elanazcım inş psikolojik degildir
gercekten hamilesindir
neden olmasın ki
iyi yolculuklar bebing al bebişini gel istanbuldan inşalllaaaahhhhhhhh
elanaz ben de heyecan yaptım şimdi tuanay da rüyasında görmüştü zaten seni hadi inşallah tutunuyodur bebeğin sana
oyy kuzum benim neler yapıyor ya maşallah ...bugün bizim cadı ben yemek hazırlarken oda mama sandalyesinde benim telefonumla oynuyordu,yeşimi aramış,2 defaa,uzun uzunda çaldırmışş:)sonra yeşim geri döndü,yorgundu,görüşmeside iyi geçmiş.
benimkide kızıyorhoşbulduk elanazcım ..canım sıkıldı uykum kaçtı
öyle takılıyorum işte hazır adam da yokken bu kadar uzun nete girmeme izin vermiyor
aaa kızarım tabi aldım de beğendim de allah allah yatekrar sağolun arkadaşlar annem için dileklerinize:))
tuanayım anneannemin değil annemin doğum günü zaten olamaz da(
avatarı da topiklerde gezerken çaldım:))özlem örtmenim duymasın valla kızıyor çocuğa kötü örnek oluyorum diye ama napıyım :))
tuanayım ne zaman buluşuyoruz?perşembeden sonra sen kendine göre ayarla canımcım ben sana uyarım
sağlıklısı hayırlısı olsun hiç önemli değil bakbenim kızım mı olacak ne:))
bir sitede geçmişten bugune koca- karı erkek kız belirtilerini toparlayıp liste yapmışlar
çoğunluk olarak kıza tutuyor
bebeğin kalp ritmi 140 dan fazla ise demiş bizim ki 170, erkeklerin daha az olurmuş
canınız portakal suyu istiyorsa demiş.. hergün 1 bardak içiyorum hatta greyfurt sıkıp karıştırıyorum
sabah bulantısı varsa demiş benimde var
canınız tatlı çekiyorsa demiş bu tutmadı tek..erkekte de canınız ekşi limon çekiyorsa demiş
ama anneme çektiysem kesin kız:))
2 abimde hep baklava istemiş canı kilo kilo yemiş
bana hamile kalınca limonu tuzlayıp yemeye başlamış
merak ediyorum ne olacak acaba
denizoğlan mı gelecek denizkızı mı:))
amin tuanay teyzemmmm sağol sen emi....Batucuk,küçük prens annesinin içinde büyümekte,özlemimin öslemi,sağlıkla gel dünyaya oğlum....
hiç canını sıkma canım alacaksın emin ol bebişi üzme sen...maalesef cnm kalp atışlarını alamadık ama bebegime bi şans daha verdik 10 gün sonra yine gidecegiz
hanaaa ben gelene kadar doğurmuştur kesinarkadaşım doğuma girdi kızlar,lütfen dua edin,hemen kurtulsun..
inşallah canım ya gelsin artık güzel haberlerrrrrrrkızlar bende psikolojik olarak hamilelik belirtileri göstermeye başladım
2 defadır çorbadan tiksiniyorum ve sabah da eşime kahvaltı hazırlamaya kalktım
acaip başım döndü sonra uyudumda geçti
beni bu ay çok gaza getirdiniz
inşallah hamileyimdir de bu belirtileri yaşıyorumdur
amannn alırsın oradan aeksiklerin varsada dert ettiğin şeye bakakşama valiz hazırlamam lazım benim yaaaa
ufff hiç sevmem yatagın üstünde herseyi cıkar yok bişey eksik kaldı mı diye düşün dur sürekli içim içimi yer
bendede komşum vardı bu hafta hep olurokuldan geldim koştur koştur hazırlıga giriştim
arkadslarım gelecekti onlar geldi oturduk yedik içtik
derken aksam oldu bile şimdi sınav hazırlıycam yarın için
çok sürmez de dinlenirim insallah daha bulasıklarım duruyor mutfakta dag gibi
görüşmek üzere ben simdilik kacıyorum
inşallah canım tuanaydan da etkilenmiş olabilirim bende
göreceğiz bakalım
sağol tatlım,yazını görmemişim zasacım bende diyorum kim doğum yapıyor
arkadaşını Allah kurtarsın canım
hadi inşallahhh!!!6 günüm var daha melekcim
canım negüzell yaa.okulda geçen hafta herkes yerli malını kutladı benim sınıf hariç
bende benimkiler küçük diye istemedim doğrusu
ama ne mümkün hepsi bana neden yapmıyoruz diye tavır aldı valla:))))
yarın yapıyoruz anneler görevler verildi:
sarmalar, el açması börekler, kısırlar,mercimek köfteleri, patates salataları, kekler ,kurabiyeler yarına hazırlanacak
ohhhh yarın bayram var bayrammmmm gelin sizde :)))
tabi benim veletler rezil etmezse:)
valla sermestim sen bu aralar hep kacıyorsun canım yaaaa
olmazz ki böle
hiç denk gelemiyoz
arkadasım geldi oturduk işte bi tek o biliyor
nasıl heyecanlı benden beter o oyle olunca bana bi rahatlık geldi iyi oldu yaaaa
okulda geçen hafta herkes yerli malını kutladı benim sınıf hariç
bende benimkiler küçük diye istemedim doğrusu
ama ne mümkün hepsi bana neden yapmıyoruz diye tavır aldı valla:))))
yarın yapıyoruz anneler görevler verildi:
sarmalar, el açması börekler, kısırlar,mercimek köfteleri, patates salataları, kekler ,kurabiyeler yarına hazırlanacak
ohhhh yarın bayram var bayrammmmm gelin sizde :)))
tabi benim veletler rezil etmezse:)
sağol tatlım,
hadi inşallahhh!!!
canım negüzell yaa.
arkadaşımdoğurdu çok şükür,bide ordaydık,ok bağırdı.bende ağladım,sanki o anı tekrar yaşadım.zeynep bebek hoşgeldi hayatımıza..
İyi akşamlar kızlar,benim bademcikler çok acıyor yaa,şifayı mı kaptım nedir,kırılıyor her tarafım....Yarın büyük gün,bir bebek yeni yolculuğuna başlayacak....
ayy ne güzel ya rabbim bizede o günleri göstersin inşallahsağol tatlım,
hadi inşallahhh!!!
canım negüzell yaa.
arkadaşımdoğurdu çok şükür,bide ordaydık,ok bağırdı.bende ağladım,sanki o anı tekrar yaşadım.zeynep bebek hoşgeldi hayatımıza..
ayy canım ya geçmiş olsun kıyamam sana bende atlattım ama ilkere bulaştıİyi akşamlar kızlar,benim bademcikler çok acıyor yaa,şifayı mı kaptım nedir,kırılıyor her tarafım....Yarın büyük gün,bir bebek yeni yolculuğuna başlayacak....
bana ihtiyacım kadar yarasın bebişime yarasınnapiim canım ya eşim gelince haftasonu işler kalıyor hep
bu hafta sınavlarımı yapıp bitirmem lazım haftaya rapor alabilirim diye
sınav hazırlamak öyle illet bişey ki bak üç saattir ugrasıyorum bilgisayarda değişik soru stilleri hazırlamak zorundayım anca iki sınıfınki bitti ben de bittim valla
bu heyecanın sonu güzel bir sevincle tamamlanacak insallah
oh afiyet olsun örtmenime yarasın
hosgelmiş bebek dünyaya bahtı da ömrü de güzel olsun insallah
kıyamam sana geçmiş olsun canımın içi dikkat et kendine
geldim ama şimdi de siz yoksunuz
off sırtım belim koptu gözlerim ağırdı bugün hiç oturup dinlenemedim ben ya
okuldan gel koştur koştur bişeyler hazırladım öyle üstün körü de olsa yorucuydu
kızlar geldi gitti aksam oldu zaten giriştim derse daha bu saat oldu yeni bitti ben de bittim
bulasıklar kaldı öylece artık yarın ellerimden öper işin kötüsü yemek yapamadım aç kaldı kuzum
kalan birkac parca börek vardı o da milföy koftiden karın doyurmuyor ki itele gitsin oldu bu aksam
ama daha bişey pişircek gücüm yok bu saatte mahvolmuşum erkenden yatmak istiyorum
yarına güç toplamam lazım oyyy oyyy
facee resim koyucam birazdan
arkadasım bana hamile tşörtlerinden almış
cok sevdim cünkü dikişleri göbüşü oldugundan büyük gösteriyor:=)
kendimi böyle avutuyorum ben de hehehe ama az da olsa büyüdük sanki
bir de siz bakıverin teyzeleri
ögrenicmin dedigine göre bes aylık görünüyormus
ben de içimden dedim ona da şükür :))
heyyyyyyy heyyyyyyy
yarın 21. haftamıza giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?