Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mide yanmasına iyi gelen tek şey ilaç benim için bide patates haslanmıs olan özlem

bende kimsenin yok adresi ama
inş yarın becerebilirim

tamam canım sağol yarın deneyim ben onu o zaman...
hıımm demek yok sende ne yapayım özelden göndereyim o zaman

mide yanmasına iyi gelen tek şey ilaç benim için bide patates haslanmıs olan özlem

bende kimsenin yok adresi ama
inş yarın becerebilirim

tamam canım sağol yarın deneyim ben onu o zaman...
hıımm demek yok sende ne yapayım özelden göndereyim o zaman

sermest geçmiş olsun canım
kullanabileceğin bi ilaç vardır doktora sor da al bence
daha kış yeni başlıyo hafta sonu kar gelecekmiş
dikkat et kendine

özlemcim mide yanmasına en iyi gelen şey soda canım iç sodayı meyveli yada sade hemen geçiriyor benimde yanmam olunca hemen içiyorum tatlım...

günaydınnnn,kimsecikler uğramadan ben açıyorum sayfayı:))yuppiii!!!!!!
canım ben demstock dan 5 yıldır alış-veriş yaparım,bebek için sadece mothercare ürünlerini bulabilirsin,oda komik rakama falan değil.eski ürünleri koyuyorlar satıyolar işte.7li zıbınlardan falan var bolca.bi reyon yapmışlar doldurmuşlar,oda kendin bulman gerekiyor.doğru düzgün yardımcı olanbile yok.ben ada'ya ordan hiçbişey almadım,her gittiğimde kendime çanta,ayakkabı falan alır çıkarım,geri kalan herşey çok döküntü.ben bakırköyden almıştım,orda büyük bir mothercare mağazası var,ordan herşeyimizi almıştık.bide c&a mağazası uygn,orayada bakın.hııı bide bize chicco dan hep msj gelir.tuzladaki fabrika satış mağazasını heray indirimli günleri oluyor takip ediyorduk hamileyken.msj geldi dün,kurtköy viaportda chicco mağazası açılıyormuş,açılışa özel %40 indirim olucakmış çoğu üründe.çıtçıtlı bodyleri falan çok güzel.yumuşacık.biz kullandık,küçüldüler,şimdi mothercareden aldığım 7liyi kullanıyorum,yaza büyükleini alıcam.

selam fıstıklar...istanbulda çok yer var alışveriş yapaılabilecek bizim buralar öyle değil belirli bi kaç mağaza ordada bulabilirsen istediğini alıyorsun yada olan ürünlerden seçiyorsun...

selam gulimusum nasılsın canım kocişinin dava olaylarına üzüldüm tatlım ama endişe etme kötü birşey çıkmaz tatlım moralini yüksek tut sakın takma kafana dün bizim profesör hocalardan biri ile muhabbet ettik kadın yıllar önce ev borcuna girmiş kocasının karşı çıkışlarına rağmen kocası araba istiyormuş 70 li yıllar bu dediğim kadın inat etmiş ev almış borcu öderken yeni bir meslek yüksekokulu açılmış msü'de oda oraya geçmiş rektörlükten kadrolarıda hemen yollamışlar ama 8 ay maaş ödemesi yapılmamış bizim hocada 8 ay adet görmemiş ve bu bana tek birşey anlattı moralle çok bağlantılı bu bebiş işleri hormonlar direk etkileniyor gerçi insanlar kocadayağı altında çifter çifter doğuruyor orasıda ayrı konu biz genede morali yüksek tutalım

nursimcim günaydın canım daha ne istiyorsun biz habire para harcıyoruz gereksiz gereksiz siz para biriktirmiş oluyorsunuz böylece çok mağaza olması çok harcayacağımız anlamına geliyor
birde çok abartmamak lazım ablam dev hurçlar halinde bana yolladı hiç giyilmemiş kıyafetler almış deli gibi giymeden küçülenler bile olmuş bebişler çabuk büyüyor çokta abartmanın anlamı yok ihtiyaç kadar almakta fayda var

melekcim bence kesinlikle 3 tane koydur canım sen bukadar çok işleme maruz kalıyorsun tatlım ben ikinci tüpte 3 tane koydurmuştum ama sen beni sayma benim rezerv azlığımdan dolayı yumurtalarım çok bölünmedi başarılı değildi iki tane 5 hücre bir tane 3 hücreliydi hepsi çöptü ama sen genede 3 tane koydur tatlım bu iş için çok çile çektin sonucu almak hakkın içlerinden birtanesi tutunduktan sonra elemine etmekle hiç koydumamak arasında çok fark yok şans bile vermemiş oluyorsun öbür türlü
böyle bir şans vermiş oluyorsun hem kendine hem bebişine en sağlıklıları tutunacak sana tatlım ve ben senden güzel haber geleceğine adım gibi eminim çünkü bir tedavinin gidişatı ilk yumoş kontrolünde belli oluyor hem hormon değerlerinden hemde yumurtalardan sonuç az çok anlaşılıyor benim tüm başarısız tedavilerim ilk günden boktan gidiyordu hormonlarımın düşük çıkması yumurta kalitesi hakkında fikir veriyordu ben hatırlarsanız hep başında biliyordum negatif sonuç alacağımı ben senden eminim tatlım bu iş olacak

hanaaam elanazdan hobarey geliyor tuanayım dediyse bu iş tamamdır hiç es geçmez

homeopat arkadaşım ( psikopat gibi oldu homeopatolog diyelim bari :)) tuanayım rita istanbula gelmiyor mu ?
canım benim asıl sen gel istanbula bebingde sende işyerimin dibinde yaptıracaksınız tedavinizi çok mutlu oldum banada fırsat bu fırsat sizle bol bol vakit geçirmek kalıyor bende durup durup orada bende yaptırsammı diye düşünüyorum daha önce umut tüp bebek ulun beyi düşünüyordum burası aklımı karıştırdı şimdi ama eşimin iş yerine çok ters bir yer aslında birkere gelmesi yeterli oraya ben birtek yumurta toplandığı gün araba kullanamam anesteziden dolayı o günde kociş ziperm vermek için gelmek zorunda zati transferde ben kullanabilirim ama ne bileyim şimdi transferli transferlide köprü trafiğine girmek beni huylandırır daha var vakit siz bir memnun kalında hele bir görüşme bende yaparım öyle karar veririm
amaaa herşeyden çok bebişiniz kendiliğinden gelsinde bebiş alışverişine gelin buraya isterim allahım inşaallllaaaahhhh

özlem başladın menüleri döktürmeye senin kociş çok şanslı ama söyle ilker beyimize 3 gün yesin doğuma kadar bir yemeği sen bol bol yap 3 günde bir yemek yap tatlım bütün gün okulda yoruluyorsun bari evde dinlenecek vakti çoğalt
bari bunun üzerine menümü yazayım tarhana çorbası mercimek yemeği (kocişimin en favori yemeği kara şimşek der askerde öğrenmiş ) brokoli yeşil salata datlu olarakta ben henüz yapmadım yapmayıda düşünmüyorum belki akşama kadar fikrim değişir kilo almamak lazım dimi

zasacım adamız aşılarını olmuş maşallah bebişime artık aşılar eskisi gibi değilmiş bebişleri ateşlendirmiyormuş eskiden neydi öyle hasta ediyordu
zasacım kesinlikle mama robotu alıyorsun ablam tapıyor o alete resmen geçen annemlere kuzuluğa gitmiş diyorki insan kocasını özler ya ben öyle o makineyi özledim diyor yanlarına almadığına çok pişman olmuş orada kaldıkları süre içinde makinesini sayıklamış kocasıda yuh amma sayıkladın bir makineyi demiş inanılmaz pratik ve faydalıymış onun sterilizasyon makineside vardı ama yanlış hatırlamıyorsam sen almamıştın bu makinede biberon sterilizasyon moduda varmış tatlım bence sende al sebze çorbası için çok ideal birde ablam etin yanına garnitürlerini bile orada yapıyormuş

sevim sen beni hep güldürdün allah seni ne yapsın deli seni kaynanan kayınpederinin mezar taşını kemiriyormuş haa delü seni ya ne güldüm sabah sabah
eminönüne gideceksen tatlım oradan kıyafet sakın alma hepsi çöp oluyormuş ablam 3-5 parça eşya almış oradan bebiş giymeden yıkamış ilk yıkamada mort olmuş giysiler mothercare'i şiddetle tavsiye ediyor paran çöpe gitmiyor en azından

mavi şekeri okadar kafana takma tatlım yaa taktıkça dahada yükselir sen rejimine zaten dikkat ediyorsun sağlıklıda besleniyorsun hiiiç strese sokma kendini buda hamileliğinin nazar boncuğu olsun

sermest canım yaa kıyamam sana boğaz ağrısına en iyi gelen şey bal tatlım kaşık kaşık limonlu bal ye ama şekerini ne yapar bilemiyorum bir yerden yaparken diğer yerden yıkmayalım dediğin gibi antibiyotik tedavisi göremediğin için bir türlü atamıyorsun yazık sana kıyamam yaaa inşallah illet bırakır seni biran önce beter birşey geçen ay bende yaşamıştım antibiyotiğin dibini görmeden geçmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…