Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum canım valla bende normalde günlük ped çok kullanıyordum,fakat hamilelikde bende kaşıntı yaptı,değiştirdim kotexin pamuklu olanından aldım ama hiçbie değişiklik olmadı,doktoruma sordum,sık iç çamaşırı değiştir,90 derecede yıkanacak çamaşır olsun ve pamuklu olsun dedi,bende onun dediklerini uyguladım ve kaşıntılar uçtu gitti..artık günde 5 e çıktı canımvalla bıktım beyzların yıkanmasından 30 tane hamile kilodum var.komik ama gerçek..

özlemcim nerdesin canım,seni merak ediyoruz.biliyorum girememişsindir.sen bizi aksatmazdın,noldu nerelerdesin..

bugün kızımın kapı süsünü,şeker sepetini bikaç tane ona cici,bikaçtanede bana cici aldık teyzoşları.şekerlerinin siparişinide verdim.çok güzel model ama.biberon şeklinde arkasında badem şekeri falan yok lavantalı tüllü buzdolabı süsü.istersen biberonun içine badem şekeri koyabiliyorsun ama ben koymucam,ayrıca biblolu şeker yaptırcaz.imkanım olsa sizlere göndermek isterdim adanın şekerinden.keşke yakın olsaydık:-((

semracım gece kusu olmussun sen.çamasır sayın bayagı cok mus dusunemiyorum o akıntıyı normal demek ki.ciclerini güle güle giy.üstünde paralansın :)
oh hazırlıklar tamamlanıyor diy mi...
aklıma nikah sekerim geldi burdakileri begenmemiştim istanbula gitmiştim bi çarsı vardı adını unuttum eminönü taraflarında sark han dı sanırım adı.amanın kendimi kaybetmiştim ya o sekerleri görünce bi tane bebek sekeri magazsaı vardı onu unutamıyorum ya

kzılar ptesiye kadar ses cıkmazsa özlemden eşinin iş teline ulasıp ordan eşine ulaşmaya calısıcam.ev numarasını vermezler herhalde.118 e kayıtlı mı acaba bi de onu denicem.gercekten merak ediyorum.gezmeye filan gitse kac kere girerdi.aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum inşallah neti bozulmuştur yada bilgisayarı

günaydın burpum hoşgeldin çok yoğunsun bu aralar kendini her yere yetişcem diye parçalama dikkat et vücudun direçsiz kalmasın....

bebingim bizim bebekler öyle zahmetsiz gelmez canım o şanslar bizi bulmazama eninde sonunda gelecekler kurtuluşu yok... özlemi bende çok merak ediyorum gerçekten inş olumsuz bişey yoktur...

saol nursimcim çok yerinde bir tavsiye vermişsin dün çok ağrılı geçti iki büklüm kaldım eşim tutturdu acile gidelim diye ama ben cidddi anlamda sıkıldığım için gitmemekte direndim ama anlatamam o ağrıyı resmen katlandım ikiye aralıksız diş ağrısı gibi rahim ağrısı geçtim gece onda hafifledi sısmışım sabah uyandığımda ağrıdan eser kalmamıştı tabi bende kalktım hemen ing. çalışmaya başladım eşim kahvaltı hazırladı yedikten sonra karşıdaki inşaat beton atıyormuş katlarına apartman temizleyicileri haber verdi arabanıza beton döküyorlar diye eşimde arabayı yıkatmaya götürdü bende fırsat bu fırsat banyoya mutfağa bir daldım temizlemek için temizledim temizlemesine ama bende gene ağrıdan ikiye katlandım huyumdur biraz kendimi iyi hissedeyim hemen temizliğe girişirim sonra böyle fena olurum şimdi uzandım biraz hafifledi ağrım eşim gelincede paparayı yedim şimdi evi süpürttürüyorum ona vır vır vır kafamın etini yiyor sen hastasın temizlik hastasısın tedaviye ihtiyacın var diye diye süpürüyor elk. süpürgesiyle bir yandanda vırvırlıyor bana
özlem nerde kızlar sahidende yaa bende merak ettim insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor bir olumsuzluk olmasa girmemezlik yapmazdı mutlaka aniden birşey olmuşki giremedi
denizcim dediğin doğruda şirket resmi olarak iflasını vermedi birde ltd şirket yani biz hakkımızı tereyağdan kıl çeker gibi alırız ama bu seferde adamın ipini çekmiş oluruz şu an vicdanımızla hesaplaşıyoruz anlayacağın
semracım allah kızının düğün davetiyelerini seçeceğin günüde gösterir inşallah
nbnh göğüs şişliğin inşallah bebiş yerleşmesine alamettir canım
bebing anacım nasılda yüzsüzleştik dimi artık kırmızılar gelince karalarda bağlamıyoruz ben kabullendim bir bebeğimizin olamayacağını insan herşeye alışıyor siz daha gençsiniz hem bizim kadar ağır değil infertiliteniz inşallah hepinizin güzel haberlerini alacağım
gamzecim iyi gelin diye bir kavram yok zaten sen hiiiç kafanı yorma anacım mavicim sende yorma kafanı kaynanaların en güzeli en uzak olanıdır

kızlar özlem dün facede 22:15 te burcuna bakmış demekki yoğun bir ara faceye bakmış o duyguyu iiyi bilirim bizim sayfa şöyle bir 15 dk. lık değil girdinmi çıkamıyorsun oku cevap yaz derken ooo bir bakıyorsun saatler geçmiş demekki iyi ama vakti yok neyseki aman kötü bir şey olmasında yoğunluğu hepimiz bir şekilde yaşıyoruz mesela ben ing. çalışmamak için elimden geleni yapıyorum şu an yürü burp gidelim çalışalım

burp um bizde seni seviyoruz....
ama olacak cocugun sen istemesende o gelicek.lütfen ben buna inanıyorum.artık yuzlestim gerçekten eskiden üzülür aglardır.simdi gülüp geçiyorum olmuşşum diye.olmazsam karalar baglıcam herhalde.
özlem face girdiyse iidir.ama yine de kulagını cekmek lazım.okumasada ben iyiym yogunum dese iki dakikasını alır.sonucta meraklandık burda.

nursim cim valla ne zaman gelicek bu bebek bilmiyorum içimden bebekler diyesim geliyor herhalde tüp denemediğim için ama ben yapana kadar tek embriyo yasası da cıkar.kıbrısa filan mı gitsek diye düşünmeye basladım.burp um iş sıkıntıların banada bulaştı.çok zor gunler geçiriyorum ciddi anlamda karman corman oldu herşey bu hafta cok ciddi gecicek.bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

kızlar nerelerdesiniz.özlemden hala haber yok,nerde bu kız yaa..eğer geçerli bir sebebin yoksa çok fena halin valla özlem.bence yol yakınken dön.veeeeeeeeeeeee........teyzoşları:
adanın odasını aldık 15 nisanda teslimatı olcak.çok içime sinerek aldım.

hayırlı olsun semracım güle güle kullanın.nasıl bişey aldın merak ettim.
anlatsana.,içine sinmesi güzel canım hergun görecegin bişey sonucta.

vallla özlem face girip cıkmış demek ki iyi.ama sebebi yoksa girmemesinin çok bozulurum bende

hayırlı olsun semracım kızımız güle güle kullansın...bende bir an önce gelsin kırmızılarda tüpegeçeyim diye bekliyorum... önceden gelmesin diye neler vermezdim gerçekten çok yüzsüz olmuşuz biz....

kaç gün oldu özlemden haber almayalı 3 gün mü....

bugun nursimcim herkes taitlde sanırsam pek yalnız kalmıs sayfamız cok üzülüyorum böyle olunca ben ya.bi giriyorum kimse yok yazan da olmamıs:çok üzgünüm:

Slm kızlar,pek ilerleme olmamış topikte.Bence Öslem hamile,dönüşü muhteşem olacak.Sevinçten ne yapacağını bilemez durumda ve bize sürpriz yapacak...

özlemmmmmm teyzoşu ada seni soruyooooooo!!!!!

her nerdeeysen yazz,bak kimseyi düşünmüyosan beni düşün aklım sende nerdesin yaaaaa....bişey olmamıştır inşallah..

tuanayım biz bu kadar merak ettikten sonra hamileyim ondan yazamadım filan derse ben direk kafasını kırarım.karısmam söyliyim size simdiden.

semracım kusura bakmadın dimi sohbet yarım kaldı müşteri girince.sonra da sen cıkmısın.

tükkan kapatma saatine az kaldı acayip ötesi yorgunum yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…