kucağı var zaten ne gerek var dei bakalım belki bu hafta gene gelir o alır gerçi oda bensiz gitmez ama ben doluyum
elanazcım acele etme canım ay sonuna doğru diyordu kızlar hep beraber gönderelim olurmu

evt ay sonu gönderelim dedik zaten kızlarla

[
bende portakallı kurabiye yaptım kendime hadi gelin yiyelim
ohh afiyet olsun,değil kendimiçin kurabiye yapmak,mutfaktan bi kafve alıp gelmem,çok tembelim iş bana gelince.bu diyet olayı bile zor oldu,saatli ye,yemek hazırla,,,zor oldu zoor.

evet cnm hemde ne iyi oldu.tmm,bekliyoruz hep berakber gönderelimdeeeee,ben daha ne alıcağımı bulamadımneseversinkii elanazz.seni tanımadığım için bilemiyorum ki zevkini.inşallah aldığım şeyi beğenirsin cnm.burp çıksaydı ben ona ne alıcağımı bilirdim

sanırım merkez sekillendi gibi telefon görüşmeleri sonucunda
ıvı mecidiyeköy gibi telefonda bile acayip ilgilendiler
tuanayın rüyasında gördügü doktor aylar sonra karsımıza cıktı belkide hayırlısı bu benim için
hakkımmızda -hayırlısı
dogum kontrol hapım bitmeden gidicem muayeneye
bakıcaklar kist gectiyse hemen tüpe baslayabilirz demişler 15-20 gün kalabilicek gibi gelin demişler..
nasıl heyecanlandım anlatamam size
anestezi korkumu söyleyince ikna edemezsek hafif yaparız biraz canı acır demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…