Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizicm avatar cok tatlı olmuş yaaa
buarada ruyana yorumu unutmuşum ben canım kusura bakma
cok guzelmiş hayırlara vesile olsun inş

melek sanslı hatun yemekler hazırlanmıs maşallahhhh

yarın esya hazırlıcam acayip heyecan yaptım yaaaa

nursim hayırlı olsun eltinin bebeği saglıkla dogsun inş

benimde züper dedikodum var görümcem yeni yılda işten ayrılıyormus
evinin hanımı olacakmış
sarar artık bol bol bana
dogurur da hemen bi tane
aslında iyi olur ya benim üstümden cekilirler onls ugrasırken rahat ederim
kayınvalidem herkese duyurmuş ist a gidicegimizi ne gerek varsa kesin anlatmıstır diyorum ben eşime o da yok anlatmaz diyo niye her gördügüne ist a gidicegimizi mal alıcagımızı dinlenicegimizi söylüyor tabi benim haberim olmadıgı için bi sürü pot kırıdım nasıl acıklıcaksak 2o gun olmadıgımızı bi de bebiş olursa herkes anlıcak gereksiz yere sinir oldum bugun
yani ne yedigimizi bile anlatcak telefonla konusma anlatma hastalıgı vardaaaaa

niye canımı sıkıyorum kafamı yoruyorum ki
kendimi anllamıyorum ben kurtulmalıyım bu düşünce tarzımdan kendime yapıyorum

burp keske girebilseydi bugun ritayla nasıl gecti merak ediyorum

yaaa kimseelere denk gelemiyorum
sohbet etmek istiyorum yaaaaaa

Geldim ama geç kaldım sanırım....Pazartesi yoğun bir gün oldu....Toplantım da vardı,2 Ocakta Antalyaya gidiyormuşuz,1 hafta toplantı var...Hiç sevmem bu yıl sonu toplantılarını,ama başa gelen çekilir...Mavi yeni resimlerini koymuş sanırım sonunda,görebileceğiz artık,yaşasın...Tek görmediğimiz kendisi kalmıştı çünkü,gizemli hatun....
sermestim Allah kavuştursun birtanem,ayrılıklar hep yeni kavuşmalara gebe...Siz sağlıklı olunda gerisi boş...
Denisim,güzel anneannenin doğumgününü kutluyorum,nice yaşlara sağlıkla,huzurla inşallah...
Melek,sahalara döndün artık,senin yumurcaklar seni beklemede,bakalım kavuşma gününüz ne zaman,en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşun İnşallah...

Nursimcim,eltini tebrik ediyorum,bak kuzeni doğmadan o da geldi,ne güzel,hep birlikte büyüyecekler...

Elanazcım sen nasılsın,nete çok alışmışız gerçekten,eksikliğini hemen hissediyoruz,bu arada benim kuzen seni tanıyormuş,bana seni nereden tanıdığımı sordu,söylemiştim yaa,senin daha önce çalıştığın kurumda çalışıyor,faceden bakarsın istersen...

Bebingim,zaman rahat olma,hiçbirşeyi takmama zamanı,boşver ya,kim kime ne isterse söylesin,çok mu önemli,ki sen mutlu sonucu alınca,anneliğe adım atınca,inan yavrundan ve kendi ailenden başka hiçbirşey,hiçkimse önemli olmayacak...
Herşey yolunda gidecek,İstanbulluyu almadan gelmeyeceksin,minik kelebeğin seninde göbüşüne konacak,kanat çırpacak,bak herkesin yavaş yavaş doğumu yaklaşıyor hayırlısıyla,en çıtır anne adayları biz olacağızEn güççük bebişler bizimkiler olacak....

yok özlem face değil burdaki albüme ekledim ama görmek için teklif göndermek lazım
beni en az merak eden sensindir heralde:))))
hımm anladım teklif nasıl yapılıyor ya onu bilemedim:26:
ya boşver başkalarını 2. ayda çıkıyor
komşum dedi hiç 5 aylık gibi değilsin diye
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
ama boşver bebişler normal nasılsa eee bizde almamış oluruz işte
bundan iyisi daha ne olsun
ben geldim ama herkes gidiyor sanırım
anca oldu yemek camasır derken
daha bulaşıklar var
ayyy hiç bitmiyor ya
kac gundur 22 de uyuyorum yine uykum geldi yaaa

uyuyan güzellere iyi geceler tatlı rüyalar
sen şimdiden uyumaya başladın hadi hayırlısı bakalım
olunca 8de uyursun sen :)
hımmm demek işten çıkmış hatun iyi otursun bakalım
ay senin kayınvalidede yerel gazete mübarek
aman boşver sonuçta herkese söylüyorsa sende diye düşünmez artık millet aydı kimbilir kimde sorun diyecekler ,kendi oğlunu düşünse reklam mı yapar ya allah allah
boşverrrr eşin söylemez diyormuş inan ona o da annesine söyler herhalde...

bende bayıldım denizzzzzz
annesi ve kuzusu oyy maşallahhhh

bugün bizim cadı ben yemek hazırlarken oda mama sandalyesinde benim telefonumla oynuyordu,yeşimi aramış,2 defaa,uzun uzunda çaldırmışş:)sonra yeşim geri döndü,yorgundu,görüşmeside iyi geçmiş.

tamam bakarım canım adını hatırlayamadım ama
sen beni nereden tanıdığını söyledin

gulimus canım hediyeni bugün kargoya verdim
birkaç güne eline ulaşır sanıyorum
umarım beğenirsin güle güle kullan

hoşbulduk elanazcım ..canım sıkıldı uykum kaçtı
öyle takılıyorum işte hazır adam da yokken bu kadar uzun nete girmeme izin vermiyor

tekrar sağolun arkadaşlar annem için dileklerinize:))
tuanayım anneannemin değil annemin doğum günü zaten olamaz da(

avatarı da topiklerde gezerken çaldım:))özlem örtmenim duymasın valla kızıyor çocuğa kötü örnek oluyorum diye ama napıyım :))

tuanayım ne zaman buluşuyoruz?perşembeden sonra sen kendine göre ayarla canımcım ben sana uyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…