bu arada eşim ajan değil poliss
nursim gibi
babam da:)))
suratım ağrıyo kızlar ağrı kesici bile dindirmiyo azalttı ama geçmedi
akşam 8 de binicem otobüse eşim gitmiyo burda
valla dişim ağrırsa yandım ağlıyorum acısından(((
görüşemezsek o zamana kadar hoşçakalın
güzel haberler alın verin
beni unutmayın
deniiiz gelmeye çalışıcam
inşallah fırsatım olur
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
akşama yine uğrarım belki
hayatımda hiç o kadar soğuk görmedim ben..bursada yasadıgım en soğuk karlı yerdi oda senin dediğinin yanında hiç kalır heralde.
çok komikmiş kirpiklerin yapışması.valla bu soğuk yaramadı bize in cin top atıyo sokakta..benneyaptımki
sen bizimde içimizi ısıtıyorsun sekerim....
:dance:
geldim canım ama geç oldu çok kötü bir gece geçirdim 12 gibi burdan çıkınca yattım dön dön uymuadım birden yatağın içinde ağlamaya başladım neden mi kendimi o güne hazırladım sonucu aldığım zaman negatif olmasına saçma ama elimde değil sonra saat 1.30 olmuş farkında değilim eşim aradı içine doğmuş herhalde canım ya belli etmedim tabi uyuyamamış bende tabi..sonra gene dön dön sabaha kadar kalktım ilaçlarımı içtim yüzüm şişmiş nasıl gene yattım ama doğru düzgün uyumadım birde o arada rüyamda haşlanmış yumurta gördüm:)))
ben geç kalmışım kimsecikler yok
kızlar bugünkü hissiyatımla ben umudumu yitirmeye başladım ne bileyim ya öyle bir his işte
olmadığına mı yanarsın dünyanın parasını verip borca girdiğine mi bir dahaki tedavi için aylarca bekleyecek olmamamı hangisine bilmiyorum...off bugün çok karamsarım nedense..
ay evet ya artık buluşsak iyi olacak :)) ama ben seni gördüm çok tatlısın sen ya:)))opuyorumnanaktan
mrhaba kızlar
ben bu sıteye takılmaya basladıktan sonra anladım bı bebegın nekadar onemlı oldugunu
benımde 2 akrabamın bebegı olmuyo
ama sızın gıbı mutlu umutlu kadınalrı gormek benı cok mutlu ettı
hayattakı en buyuk ımtıhanlardan bırı sızınkı
Rabbım tez vakıtte HAYIRLI evlatlar nasip etsın sizlere dualarım sızınle
sızde hamıle kalıp bebklerınızı kucagınıza alınca dua edın bızlere olurmu ?sızın gıbı şanslı kullardan bebgını kucagına alabılenlerden olalım
daha bekarım ama sızın bu ozlemını gordukce yazmak ıstedım
ne zaman gördün kız bizim niye haberimiz yok bakimklava:
özlemcim ne bileyim ya insanın elinde olsa bazen bir ferahlık geliyor bazende sıkıntı basıyor
tabiki önce hayırlsıı
olumsuz da olsa yapacak birşey yok önce çok üzülürüm ama geçer
mrhaba kızlar
ben bu sıteye takılmaya basladıktan sonra anladım bı bebegın nekadar onemlı oldugunu
benımde 2 akrabamın bebegı olmuyo
ama sızın gıbı mutlu umutlu kadınalrı gormek benı cok mutlu ettı
hayattakı en buyuk ımtıhanlardan bırı sızınkı
Rabbım tez vakıtte HAYIRLI evlatlar nasip etsın sizlere dualarım sızınle
sızde hamıle kalıp bebklerınızı kucagınıza alınca dua edın bızlere olurmu ?sızın gıbı şanslı kullardan bebgını kucagına alabılenlerden olalım
daha bekarım ama sızın bu ozlemını gordukce yazmak ıstedım
canım benım ya nasıl anlamam sızıamin canım ne kadar düşüncelisin genelde insanların başına gelmeyince anlaması zordur dilerim allahım sana böyle sıkıntılar yaşatmaz ve hemen kavuşursun bebişine...tabiki bebek sahibi olamayan herkes kavuşur..
deniz bak terlik geliyor kafana şimdi keyifli keyifli girdim foruma nasıl tepem attı sen düştüğünde kafanımı vurdun yoksa atlar uçağa gelir yanına seni iyi bir zopalar ilk uçaklada geri gelirim ona göre aaaa felaket tellalı kesildin başımıza durduk yerde kocan yok yanında anlaşıldı kocanı özledin onun sıkıntısını bebek olmayacağa atıyorsun yok öyle artık ah ah poh poh bizde artık canım cicim devrimizide atladık zopalarız topikcenek seni ona göre edebinle kır dizini otur bekle sonuç gününü ver bize müjdemii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
herşeygüzelolacak sen ne kadar duyarlı bir kızsın öyle inşallah allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmaz bir an önce evlenir ve evliliğini bir bebişle taçlandırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?