semram öyle olsa gene iyi alta üste diş hiç yok sen düşün işte takma onun dişleri
maşallah adama bak neler yiyecek benim fıstığım
meleğim benim evim tadilatta ben evin hepsini kırdırdım yeniden yaptırıyorum önceden eltim oturmuştu evi ahıra çevirmişti bende her şeyi yıktım yeniden yaptırıyorum ama malasef kaldı ben doğumdan sonra el atacağım annemle oturuyorum annem yanlız diye
semram sende eminönü diyosun yani ozaman ben ablama gideyim bikaç gün kalayım oarası en azından yakın oraya memo buzdolabına yapışan mıklatıslılardan istiyor ben şincik ne yapsamki lavantalımı yoksa şekerlimi gerçi ayriyetten çikolata alırım gelenlere yoksa yetiremem herkeze
gulimus ben işin o kısmını hiç düşünmedim
doğru aslında aldırmak isteyenler için kötü olmuş
biz heyecan yapıp öğrenmek istiyoruz ne olursa farketmez bize çünkü
hadi gelin ya misafirim gelcek onlar gelmeden siz gelin kendi evime geçsem kendi arkadaşlarımı eve davet edeceğim anam ozaman karışmaz hem evde genç varlıklar görmek istiyorum evde moruk görmekten günlük morukladım be
bebim iyi eğlenceler sana güzel bir gün geçireceksin ne güzel
bizde annemle evi sildik süpürdük ama belime ağrı girdi çok fena kasıklarımda ağrıyor çok yormadım kendimi ama yinede ağrı başladı
annem dışarı gördermiyor çünkü kaynanamlardan korkuyor bişey olursa etmediklerini bırakmazlar diye
misafirlerde babam bizim sülalenin ilari gelenlerinden köyün ağasıydı o yüzden gelen giden bitmiyor ama kendi evimde sere serpe yaşamayı özledim hem annemin evinde olsa kendi arkadaşlarımı çağırmaya çekiniyorum ya bişey söylüyor yada ben rahatsız oluyorum ama kendi evim olsa öyle olmaz kapımı kapatırım kimse karışamaz
öperim melek teyzesiii,ona bugün çorba yediricem,havuç-kabak-patates-pirinç:))bende senin göbişini severim,tabi ada'da:))
size iyi muhabbetler ben uzansam iyi olacak görüşürüz
ohh ne güzel herşey mükemmel yaniiyi geceler nasılsınız?
eşimi yeni gönderdim yarın gece gelecek ama yine de zor geldi
sabah geldi işten bütün gün yattık uyuduk dinlendik
benim midem fena kafamı dik tutamıyorum
eşimin kokusundan parfümünden bile uzak duruyorum
sonuçlarım çıkacaktı bugun
doktorumu aradım hepsi temiz çıkmış kan,idrar hepsi açlık kan şekerimde dahil
üreme de olmamış yani herşey yolunda allaha şükür
neler olmuş bakayım sonra da yatarım
:))) canım benim az kaldı seninde başında öğreneceksin nasıl olsaözlemcim bende anlamadım neden birleştiremedim dediğin gibi başıma gelince öğrenirim artık yavaş yavaş
ama bende bu gidişle park yatak alacağım gibi büyüyen beşikler büyütülünce delik delik oluyormuş park yatak idare etsin bende taşınınca almayı düşünüyorum
ama şimdi dolap almam şart bizim eşyalar zor sığıyor bakalım o zaman gelsin hepsi olur sağlık olsun yeter ki..
evet izledim aslında süper birşeyhaberleri izlediniz mi bilmiyorum idrarla 10 haftalıkken cinsiyet tayini testi çıkmış
yani varmış türkiyeye yeni gelmiş galiba
aynı idrar testi gibi
salgılanan hormonlar farklıymış ona göre kız erkek diye renk değiştiriyormuş
nereden bulacağız acaba:90:
aslında o saydklarımın hiçbirini yiyemiyorum midem yine faliyete geçti yanıyorözlemcim gel canım beklerim seni de
menüyü de merak etmişsin canınız çeker diye söylemesem mi
dedim ama söyleyeyim bari
kısır kek ve profiterol yapıcam cuma günü
bebiş büyüyor canım ondan olabilir ama sen yinede kendini fazla yormabebim iyi eğlenceler sana güzel bir gün geçireceksin ne güzel
bizde annemle evi sildik süpürdük ama belime ağrı girdi çok fena kasıklarımda ağrıyor çok yormadım kendimi ama yinede ağrı başladı
canım arkasına lavanta koydurup mıknatıslı yaptırısın.bizimkide öyleydi,ayriyeten hataneye cikolata yaptırmıştı babamız,üzeri bebekli,nazr boncuklu,teyzeside badem şekeri almıştı,gümüş renkli,pembeli:))
aminnn inşallah elanazcımohhh ne güzel bebek şekerleri muhabbeti yapılıyor
böyle şeyler konuşmayı bende istiyorum
darısı başımıza inşallah
dinlene dinlene yaptım zaten 1 saatte bitirdik anneml öyle dip bucak değil zaten sil süpür toz aldenizcim sende işten ayrıldın dinleneceksin derken iş yapıyorsun yine
yorma kendini yada dinlene dinlene yap olmaz böyle
ya sorma canım anneme kıyamıyorum bel fıtığı varevet canım senin için sorun değil kız yada erkek farketmiyor bizler için sevindirici bir durum
ay canımya hayırlısıyla evine geçmek nasip olur . merak etme bütün arkadaşların kapını aşındırır da artık
ya sen den bebişinden değerlimi şu ev işleri ya kadın alsana kolay bulmadın bebişini canım çok kıymetli senin şu 3 ayın tatlım kızma bana ama dikkat et lütfen kendine deniz bebişi yormuşsun bak ağır gelmiş işler
valla sevimcim insanın kendi evi gibisi yok canım haklısın
oy oy afiyet olsun kuzuma yesinde büyüsün maşallah nazar değmesin adacıma
dinlen sen canım kendine dikkat et bu arada çalışmamanda iyi olmuş. yoksa ev iş derken bayağı yorulacaktın
ohh ne güzel herşey mükemmel yani
ne güzel ya özlemiştik bu yeni hobarey haberlerini:)))
:))) canım benim az kaldı seninde başında öğreneceksin nasıl olsa
baksana 7. haftayı devirmişsiniz maşallah
öyle mi bak onu hiç duymamıştım neden öyle paramparça oluyormuş ki?
evet park yatak tek başına yetmez dolap gibi birşey gerekli...
inşallah evimize yerleşirizde sorun olmaz...
evet izledim aslında süper birşey
araştırma gerek yeni bir ürün sonuçta...
aslında o saydklarımın hiçbirini yiyemiyorum midem yine faliyete geçti yanıyor((
ama kek ve profiterol iyi olurdu yani
bebiş büyüyor canım ondan olabilir ama sen yinede kendini fazla yorma
bırak kalsın ne zorluklarla geldi bebiş
9 ayda kirli kalıversin evlerimiz
bak bana evim almış başını gitmiş ama hala takmıyorum
temzilik yapmayı özlemedim bile:))
ay bende dün baktım mira diye bir yer var nette buldum çok şirinler...
ankarada nerede var bilemiyorum ama kocişin beni oralara götüreceğinide pek sanmıyorum:)
bende almak istiyorum bakalım
gerçi halamız hazırladı birşeyler ama nedir hiç bilmiyorum ...
mira ve barak bonbon var ama en basitleri 5liradan başlıyor,ben yaptırmadım,beğenmişim.çok çevremiz var bizim.en az1000-1500 tutardı.çok benceee...sizde gidersiniz canım,nolcakki,sende en kötü ihtimal netten verrisin sipariş.ben buaralar iyi alıştım netten alış-verişe.zafer vurcak beni.denizim geçmiş olsun canım sen yinede çok yorma kendini kıymetli bu veletler sonuçta :)
ağrının olması normal diyorlarda bu kadar ağrıyacağını neden söylemiyorlar
baktım şekerlere ama almadık daha ,hem daha çooook erken yolu haftaya yarılıyoruz kısmetse...
yok canım ya beni o ankaraya falan götürmez helede kış kapıda diyorlar ya hiç götürmez:)
ya ne olur bana şöyle şu güzel menülernizden yazarak yardımcı olun
ay yemek yapmaya yapmaya menü çıkarmayı unuttum :)
bende bu akşam şehriye çorbası, kabak dolma ve pirinç pilavı ile salata var...
aslında dolmanın içindede pirinç var puhaaahaaaa:)
bari yayla yapaydım tam olurdu hepsi pirinçli :)
ay evet hiç dikkat etmemişim:)mira ve barak bonbon var ama en basitleri 5liradan başlıyor,ben yaptırmadım,beğenmişim.çok çevremiz var bizim.en az1000-1500 tutardı.çok benceee...sizde gidersiniz canım,nolcakki,sende en kötü ihtimal netten verrisin sipariş.ben buaralar iyi alıştım netten alış-verişe.zafer vurcak beni.
daha uygunları var diyorsun yani değil mi semracım
bizim doğuma o kadar gelen olmaz memleketlerden birinde olsak tamam da
burada arkadaşlarımız ve ailemiz dışında pek kimse olmaz eğer çok tutmazsa düşünürüm
bilemiyorum ki olmadı ankaradaki yerlere bakarım :)
:))) vurmaz vurmaz neden vursun ki ...
menüü tam pirinç menüsü olmuş,olsun yarasın batu'cuğuma.afiyet olsun.bendede et,salata,yoğurt var.
elanazcım nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?