beni merak eden hanımlaaarrrrr
arkadaşlık isteği gönderin bana
kabul ediym
resim ekledim 3 tane
bakın
biri önceki resim 5 aylıkken falan
2 tanesi de 1 ay öncesi
merak eden yollasın istek:))))
kmibilir eşin içiinde neler düşünüyordur gulimus
bu da eşinle sizin için bir sınav
bebek işini tabi rafa kaldır önce evliliğin youlnda olması lazım canım
sinirini cıkarıcak birşey bulmuşun bende cok gerginim müşterilerden cıkaramam ki bi daha gelmez ler
yaw ara ara bi agrı oluyor kistli tarafta acaba catlıcakmı benimkisi dogum kontrol hapının bitmesine 6 gün kaldı sonucta olabilir di miiii
olmadı dmı bebiinngg
çıkıcam sanırım ben azcık
salata malzemesi yıkayıp ıslatıym sırtım da tuttu yine
dönüşümde bakarız artık
sermestim maşallahkuzucuğuna hep böyle devam etsin inşallah
yok canım yaa alamadık henüz.netten bakmıştım,e-bebeğe dün gittik oda siyahı stoklarda yokmuş,çirkin bi yeşili var,kızın tavırlarıda sinirlerimi bozdu,jokere bakıcam bugün.bide canım zaten şimdiden sonra kullanılabiliyor otokoltuğu erkenden almaya gerek olmayan bişey,ben evde kalabalığı hiç sevmem,bebeğiniz olunca anlıcaksınız.bizim anakucağı 13kiloya kadar kullanılıyor,ada henüz 9,5kilodiye ecele etmedim.
hayırlı olsun tatlım,iyigünlerede kullan.fiyatı gayet iyi almışsın,ben bile tanıdıkdan 150ye almıştım:)
benim kirmizilarim dün geldi hemde ne geldi bütün gün yattim cok kötü agrim oldu doktorumda uyarmisti bu kadar olacagini beklemiyordum neyseki bugün arimiyorum
sermestim güle güle kirlet lohusa takımlarını:))
sende hızlısın maşallah hallettin çoğu şeyi
bende dayanamam gibi geliyor sabırsızlanıyorum siz konuştukça:))
sermestim sizde mi dünü sinemada geçirdiniz niye rahatsız oldun ki o kadar ya kıyamam neyse bundan sonra bebiş doğunca onunla gidersiniz sinemaya:))şaka tabiki
hangi filme gittiniz av mevsimine gittik annem de geldi zaten onu zorla çıkardık amacımız doğum günü hediyesi almaktı ..bugun doğum günü hanfendinin..aldık hediyelerimizi kutlamış olduk dünden..
kizlar transferim ertelendigi icin cok üzülmüstüm ama anladimki iyi tarafida varmis eger ilk transfer tutmazsa ikinci ve ücüncü tedavide direk transfer olacak yani igneler olmayacak bidah bu kadar cok ilac kullanmayacgim vede en önemlisi yan etkilerini yasamayacagim eger ücüncüsüde olmazsa zaten bidaha tüp yaptirmayacagiz daha dogrusu burda sadece 3 sefer tüp yapiyorlar((((((((
ha bu arada kardeşimin tayini oldu
yılbaşına istanbulda girecek inşallah
hem de oturacakları eve çok çok yakın okul 1.tercihine :))))
selam kızlarrrrr nasılsınız bakalım...
bende okuldan geldim komşumun evi yepılıyor onu çağırdım kahveye
sanırım bundan sonraki günlerde çağırırım yemekte yapıp verecektim ama sular kesilmiş ya(((
diğer komşumun annesi buralı zaten o onlarda kalıyor
ey ben evi tadilat falan ettirmem sonra tişimi yapmak için bile yer ararım
aman bitsin ya ne bu herkes sıraya girmiş :)bitti düğün telaşıııııı özlemim
mavim mercan şuan tıklıyor size sevdiklerine kavuştu kızım ne yapsın tekmeler savuruyor
sermestim bitti düğün ama bizde mayısa kadar düğünler ful olur ondan sonra eylülekadar düğün yok tur yazın herkez ya tatile ya köye kaçıyor millette kışın evleniyor
benimkine de ters dediler ama belki zamanla değiştirir dediler...benim gözler kapanıyor kaburgamda ağrıyor kızım oraya geçti benim cadı zaten ters makad duruşluya başını mideme dayıyor ya her şeyimzmi farklı olur kardeşim bide normal olalım ya benden herkeze iyi geceler hepinizi çokkkkkkkkk seviyorum
aminnnnnnburpcum herşeye kahredip hayat rest çekmeden bir de ameliyat işini halledin sonrası iyi olacak bence belkide niye bu kadar bekledik diye kızacaksın kendine
örnekleri var özlem ,mavi,benim abim inşallah sizin için hayırlısı budur ve en kısa zamanda bebişiniz gelir..
maşallah demek 9,5 kilo oldu kızım...yok canım yaa alamadık henüz.netten bakmıştım,e-bebeğe dün gittik oda siyahı stoklarda yokmuş,çirkin bi yeşili var,kızın tavırlarıda sinirlerimi bozdu,jokere bakıcam bugün.bide canım zaten şimdiden sonra kullanılabiliyor otokoltuğu erkenden almaya gerek olmayan bişey,ben evde kalabalığı hiç sevmem,bebeğiniz olunca anlıcaksınız.bizim anakucağı 13kiloya kadar kullanılıyor,ada henüz 9,5kilodiye ecele etmedim.
ben aşure pek sevmemdee canım çekmişti,kendim yapabilsem yapıcamdaa bilmiyorum ki.aslında çok basitte,evde buğday yok
canım ben 5kiloluk tencenin yarısına kadar ancakyaptım artan içi buzluğa koydum,sıpa durmadık kii....oda arkadaşlar falan geldi,bitti.afiyet olsun:)
hayırlı olsun tatlım,iyigünlerede kullan.fiyatı gayet iyi almışsın,ben bile tanıdıkdan 150ye almıştım:)
hadi hayırlısı cnm,inşallah sağlık haberlerini alırız.
eee daha yaklaştık işte inşallah sorun olmazsa bu ay konar kelebekler...benim kirmizilarim dün geldi hemde ne geldi bütün gün yattim cok kötü agrim oldu doktorumda uyarmisti bu kadar olacagini beklemiyordum neyseki bugün arimiyorum
bence yeni modeller çıkar acele etme derim ben...bebingcim maxicosi tobi modelini beğendik dün fakat ne e-bebekde nede jokerde bulamadık siyah rengini.stoklarında hiç yokmuş,birtek gaziosmanpaşada ayhan bebek diye biryer var,orda varmış.sence beklesekmi yılbaşı sonrasını gelirmi mağazalara değişik renklerde?
ohhhhhhhhh ha şöyle onlar beklesin sıcak yuvalarını :)evet canim 9 tane yumurtalarim döllenmis bir sekilde donduruldu beni bekliyorlar:))))))) eee önceden ben onlari bekliyordum simdide biraz onlar beni beklesin dimi ama:))))))
bencede olumsuz düşünmemelekcim böyle uuzun planlar yapma şimdiden canım yaaa
sen onları yasamıcaksın bile cagırma lütfen olumsuzlukları
2o küsur yumurta toplanınca bende bi sürü döllenir sanıyordum ama 9 da cok iyi bir rakammıs canım
Allah hayırlı ve saglıkla versin bebegini inş canım
kocişimi gönderdim moturu taktım yine
mutfagı temizledim tezgahı ocagı dolapları falan derken baya oyaladı
sonra da evi temizledim yarın arkadasım gelecek aksilik cıkmazsa
tatlımı yaptım attım dolaba oturdum iki dakka bakiim dedim sayfada ne var ne yok
daha banyo yapıcam oturucam ders basına konu soru hazırlıycam oyy anam oyy
aksam oldu bile nasıl bitecek yetişecek bilmiyorum valla
geldigim gibi kacıyorum o yüzden iyi bakın kendinize
umarım işler biter erkenden gelirim yine
sağol melekcim sen çok temiz kalpli bi insansın ve inanıyorum ki Allah gönlüne göre verecek
beni merak eden hanımlaaarrrrr
arkadaşlık isteği gönderin bana
kabul ediym
resim ekledim 3 tane
bakın
biri önceki resim 5 aylıkken falan
2 tanesi de 1 ay öncesi
merak eden yollasın istek:))))
kocişimi gönderdim moturu taktım yine
mutfagı temizledim tezgahı ocagı dolapları falan derken baya oyaladı
sonra da evi temizledim yarın arkadasım gelecek aksilik cıkmazsa
tatlımı yaptım attım dolaba oturdum iki dakka bakiim dedim sayfada ne var ne yok
daha banyo yapıcam oturucam ders basına konu soru hazırlıycam oyy anam oyy
aksam oldu bile nasıl bitecek yetişecek bilmiyorum valla
geldigim gibi kacıyorum o yüzden iyi bakın kendinize
umarım işler biter erkenden gelirim yine
selam kızlarrrrr nasılsınız bakalım...
bende okuldan geldim komşumun evi yepılıyor onu çağırdım kahveye
sanırım bundan sonraki günlerde çağırırım yemekte yapıp verecektim ama sular kesilmiş ya(((
diğer komşumun annesi buralı zaten o onlarda kalıyor
ey ben evi tadilat falan ettirmem sonra tişimi yapmak için bile yer ararım
deniz rüyan çok güzelmiş canım bu arada annenin doğum günüde kutlu olsun canım...
mavicim bende istek gönderdim canım gelince kabul et merak ettim seni...
sermestim hamarat hamilem benim çok yorma kendini am ayapman gerekenler üzt üste gelince mecbur yapmışsın...
bebingim yeğenin rahatsızmış çok büyük geçmiş olsun canım...
bi hamiş haberide benden gelsin eltiminde adet düzensizliğ problemi vardı...düzene girmiş ve adeti 9 gün gecikmiş test yapmış pozitif çıkmış sanırım yarında dra gidecek...inş sağ salim kucağına almakta nasip olur...
oh ne ala melek hanım eşin hazırlıyor valla ne güzel:))afiyet olsun size de:)eşim yok bugun bizde annemle dışarda yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?