Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimkiler yukarı çıktılar dünürler gelmiş yarın çeyiz toplanıp gelinle damat beyin yeni yuvalarına yerleştirilecek ben kaçtım şimdi damlarlar
he burada dr cuğum şeker testim için sınırda tatlı ve börek yemesin hamur işinden uzak dursun demiş uzak durcağız tatlı zatı yemiyorum kendimi fotolarda gördükten sonra börekde yemem yatmaktan ne hale gelmişim keşke ben değil kızım alsaymış kiloyu dr ay sonu gelsin görüşelim demiş

öyle tabi canım benimherşeyin başı can sağlığı
eee geleneksel TÜRK toplumuyuz işte erkek olacak nesil yürüyecek
amaç bu sanki kız olunca olmuyor soyadından başka yok sanki :)
neyse ben o dertten kurtulmuş oldum :)))
ne güzel demek ki oğluşuma iyi kaynana olacaksın

ay sizin ne düğününüz ne nişanınız bitiyor valla hergün şenlik var sizde
anacım hamilesin sen tabi şişeceksin ki kız çocuğu anneyi yayar
sen doğur bişeyciğin kalmayacak koşturmaktan
yatma tabi ama çokta yorma kendini doğuma hazırlık olur aslında yürüyüş yapabilsek
ama bizim burada imkansız sen bahçende yürürsün :)

bal kisti takma canım kafana bende de oldu kürtajdan sonra
1 ay doğum kontrol hapı kullandım geçti
ama ben 1 ayda kilo aldım

mavicim vermediki dr kontrol hapını anlamadımağrı yapıyor çok fena yaaa

ay kıyamam sanaaa gülüm benim tühh sen bu raporu tazele gidemezsinki okula iyice iyileşmen lazım tabiki ilaçta alamıyon bilirim çok zor meret hastalıkk

yok gulimuscum ben değil okuduğum kitabın yazarı :)

anladım canım duygusalsın o zaman

sermestim bebişin yeri hazır nasıl olucak bilemiyorum hep bişeyler çıkıyor tatlım

aman sevimmmm düğün çeyizzz ayyyyy kız bunalmadınmı bir an önce evine çıkta rahatla bi oh çekelim senin yine kuzummmm bu koşturmayla kalmaz sende şeker meker nede kiloooo sen merak etme cadııı

kocakarı anne istemiyorsa erken gelmesi lazım şimdiden morukladım sonra sorarlar lisede ona anneannenmi dedenmi diye kendi bilüüüüür

sen koca kari olmadan anne olacaksin bak demedi deme sonra canim

iiiigg boya isini hic sevmiyorum canim size kolay gelsin tatlim

sen sevmiyorsan ben alayim canim ziyan olmasin:))))

melekcim şimdi sana ne söylesek boş gelicek biliyorum
ama zaman herşeyin ilacı bir iki ay sonra transfer haberlerini duyucaz inşallah
sen hiç merak etme

dogrusun canim kendi kendime hesaplasmam gerekiyor bunun zamani geldide geciyor artik bu yolda gercekten cok yoruldum kendi canimi esimi bile unuttum ben(((

coook büyük gecmis olsun canim bol bol c vitaminleri tüket hayatim

insallah güzel arkadasim benim insallah o günleri görürüm ve bu günlerimi unuturum

iyakşamlar herkes uğramıuş gitmiş bende bugün çamaşır ve ev temizliği ile uğraştım yani uğraştık eşimle daha sonrada çarşıya çıktık kızıma çeşit çeşit çorap aldım...burdada sabak kalktığımda heryerde kar vardı akşama kadarda ince ince yağdı bizde dolaştık eşimle kar altında...akşamda balık aldık balık yedik tabi balık yapınca duş almadan olmaz...duş sonu meyvemi yedim...inanılmaz yorgunluk çöktü...hepinize iyi geceler canlarım....güzel güzel rüyalar görün...

oohh ne güzel temizlik yapilmis keyifler yapilmis elacigimda coraplarini güle güle giyinsin canim

ıssız topiğin hatunları nasılsınız
pazar sabahı kalktım okula gittim toplantıya
karda yürümek ne zor ödüm patlıyo vallaa çok düşerim ben
inşallah bu kış hiiçç düşmem

eşim de artan boyayla mutfağı boyuyo
kaptırdı kendini boyaya

sevim sınırda falan değil şekerin yok hatta
ama sen yine de dikkat et
aslında sadece ham,lelikte değil herkesin herzaman dikkat etmesi lazım
ama ihmal ediyoruz işte
tüp bebek başarısını bile etkiliyomuş
biz beyaz ekmeği çıkardık artık hayatımızdan
ama tatlı kısmında zorlanıyorum ben
daha 1 tatlı yemedim öğrendiğimden beri
Allah benim tatlımı kaymaklımı karnıma koymuş fazlasına ihtiyaç yok demiş deyip teselli oluyorum

nursim sağlıklı günlerde giysin
fıstık çoraplarını
doğum zamanımın yaklaştığını senin ticker ı görünce daha iyi anlıyorum ve heyecan yapıyorum
önce sen sonra ben sağlıkla inşallah

özlemcim gönlümden geçen kız ya da erkek değil gerçekten ikisi de eşit hamile kalmadan önce bende çoğu bayan gibi kız diye aklımdan geçirirdim fakat hamile kalınca bu hissim gerçekten eşitlendi
erkek olursa diye kız olursa diye ayrı ayrı hayaller kurduğumda ikiside muhteşem
hayırlı sağlıklı olsun
ben nursim senin de prenses olacak galiba deyince yazdım
tatlı da çukulata da çekmiyor canım
ki ben aç karnına tatlıya yumulan biriyim çukulata evden hiç eksik olmaz ama hiç çekmiyor
ekşi salata mandalina portakalı çok yiyorum
hayırlısı bakalım

iyi pazarlar herkese
bebing yine yok zasa da yok 2 gündür onu da merak etmeye başladım sermest hasta zaten giremiyor tuanay iyice boşladı neyse yakında buluşacağız o zaman bakarım çaresine

şöyle bir ugrayayım dedim
kayıp prenses bebişimi gördüm ne güzel
bugün cok şükür biraz daha iyiyim en azından artık görüyorum :=))
ama bogazım tekrar yanıyor gibi silbaştan tekrara düşer oldu bu hastalık da ay
rapor alın demişiniz tekrar alamam ki kontrol yazdırmamıştım sonuna bosuna haftasonu rapordan sayılmasın diye maaştan kesiliyor raporlar bir de rapor hakkım bitmesin diye o yüzden işbaşı yapmam şart el mahkum peşpeşe alamam yasal olarak en azından aynı doktordan aynı alandan alamam baska da rapor alabilecegim yer yok zaten
neyse gene bu halime şükür iyice düzelirim insallah da zorlanmam okulda
cuma zaten sevk alcam kuzumu görmeye gidecegiz nasipse eşim de gelecek
bu hafta az çalışmış olcam yani zaten okuldakiler beni paralayacak yakında habire sevk rapor alıyom diye aman napiim yasal hakkım kime ne
aksama eve geçicem kısmetse yarın itibariyle rahat rahat aranıza dönerim insallah
umarım herkes iyidir dört gözle kar yagsın diye bekledim tık yok malsef
tatil olsun umudundayım hayalperest ben ah nerde:))
gecmiş olsun dilekleriniz icin tekrar tesekkürler aman dikkat edin siz bari hasta olmayın canlarım

slm fıstıklar bugün çok ıssız kalmış buralar...ama herkesin evde olduğu zamanlar ev işleri çarşı pazar işleri oluyor...burda yine kar yağıyor çok soğuk dışarısı...

sermestim daha iyi olmana sevindim canım inş çabucak toparlarsın kendini...

merhaba sekerlerim
iki gündür sizlerden uzak olmak inanın hiç hoş degildi
ama hayat baglantımız kesildi
memleketim uzun yıllar sonra ilk kez kara teslim oldu ve biz nerdeyse mahsur kaldık
evimin önünde 35 cm e yakın kar var düşünebiliyormusunuz annemler mahsur kaldı arabaları kara gömüldü bugun greyderler yolları actık onlara ekmek götürdüm çok komikti
sehrin yüksek rakımlı kısımında olmanın zararları sehirmerkezinde 5 cm miş kar kalınlığı o kadar güldüm ki
işe de gidemedim dolasıyla hiç bişey yapamadım tv miz yok netimiz yok berbattı
neyseki yasam ufaktan geri gelmeye basladı dısarıda ki ayazı saymazsak

çok birikmemiş sayfalar
şimdi sizlerle pazarlık yapıcam hatta pazarlık degil direk uygulama istiyorum
bakın ilk defa cok huzurluyum heyecanlıyım ve gercekten cok istiyorum bebeğimin olmasını kendime bile sasırıyorum kistim küçülücek mi tedavi baslıcak mı onu bile bilmiyorum hatta doktoru bile görmedim ama umutluyum sizlerden istedgim bana yardımcı olmanız destek olmanız olumsuz seylerden uzak durmamız
elbette iyi günde kötü günde brilikteyiz ben inanıyorum ki bu herkese iyi gelicek

meleğim kimbilir neler yasıyorsun kolay degildir elbet
ama sen cok kıymetlisin vardır yaradanın bir bildigi lütfen gücünü bırakma böyle yaparsan degerlerin düşmez bebeğin tutunamaz tedaviye basladıgın döneme geri dön yeni bir sayfa ac cok guzel olacak lütfen inan olmazsa kafamı kırarsın ben razıyım

burpum canım kocakarı bile olsan eşin sana tapar canım oğlunda tapacak biliyorum.
ah bi kendini teslim edebilsen...

balım sakın üzülme ben dogum kontrol içiyorum buda size özellikle eşine ders olsunda sizde biran önce tedavi olun kaybedicek zaman yok diyin cabucak gecicek bu kist bizim topikte her sey bulasıcı baksanakistte bulasıyor

nurismicim güle güle giysin ela çoraplarını miniş miniş tir di miii
mavicim ikinizinde az kaldı saglıkla bebeğiniizi kucagınıza almnıza

kızlar denizim özlemim sermestim hepiniz beni merak etmişiniz cok duygulandım canlarım
iyi ki varsınız...

sermest burp haklı sana acımam direk dalarım geldigimde kendine bak biraz

elanazcım çift çizgiyi hcg testinde de görecen cok yakında bende profiterol istiyorum ellerinden

hiç kimse kalmadı umarım atladııgım

kimseler yok

tuanayım nerdesin kuzucuk
homeopat olmak için egitimdesin sanıyorum haftasonu yoksa gelirdin herhalde buraya
bi görünürdün en azından:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…