Allahıma şükürler olsun 2010 da savaşımııı kazandımm şükürler olsun rabbim melegimii verdi kızlarrrr
kimseler acmamıs mı sayffayıııı
herkese günaydın diyorum bembeyaz karları seyrederken
sabah 7 de kalktım bugun babamı işe götürmek için malum arabaları mahsur kaldı
tabi benim arabanın buzu nu çözmek yarım saatimi aldı gece -10 ları görmüş burası hiç alışık olmadıgımız bi durum neyseki ben alıskınım karla mucaledeye bursadan
yollar buz pistine dönmüş sabah bile -5 ti babamı alıp sehre bi indik ki sehirde hiç bişey yok tv de gördümde inanmamıstım böyle sanki sepelemiş.arada alt tarafı 10 km var.deseler inanmam
sonra anneme gidip sıcacık bicay içtim sonra onların arabasını biraz temizledim cunki kar buz tuttmaya baslamıs.biraz çam agaclarını temizledim çok eğlenceliydi tabi altında kalacam diye korktum.sonra annem bagırmaya basladı tedavi öncesi hasta olacagım için mecbur bıraktım.
kaya kaya eve geldim dalga gectigime bakmayın cok korktum 8 yıldır araba kullanırım hiç basıma gelmemişti.kontrol benden cıktı ve kavsaktaydım frene basmak zorunda kaldım ve işler sarpa sardı
kaldırıma cıkmaktan son anda kurtuldum duamı etti ve devam ettim yola
bugun işe gitmek zorundayım ve korkuyorum acıkcası
faturaları ödemezsem netsiz ve telefonsuz hatta elektriksiz bile kalabilirm
Allahıma şükürler olsun 2010 da savaşımııı kazandımm şükürler olsun rabbim melegimii verdi kızlarrrr
kimseler acmamıs mı sayffayıııı
herkese günaydın diyorum bembeyaz karları seyrederken
sabah 7 de kalktım bugun babamı işe götürmek için malum arabaları mahsur kaldı
tabi benim arabanın buzu nu çözmek yarım saatimi aldı gece -10 ları görmüş burası hiç alışık olmadıgımız bi durum neyseki ben alıskınım karla mucaledeye bursadan
yollar buz pistine dönmüş sabah bile -5 ti babamı alıp sehre bi indik ki sehirde hiç bişey yok tv de gördümde inanmamıstım böyle sanki sepelemiş.arada alt tarafı 10 km var.deseler inanmam
sonra anneme gidip sıcacık bicay içtim sonra onların arabasını biraz temizledim cunki kar buz tuttmaya baslamıs.biraz çam agaclarını temizledim çok eğlenceliydi tabi altında kalacam diye korktum.sonra annem bagırmaya basladı tedavi öncesi hasta olacagım için mecbur bıraktım.
kaya kaya eve geldim dalga gectigime bakmayın cok korktum 8 yıldır araba kullanırım hiç basıma gelmemişti.kontrol benden cıktı ve kavsaktaydım frene basmak zorunda kaldım ve işler sarpa sardı
kaldırıma cıkmaktan son anda kurtuldum duamı etti ve devam ettim yola
bugun işe gitmek zorundayım ve korkuyorum acıkcası
faturaları ödemezsem netsiz ve telefonsuz hatta elektriksiz bile kalabilirm[/QUOTE
dikkatli ol bebingcigim
merhaba melekcim nasılsın canım
kimseler yok bugun yaaaaa
cook sinirliyim eşimi arıyorum tel i kapalı bide ögrendim ki köye gitmişler kar nasıl diye ve araba saplanmıs mahsur kalmıslar benzinliğe yürümüş ordan aradı merak etme dozer gelicek acacak diye
kesin hasta olacak tedavi öncesi sartmıydı yaaaaa
nasıl kızgınım anlatamam
zaten karayolu bile 2 gündür kapalı orda ne işiniz var hayret bişiy yaaaa
bi gelsin soracam hesabını
kızlar ben burdayım,merak etmeyinokuyorum ama yazamıyorum pek.ada çok huysuz,2. dişi çıktı.bende çok uyumak istiyorum,haziran annelerinden biarkadaşım hamileymiş,üstelik oda hiç regl olmamıştı.bende şüpheleniyorum,öğleden sonra test yapıcam,3-4 gündür,gece ada'ya kalkamıyorum bile.uykum çok var,karnımda böyle gaz şişkinliği gibide şişkinlik var,zannetmiyorum ama inşşallah yoktur.öğleden sonra diyetisyen randevum var,bu aralar pek giremiyorum.kusura bakmayın.öptüm..
kızlar ben burdayım,merak etmeyinokuyorum ama yazamıyorum pek.ada çok huysuz,2. dişi çıktı.bende çok uyumak istiyorum,haziran annelerinden biarkadaşım hamileymiş,üstelik oda hiç regl olmamıştı.bende şüpheleniyorum,öğleden sonra test yapıcam,3-4 gündür,gece ada'ya kalkamıyorum bile.uykum çok var,karnımda böyle gaz şişkinliği gibide şişkinlik var,zannetmiyorum ama inşşallah yoktur.öğleden sonra diyetisyen randevum var,bu aralar pek giremiyorum.kusura bakmayın.öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?