saol nursimcim çok yerinde bir tavsiye vermişsin dün çok ağrılı geçti iki büklüm kaldım eşim tutturdu acile gidelim diye ama ben cidddi anlamda sıkıldığım için gitmemekte direndim ama anlatamam o ağrıyı resmen katlandım ikiye aralıksız diş ağrısı gibi rahim ağrısı geçtim gece onda hafifledi sısmışım sabah uyandığımda ağrıdan eser kalmamıştı tabi bende kalktım hemen ing. çalışmaya başladım eşim kahvaltı hazırladı yedikten sonra karşıdaki inşaat beton atıyormuş katlarına apartman temizleyicileri haber verdi arabanıza beton döküyorlar diye eşimde arabayı yıkatmaya götürdü bende fırsat bu fırsat banyoya mutfağa bir daldım temizlemek için temizledim temizlemesine ama bende gene ağrıdan ikiye katlandım huyumdur biraz kendimi iyi hissedeyim hemen temizliğe girişirim sonra böyle fena olurum şimdi uzandım biraz hafifledi ağrım
eşim gelincede paparayı yedim şimdi evi süpürttürüyorum ona vır vır vır kafamın etini yiyor sen hastasın temizlik hastasısın tedaviye ihtiyacın var diye diye süpürüyor elk. süpürgesiyle bir yandanda vırvırlıyor bana
özlem nerde kızlar sahidende yaa bende merak ettim insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor bir olumsuzluk olmasa girmemezlik yapmazdı mutlaka aniden birşey olmuşki giremedi
denizcim dediğin doğruda şirket resmi olarak iflasını vermedi birde ltd şirket yani biz hakkımızı tereyağdan kıl çeker gibi alırız ama bu seferde adamın ipini çekmiş oluruz şu an vicdanımızla hesaplaşıyoruz anlayacağın
semracım allah kızının düğün davetiyelerini seçeceğin günüde gösterir inşallah
nbnh göğüs şişliğin inşallah bebiş yerleşmesine alamettir canım
bebing anacım nasılda yüzsüzleştik dimi artık kırmızılar gelince karalarda bağlamıyoruz ben kabullendim bir bebeğimizin olamayacağını insan herşeye alışıyor siz daha gençsiniz hem bizim kadar ağır değil infertiliteniz inşallah hepinizin güzel haberlerini alacağım
gamzecim iyi gelin diye bir kavram yok zaten sen hiiiç kafanı yorma anacım mavicim sende yorma kafanı kaynanaların en güzeli en uzak olanıdır