Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
unuttuğum varmıki varsa özür dilerim bitanelerim bi yandan fırına poğca attım bi yandan size yazıyorum küçük veledimiz var evde teyzemin torunu bi kaç gündür anam hiç bişey yemiyor sadece çekirdek sütü bile zorla içiriyorum akşama kadarda yumurcak tv inat başka kanalda açtırmıyor vallaha evde bize kök söktürüyor ben böyle nazlı inat çoçuk istemiyorum allahım affet ne olur beni sen hayırlısı ver yarabbim

sevimcim adamlarda bırakmıyorsa hem çalışsın hem iş arasın
evde oturup iş aramaktan daha iyidir

kızlar geçen emin önüne gidince bebek şekelerini siparişini vermiştimya memo almaya gitti bende bizim safı uyarmayı unuttum dikkat et tek tek konrol et demedim nasıl olsa bakar diye admlar üsten bi kaçtaneye mıklatıs koymuşlar geri kalna yok bebklerin yapıştırması düşmüş inciler nazar boncular konulmamış yarısında var yarısında yok sen misin bunu bana getiren diye memoya verdim variştirdim sabahj 5dede kaldırdım emin önüne tekrar gönderdim adamlar akşama kadar memoyu oraya dikmiş ler bide demişlerk iabla mıklatıs istemedi tülünü böyle istedi falan benim beğendiğim tül inciliydi bunlar bebek arabası olan bi tül koymışlar yani başka yerde olmamısının ve uzak olmasının cezasını çektik neyse iyi kötü eve geldi bi kaçtane tamirlik çıktı ona razıyım işte böyle

öyle yapıyor elanazım ama bir iş bulması şart adamlar bırakmıyorda yer uzak ta gebze aylık benzin parası zaten dünyanın parası bide bebek geliyor borç zaten çok almış başını gidiyor allahtan annemleyiz kira derdi yok anam maşındanda yardım ediyor kadın en azından faturalara destek oluyor evin mutfak masrafını saymıyorum bile

ooohhh poğaçalar da yapılmış afiyet olsun sevimcim
şimdiden çocuk deneyimi yaşıyorsun işte

evdekiler yokya yarım saatliğine dayımlara çıkmışlardı ben oturdum yazdımda yazdım he şincik gelirlerse bide

inşallah bebiş doğmadan gönlünüze göre bir iş bulur canım
bebiş bereketiyle gelicek inşallah

bütün işleri yaptır semra kardeşine size sıcacık çorbada yapsın analı kızlı için iyileşin onlarda teyze yiğen oynasınlar

tünaydın kızlar nasılsınız okudum geçmişi fırçalar atılmış
bebim evdeyim ama gerçekten iş yerinde daha çok giriyordum galiba
doğru düzgün işte yapmıyorum ama bi tuahım yani..
ama en kısa zamanda toparlarım kendimi..
melekcim hiç önemli değil arkadaşım elbet gelir hediyem sen üzme canını:))
sevimcim o şekerleri yapan adamların kafasını mıknatısla duvara yapıştırsaymış memo bu ne ya insanı deli ederler..
inşallah mercan uğurlu gelecek ve maddi manevi herşey yoluna girecek ben eminm..
tuanayımda fal da para var demişti şubatta eşime söyledim kesinleşmediği için bana söylemediği şeyler varmış yok artık dedi ayşenden korkulur bir de dedim pipi çıkarsa bak sen o zaman..
tuanayım senin için hayırlısı neyse o olsun kararın inşallah
semracım ada ve sana geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz..
sermestimin donuna kedi kaçmış:))iş güç koşturuyor hafta sonu da ev yerleştirmesi var oyy oyy bizimde var o işler ama nisanda anca yaparız

eşimde yarın gidiyor pazartesiye kadar yok
şimdi de pazara gidiyorum bugun balık günümüz birde yufka ıspanak alacağım gelince börek çöerk birşeyler yapayım da yarın giderken götürsün..tembel oldum iyice azcık iş yapayım..
fırında pişerken gelirim yine

denizm sana kolay gelsin canım bizim ki saftır adamlara ses çıkaramamış görüntüsü sanki mafya babas ıgibi bazen ben takılıyorum aynı aponun adamlarına benziyosun diyorum ama korkak anam bu memo adamlar eminönü esnafı dükkanın önüne araç çekti kornaya bastı diye birini dövmüşler önünde bizimki tırsmış ben sesimi çıkarmıyım demiş admlar ne dediyse he demiş ben olcaktımki orda bizim de bugün pazar var ama annem gider aslında ben gitsem yanıma taşıycak birilerini bulurum teyzemin kız var onu götürürümde hem beim içinde değişiklilk olur nefes alırım ya

eniştemsiz yeni yılamı girceksin gerçi yeni yıla giriyoruzda ne oluyor pek de bişey olmuyor yeni umutlar yeni hayaller işte

sevimcim bence bebiş gelmeden bilemezsin belki sende öyle olursun hee bebişini belki şımartırsın da sen vurdum duymaz olamazsın kız

büyük söleme ablamda herkesi kınardııı . şimdi ise kızının peşinde dolanıyor yemesi için bir lokma bişey yumurcak tv hem kendi odasında izlenmiyor salonda hep beraber olucaklar yoksa kıyamet kopuyor.

kız valla sevim senmemoyu öpde başına koy benimki zaten benimle alışverişe gelmez sıkılır onuda geçtim geri götürücek o kadr yolu geriye gidicek oooo mümkünatı yok valla

allahtan kira derdiniz yok valla borçda yiğidin kamçısı naparsın borçsuzda olmuyoki mercanım ayağına rızkını bağlayıp gelicek canım

anamm kız seni koca korkuturdu o zaman görütüsüyle belkide pazardataze oluyor sebzeler sevimcim ama tabi birini alıcan yanına yüklicen ona

allah kavuştur şimdiden canım o balık dünde bizde vardı afiyet olsun yanlız sen taşıma sakın pazarlıkları

günaydın kızlar.biz ada ve ben hastayız,grip olmuşuz.okuyorum ara ara ama yazamadım birkaç gündür.ilaçda kullanamıyorum,kendinize dikkat edin.
hiç kıyamam size bennnnn...
inşallah bir an önce iyileşirsiniz iyi bakın kendinize
aaa aşkolsun benim neyim var kızzzz
ay evet ya bende oldu nedense birde uykumu ne kadar yatsamda alamıyorum
denge problemi bu hafta çıktı nedense inşallah uzun sürmez
ohhh poğaçalar hazır bende mi gelsem acaba
ay sen ne sanıyorsun bütün çocuklar o kanalı izliyor
kime gitsek sabahtan akşama o izleniyor:)
hiç büyük söyleme belli mi olur mızıkçının önde gideni olurlar birde :)
aman ya zaten bir işi tam anlamıyla yapsalar şaşarım yani
neyse halletmişsiniz ya önemli olan o
ama ben memonun yerinde olsam onu yapıştırırdım :)))
kız kardeşim geldi,bize süpriz yapmış....
ayy ne güzel şimdi şifa gibi gelir o sana :)

aaa yeni yılda yalnız mısın yani
balık iyi hoşta şu temizliği varya öldürüyor beni
ıspanaklı börek miiiiiiiiii bayılırım banada gönder nolurrrrrrrrrrrrr
hadi çalış bakalım kolay gelsin...

hayırlısıyla gitsin gelsin canım ya zor işler be senin neyin var canım çokmu ayakta duruyon okulda ondanmı acaba yoruluyorsun belkide başın dönüyor

özlemcim eve gitmek için hazırlanıyordum o saatte

burpcum sen yılbaşını kutlamışın bile eşininde hayırlı olur inşallah ameliyatı bu yıl sana ve eşine uğur getirsin canım

burpcum dr bana regli olunca gel dedi daha var reglime 3. gününde istedi. şu an bilemiyorum kist ne durumda eritmek için ilaç vermedi ben sadece 15 gün soğan suyu içtim. birde düzenleyici vermişti o yapmış olabilir ağrıyı göğsümde bebek için biraz sıkıntılıyım açıkcası sağlık yönünden

sen helebi verde güzel haberi o zaman sayfalar dolarda taşar bile senle beraber bizde heyecan yapıyoruz. canım genelde göğüste kitle olursa ağrı yapmazmış. dr hormon ilacından olur diyor telde aradım.

oooooo mavim allah kolaylık versinnn kız sen neler aldın ki okadar daha minicik olucakk şimdi sonrada alabilirdin maşallah nazar değmesin sağlıcakla giymesi nasip olur inşallah

kız sen iyice kinlendin bebk olmadan yavruya kuzum bu ne ya aaaa lütfen ama beslememi sanki senin bebeğin olucak hiçççççççç sanmıyorum öyle yapıcanı olsunda gör bak sorucam sana esen yelden bile korucaksın bebeğini at kafandan bu saçma düşüncelerini içmeden sarhoşmu oldum kuzum sen yaa

canım boş verr sen takılma şimdi yorma güzel kafanı bunlarla bırak aramasınlar bişey derler moralin bozulur sen pozitif olmaya bak gelicek allahın izniyle heeeee aklımdayken bebim çok tesirli bi duam var şifresi peygamber efendimizde saklıymış canım çok değerli komşumun hocası vermiş arapçan varmı kız onu sana fotokpi çektirdim vermem lazım ayyy bende daha başlamdım okumaya birde şunu söyleyim sana bebim cadısı dikkate al bak akşam ezanından önce sabah namazından sonra olan dualar geri çevrlimezmiş rabbimin huzurundan

bebingcim tabiki hamile kalıcakmış gibi düşün
ne kadar pozitif olursan o kadar herşey güzel olur
belki senin arkandan ben gelirim

inşallah elanazım madi durumum olsa bende hiç yaptırmam aşı filan direk tüp

canım sen yine bulursun fısatını git erteleme bebişini gör bakalım nasılmış efecimiz

canım ya hayırlısı olsun tatlım inanki zamanı var ki böyle bekleiyosun saati dolunca gelicek bebişin sana kavuşucan bebişine canım benim bende gitmiştim takip yaptırmaya yada aşılamaya başlamaya kist çıktı düşün yani var bundada bir hayır sıkmayalım canımızı sen moralini yüksek tut herşey yoluna girecek

nursimcim sende herşey tam olsun diyenlerdensin galiba canım hayırlı olsun canım cicileriniz

allah yardımcın olsun canım tez zamanda iişlerin yol alsın canım

evet yeni yılda çok güzel süprizlerle dolucak topingimiz bebiş haberleriyle buna inanıyorum tüm kalbimleeeeee

denizcim canım ben temizlemiyorum sadece yıkıyorum pişiriyorum balıkcı temizliyor yokmu orda temizleyen balıkcı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…