hımm anladım teklif nasıl yapılıyor ya onu bilemedim:26:yok özlem face değil burdaki albüme ekledim ama görmek için teklif göndermek lazım
beni en az merak eden sensindir heralde:))))
ya boşver başkalarını 2. ayda çıkıyorgüzel göbüşün mavişim fındık göbüş degil en azından benim gibi:)
baskalarına bakınca devasa göbekler hep ondan bizimkiler kücük dedim
catlagın yok demek benim alttan birkac tane var nasılsa göbek cıkmıyor diye bişeyler sürmeyi bırakmıstım anlamadım ki nasıl cıktı onlar da büyüyen bişey de yok hani ortada
sen şimdiden uyumaya başladın hadi hayırlısı bakalımben geldim ama herkes gidiyor sanırım
anca oldu yemek camasır derken
daha bulaşıklar var
ayyy hiç bitmiyor ya
kac gundur 22 de uyuyorum yine uykum geldi yaaa
uyuyan güzellere iyi geceler tatlı rüyalar
hımmm demek işten çıkmış hatun iyi otursun bakalımbenimde züper dedikodum var görümcem yeni yılda işten ayrılıyormus
evinin hanımı olacakmış
sarar artık bol bol bana
dogurur da hemen bi tane
aslında iyi olur ya benim üstümden cekilirler onls ugrasırken rahat ederim
kayınvalidem herkese duyurmuş ist a gidicegimizi ne gerek varsa kesin anlatmıstır diyorum ben eşime o da yok anlatmaz diyo niye her gördügüne ist a gidicegimizi mal alıcagımızı dinlenicegimizi söylüyor tabi benim haberim olmadıgı için bi sürü pot kırıdım nasıl acıklıcaksak 2o gun olmadıgımızı bi de bebiş olursa herkes anlıcak gereksiz yere sinir oldum bugun
yani ne yedigimizi bile anlatcak telefonla konusma anlatma hastalıgı vardaaaaa
niye canımı sıkıyorum kafamı yoruyorum ki
kendimi anllamıyorum ben kurtulmalıyım bu düşünce tarzımdan kendime yapıyorum
denizicm avatar cok tatlı olmuş yaaa
buarada ruyana yorumu unutmuşum ben canım kusura bakma
cok guzelmiş hayırlara vesile olsun inş
melek sanslı hatun yemekler hazırlanmıs maşallahhhh
yarın esya hazırlıcam acayip heyecan yaptım yaaaa
nursim hayırlı olsun eltinin bebeği saglıkla dogsun inş
Elanazcım sen nasılsın,nete çok alışmışız gerçekten,eksikliğini hemen hissediyoruz,bu arada benim kuzen seni tanıyormuş,bana seni nereden tanıdığımı sordu,söylemiştim yaa,senin daha önce çalıştığın kurumda çalışıyor,faceden bakarsın istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?