Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elanazım canım ne yaptın karar verdinmi maraştamı yapcaksın tüp bebeği başka yerdemi dr unu bekliyecekmisin yani ne planladınsa hakkında hayırlısı minik kelebeğin senin yanında olsun canım

gulimus canım moralim daha iyi adet olduğum ilk gün çok kötüydüm
sonra yine eskiye döndüm
seninde göğsün ağrıyordu nasıl oldun

meleğim ne diyeceğimi bilemedim canım ya sende haklısın vardır bundada bir hayır allahım tez zamanda bekleyen bebişlerimizi yağmurumuzu toprağımızı bize bağışlasın inş melek yüzlüm çok üzüldüm inan bana mercan kendine arkadaş getircek sen umudunu yitirme tatlım

sevimcim burda tüp bebek merkezi yok maalesef
olsa çoktan yaptırırdım antepe gidicez canım
karar verdik gibi bu ay içersinde görüşmeye gidicez bakalım

semram adam canlarım geçmiş olsun fıstıklar semracım ozaman diyete biraz ara verceksin bol c vitamini alcaksın tatlım sen gene anlatırsın nerenin ağrıdığını ateşini adacığım ne yapsın bebeklerin hastalanması çok kötü allah yardımcınız olsun memo eniştenizde grip akşam sen benle yatma ayrı odalarda yatalım kızımla sen hasta olma dedi tekrar geçmiş olsun canım

sevimcim bebingime yeni yılhediyesi olarak bebişle göndericez onu buradan kaynana gelince ayy nasıl sinir oldum şimdi kız saçlarım dik dik oldu. hayret bişiy ya bırak da ben karar veriyi deseydin nasıl büyütücemi bebeğimi yaa tahta beşikmi milattan önceydi ya kız kardeşimin kaynansınada deli oldum oda ayrı zaten doğumda o bakıcakmış neyse baksımn ama kendi yöntemleriyle bakıcak yani kadına bak bebği kundak yapıcak o ne yaaaaa kız kardeşimde ab la yapsın napim diyo ben sonra o gidince yapmam kundak diyo saçmalama dedim yaa dilin çıksın biraz ya bırakma onların eline üfff

gulimuscum sana da tünaydın
sende bu sıralar yoğunsun galiba

evet canım ya çok yoğun hemde nasıl hasta olmayı başarıyolar bu kadar anlamıyorum kalp hastaları

meleğim her bebek kendi gelmek istediği zamanda gelirmiş ya
seninki de gelmek istediği zamanda gelicek merak etme canım
sabırla bekle az kaldı ben inanıyorum

burpum kader arkadaşım canım siz cüneytle bize nekadar benziyorsunuz ya bizde memoyla hep öyle dedik halada diyoruz o ayrı memo şimdiden oğlu olanlara bu kız bana pahalıya patladı ona göre oğlununuzu getirin yanına diyor ben senin babanın canına mıçacam sen bi gel diyor bende gelsin mıçına mıçına vurcam diyorum cadı ya oda arasına bu sözlerimize tepki veriyor bazıları var örneğin benim kankim ve eltim sanki başkasının çoçuğu yok bitek onlarda var bi sevmeleri var bide nazlamışlar hiç laftan sözden anlamıyorlar dur hayır bilmiyorlar illaha kendi istekleri olcakee analarıda vurdum duymaz olunca çoçuklar ne isterlerse yaptrıyorlar ben kızncada seninki olsun görcez senide diyorlar valaha ben kınıyorum ama inş öyle anne olmam öylede çoçuğum olmaz ne bu ya küçücük veletlere elpençe divan oluyoruz yani sen hamile kalıncada duyguların değişmeyecek bilmiyorum doğuruncada böyle olurum herelde sende öyle olursun bitanem hem az kaldı eniştem ameliyat olcak perşembeye sonra biraz dinlencek zipermeler çok yoruldularya sonra gelcek bebişşşşşşşşşşşşşşşşş inş iş konusunda cüneyiytede memoyada hayırlı bir iş yarabbbiiiiiiiiiiiiii

antep yakınmı size canım oh çok güzel bu ay başlıycaksın demek tir buda allahım ne olursun 2011 de bize peş peşe güzel haberler ver hobereyyyyyyyy ler dolsun bu topikteeeeeeeee inş canım sende bebingim gibi pozitif ol oh senin yanında kaynana yok kayın yok keyfine bak

deniz seni döverim heeeeeee ıslak saçla nereye çıkyorsun sen bakalım otur oturduğun yerde izmirinizde kirli çoçuğa benziyormuş zaten az temizleyin izmiri pis izmirliler anca yan gelip yatıyorsunuz bizde dün izmire yeğenimi askere gönderdik doğumdan sonra bende gelcem inş hehe bakalım bakalım izmirinize güzelmi

aman iyi olunda hasta olmayın memoyuda uzak tut kendinden haşır neşir olmayın bir sürekist olayım bilmiyorumki ne durumda daha reglim olmadı zamanı gelmedi olunca gidicem bakıcak dr. duruma göre doğum kontrol hapı vermedi bu ay reglimle atabilirsem başlıcam tedaviye hayırlısı bakalım saol canım benim ilaçlar için çok teşekkür ederim mercan dan sonra belki bizede uğu getirir ilaçların kendiliğimden nerdeee sevim hayal bile edemiyorum hüsrana uğruyorum çünki

gulimus canım moralim daha iyi adet olduğum ilk gün çok kötüydüm
sonra yine eskiye döndüm
seninde göğsün ağrıyordu nasıl oldun

aynen canım hep öyle oluyoruz bir an önce görüşmeni yap canım bekleme artık göğüs ağrım sanırım ilaçdan düzenleyici vermişti dr. hormon olduğu için cylo progyonova yaparmış bu gün azaldı ağrım.

sevimcim bebekle ilgili konularda kaynananda dahil hiç kimseyi takma canım
sonuçta bebiş senin ve eşinin bebişi insanların yorumlarını dinleyebilirsin
ama son karar sizin hakkınız her zaman

mavi siz delirdinizmi kız one öyle sanki mağzaları eve taşımışsınız daha yünlüler yıkanacak diyor ya kız az al az bebekler çabuk büyüyor odanızda hayırlı olsun dolaplara doldur bakalım biz ne yapcaz dolabımız da yerde yok bişeyleri boşaltcaz artık harbi ya ben nere koycam bu cadının kıyafetlerini dolap alamamda yer yok diye beşik bile almadım şekerin falanda iyi korkma sen bebişin kilolu olmuycak doğumunda allahın izniyle normal gelcek sen bağıra bağıra

özlem dünür diş ağrısı çekiyormuşsun canım kalsiyumu yüksek şeyler ye damadıma iyi bak kendini yorma tatlım baş dönmesi denge bozuklukları ilerleyen aylarda oluyormuş bizde olmadı ama geçmiş olsun canım damadın enişteme benzemesine sevindim ya allah muhafaza sana benzeseydi ne olurdu benim kızın hali

nursimmmmmmmmmmmmmmmm çok az kaldı ay ben helecan yaptım elaennurumuz geliyorrrrrrrrrrr oley
sezaryan olcak kilosuda çok güzel maşallah allahım sağlıkla kucağına versin canım

hayırlısı sevimcim ben keyfime bakıyorum canım
sen bir rahat edemedin kaynanadan misafirlerden
kendi evine bir geçsen daha rahat olcaksın inşallah
memo naptı ayrıldı mı işten devam ediyor mu

sermestim meb gene seni sinirleri oynatmış canım işini hallede bildinmi bari
annenlerde bakım güzel olunca habire kaç bakalım oraya ay senin işin çok güzel he ananı isteyince anana git evine gelmek isteyince evine bende evimi bitirsem oh ya ne güzel olur azıcık aşım sıcacık başımı derler öyle bişeydi işte kızımıza iyi bak onu yorma bu tarafa çok soğuk ona göre tedbirli gel

yok elanazım henüz ayrılmadı 1hafta evde yattı adamlar bırakmıyor başka iş bakacaktı adamlar abi bizi yaza kadar idare et maaşta oynama yapalım demişler bende kabul etmedim şu an çalışıyor ama adamlarada yazık işler kesat diyor dünden beri az bi kıpırdama varmış işte hayırlısı

gel gelelim tuanayım sana şuan seni aramamak için kendimi tutuyorum çünkü yazdığın beni çok etkiledi ben genelde bu lafı tek bişeyde kullanırım inş o sorun değildir seninki yol ayrımın her neyse geleceği yoluna çıkan engellleri iyi düşün ver canım hayat herzaman bize iyi davranmıyor yolumuza gül yerine bazen dikenlerde serpiyor iş o dikenlerden zarar görmeden sıyrılmak tatlım hakkında hayırlısı canımın içi seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…