Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çiçegim hakkındaki en hayırlı yolu secmek nasip olsun o vakit
yeter ki senin icin huzur ve hayır getirecek olsun üzülme e mi sen bitanem

inşallah dişine birşey olmaz özlemcim
her hamilelikte bir diş gider derler ya
bol bol kalsiyum al gitmesin dişin
geçmiş olsun canım
ay evet ya ben bunu bildiğim halde kalsiyum içeren hiçbir gıdayı yemedim desem yeridir
normalde en çok tükettiğim şeylerdi ama hamilelikte bünyem değişti

tuanayım canım arkadaşım rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
seçeceğin yol her neyse güzelliklere çıksın ....

tadı yok yine topigimiz bu gece özledim neşeli sohbetli günlerimizi yahu
yeni yılda böyle olmasın sayfamız lütfennnnn destek hepimizden

bekledim bekledim gelen giden olmuyor gelenlerin de yazası yok
ben de gideyim annemlerle oturayım laf işitmeden hep onun basındasın diye kızıyorlar sonra
kocaman öpüyorum tüm fıstıklarımı

iyi geceler herkese...

tuanayım inş seçtiğin yol senin için en hayırlı olanıdır....allah yardımcın olsun canım...

günaydın kızlar.biz ada ve ben hastayız,grip olmuşuz.okuyorum ara ara ama yazamadım birkaç gündür.ilaçda kullanamıyorum,kendinize dikkat edin.

sevimcim merhaba canım ben geçmişi henüz okıyamadım canım gelişmelerde n henüz haberim yok. akşam giremedim sen nasılsın cadı mercan nasıl

bebin gim hep böyle pozitif ol canım seni bebeğinle göndercez ist dan eminim ben buna dualarım seninle bebek sevme konusuna gelince bende sevmem öyle şapur şupur öpenleri havalara atanları hatta kucağa alıştıranları sonra bebek devamlı kucak istiyor anneye bir iş yaptırmıyor bide şu tahta beşiğe koyup bebebği beleyen ler var yani bağlayıp oyan a buyana sallayıp çoçuğu aptala çevirenlerki kaynanam başımın etini yiyor illaha o beşikten buluyum sen çoçuğu bele işini rahat yap diyyor biz öyle yapardık diyor çoçuk öyle rahat ediyormuşda neyse ben gene sinirlerime tavan yaptırmayım

elanazcım sen nasılsın canım moralin nasıl tatlım benim

yemek saatimede az kaldı biraz laflayım öğlen sonrası okurum geçmişi

gülimus iyiyim canım mercandA iyidir heralde tuzu kuru yiyor içiyor yatıyor hanım ben de gelenle gidenle boğuşuyorum işte senin kist olayın bitmişti şimdi neyin ağrısı bu gögsünde ağrı varmış dr git ihmal etme tedaviye başlayıncada haber ver ilaçları san getireyim tatlım inş gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…