Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kimseler acmamıs mı sayffayıııı

herkese günaydın diyorum bembeyaz karları seyrederken
sabah 7 de kalktım bugun babamı işe götürmek için malum arabaları mahsur kaldı
tabi benim arabanın buzu nu çözmek yarım saatimi aldı gece -10 ları görmüş burası hiç alışık olmadıgımız bi durum neyseki ben alıskınım karla mucaledeye bursadan
yollar buz pistine dönmüş sabah bile -5 ti babamı alıp sehre bi indik ki sehirde hiç bişey yok tv de gördümde inanmamıstım böyle sanki sepelemiş.arada alt tarafı 10 km var.deseler inanmam
sonra anneme gidip sıcacık bicay içtim sonra onların arabasını biraz temizledim cunki kar buz tuttmaya baslamıs.biraz çam agaclarını temizledim çok eğlenceliydi tabi altında kalacam diye korktum.sonra annem bagırmaya basladı tedavi öncesi hasta olacagım için mecbur bıraktım.
kaya kaya eve geldim dalga gectigime bakmayın cok korktum 8 yıldır araba kullanırım hiç basıma gelmemişti.kontrol benden cıktı ve kavsaktaydım frene basmak zorunda kaldım ve işler sarpa sardı
kaldırıma cıkmaktan son anda kurtuldum duamı etti ve devam ettim yola
bugun işe gitmek zorundayım ve korkuyorum acıkcası
faturaları ödemezsem netsiz ve telefonsuz hatta elektriksiz bile kalabilirm

Allahıma şükürler olsun 2010 da savaşımııı kazandımm şükürler olsun rabbim melegimii verdi kızlarrrr

su sogugun en sevmedigim yanı ne yaparsam yapayım muhakkak boşaltım yollarını üşütmek ve sık sık tuvalete gitmek zorunda kalmak
beziyorum valla yola cıkmak nasıl zor geliyor

korkunç bi rüya gördüm hayır olsun benim işe gitmek için kullandıgım bi kestirme yol var askeriyenin içinden bölünmüüş bi yol ordan gecerken bişey olmuş kaza gibi 6-7 ceset torbası var cok kotuydu yaa anlayamdım da ne oldugunu
sanırım diziler etkiliyor beni kanıt ı bu yuzden yasakladım eşime şimdide behzat c dokunuyor sanırım :=)

bana musade hazırlanayım artıkın

günaydın bebingcim canım sen bursadamı oturuyorsun ben seni izmirde oturuyon sanıyordum. karı özledim bende malesef buraya yağmıyor. dikkat et kendine aman aman keşke çıkmasan arabayla karda buzda allah korusun. rüyalarında hayra çıksın tatlım.
bebingcim senin bu kistte ağrı filan yapıyormu ben mahvoluyorum ağrısından böbreğimde sürekli bi ağrı hissi var ve sağ kasığım çok ağrıyor belim geri zekalı dr. doğum kontrol hapı vermedi. adet düzenleyici vermiş ne gerk varsa bizde cumartresi tüp bebek merkezine gittik. aşılamayı yapan dr la görüştük eşimle oda bu ilacı kullanmana gerek yok dedi. doğum kontrol hapıda vermedi. şimdilik hormon yüklemeye gerek yok dedi. reglinin 2. günü gel geçmişse aşılamaya başların geçmezse şrıngayla çekiyolarmış . tuanayımda diyorki yumurtalıklara zarar veriyolarmış. neden vermedi şu hapı hala anlamış değilim zaten aşılam ayada tüp öncesi 1 ay için doğum kontrol hapı veriyorlarmış. işleme başlamadan önce

Allahıma şükürler olsun 2010 da savaşımııı kazandımm şükürler olsun rabbim melegimii verdi kızlarrrr

hayırlı olsun gözün aydın canım nasıl oldu merak ettim .

balcım
ben zaten cok feci böbrek agrım var diye gittim doktora kist cıktı
dogum kontrole basladım 1 hafta sonra azaldı yoksa coktu doktoru aradım normal dedi agrı kesici al dedi ama ben içmedim cok agır iş yapma eğilip dogrulma artıyor o zaman
nasolsa gecer diye vermemişlerdir ilaç benim hep oluyor ve gittikçe büyüyor onun için verdiler hap
asılamayla ugrasmasan canım ya nasolsa aynı iğneler direk tüp denesen olmaz mı 2 asılama parası bi tüpe denk geliyor valla

gözün aydin canim allahim kucagina almayida nasib eder insallah

merhaba melekcim nasılsın canım
kimseler yok bugun yaaaaa

cook sinirliyim eşimi arıyorum tel i kapalı bide ögrendim ki köye gitmişler kar nasıl diye ve araba saplanmıs mahsur kalmıslar benzinliğe yürümüş ordan aradı merak etme dozer gelicek acacak diye
kesin hasta olacak tedavi öncesi sartmıydı yaaaaa
nasıl kızgınım anlatamam
zaten karayolu bile 2 gündür kapalı orda ne işiniz var hayret bişiy yaaaa
bi gelsin soracam hesabını

iyi olmaya calisiyorum canim esinde amma merakliymis bosverseydi ya ama sen üzülme hastalansa bile bisey olmaz benim esimde ilk tüp tedavisinda hastayidi ama sperimler iyi cikti onlar zaten en iyisini aliyorlar canim

melekcim fırsatın varken evde dinlensene canım
işte daha iyi olacaksan ayrı tabi
pastalarından yemek istiyorum bennn
elerine saglık eminim cok guzel olmuştur

eşim kar meraklısı malesef sinir ediyor beni

semrayı bende merak diyorum ara istersen

elanaz sevim hoşgeldiniz nasılsınız kızlar

keske imkan olsada gelebilsen yada ben gelsem cok iyi olurdu vallaha canim benim evde canim SIKILIYOR yapacak bir isim kalmadi

semra gelmis oleyyy canim kac gündür nerelerdeydin sen merak ettim vallaha tel. elime aldim seni aramak icin sen geldi umrarim kötü bisey yoktur hersey yolundadir canim

kızlar ben burdayım,merak etmeyinokuyorum ama yazamıyorum pek.ada çok huysuz,2. dişi çıktı.bende çok uyumak istiyorum,haziran annelerinden biarkadaşım hamileymiş,üstelik oda hiç regl olmamıştı.bende şüpheleniyorum,öğleden sonra test yapıcam,3-4 gündür,gece ada'ya kalkamıyorum bile.uykum çok var,karnımda böyle gaz şişkinliği gibide şişkinlik var,zannetmiyorum ama inşşallah yoktur.öğleden sonra diyetisyen randevum var,bu aralar pek giremiyorum.kusura bakmayın.öptüm..

semracım sen iyi ol bize yeter canım
şimdi ne diyim bilemedim sen istemiyorsun suan sanırım ikinci bi bbebek
test sonucunu bize haber ver canım Allah ın işi belli olmaz tabi ama istemiyorsan şimdi inş değilsindir
ama hamileysen de süper bişiy
belki yorgunsundur canım uyku halin ondandır
diyetisyen sonucuna bakalım hiç bahsetmiyorsun yediginden içtiginden kurallara uyduysan kesin vermişsindir
iyi bak kendine fırsat buldukca yat dinlen
ada hanımın ikinci incisi geldi demek hayırlı olsun canım

aman iyi olda canim gerisi bos demek boncugumun ikinci disi cikti yerim ben fistigim benim ikinci bir bebek icinde hakindaki hayirlisi neyse o olsun canim bize mutlaka haber ver canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…