Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay öyle değilmiş
ismin üstünde add as cantact var onu yapacaksın
ben sana gönderdim bak bakalım gelmişse evet de o da olur

olmadı dmı bebiinngg
çıkıcam sanırım ben azcık
salata malzemesi yıkayıp ıslatıym sırtım da tuttu yine
dönüşümde bakarız artık

beni merak eden hanımlaaarrrrr
arkadaşlık isteği gönderin bana
kabul ediym
resim ekledim 3 tane
bakın
biri önceki resim 5 aylıkken falan
2 tanesi de 1 ay öncesi
merak eden yollasın istek:))))

ok yolladım

olabilirde benimde sağ tarafın kist olan bölge ağrı yapıyor ara ara seninki çatlıyo olabilirde benimki

olmadı dmı bebiinngg
çıkıcam sanırım ben azcık
salata malzemesi yıkayıp ıslatıym sırtım da tuttu yine
dönüşümde bakarız artık

ekledim maviiiim

sermestim maşallahkuzucuğuna hep böyle devam etsin inşallah

amin teyzesi darısı deniz kuzusuna o da böyle büyüyecek masallahları alacak bir bir

anladım canım bekle biraz daha biz de ebebekten kalan alısverişlerimizi yaptık haftasonu bicok markanın ürünü kalmamıstı ben de gıcık oldum ama defalarca git gel yaptık artık ne varsa onlardan sectım aldım ben de yılbası önü diye stokları azalmıs ürünler tek tük kalmıs öyle dediler bize de
adaoşun puset dedigin bizim gördüğümüz yenidogana göre koltuk degil mi biz de öyle bişey aldık hem arabaya hem bebek arabasına monte oluyor senin sımdı baktıgın daha kocaman olan koltuklar sanırım dedigin gibi aceleye gerek yok adoşum hala minik bebiş:))
pjamalar iyi oldu valla şansım yaver gitti uyguna geldi canım

benim kirmizilarim dün geldi hemde ne geldi bütün gün yattim cok kötü agrim oldu doktorumda uyarmisti bu kadar olacagini beklemiyordum neyseki bugün arimiyorum

hadi bakalım melegim hormonlar hemen düzene girsin hayırlısıyla kaldıgımız yerden devam edelim

sermestim güle güle kirlet lohusa takımlarını:))
sende hızlısın maşallah hallettin çoğu şeyi
bende dayanamam gibi geliyor sabırsızlanıyorum siz konuştukça:))

canım hızdan ziyade havalar soguyor eşim geldikce gidip hallediyoruz artık sonlara kalırsa daha zor olur bir de yıkancak ütülencek bunlar diye halledelim dedik saolasın canım daha güzelleri senin olsun insallah

evet canım biz sultanın sırrına gittik ama sinema pek konforlu değildi ya da benim konforum yoktu bilmiyorum otur otur sabit belim sırtım agrıdı tuvalete de sıkısınca habire gıcıktı benim icin sanırım son sinemamız oldu o da jübilemizi yaptık yani bebişle daha zor nerde
annişin yeni yası hayırlı olsun tatlım

melekcim ileriyi düşünme hiç simdiden herseyın hayırlısı bismillah de yola devam elbette bizim göremedigimiz bir hayır var bu ertelnişte

ha bu arada kardeşimin tayini oldu
yılbaşına istanbulda girecek inşallah
hem de oturacakları eve çok çok yakın okul 1.tercihine :))))

yaa masallah ne güzel mavisim hemencecik cıkmıs tayini kac puanı vardı merak ettim bir de istanbula kac kisi aldılar bransından mı geld, havuz sisteminden mi
oyy oy biz ne zaman kavuscaz acep

kocişimi gönderdim moturu taktım yine
mutfagı temizledim tezgahı ocagı dolapları falan derken baya oyaladı
sonra da evi temizledim yarın arkadasım gelecek aksilik cıkmazsa
tatlımı yaptım attım dolaba oturdum iki dakka bakiim dedim sayfada ne var ne yok
daha banyo yapıcam oturucam ders basına konu soru hazırlıycam oyy anam oyy
aksam oldu bile nasıl bitecek yetişecek bilmiyorum valla
geldigim gibi kacıyorum o yüzden iyi bakın kendinize
umarım işler biter erkenden gelirim yine

selam kızlarrrrr nasılsınız bakalım...
bende okuldan geldim komşumun evi yepılıyor onu çağırdım kahveye
sanırım bundan sonraki günlerde çağırırım yemekte yapıp verecektim ama sular kesilmiş ya(((
diğer komşumun annesi buralı zaten o onlarda kalıyor
ey ben evi tadilat falan ettirmem sonra tişimi yapmak için bile yer ararım

ohhh be sonunda maviyide yakından gördüm
göbüşünü efesini gördüm
oy masallah yaaaaa

sermest hanım Allah kavusturusun
bu kadar yormasan kendini olmaz mı

herkes tadilat ta sen niye yaptırmıcan özlemcim yaptır mis gibi otur işte
yine mi sular gitti
aaaayyyy batu gelince gitmesin artık

aman bitsin ya ne bu herkes sıraya girmiş :)
benimkine de ters dediler ama belki zamanla değiştirir dediler...
aminnnnnn
maşallah demek 9,5 kilo oldu kızım...
aşureyi çok severim kaynanam çok güzel yapar ömrümde onunki kadar lezizini yemedim
ne zaman gitsem hazırdır yaz kış :)))
bende buğday var gel beraber yapalım :)
ya bu lohusa takımlarını netten nereden alabilirim ben?
benim kirmizilarim dün geldi hemde ne geldi bütün gün yattim cok kötü agrim oldu doktorumda uyarmisti bu kadar olacagini beklemiyordum neyseki bugün arimiyorum
eee daha yaklaştık işte inşallah sorun olmazsa bu ay konar kelebekler...
bence yeni modeller çıkar acele etme derim ben...
evet canim 9 tane yumurtalarim döllenmis bir sekilde donduruldu beni bekliyorlar:))))))) eee önceden ben onlari bekliyordum simdide biraz onlar beni beklesin dimi ama:))))))
ohhhhhhhhh ha şöyle onlar beklesin sıcak yuvalarını :)
bencede olumsuz düşünme
canım aslında çoğu dölleniyor ama en kalitelileri seçiliyor...

bizede el at bak :)))) kakılmış....

kızlar merhaba
bizimde telefonla ilgili bir problemden dolayı net yoktu
yeni açıldı bende biraz okudum daha sonra devam edicem
nete ne kadar alışmışız eksikliğini hissettim valla
neyse ben salata yapmaya mutfağa geçiyorum
ezeli de izliycem ama akşama uğramaya çalışırım
reklam aralarında okurum

deniz rüyan çok güzelmiş canım bu arada annenin doğum günüde kutlu olsun canım...

mavicim bende istek gönderdim canım gelince kabul et merak ettim seni...

sermestim hamarat hamilem benim çok yorma kendini am ayapman gerekenler üzt üste gelince mecbur yapmışsın...

bebingim yeğenin rahatsızmış çok büyük geçmiş olsun canım...

bi hamiş haberide benden gelsin eltiminde adet düzensizliğ problemi vardı...düzene girmiş ve adeti 9 gün gecikmiş test yapmış pozitif çıkmış sanırım yarında dra gidecek...inş sağ salim kucağına almakta nasip olur...

sağol melekcim sen çok temiz kalpli bi insansın ve inanıyorum ki Allah gönlüne göre verecek

tsk ederim canim allah herkesin kalbine göre versin tatlim

beni merak eden hanımlaaarrrrr
arkadaşlık isteği gönderin bana
kabul ediym
resim ekledim 3 tane
bakın
biri önceki resim 5 aylıkken falan
2 tanesi de 1 ay öncesi
merak eden yollasın istek:))))

bende gönderdim mavisim:)))

allah kavustursun canim benim ya senin böyle yanliz kalmana cok üzülüyorum keske yakin olsakta sen bana ben sana gelsem ne iyi olur vallaha

biz iyizde canim sen nasil oldun kuzum benim iylestinmi?

gözün aydin canim insallah sag salim kucagina alir bebisini elayada arkadas olur hem:))))))))))))

sağolun kızlar Allah başımızdan eksik etmesin annemizleri...
rüyam içinde çook güzel yorumlar gelmiş inşallah sağ salim gelsin deniz bebek :))

nursimcim sizinde hayırlı olsun eltine Allah kucağına almayı nasip etsin yakın olacak kuzenlerin arası:))

mavicim kardeşin için çok sevindim şırnaktaydı yanlış hatırlamıyorsam yaza da düğün var zaten oh ne güzel..

6 kilo çok iyi almışsın ya daha foto görmedim ama iyisin maşallah
sağlık ocağına göre hiç kilo almadım aynıyım ama hamile olmadan önce daha doğrusu sigarayı bıraktıktan sonra 1,5 kg aldığımı düşünüyorum ..çok iradelisin ya ben dün 2 tabak makarna yedim akhvaltıya eşim sucuk iştemişti birazda ben yedim
canımın çekmesi daha kötü azcıktan bişey olmaz herhalde sağlıksız besleniyorum bugunlerde..hemşire bebek için faydalı kitapçık verdi yeni doğanın emzirmesinden 1 yaşını geçene kadar beslenmesi bir sürü yemek ve çorba tarifi var..işime çok yarayacak inşallah

oh ne ala melek hanım eşin hazırlıyor valla ne güzel:))afiyet olsun size de:)eşim yok bugun bizde annemle dışarda yedik

evet deniz kardeşim şırnaktaydı
ama az kaldı gidiyo istanbul a:)))))

sermestim 53 puanı vardı
2 yılı geçti şırnakta ondan önce de istanbulda cekillik yaptı
havuz sisteminden gitmiş
puanlar çok düşmüş diyodu
branşı da fen bilgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…