Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım saglık ocagından alıyorum raporumu tanıdık hekimden uzun alamam griple ilgili olunca sonucta üç beş günü gecmiyor göze de batmak istemiyorum acıkcası
okulda dedikoduyu arkadaslar yapmaz gelmiyor diye kalabalıgız biz epey kim var kim yok belli değil zaten herkes rapor sevk alıyor ama idare hamilelikten ötürü sık alıyorum diye söylenebilir dedim gerci rapor cok almadım bu ikinci alısım ama sevk cok alıyorum o baska tabii
gel sen de kalabalık da oluruz biz

İyi geceler kızlar,nasılsınız diyeceğim ama herkes dökülüyor,tırrrrrrr çok soğuk yaaa,bugün de kuzeni askere gönderdik,foçaya çıktı,kapıya kadar teslim ettik geldik,hayırlı tezkereler inşallah...

Sermestim,demek çok hasta oldun sen,kıyamam ben sana yaaa,kesin sana nazar değiyor,bu kadar güzel olup nazar değmemesi imkansız zaten maşallah,Allahım kem gözlerden korusun...

tuanayım üşütme sakın haaaaa
hayırlı tezkereler olsun canım
bu arada eşime sordumda isim filan varmı ilan da diye sorduu
semt olarak hiç duymamıs arkadaslarına soracak yarın sen bana sölesene bi ne istediginizi özelden

canım benim o senin güzel gören gözlerinin güzelligi
bilmem artık nazar mı genetik mi bıktım artık ama bu sefer fena yamulduk
neyse geçicek insallah agır kısmını atlattık ya elhamdülillah halimize

Bebingim,biz bulduk araba,anlaştık,kısmetse yarın satış işlemleri var,teşekkürler tatlım yinede...Bu arada her türlü desteğe hazırız,ama ödüm çıtlıyor benim yaaa,sırada ben varım çünkü senden sonra,iki korkak bakalım ne yapacağız,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bakalım.....

Şimdi ben diyorum ki,bu ay adet olunca doğ.kont.hapına başlayayım,hazır olsun tüp bebek öncesi,sonrada adet olunca gideyim 3. gün başlayalım tedaviye....Allah izin verirse,gelsin bebeğim...Aslında benim niyetim,annemler Hollandaya gidiyorlar 13 ocakta,27 sine dönecekler,onlar yokken bu işlemleri yaptırmak ve müjdeyi vermek isterdim,ama denk gelmiyor,kısmet artık,Rabbim hangi yolu hayırlı kıldıysa o yoldan yürüyelim....Hayırlsını yaşayalım,çünkü ben planlar yapmaktan hoşlanan bir insan olmadım hiç....

tuanayım hayırlı olsun araba işiniz
ay bir biz bulamadık ya tam almaya niyetlendik
arkadas arıyor bizim titizleniyor dişe dokunur bişey denk gelmemiş
bekliyoruz bakalım gec olsun temiz olsun napalım

sen ve korkular hiç yakıstıramadım ikisini aynı cümleye
hazırlan bakalım peşpeşe gelecek güzel haberiniz bebişimle

Öslemim,sana da geçmiş olsun hayatım,hastalık bu,uğrar geçer,fazla yatırmaz inşallah...Ama içinde güçlü bir delikanlı var,batucum korur annesini,o mikropları,bakterileri paramparça eder süpermenim benim

ya bu siteyi ne zaman düzeltecekler tuanayım sermestim ve bebingim burdaymış bebingim geliyosun ha oh ne güzel inş bende gele bilirim buluşmaya seni görmeyi çok istiyorum

canım cok sevindim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin canım
en yakın zamanda araba koltuğu almak nasip etsin Allah sana
ben cuma aksamı bi karar verdim hiç korkmıcam cok guclu olacam diye
ctesi ablamın doogum fotolarına bakarken biraz cayar gibi olsamda yokkk hemen toparlandım
ben önden gidip yolu acıyorum tuanayım hemen arkamdan gelmeni cok ama cok istiyorum biliyorsun di mii ah bu ay keske sende baslasaydın annenlere yetişirdi
dogum kontrol içmeden basla madem yetiişşin hollanda dönüşüüne
bi ıvı yı ara konus acayip ilgileniyorlar telefonda bile

Sermestim,elma şekerim,teşekkürler güzel dileklerin için...Biz de 3 aydır araba almaya çalışıyoruz,eşim de çok titiz bu konuda,zor iş gerçekten...

Korku konusuna gelince,ödümmmmm çıtlıyor

amanın üç ay mı o kadar sürerse dogurunca mı alcaz arabayı
ya biz tek bir modele sabitlendik ya simdi onda da zor bulunuyor sanırım uzun sürecek bizimkisi de hayırlısı artık napalım kuzucum
hiç cıtlamasın yüregin kolaycacık gelivericek kuzun annesine
ben seni de görmeyi cok istiyorum sen de yılbasından sonra gelicektin noldu o iş
birlikte süpriz yapıverin bebimle tam bir bulusma yapalım

Sermetsim,bol bol şeker ye,ağzında erit,kentin şekerleri varya,cam şekerler,şeker boğaz enfeksiyonunda çok etkili....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…