ay evet ya ben bunu bildiğim halde kalsiyum içeren hiçbir gıdayı yemedim desem yeridirinşallah dişine birşey olmaz özlemcim
her hamilelikte bir diş gider derler ya
bol bol kalsiyum al gitmesin dişin
geçmiş olsun canım
canım benim inşallah seninde çok cici bir çizelgen olacaknursim görümcemin eltisine ay ne tuhaf bi tanım oldu
doktor sezaryan demiş
şeker varmış benim gibi
ama bebek sezaryan tarihini beklemeden gelmiş:))))))))))))))))
ama seninki beklesin 39 u gelsin nur topu gibi
sen nezaman bebeğini görmeye gidiceksin canım
bebişlerin gelmesine cok az kladı patır patır dökülücek bebeklerimizzzzz
sonra siz bebek thickerı yapacaksınız bizi gebe thickerııı
Allah hayırlı dogumlar nasip etsin sizlere nursim mavi sermest sevim peşpeşe masallah sonrada özlem var di miiii deniz ben tuanay melek bal elanaz burp diye devam edicek topiğimiz
çok yakında hemde ben inanıyorum
bu ne ya bunları duysam bende gelmem sizin aileye:)kızlar size birşey itiraf edeyimmi ben hiiiiç bebek sevmem siz diyorsunuz ya bana tuhaf geliyor öptürmem sevdirmem diye ben o duygularımın doğurunca gelişeceğine güveniyorum yoksa hiiiç öyle duygularım yoktur hayatımda bir ablalarımın bebişlerini çok sevdim birde adayı çok sevdiğimi bilirim ben bile bana ne kadar tatlı geldiğine şaşırdım ada ipek gibi yiğenimmişcesine sevdim onun dışında ayıp olmasın diye seviyorum bebekleri benim bebeğimi öpsünler öpmesinler şu an umrumda diil :))))) ne uyuzum yaaaa
yani benim onca mücadelem henüz değer vermediğim bir velet uğruna ama doğurunca yada hamile kalınca bu duyguların değişeceğine inanıyorum şimdi siz öyle konuşunca gene garipsedim kocişle arada espirisine konuşuyoruz çocuğumuz olursa ben bitane patlatırım sana gelir sen bi tane patlatırsın bana geri gelir diyoruz :))))))) birde salağı habire bakkala çakkala gönderir ayak işlerimizi gördürürüz diyoruz anlaşıldı bebek bunları duyarda gelirmi bize :)))))))))))))
bence siz şu fikirlerinizi değiştirin yoksa o çocuk korkar
bu arada hediyen senin kadar zarifti tekrar çok teşekkür ederim
olumlu düşünmen sana kazandıracakyani ben bilemiyorum o gunler gelsin hislerim nasıl olur bilmiyorum elletirmiyim elletmezmiyim bilemiyorum :)
sen öp mavi ne olcak zaten emziricen senden herseyi alıcak o karnında tasımısın okadar yani
ama basklarının yanında dikkat et yoksa bişey diyemezsin
takdir ettim görümceni aferin ihtiyac olursa cagırırsın bu da iyi
biz aynı sehirde olduguumuz için hergun gelebilirler ama bulurum ben bi çare
co kilginç hiç aramıyorlar gunde 10 kere arar kayınvalidem eşimi tabi ben yanında yokken şimdi yanındayım diye aramıyor sanırım rahat bıraktılar bieşyde sormuyorlar noluyo ne bitiyo diye beni sasırttılar valla ben niye cok gerginim onlara karsı bilmiyorum cok doluyum affedemiyorum yaptıkları seyleri ufacık bieşy yapsalar simdi cok büyütüyorum bakalım bebişimiz olursa bizi neler beklicek
kızlar kesin tutucakmıs gibi yazıyorum ama sakın beni yanlış anlamayın yüzde yüz degil biliyorum bende sadece inanmak istiyorum poziitif olmak için ve öyle hayaller kuruyorum
inş rabbim hayırlısını verir ama hersey guzel olacak gibi hiç olumsuzluk olmadan bitiricem bu tedaviyi inş.
kararlı ol işte o zaman herşey daha yolunda gidiyor
ben bebeğimi almaya geldim diye gittim merkeze
ve rabbim yüzümü kara çıkarmadı şükür
inşallah sende alıp geleceksin minik istanbulluyu :)
üzülmedim desem yalan olur ama dediğin gibi bunda da vardır bir hayırben geldim sonunda bir kac gündür giremiyordum bilgisayirima trojanlar girmis bide bir sürü misafirlerim vardi bugün bir misafirim daha gelecekti cocugu hastalanmis o yüzden gelemediler bende ne yalan söyliyeyim sevindim cok yorulmustum iki gündür canim cikti vallaha bugünde dr. randevum vardi gittik degerlerim düsmemis transfer ocaktata iptal oldu mart yada nisan gibi olur diyor dr. ancak hormonlarin cok hassas simdi baska bir ilac vermek istemiyorum bu seferde baska yan etkileri cikar dahada uzar dedi bu yüzden malesef ertelendi ne diyeyim artik vardir bundada bir hayir gec olsunda güc olmasin kizlar zamana biraktik artik
demekki gerçekten daha vakti zamanı gelmemiş
işte o zaman gelince şıp diye tutacak inşallah
burada olunca ben sık giremiyorum nete kızlar
kacgöc giriyorum gene habersiz koymam sizi ama geldigimde sayfalar ilerlemiyor ki hiç
herkeste bi koşturmaca sanırım bu ara böyle denk geldi benim epey yogun geçiyor
güya dinlencektim son rapor hakkımdı bişey anlamadan hafta bitti gitti
yarın karsıya gecicem mem'de sürüncem sonra evde oda toparlayacagım yatak dolap gelicek oda kuracagız dogum sonrası kardesm geliyor ya eşya devri var iş cok anlayacagınız
eşim de gelicek yarın gece cuma doktora tekrar bu tarafa gecicez
cumartesi herkes uyurken biz esya tasıycaz annemden bana yatak dolap sök monte et işleri var
yani hep kosturmaca gecicek gibi bu hafta hayırlısı artık napalım bisekilde hallolulacak elbet
bebişim ikinci igneni oldun hadi bakalım hayırlısıyla büyüsün teyzoslarının tatlı yumoşları
sonra da sagsalim bebek olsun annişinin göbüşüne konsunlar insallah
sana dua yazıcaktım bak ona bile vakit bulamadım inan aklımdan cıkmıs bu hengamede
kusuruma bakma ne olur ilk fırsatta bakıcam ona aklımda
burpum demek oradan oraya eglencelerde fink atıyon ohh yarasın arkadsıma
nursimim izne cıkıyorsun artık ne güzel hadi dinlenerek gecir son zamanlar bunlar
özlemcigim daha iyiymiş masallah ona da batuma da
denizim elanazım sevimim melegim balım hep iyiler umarım
amma semra nerde göremiyorum ben de merak ettim yılbası eglencelerıne mı vurdun kız kendini
iyiyim canım ben sende iyi ol ne olur dikkat et kendine
bende 2-3 gündür denge ile ilgili bir sorun var
dün okulda otururken bile başım döndü
eve geldim yine ıoldu
bugünde kasıklarımda sancı gibi birşey var
ay bilemiyorum bu ne ya
canım sıkılıp duruyor
günaydın kızlar.biz ada ve ben hastayız,grip olmuşuz.okuyorum ara ara ama yazamadım birkaç gündür.ilaçda kullanamıyorum,kendinize dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?