sermest canım çok geçmiş olsun sende dikkat et ne olur...
ah be canım dikkat etmiş halim bu gene hastayız işte saolasın tatlım insallah iyileşiriz
sermest geçmiş olsun canım
kullanabileceğin bi ilaç vardır doktora sor da al bence
daha kış yeni başlıyo hafta sonu kar gelecekmiş
dikkat et kendine
saol canım benim doktorum ateş olmadıkca ilaç önermiyor dogal yollarla atlatalım diyor o yüzden böyle kendi gecene kadar cekicem yapıcak bişey yok kar gelmez ya buralara gelse de okul tatil olsa keske:)
günaydınnnn,kimsecikler uğramadan ben açıyorum sayfayı:))yuppiii!!!!!!
canım ben demstock dan 5 yıldır alış-veriş yaparım,bebek için sadece mothercare ürünlerini bulabilirsin,oda komik rakama falan değil.eski ürünleri koyuyorlar satıyolar işte.7li zıbınlardan falan var bolca.bi reyon yapmışlar doldurmuşlar,oda kendin bulman gerekiyor.doğru düzgün yardımcı olanbile yok.ben ada'ya ordan hiçbişey almadım,her gittiğimde kendime çanta,ayakkabı falan alır çıkarım,geri kalan herşey çok döküntü.ben bakırköyden almıştım,orda büyük bir mothercare mağazası var,ordan herşeyimizi almıştık.bide c&a mağazası uygn,orayada bakın.hııı bide bize chicco dan hep msj gelir.tuzladaki fabrika satış mağazasını heray indirimli günleri oluyor takip ediyorduk hamileyken.msj geldi dün,kurtköy viaportda chicco mağazası açılıyormuş,açılışa özel %40 indirim olucakmış çoğu üründe.çıtçıtlı bodyleri falan çok güzel.yumuşacık.biz kullandık,küçüldüler,şimdi mothercareden aldığım 7liyi kullanıyorum,yaza büyükleini alıcam.
hadi ya bana da öyle bi anlattılar ki ben gitmedim hiç zaten duyumlarımla söyledim ama işe yaramıcaksa gitmenin anlamı yok tabi mothercarden almıstım ben de badılernı cok güzeller gercekten
sermest canım yaa kıyamam sana boğaz ağrısına en iyi gelen şey bal tatlım kaşık kaşık limonlu bal ye ama şekerini ne yapar bilemiyorum bir yerden yaparken diğer yerden yıkmayalım dediğin gibi antibiyotik tedavisi göremediğin için bir türlü atamıyorsun yazık sana kıyamam yaaa inşallah illet bırakır seni biran önce beter birşey geçen ay bende yaşamıştım antibiyotiğin dibini görmeden geçmemişti
canım ballı ıhlamur iciyorum sürekli biraz yumusatıyor o an sonra gene silbaştan antibiyotiksiz zor valla
biz ablamla birlikte gitmiştim allahım türkçeye bak
bayıldım cümleye:)
bana gelince bu haftada yoğun geçti ama perşembe cuma dersimin olmaması çok güzel bu çalışma hayatımın en rahat ve huzurlu senesi böyle rahat birsene daha çalıştığım müddetçe bulmam imkansız ders programım çok uygun ve bu sene bebişimin olmaması beni çok üzüyor böyle imkanım varken gelmiyor gelmeyecekte biliyorum yumurta rezerv azlığı başa gelebilecek en zor infertilite hatta birçok doktor tedaviye bile almıyor fsh ım yüksek çıkmazsa iki hamilelik maceramdan dolayı bu durumdan yırtabilirim alırlar beni tedaviye ama hiç istemiyorum hala hazır değilim yok e2 değerine bak yok fsh yok yumurta kaç tane yok kaç milim yani tüm bunlar benim için yolunda gitmeyen durumlar tüp yaptırmamış ve yaptıracak fıstıklarım siz bana bakıp etkilenmeyin benim yumurtalarımdaki yetersizlikten tüm bu saydıklarım yolunda gitmiyor ve ben endişe ile takip ediyorum sizde böyle bir durum olmayacak rahat olun ben sadece tüm bunları yeniden kaldıracak gücü kendimde bulmuyorum gene preseedle çalışma dönemi yaşadık 7 aydır kesintisiz preseed kullandık gelecek aydan itibaren preseedi kesiyorum mayıs gibi gen başlarız artık muhtemelen bağışıklık geliştirdim preseede zati akademik takvimimin dışına çıkıyoruz ocak itibariyle yani ocaktan itibaren mayısa kadar tatilim mayısta preseed denerim haziranda tüp dener ve bu konuyu tarihe gömerim
allam yarabbim nolursun planı programı bırak bi tatlım ya izin vermiyorsun ki bi kaderin kendi akısına bırakasın herşeyi kuruyon kafanda düşünüyorsun direk cümleye baslarken noktanı koyuyorsun asla asla deme canım ya hayatta ne zorluklar var ne olmazlar oluyor neden kendini boguyorsun ümitsizlik denizinde kendine ediyon günah sana da kuzum ya
grip geçti birazcık öksürük var canım dün akşam yine regli oldum. eşimin canı çok sıkıldı. neden olmuyor diyor doğal yoldan bizim bişeyimiz yokki diyor onada ayrı üzülüyorum reglim 5 gün erken dr dediği gibi benim yumurtlamama ve çatlamama sorunum var heralde yarın akşama randevu aldım. başlıyoruz sanırım ilk önce ilaç tedavisi inşallah hayırlı sonuçlar alırım.
ay canım ya tekrar geçmiş olsun tüh ya ilaçda kullanamıyorsun allah yardımcın olsun bol bol dinlen canım hamileyken kızkardeşime dr andorex vermiş boğaz spreyi çok iyi geliyormuş .
canım hoş geldin özledik seni tatlım inşallah dedeğin gibi olur dava iyi sonuçlanır. benim tüp işi yattı anlıcan avukata para yetiştirmekten bir hal olduk. adamcağızın morali sıfır hayırlısı bakalım yumurta takibina karar verdik burpcum bakıcaz artık bana kalsaydı uğraşmazdım fasa fiso geliyor bunlar bana direk tüp yaptırıcaktım olmadı. yine böyle bi kaç ay umutlanıcaz kalıcaz. inanmıcaksın ama dün çok üzüldüm çok çok arkadaşından oyuncak jip almış heveslenmiş canım ya napıcan sen mi oynucan dedim bununla hayır saklıcam bebişe aldım. kızdım bende ya doğmamış çocuğa don biçiyor. adını koyma dedim daha olucakmı olmıcakmı belli değil dedim. olsun saklarım diyor. gelicek benim oğlum diyor.
canım hakkında hayırlısı olsun üzülme hemen bir basla takibe madem gözlemle catlama sorunu mu var ne varmıs ögrenmiş olursun eşin için de ne diyeyim ki hep heves ettik üzüldük özlemle bekledik ama Allahım büyük insallah hepimizin imtihanı bitecek tatlım hayırlı neticelerle üzmeyin kendinizi
spreyi biliom canım da benzer işlevi sirkeli gargarayla gördügümden ilişmiyorum pek midemi kaldırıyor öyle şeyler
kızlarmelek aradı onunla konuşuyordum,yumutralar toplanmış,19 tane.fakat transfer iptal olmuş,hormonları çokyüksek çıkmış,1-2 ay sürermiş düşmesi.bebekler, anneleri iyileşene kadar onu beklicekler.haber vermemi istedi,sesi yorgun geliyordu,dinlenicek.
hiç moralini bozmasn melegim demek ki hayırlı zaman şimdi degilmiş masallah yumoşlar gayet güzel önce alt yapı saglamca hazırlanıcak demek ki yumoslar rahatını biliyor ki hemencik yerlesmeyi uygun görmediler hayırlı haber gelicek ben inanıyorum gec olsun güzel olsun yeter ki birazcık daha bekleriz