Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim niye istanbula gidip geldikten sonra bebiş olunca alnınızda mı ayzıyor tüp bebek yaptırdılar diye..sen bildiğin için böyle düşünüyorsun biliyorsun ki normal insanlar istedikleri er zaman hamile kalabiliyor ya da kaza ile
sen de kaza ile kalmış olabilirsin:))
aman görümcende ne yaparsa yapsın isterse 5 tane doğursun boşver
sen kendine bak şimdi zaten neyin doğru olduğunu çok iyi biliyorsun ama az kaldı bak görüşmene büyük ihtimallede haftaya başlıyorsun herşeyi geride bırak kim ne düşünürse düşünsün..

benim kızım mı olacak ne:))
bir sitede geçmişten bugune koca- karı erkek kız belirtilerini toparlayıp liste yapmışlar
çoğunluk olarak kıza tutuyor
bebeğin kalp ritmi 140 dan fazla ise demiş bizim ki 170, erkeklerin daha az olurmuş
canınız portakal suyu istiyorsa demiş.. hergün 1 bardak içiyorum hatta greyfurt sıkıp karıştırıyorum
sabah bulantısı varsa demiş benimde var
canınız tatlı çekiyorsa demiş bu tutmadı tek..erkekte de canınız ekşi limon çekiyorsa demiş
ama anneme çektiysem kesin kız:))
2 abimde hep baklava istemiş canı kilo kilo yemiş
bana hamile kalınca limonu tuzlayıp yemeye başlamış

merak ediyorum ne olacak acaba
denizoğlan mı gelecek denizkızı mı:))

İlahi denisim,gece gece ne güldürdün beni,ben senin anneannenden değil,küçük denisimin anneannesinden bahsetmiştim doğumgünü kutlamamda,çok hoştu yaaaa,çok güldüm,Allah ta seni ve hepimizi güldürsün emiiiiiii

Denisim,bence erkek olacak,batuya,efeye arkadaş gelecek....Ama bence yani....Bilemiyorum,Rabbim bilir....Hayırlı bir evlat olsunda gerisi hiç önemli değil.....

Batucuk,küçük prens annesinin içinde büyümekte,özlemimin öslemi,sağlıkla gel dünyaya oğlum....

olsun sesini duydum bu saatte sayemde güldük bak ne güzel:))
hamile kalınca kafa daha az basıyor tuanayım ben napıyım ya:))
iyi geceler tekrar

güzel hislerle başlayan umutların inşallah güzel sonuçlanıcak arkadaşım.hadi bakalım inş. senlede tanışıcaz.

dualrımız senin ve mercimeğin için..

maalesef cnm kalp atışlarını alamadık ama bebegime bi şans daha verdik 10 gün sonra yine gidecegiz

tatlim bence bunlari düsünüpte kendini üzmeye hic degmez sonucta tüpde olsa hic kimseyi ilgilendirmez allahin taktir ilahisi ilk olanda sen olmuyorsun son olanda canim bosver gitsin sen bebisini düsün kuzum benim

bugün bizim cadı ben yemek hazırlarken oda mama sandalyesinde benim telefonumla oynuyordu,yeşimi aramış,2 defaa,uzun uzunda çaldırmışş:)sonra yeşim geri döndü,yorgundu,görüşmeside iyi geçmiş.

kücük cadi yaramazliklar basliyor yerim ben onu ya coook özledim boncugu:)))

maalesef cnm kalp atışlarını alamadık ama bebegime bi şans daha verdik 10 gün sonra yine gidecegiz

neden duyamadiniz canim? umarim hersey yolundadir...

günaydın.
canım üzülme bekle bakalım,allahdan umut kesilmez.

bizde seni özledik melek teyzemizz...yazın gelicez merak etme,zafer sömestr tatilinde pasaportlarımızı çıkarıcak:)

gunaydınlarrrrr

bugun erkenciyim bende tabi dünya kadar işim var yola cıkmadan yapılacak
herkese kolay gelsin :)

cok haklısınız kızlar
hiç bişeyi takmamam rahat olmam gerek ama heyecanımın yerini gerginlik almaya basladı abuk subuk seyler geliyor aklıma desem kızarsınız...
bi sıkıntıki anlatamam yaaaa

günaydın.
canım üzülme bekle bakalım,allahdan umut kesilmez.

bizde seni özledik melek teyzemizz...yazın gelicez merak etme,zafer sömestr tatilinde pasaportlarımızı çıkarıcak:)

oleyyyy:)))))))))))

günaydın kızlar nasılsınız....

ben iyim canim sen nasilsin tatlim?

gunaydınlarrrrr

bugun erkenciyim bende tabi dünya kadar işim var yola cıkmadan yapılacak
herkese kolay gelsin :)

kolay gelsin canim

Günayyydınnnnnnn ahali,gününüz aydınlık ve huzur dolu olsun........

tsk ederim tuanayim seninde günün aydinlik ve huzur olsun canimin ici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…