Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya iyi yolculuklar ... bizi sensz bırakma senağlama

aman bursa soğuk mu ya ben üniversiteyi orada okudum uludağ üniversitesinde:)) hiçte öyle değil hem bursanın havasına güven olmaz bir günde 4 mevsimi yaşayabillirsin... ya daha neler yaşadık biz okula gelirken dolmuşla gelen arkadaşlar yolda kalmışlar neden mi çalışan aracın mazotu donmuş:))) hiç olacak şey mi düşünün ama orada oluyor ve normal karşılanıyor... biz bir gün elazığa eşimin memlektine gideceğiz arabada sıcaklığa baktık -28 ne dedik ooo iyi iyi hava bayağı ısındı şimdi hala gülerim:))

canım ya sıkma kendini o kadar herşey olacağına varır ama rabbim inşallah sana emanetini göndermiştir..... kendine dikkat et olacak inşallah dua et benimde dualarım seninle... yumurtanı görmüşsündür ay bende baklava gördüm ama laz böreği büyüklüğünde....

aaaa denizim çok kızıyorum bak neden hep kötü şeyleri çağırıyorsun inşallah güzel olacak öyle düşünme ne olur... o olunca düşünürsün yanarsın ama sen bunu inşallah yaşamayacaksın....dua et ne olur ve güzel şeyler dile lütfen...

özlemcim ne bileyim ya insanın elinde olsa bazen bir ferahlık geliyor bazende sıkıntı basıyor
tabiki önce hayırlsıı
olumsuz da olsa yapacak birşey yok önce çok üzülürüm ama geçer

mrhaba kızlar
ben bu sıteye takılmaya basladıktan sonra anladım bı bebegın nekadar onemlı oldugunu
benımde 2 akrabamın bebegı olmuyo
ama sızın gıbı mutlu umutlu kadınalrı gormek benı cok mutlu ettı
hayattakı en buyuk ımtıhanlardan bırı sızınkı
Rabbım tez vakıtte HAYIRLI evlatlar nasip etsın sizlere dualarım sızınle
sızde hamıle kalıp bebklerınızı kucagınıza alınca dua edın bızlere olurmu ?sızın gıbı şanslı kullardan bebgını kucagına alabılenlerden olalım
daha bekarım ama sızın bu ozlemını gordukce yazmak ıstedım

amin canım ne kadar düşüncelisin genelde insanların başına gelmeyince anlaması zordur dilerim allahım sana böyle sıkıntılar yaşatmaz ve hemen kavuşursun bebişine...tabiki bebek sahibi olamayan herkes kavuşur..

özlemcim ne bileyim ya insanın elinde olsa bazen bir ferahlık geliyor bazende sıkıntı basıyor
tabiki önce hayırlsıı
olumsuz da olsa yapacak birşey yok önce çok üzülürüm ama geçer

en önemlisi o sağlıklı ve hayırlı olsun yeter...

sağol canım ... inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur...

canım benım ya nasıl anlamam sızı
daha sımdıden ortada fol ok yumurta yok sevgılımle bebk ısımlerı secıyoruz sankı hemen oyle kolaycanak oluyo
Rabbım eslerınızle aranızı sımsıcak tutsun hemencık alın bebklerınızı kucagınıza ve en onemlısı hayırlı evlat olsunlar
ben dıyemıycem evlatlık alın falan
cunku o mınıcık seyı karnınızda tasımak bambaska tabıykı evlatlık alanlarıda tam tebrık edıyorum
ama ıste o duygu baska
fılımlerde bıle ızlemek bambaskaa
amaaannn bende ıyıce costum neyse tez zamnda sızlerın anne benımde sızın sayenızde teyze olmam dılegıyle olumunekankayizsmile

deniz bak terlik geliyor kafana şimdi keyifli keyifli girdim foruma nasıl tepem attı sen düştüğünde kafanımı vurdun yoksa atlar uçağa gelir yanına seni iyi bir zopalar ilk uçaklada geri gelirim ona göre aaaa felaket tellalı kesildin başımıza durduk yerde kocan yok yanında anlaşıldı kocanı özledin onun sıkıntısını bebek olmayacağa atıyorsun yok öyle artık ah ah poh poh bizde artık canım cicim devrimizide atladık zopalarız topikcenek seni ona göre edebinle kır dizini otur bekle sonuç gününü ver bize müjdemii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

deniz bak terlik geliyor kafana şimdi keyifli keyifli girdim foruma nasıl tepem attı sen düştüğünde kafanımı vurdun yoksa atlar uçağa gelir yanına seni iyi bir zopalar ilk uçaklada geri gelirim ona göre aaaa felaket tellalı kesildin başımıza durduk yerde kocan yok yanında anlaşıldı kocanı özledin onun sıkıntısını bebek olmayacağa atıyorsun yok öyle artık ah ah poh poh bizde artık canım cicim devrimizide atladık zopalarız topikcenek seni ona göre edebinle kır dizini otur bekle sonuç gününü ver bize müjdemii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

herşeygüzelolacak sen ne kadar duyarlı bir kızsın öyle inşallah allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmaz bir an önce evlenir ve evliliğini bir bebişle taçlandırırsın

valla doğru demiş aynen katılıyorum....lmaz:

herşeygüzelolacak sen ne kadar duyarlı bir kızsın öyle inşallah allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmaz bir an önce evlenir ve evliliğini bir bebişle taçlandırırsın

evet ya ne kadar duyarlı insanlar var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…