Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
neoldu herkese böyle sayfalar ilerlemiyor bir türlü özlem yok burp cok yogun denizi koçişiyle eee
semra ben gamze tuaanay ilerletemedik sayfaları.nbnh var görkemli ve sevim görünmüyo bikaç gündür
baska siz hatırlatın.mavi bugun evden kacıp gezmeye gidecekti.eeee

semracım ada bebek odasını ve cicilerini güle güle kullansın içine de sinmiş ne güzel sevindim

valla burası sinekli bakkal gibi oldu....lütfen çok çok yazın okumaktan gözlerimiz pörtlesin yine....

gezmeye de gitsem dönüp dolaşıp yine geliyorum
sürekli aynı şeylerden şikayet etmekten bıktım valla

semracım hayırlı olsun ada nın odası güzel sağlıklı günlerle büyüsün inşallah

özlem yokmuş mu halaaaaaaaaaaa

kızılırmak tarafına gidip bulsam mı ki????????????
kızlar geçen ay 4 ünde adet olmuştu özlem tam şimdi adet zamanı hamile mi yoksa kııııııızzzzzzzzzzz?????????
öyle olsa da haber verirdi heralde
ben net yoktur diye tahmin etmiştim ama face girmiş
ilginç valla iyidir inşallah

bugün eşimden aldım hırsımı geç gelecekmiş 11 gibi((((
ben de sustum tel.de
noldu diyo bide ben de yok bişi dedim kapattım suratına
gıcık oldum ona da((((((((((((((((

kötü gelin gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerdesin kıııııııııııııızzzzzzzzzzzz
geeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllll hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aaaaaaaaaaaaa yine kimseler yok.kızlar ne oldu size böyle.herkes biyerlere dagılmış yine.zopanız mı az geldi bu aralar sizin.hep itmeyle de olmaz ki böyle ama.
anlamıyorum özlem face e girip niye buraya ugramaz.başına bişey gelse niye face e girsin.iyi madem kaç gündür nerde.anlam veremiyorum artık yaaaa

burp um sergi ptesi ydi di mi...basarılar canım.sen alışkınsındır ama yinede heyecanlanıyorsundur herhalde.Allah yardımcın olsun.agrın sızın da yoktur inşallah ama koşturmacayla unutursun zaten.

mavicim gezmen nasıldı hiç anlatmamışsın.koçişe niye kızdın adamın işi var herhalde.bu haftada kalırlarsa seninkiler en iyisi haftasonu yatılı misafir gelicek diyin.ya da biz tatile gidicez özel bi gün filan deyin yada dugune gitcez diyin bişiy diyin.bu ay kaçıcak yumurtlama günleri yaw

denizim eşin yarın gidiyor diye hatırlıyorum.yolu acık olsun sağ salim gidip gelsin.bebeksiz son ayrılığınız olsun inşallah.

gamzeninde eşi el koydu nete herhalde.

kızlar özlem 6 dk önce yine face girmiş seni kimler özledi kısmına bakmış.bunu yasakladılar mı acaba.yada birine mi küstü....

allah allah hayırdır kızlar noluyo bize böyle.herkes dağıldı biyerlere.neden kimse yok????????????????

özlem bak kızmaya başladık,facebookda gördük seni ama burda yoksun.hayırdır canım yaaa??

burp sen izinlisin.

gamze yine kayıplarda.

...................................................

semracım adanın odası hayırlı olsun tatlım gülücükler eksik olmasın o odada inşallah ada mutluluktan kıkırdasın hep orada
bebingim canım benim hayırdır işler niye kötü indirim yaptın bak ne güzel açılır işler inşallah sergim pazartesi evet dünya kadınlar günü ile ilgili

bugün kayınvalide kayınpeder uğradı bir şey yapma dediler ama gelde yapma gene ayaklandım ister istemez birde bulaşıkmakinesi atık su giderinden geri su taşıyor duvara bağlı bir gider anlamadık nedenini alt kata kadar su akmış kociş ilgileniyor lavabo altındaki tüm bulaşıkları yıkıyor off bir bu eksikti yeni evinde böyle saçma sapan şeyleri oluyor kim bilir nedir anlamadık bir yıldır ilk defa oluyor yarında pazar gelde çık işin içinden
valla aksilikler peşimizi bırakmıyor herşeyde yeni evimize taşınmamızla başladı ben ciddi ciddi evi satıp taşınmayı düşünüyorum bukadarmı uğursuz gelir bir yer bune yaa

aslında biraz özel olacak ama kızlar bebiş denemelerindeydik sabah spermleri malum daha aktif oluyormuş bizde bir iş günü ovulasyon nedeni ile denedik ve yarım yamalak yıkanmak zorunda kalmıştık sabah kış ayı saçlarımızı ıslatamamıştık cenabet cenabet işe gitmiştik :) dolayısı ile evi görmeyede o gün iş dönüşü cenabet gelmiştik benim aklımın bir köşesinde hep bu var gerçi kutsal bir neden için öyle gezmiştik ama ne biliim yoktur böyle hurafelerim ama insan acabada demeden duramıyor

mavi sende az cadoloz değilsin haaa kocayı haşlamalar falan :) bu arada kaynana demişken bizim bu su giderinden su akma olayını tam kayınvalideleri uğurlarken farkettik biliyor benim henüz iyileşmediğimi ve suyun alt kata kadar indiğinide gördü insan bi yardım eder dimi anında sıvıştılar yaaa sonra evlerine varınca aradılar eşimde yardım etmeni beklerdim demiş okadar ciddi olduğunu anlamadım demiş kaynanam yuh yani daha ne olsun alt kata gitmiş su sandalla gezecek aşamayamı gelmesi gerekiyordu yardım için

ya bu arada cidden özleme ne oldu yahu hayatta ihmal etmezdi biizi

son mesajına baktım acaba bize haber verdimi diye ama herhangi bir şey yok fazla kaynatmayın demiş en son ama belki aklından geçirdide bize söylemeyi unuttu bir işi vardıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…