burpum kader arkadaşım canım siz cüneytle bize nekadar benziyorsunuz ya bizde memoyla hep öyle dedik halada diyoruz o ayrı memo şimdiden oğlu olanlara bu kız bana pahalıya patladı ona göre oğlununuzu getirin yanına diyor ben senin babanın canına mıçacam sen bi gel diyor bende gelsin mıçına mıçına vurcam diyorum cadı ya oda arasına bu sözlerimize tepki veriyor bazıları var örneğin benim kankim ve eltim sanki başkasının çoçuğu yok bitek onlarda var bi sevmeleri var bide nazlamışlar hiç laftan sözden anlamıyorlar dur hayır bilmiyorlar illaha kendi istekleri olcakee analarıda vurdum duymaz olunca çoçuklar ne isterlerse yaptrıyorlar ben kızncada seninki olsun görcez senide diyorlar valaha ben kınıyorum ama inş öyle anne olmam öylede çoçuğum olmaz ne bu ya küçücük veletlere elpençe divan oluyoruz yani sen hamile kalıncada duyguların değişmeyecek bilmiyorum doğuruncada böyle olurum herelde sende öyle olursun bitanem hem az kaldı eniştem ameliyat olcak perşembeye sonra biraz dinlencek zipermeler çok yoruldularya sonra gelcek bebişşşşşşşşşşşşşşşşş inş iş konusunda cüneyiytede memoyada hayırlı bir iş yarabbbiiiiiiiiiiiiii
unuttuğum varmıki varsa özür dilerim bitanelerim bi yandan fırına poğca attım bi yandan size yazıyorum küçük veledimiz var evde teyzemin torunu bi kaç gündür anam hiç bişey yemiyor sadece çekirdek sütü bile zorla içiriyorum akşama kadarda yumurcak tv inat başka kanalda açtırmıyor vallaha evde bize kök söktürüyor ben böyle nazlı inat çoçuk istemiyorum allahım affet ne olur beni sen hayırlısı ver yarabbim
kızlar geçen emin önüne gidince bebek şekelerini siparişini vermiştimya memo almaya gitti bende bizim safı uyarmayı unuttum dikkat et tek tek konrol et demedim nasıl olsa bakar diye admlar üsten bi kaçtaneye mıklatıs koymuşlar geri kalna yok bebklerin yapıştırması düşmüş inciler nazar boncular konulmamış yarısında var yarısında yok sen misin bunu bana getiren diye memoya verdim variştirdim sabahj 5dede kaldırdım emin önüne tekrar gönderdim adamlar akşama kadar memoyu oraya dikmiş ler bide demişlerk iabla mıklatıs istemedi tülünü böyle istedi falan benim beğendiğim tül inciliydi bunlar bebek arabası olan bi tül koymışlar yani başka yerde olmamısının ve uzak olmasının cezasını çektik neyse iyi kötü eve geldi bi kaçtane tamirlik çıktı ona razıyım işte böyle
öyle yapıyor elanazım ama bir iş bulması şart adamlar bırakmıyorda yer uzak ta gebze aylık benzin parası zaten dünyanın parası bide bebek geliyor borç zaten çok almış başını gidiyor allahtan annemleyiz kira derdi yok anam maşındanda yardım ediyor kadın en azından faturalara destek oluyor evin mutfak masrafını saymıyorum bile
denizm sana kolay gelsin canım bizim ki saftır adamlara ses çıkaramamış görüntüsü sanki mafya babas ıgibi bazen ben takılıyorum aynı aponun adamlarına benziyosun diyorum ama korkak anam bu memo adamlar eminönü esnafı dükkanın önüne araç çekti kornaya bastı diye birini dövmüşler önünde bizimki tırsmış ben sesimi çıkarmıyım demiş admlar ne dediyse he demiş ben olcaktımki orda bizim de bugün pazar var ama annem gider aslında ben gitsem yanıma taşıycak birilerini bulurum teyzemin kız var onu götürürümde hem beim içinde değişiklilk olur nefes alırım ya
eşimde yarın gidiyor pazartesiye kadar yok
şimdi de pazara gidiyorum bugun balık günümüz birde yufka ıspanak alacağım gelince börek çöerk birşeyler yapayım da yarın giderken götürsün..tembel oldum iyice azcık iş yapayım..
fırında pişerken gelirim yine
hiç kıyamam size bennnnn...günaydın kızlar.biz ada ve ben hastayız,grip olmuşuz.okuyorum ara ara ama yazamadım birkaç gündür.ilaçda kullanamıyorum,kendinize dikkat edin.
aaa aşkolsun benim neyim var kızzzzözlem dünür diş ağrısı çekiyormuşsun canım kalsiyumu yüksek şeyler ye damadıma iyi bak kendini yorma tatlım baş dönmesi denge bozuklukları ilerleyen aylarda oluyormuş bizde olmadı ama geçmiş olsun canım damadın enişteme benzemesine sevindim ya allah muhafaza sana benzeseydi ne olurdu benim kızın hali
ohhh poğaçalar hazır bende mi gelsem acabaunuttuğum varmıki varsa özür dilerim bitanelerim bi yandan fırına poğca attım bi yandan size yazıyorum küçük veledimiz var evde teyzemin torunu bi kaç gündür anam hiç bişey yemiyor sadece çekirdek sütü bile zorla içiriyorum akşama kadarda yumurcak tv inat başka kanalda açtırmıyor vallaha evde bize kök söktürüyor ben böyle nazlı inat çoçuk istemiyorum allahım affet ne olur beni sen hayırlısı ver yarabbim
aman ya zaten bir işi tam anlamıyla yapsalar şaşarım yanikızlar geçen emin önüne gidince bebek şekelerini siparişini vermiştimya memo almaya gitti bende bizim safı uyarmayı unuttum dikkat et tek tek konrol et demedim nasıl olsa bakar diye admlar üsten bi kaçtaneye mıklatıs koymuşlar geri kalna yok bebklerin yapıştırması düşmüş inciler nazar boncular konulmamış yarısında var yarısında yok sen misin bunu bana getiren diye memoya verdim variştirdim sabahj 5dede kaldırdım emin önüne tekrar gönderdim adamlar akşama kadar memoyu oraya dikmiş ler bide demişlerk iabla mıklatıs istemedi tülünü böyle istedi falan benim beğendiğim tül inciliydi bunlar bebek arabası olan bi tül koymışlar yani başka yerde olmamısının ve uzak olmasının cezasını çektik neyse iyi kötü eve geldi bi kaçtane tamirlik çıktı ona razıyım işte böyle
ayy ne güzel şimdi şifa gibi gelir o sana :)kız kardeşim geldi,bize süpriz yapmış....
eşimde yarın gidiyor pazartesiye kadar yok
şimdi de pazara gidiyorum bugun balık günümüz birde yufka ıspanak alacağım gelince börek çöerk birşeyler yapayım da yarın giderken götürsün..tembel oldum iyice azcık iş yapayım..
fırında pişerken gelirim yine
merhaba nasılsınız bakalım bugün?
benim kociş ankaraya gitti beklliyorum bakalım
köyün birinde bir öğretmen kuduz diye köpeği öldürtmüş
şapşal bari yok et gitsin
kaymakamlık,hastane ,ilçe tarım hepsini seferber etmişler
bizimkilerde numune aldılar tabi hayvanı keserek((
o numuneyi ankaraya götürdüler...
ay evet canım ya nerden başladı bilemedim ya çok ağrıyor
ben bu yaşa kadar hiç çekmemiştim ama bu hamilelik başka bir şey
ben geldim sen çıkmışsın demek
zaten bura bayağı tenhalaşmış ben girmeyeli
nerdesiniz kızlarrrr:)
off ne haftaydı kızlar hergün ayrı parti pazartesi dekanın kitabının lansmanı vardı şile dedemanda oradanda şile rıhtıma rakı balığa gittik fakültecek ben rektör hocanın yanına denk düştüm :) tamda gazetede makale okumuştum iş yerlerinin yılbaşı partilerinde alkolü kaçırıp işinizden olmayın diye bir makale vardı iyi denk geldi bazı ciddi hocalar ikinci kadehten sonra zeki mürene eşlik ederken buldular kendilerini rektör hocada beni dürtüp dürtüp durdu hadi sizde eşlik edin diye hocam bir kadehle mümkün değil diye espiri ile kapattım ama eğlenceli bir gezi oldu bizim fakülte çok eğlencelidir sıcak ve çalışanları mütevazidir salı günüde bizde bir hocanın 40. yılını kutladık gene fakültecek uzunca bir masaya dizilip hamurlar tatlılar pastalar lüpledik bugün yılbaşı partisi vardı gene aynı birde yetmiyormuş gibi öğrencilerde parti yapmak istedi anlayacağınız ben deliye hergün bayram misali habire hediye almakla cebelleştim habirede pasta börek lüpledim eee bu performanstan sonra yılbaşı gecesi ne yiyeceğim ne içeceğim tüm hakkımı kullandım :)
işte akademik camiayı merak eden olursa böyleyi bizler bir bahane olsunda yenilsin içilsin :))))
bugün kociş geldi profla görüştü hoca iki ay önce gelseydin şu an auto cad dersimizi sen veriyor olacaktın dedi bende içimden aman verilmiş sadakamız varmış dedim bir eve bir akademisyen yeter ama tabi kociş ders saati ücretli verecekti o iştede sağlam para var haftada 5-6 saat giriyorsun aylık sağlam para kalıyor geri kalan günlerde sana kalıyor hocada eşime birkaç tanıdık arkadaşının telini verdi onlarda fuar işi yapıyorlarmış fuar işide geceli gündüzlü şubata ayında başlayacak birkaç işte kociş takip eder kendi başına oradan kısmetse yani sonuçta belirsiz duurum
sigortanın karşılamasını bizde beklemiyorduk kızlar resmen piyangodan para çıkmış gibi oldu sigorta şirketi seçimini çok doğru yapmışım sizlerede tavsiye ederim kızlar muhtemelen haftaya perşembe ameliyat olur kociş
elanazım arkadaşının bebişine geçmiş olsun tatlım bu aralar tüm bebişler hasta amman adamız hasta olmasın
zasacım uğramamış bugün benmi kaçırdıım okadar hızlı okudumki kociş gelmeden yetiştireyim diye
bebingim dozun gayet iyi benim son tedavide 450 puregon + 150 menagondu ve 12 gün bu devam etti banamısın demedi benim dumur salaklar sen hiç takma gayet güzel yüksek falan değil tatlım
nursim az kaldı tatlım yaa geri sayım başlayacak helecan yaptık bizde ikinci bebişimizde geliyor zaman çabuk geçiyor gerçektende sıradada mavi var dimi senden sonra
sermest canım yaa kolun nasıl oldu çok üzüldüm tatlım geçmiş olsun fıstığım
melek yatağı hazırlıyormusun tatlım bebişinin balık ye bal fındık ye rahat olsun bebişimizin yatağı bebingcim aynı şeyler senin içinde geçerli
sevim cadısı hanacım haftalık misafiri ile boğuşuyordur chirismasa gelmişler mubarek kolay gelsin sana tatlım
tuanayım fıstıığım balonun güzzel geçmesine sevindim tatlım değişiklik olmuştur sizede kafa dağıtmışsındır kırmızıların geldimi tatlım ah bir güzel haber gelse ahhhhhhhhh ahhh
gulimuscum senin kistin gitmişmi tatlım baktırdınmı bu aralar gerçi çoktan tüymüştür o kist yerini bebişe bıraksın :)
denizcim bürokratik bir gün geçirmişsin canım :) ama sen yinede arabaylada olsa banyo yapıp çıkma çok tehlikeli
fıstıklar nabersiniz
pek bi şeyler olmamış bugunde
su ataleti nezaman atacak topik bilemiyorum
ben size sonuc pozitif diye haber verdigimde bi elli sayfa yazılmazsa hepiniizi zopalarım şimdiden söyliyim
semra yok bikaç gündür merak ettim
face e giriyor amaaa bişey mi oldu canını sıkan acaba
bugun iğne için merkeze gittim
korkularımı anlattım su aneztezistle görüşsem rahatlıcam da
büyüyor yumişlerim valla agrıyor hafif hafif anlıyorum yediler 300 ü tabi bugunde yiyince 600 oldu ben asılamada bu kadar anca kullanmıstım zaten :)
merak ediyorum kac tane büyüyor
bu arada bugun hesap yaptım da bu tedaviler le 2 yıl daha erken menopaza giricem
asılamalarda 5 er tane gitti şimdid de 10 gitse 20 yumurta biriki küçük olsa ekstra ee naptı iki yıl
bugun bişey yapmadık eşimin kardesini okuluna almaya gittik ve akşamı ettik arabada otururken yoruldum
istanbul gercekten feci soguk kızlar ya anlatamam size ben içi üşüyor insanın
unutmuşum bu soğugunu memleketin
nursim ne kadar kalırsa o kadar iyi cok ffarkediyor bebekler
kilo alması dısında bi sürü seyi farkediyor ele avuca gelmesi bile
ben hep öpme beni önlüğü hediye ederim müşterilere. sinir oluyorum öpen insnalara önce bi elini yıka beee
tv de doktorumda vardı bugun öpmeyin cocukları bebekleri bagısıklık sistemleri cok zayıf dedi
ben valla akbaba gibi kapanırım cocugumun üstüne ellettmem kimselere gibi geliyor
denizim nerlere gittin sen bugun
üşütüp hasta olma
bak ben alışkanlık edindim aksam yıkanıyorum
sabah sacını kurutsan bile baska üşüyor insan
aman ha bak ilaç ta kullanamazsın dikkat edicen kendine tamam mı
gulimus göğüste kitle en güzel adet bittikten sonra belli olur olmadı bi ultrasonla baktırır içini rahatlatırsın ihmale gelmez tabi
aY ben çıkıyorum kızlar sırtım yine tuttu
2 makina daha yıkayınca elbiselerimiz bitiyo
ha pardon bi de el örgüleri var 3 makina sonra yerleşiyoruz odamıza
öptüm hepiniziiiii
uğrarım yine
banyo da yapmam lazııımmm
kızlar size birşey itiraf edeyimmi ben hiiiiç bebek sevmem siz diyorsunuz ya bana tuhaf geliyor öptürmem sevdirmem diye ben o duygularımın doğurunca gelişeceğine güveniyorum yoksa hiiiç öyle duygularım yoktur hayatımda bir ablalarımın bebişlerini çok sevdim birde adayı çok sevdiğimi bilirim ben bile bana ne kadar tatlı geldiğine şaşırdım ada ipek gibi yiğenimmişcesine sevdim onun dışında ayıp olmasın diye seviyorum bebekleri benim bebeğimi öpsünler öpmesinler şu an umrumda diil :))))) ne uyuzum yaaaa
yani benim onca mücadelem henüz değer vermediğim bir velet uğruna ama doğurunca yada hamile kalınca bu duyguların değişeceğine inanıyorum şimdi siz öyle konuşunca gene garipsedim kocişle arada espirisine konuşuyoruz çocuğumuz olursa ben bitane patlatırım sana gelir sen bi tane patlatırsın bana geri gelir diyoruz :))))))) birde salağı habire bakkala çakkala gönderir ayak işlerimizi gördürürüz diyoruz anlaşıldı bebek bunları duyarda gelirmi bize :)))))))))))))
yani ben bilemiyorum o gunler gelsin hislerim nasıl olur bilmiyorum elletirmiyim elletmezmiyim bilemiyorum :)
sen öp mavi ne olcak zaten emziricen senden herseyi alıcak o karnında tasımısın okadar yani
ama basklarının yanında dikkat et yoksa bişey diyemezsin
takdir ettim görümceni aferin ihtiyac olursa cagırırsın bu da iyi
biz aynı sehirde olduguumuz için hergun gelebilirler ama bulurum ben bi çare
co kilginç hiç aramıyorlar gunde 10 kere arar kayınvalidem eşimi tabi ben yanında yokken şimdi yanındayım diye aramıyor sanırım rahat bıraktılar bieşyde sormuyorlar noluyo ne bitiyo diye beni sasırttılar valla ben niye cok gerginim onlara karsı bilmiyorum cok doluyum affedemiyorum yaptıkları seyleri ufacık bieşy yapsalar simdi cok büyütüyorum bakalım bebişimiz olursa bizi neler beklicek
kızlar kesin tutucakmıs gibi yazıyorum ama sakın beni yanlış anlamayın yüzde yüz degil biliyorum bende sadece inanmak istiyorum poziitif olmak için ve öyle hayaller kuruyorum
inş rabbim hayırlısını verir ama hersey guzel olacak gibi hiç olumsuzluk olmadan bitiricem bu tedaviyi inş.
bebingcim tabiki hamile kalıcakmış gibi düşün
ne kadar pozitif olursan o kadar herşey güzel olur
belki senin arkandan ben gelirim
bebing pozitif insan bu topiğin en çok ihtiyacı olan şeylerden biri
devam et
çok inanıyorum mutlu bitecek
benim haftaya gitmem lazım bebeği görmeye ama okulda yazılılar falan yoğun olucam
belki sonraki hafta giderim
bilmiyorum çok sabırsızlanırsam erken giderim ama okul açısından zor olur okula gitmezsem işlerimi erkenden bitiremem millet arkamdan laf etmesin sonra
2 hafta daha gidicem okula sonra evdeyim
ben geldim sonunda bir kac gündür giremiyordum bilgisayirima trojanlar girmis bide bir sürü misafirlerim vardi bugün bir misafirim daha gelecekti cocugu hastalanmis o yüzden gelemediler bende ne yalan söyliyeyim sevindim cok yorulmustum iki gündür canim cikti vallaha bugünde dr. randevum vardi gittik degerlerim düsmemis transfer ocaktata iptal oldu mart yada nisan gibi olur diyor dr. ancak hormonlarin cok hassas simdi baska bir ilac vermek istemiyorum bu seferde baska yan etkileri cikar dahada uzar dedi bu yüzden malesef ertelendi ne diyeyim artik vardir bundada bir hayir gec olsunda güc olmasin kizlar zamana biraktik artik
ya sayfamız artık hiç ilerlemiyor niye kimse girmiyor artık....
mavicim kolay gelsin canım....ben baya hallettim kıyafet işlerini ama elim durmuyo yinede çarşıya çıktıkça alıyoruım son aldıklarım yıkanıcak daha...
bebingim tabiki pozitif olucaksın tatlım ama kafanın bi kenarındada olumsuzluk olsun yoksa toparlanman ve kabullenmen zor olur ama gönlümden sonuç hep pozitif geçiyor...
burada olunca ben sık giremiyorum nete kızlar
kacgöc giriyorum gene habersiz koymam sizi ama geldigimde sayfalar ilerlemiyor ki hiç
herkeste bi koşturmaca sanırım bu ara böyle denk geldi benim epey yogun geçiyor
güya dinlencektim son rapor hakkımdı bişey anlamadan hafta bitti gitti
yarın karsıya gecicem mem'de sürüncem sonra evde oda toparlayacagım yatak dolap gelicek oda kuracagız dogum sonrası kardesm geliyor ya eşya devri var iş cok anlayacagınız
eşim de gelicek yarın gece cuma doktora tekrar bu tarafa gecicez
cumartesi herkes uyurken biz esya tasıycaz annemden bana yatak dolap sök monte et işleri var
yani hep kosturmaca gecicek gibi bu hafta hayırlısı artık napalım bisekilde hallolulacak elbet
bebişim ikinci igneni oldun hadi bakalım hayırlısıyla büyüsün teyzoslarının tatlı yumoşları
sonra da sagsalim bebek olsun annişinin göbüşüne konsunlar insallah
sana dua yazıcaktım bak ona bile vakit bulamadım inan aklımdan cıkmıs bu hengamede
kusuruma bakma ne olur ilk fırsatta bakıcam ona aklımda
burpum demek oradan oraya eglencelerde fink atıyon ohh yarasın arkadsıma
nursimim izne cıkıyorsun artık ne güzel hadi dinlenerek gecir son zamanlar bunlar
özlemcigim daha iyiymiş masallah ona da batuma da
denizim elanazım sevimim melegim balım hep iyiler umarım
amma semra nerde göremiyorum ben de merak ettim yılbası eglencelerıne mı vurdun kız kendini
tadı yok yine topigimiz bu gece özledim neşeli sohbetli günlerimizi yahu
yeni yılda böyle olmasın sayfamız lütfennnnn destek hepimizden
bekledim bekledim gelen giden olmuyor gelenlerin de yazası yok
ben de gideyim annemlerle oturayım laf işitmeden hep onun basındasın diye kızıyorlar sonra
kocaman öpüyorum tüm fıstıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?