Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar herkese iyiakşamlar öncelikle..annemler 1 saat rötarlı geliceklermiş.malum hava şartları uçaklar nezaman kalkıcak belli olmuo.miniğimiz çok huysuzlanıyomuş şuan,aklım onda valla..sizler napıyosunuz?ben yarın girebilirsem burda olurum.kendinize iyi bakın.öptüm canlarım hepinizi...

canım ya kendine iyi bak.. annelerede iyi yolculuklar ...

söylemem sonra bu kız çok akıllı dersiniz eee karadeniz aklı işte:)))

ya varya kesin ajanlık yaptın biryerlerden bir ip ucuyla buldun dimi seceresini.))
söyleme zaten mavi arkadaşımız en zmaan kendi söyler face olupta görüşmek isterse o zaman görürüz bizde..

off geldi valla hemde kafama:)))
ya eşimin yokluğundan mıdır bilmiyorum ama akşam o olsaydı dah çok ağlardım gibi geliyor
bend eçok istiyroum o müjdeli haberi vermek
bekliyorum sabırla o günü zaten başka çarede yok..

kendine bebişimize iyi bak bol bol ailenle vakit geçir uğramasanda izinlisin tatile girdik artık bu aralar fire olucak azcık:))

ii akşamlar denizcimbi sen varsın sanırım....ne bu olumsuzluk hemen inanıyorum çok güzel olacak herşey ne olur umudunu yitirme....

ya varya kesin ajanlık yaptın biryerlerden bir ip ucuyla buldun dimi seceresini.))
söyleme zaten mavi arkadaşımız en zmaan kendi söyler face olupta görüşmek isterse o zaman görürüz bizde..

tamam tamam söylüyorum kızma ya:))
diğer sayfamızda mavi benimle tanışırken kendi adını ve okul adını vermişti hatırlarsanız ki bence dikkat etmemişsiniz:) okullarının internet sayfasından baktım valla güzel:)) benim yüzüme de vurmayın benim okulumun sitesi falan yok ağlarım bak...

dayan hayatım çok az kaldı nşallah zafer bizim olacak...

denizim ne oldu sana böylede karamsarlaştın birdenbire.rüyada haslanmıs yumurta görmek ne demek...
kaderde ne varsa onu yasıcaz canım sen elinden geleni yaptın sonucta

özlemim sen ne yaptın bikini filan iyice üşüdüm ben valla..hem sen bu maviyi nerde gördün.meb sayfasında filan resmi mi var yoksam

özlemim seninki diyettendir baklava filan görmen...
biliyormusun bende bursa mezunuyum....

sucu süperdi ya sonlara doğru koptum valla

yine herkes gitmiş yabenneyaptımki
cok üzülüyorum böyle olunca
biliyorum biraz gec kaldım ama
anneciğimin doğum günüydü işten cık pasta hediye al yanına git anca oldu sekerler.
onların net bozukmus bi türlü giremedim.
herkes uyumus

iyigeceler herkese...çok canım sıkıldı yaaa uçak kaç saattir kalkmadı,annemler rezil oldu havaalanında..hala bekliyolar daha binmediler.tabi bizde burda bekliyoruz..napalım hayırlısıyla gelsinlerde....

denizcim nasılsın hayatım inşallah olur canım seni anlıyorum düşünmemek elde değil az kaldı canım allahım inşallah o güzel duyguyu tattırsın sana okadar zor aşamalardan geçtin,geçiyoruz hepimiz allah herkeze yardımcı olsun....

canım benim bizim meb de resmimiz olmaz sadece özlük bilgilerimiz olur o da sadece bize açık şifreli yani... denize cevap verdim okul sitesinde gördüm daha önce söylemişti ya o zaman bakmıştım 1. sınıfı okutuyordu söylemişti bunları...opuyorumnanaktan

özlemim seninki diyettendir baklava filan görmen...
biliyormusun bende bursa mezunuyum....

sucu süperdi ya sonlara doğru koptum valla

ondandır diyorsun yani:)) aa sen hangi bölümden mezun oldun ben görükle kampüsündeydim sende ordaydım deme sakın:) kaç mezunusun?

sucu evet ya adamda sabır varmış helal olsun ben yuvasını yapardım valla...

iyi ki doğdun anneeeeeeeeeeeee...............alkisalkisalkis

iyigeceler herkese...çok canım sıkıldı yaaa uçak kaç saattir kalkmadı,annemler rezil oldu havaalanında..hala bekliyolar daha binmediler.tabi bizde burda bekliyoruz..napalım hayırlısıyla gelsinlerde....

ay canım ya ne kadar sıkılmışsındır sen ya ... ne oldu şimdi ? gelmişlerdir inşallah... özlem giderin biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…