Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermest canım çok geçmiş olsun sende dikkat et ne olur...

ah be canım dikkat etmiş halim bu gene hastayız işte saolasın tatlım insallah iyileşiriz

sermest geçmiş olsun canım
kullanabileceğin bi ilaç vardır doktora sor da al bence
daha kış yeni başlıyo hafta sonu kar gelecekmiş
dikkat et kendine

saol canım benim doktorum ateş olmadıkca ilaç önermiyor dogal yollarla atlatalım diyor o yüzden böyle kendi gecene kadar cekicem yapıcak bişey yok kar gelmez ya buralara gelse de okul tatil olsa keske:)

hadi ya bana da öyle bi anlattılar ki ben gitmedim hiç zaten duyumlarımla söyledim ama işe yaramıcaksa gitmenin anlamı yok tabi mothercarden almıstım ben de badılernı cok güzeller gercekten

canım ballı ıhlamur iciyorum sürekli biraz yumusatıyor o an sonra gene silbaştan antibiyotiksiz zor valla

biz ablamla birlikte gitmiştim allahım türkçeye bak

bayıldım cümleye:)

allam yarabbim nolursun planı programı bırak bi tatlım ya izin vermiyorsun ki bi kaderin kendi akısına bırakasın herşeyi kuruyon kafanda düşünüyorsun direk cümleye baslarken noktanı koyuyorsun asla asla deme canım ya hayatta ne zorluklar var ne olmazlar oluyor neden kendini boguyorsun ümitsizlik denizinde kendine ediyon günah sana da kuzum ya

canım hakkında hayırlısı olsun üzülme hemen bir basla takibe madem gözlemle catlama sorunu mu var ne varmıs ögrenmiş olursun eşin için de ne diyeyim ki hep heves ettik üzüldük özlemle bekledik ama Allahım büyük insallah hepimizin imtihanı bitecek tatlım hayırlı neticelerle üzmeyin kendinizi
spreyi biliom canım da benzer işlevi sirkeli gargarayla gördügümden ilişmiyorum pek midemi kaldırıyor öyle şeyler

hiç moralini bozmasn melegim demek ki hayırlı zaman şimdi degilmiş masallah yumoşlar gayet güzel önce alt yapı saglamca hazırlanıcak demek ki yumoslar rahatını biliyor ki hemencik yerlesmeyi uygun görmediler hayırlı haber gelicek ben inanıyorum gec olsun güzel olsun yeter ki birazcık daha bekleriz

İyiyim sevimim,canım arkadaşım,koşturmaca işte,şekerler de ısmarlanıyor oh maşallah,maşallah....

hala fenayım ben üzerine bir de grip göz nezlesi eklendi her zamanki kacınılmaz son paket programda hastalık görmem
of ne burnumdan ne agzımdan rahat nefes alamıyorum yatıyorum bogazım tıkanıyor kalkıyorum burnum
gece uyuyamadım hiç ıhlamur meyve pastil gargara yapmadıgım sey kalmadı daha beter oldum
haftabasına kadar iyileşsem keske yat yat daha da yamuluyorum sanki iyiye gidecegine

bana müsade sekerler yatışa devam ekrana bakamıyorum gözlerim fena
melegim icin üzülmek yok sadece hobareyimizi erteledik
belki yanına baska hobareyler katarak gelmek istedi bebişler kimbilir
hadi saglıcakla kalın canlarım

özlem yorulu yarılamışsın maşallah gülüm ya senle elanazın resmi birbirine benziyor bazen ben karıştırıyorum ya

nasıl ya transfer olmamış şakamı bu her şey güzel gidiyordu
yok canım,hala herşey güzel gidiyor.değerleri biraz yüksek çıktış,doktoru istersen yapalım demiş,kesin tutunurlar ama sen hastanede yatman gerek demiş.karnından su alınması gerekirmiş sürekli.kendisinin sdağlığı içinsadece ertelendi birazcık.olucak allahın izniyle.

geçmiş olsun canımcım.evet demstock için söylediklerim aynen öyle,gidersen görürüsün.sen dinlen öptüm seni.

sevim mail adresi ver sana da atayım fotoları
dükkanın fotolarını da eklicem face e bakarsınız artıkın

melegimin sesi çok yorgundu cooook korkuyorum ben sünnetten kacan cocuklar gibi olabilirim sanırım
uffffff

ama benim korkularım tavan yaptı şimdi
ne korkagım yaaaa
biz meleğimle birlikte verecez herhalde hobareyi ayyyy kıyamam ben ona yaaaaa
keske yakınında olup ziyaretine gidebilseydik

ilk görüşme randevumuzu aldık bizde
burpum gelirsin artıkın oraya belki fikrin degişir

öncelikle üzülmeyin kızlar sermestime katılıyorum bebişler melegimiz için en hayırlı en uygun zamanda gelecekler...meleğim kendini toparlasınki bebişlerinede iyi baksın...

sermestcim geçmiş olsun tatlım...neyseki yalnız değilsin annenin yanındasın...ama nefes alamamak çok kötü bişey...

bebingim hayırlı olsun tatlım ilk adımı atmışsınız inş dualarımızla beraber herşey yolunda gidecek tatlım...ayrıca bende istiyorum bebek modellerini özelden mailimi atıyorum canım...

bebngim korkulacak hiç bişey yok aşılamada iğne nasıl yapılır öğrendin...toplamada zaten anesteziyle oluyor ağrı duymuycaksın transferde aşılama gibi...özlemde çok korkuyodu ama çok şükür korkuları yersiz çıktı...

tamma tatlım ekle bakalım,aslında ne var yok görebilsek snden alış-verişde yaparız.keşke ist.da olsan.sedn kokma,inşallah güzel geçicekseninde.ilk görüşmeni yaptın demek,nerde olucak karar verdinmi?nezaman geliyorsun ist.a??hh canım bide bişey sorucam fac.de baby boum diye bi marka gördüm duvarında?o nedir?ürünlri nelerdir??

ben en cok yumurta toplamadan korkuyorum bilmedigim bişey oldugundan
bi de anesteziden kokruyorum nursim cim

heemen atıyorum mail

yaaa ufff ilk haberi okuyunca gözlerim çakmak çakmak oldu ama sonraki haberi okuyunca rahatladım doktor okadar emin yani allaım inşallah belki 5 gün içinde meleğimin değerleri normale dönerse transfer blast aşamasında olur bence dondurmadan 5 gün bekletirler
bebingim saçmalama yersin şimdi zopanın alasını hemde takk kafana tüp bebeğin en zor aşamasını söyliyeyimmi benim için en en en zor aşaması oda transferde idrara sıkışık olma durumu onun dışında meleğin sesinin kötü gelme nedeni anestezinin etkisi ile sersemlemiş olması bütün gün sürer etkisi oda hoş bir his sarhoşluk hissi benim ilk anestezimde kendime gelememiştim ama ikincide anında kalkıp dolaşmıştım firil firil hiç dert etme sen gelecem tabiki belki görüşme bile yaparım senin randevu tarihin ne bebingim?

sermestim sana acil şifalar diliyorum yazık sana yaa bana gelince işimiz mucizelere kaldı zati başkada seçenek yok ne yaapacağız

meleğimin transferi olmıcağı için çok ta üzülmedim varsın 2 ay sonra olsun onun sağlığı söz konusu bizde 2 ay sonra yaparız hopereyi dr da demişya hemen tutunurlar diye güzel haber bu demekki birazcık beklicez. bebingim meleğin sesinden yorgun olduğunu anladıysa zasacım valla ben de korktum bu tüp işinden bebingim

sermestim inşallah bir an önce iyileşirsin. evet haklısın spreyin tadı iğrenç ya mideyi bulandırıyor.başlıcaz işte en baştan takipten bakalım artık hayırlısı:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…