Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben porkidden başkasını hayatımda denemedim bile aslında moteks falan çıktı birde onları deneyeyim dimi taktım kafayı bunlara ben eskiden tanga çok giyerdim doktorum yasakladı tangayı bırakmamla o ilişkide yanmaların hepsi kesilmişti yani pamukluuyu çekecen popoya kocakarı gibi gezeceksin bildikleri birşey varmış dimi :))) bebingin dediği gibi arada kısa süreli kociş için giyecen zati onlarıda uzun süreli bırakmazlar heu heu
ezmag bak çok kıskandım benim camlar çok pis burada çamur yağıp duruyor
hanaaaaam nasıl ağrım var ben kaçar kızlar

hiççbişey diyemiyorum ki burp um.benim yeteri kadar kalınlasmammıstı asılamada mesela senin zaten kalınmış.çektiğin acıyı düşünemiyorum bile zaten.keşke bbelden uyustursalardı.sen artık normal dogurursun catır catır.

bende porkidciydim ama naylon gibi geliyor bana eee hammadde tutkal nede olsa.sonra totex e geçtim daha iyi geldi.hadi dinlen canım.

Gamzecim testin adı Sensitest ovulation test,görmemeişim tatlım önceki mesajını kusura bakma.Bu arada ben de doteks kullanıyorum....

gamzecim kolay gelsin..bosver temizin üstüne yagsada bişey olmaz kirliyken camur olurdu.

nursim gecmiş olsun.ben attım agrı kesiciyi gecti.şimdide bel kasık ikilisi başladı.bu ayda bi mucize yok yani

sağol cnm evet bişey olmadı iz bile yok camlarda pırıl pırıl :)

cnm benim benide tuvalet kağıdı alerji yapıyor kaşıntı oluyor hiç rahat olamıyorum ayy şu kadın olmak ne kadar zor yaa kız kene çok rahattım ne alerji ne akıntı mis gibiydi:))))))))))

kızım sen hani gitmiştin temizliğin basına...
uzun pacalı giy bakalım:)

:)))))))))))))))))
temizlik bitti bende bittim yarında diğer işlerimi halledicem hala hastayım ama ben hiç akıllanmam valla hasta hasta iş yapıyorum misafir gelecek ondan eşimin arkadaşları yapıyımda bitireyim dedim:))

Gamzecim,orada ki marketlerde,eczanelerde satılıyor.Aynen bu şekilde söylesin.Küçük,beyaz bir paket.ıçinde 25 adet var.

kızlar bana musade aksam oldu artık eve gitme vakti geldi sonra görüşürüz.sesini duymak iyi geldi canım...

Tanrı'dan alışkanlığımı benden almasını diledim.
Tanrı "Hayır" dedi.
"Ben almam, sen ondan vazgeçmelisin..."

Tanrı'dan özürlü çocuğumu tam ve mükemmel yapmasını diledim.
Tanrı "Hayır" dedi.
"O'nun ruhu tam ve mükemmeldir, beden geçicidir..."

Tanrı'dan bana sabır vermesini diledim.
Tanrı "Hayır" dedi.
"Sabır felaketlerin ürünüdür, o verilmez öğrenilir..."

Tanrı'dan bana mutluluk vermesini diledim.
Tanrı "Hayır" dedi.
"Sana ancak nimetler sunarım, mutlu olmak sana kalmıştır..."

Tanrı'dan beni ıstıraplardan uzak tutmasını diledim.
Tanrı "Hayır" dedi.
"Istıraplar seni dünyevi dertlerden uzaklaştırır ve bana yakın kılar..."

Tanrı'dan ruhumu geliştirmesini diledim.
Tanrı "Hayır" dedi.
"Onu sen geliştirmelisin, sana ancak başarılı olabilmen için el verebilirim..."

Tanrı'dan hayattan zevk alabilmem için bana gerekeni vermesini diledim.
Tanrı "Hayır" dedi.
"Sana ancak hayat veririm ki gerekli şeylerden zevk alasın..."

Tanrı'dan O'nun beni sevdiği kadar benim diğerlerini sevebilmem için
yardımını diledim.
Tanrı... "Tamam..." dedi, "Nihayet işi kavradın..."

Bana da çok iyi geldi tatlım,sıcacık bir dost sesiydi duyduğum....

burpum canım benim çok geçmiş olsun ama çok şükürki bişey çıkmamış....

özlemmmmm pabucu yarım çık dışarıya oynayalım........ tatlımmm nerdesin.....

tuanayım yazı çok güzelmiş çok hoşuma gitti......

denizcim kolay gelsin sana eşin gidene kadar işin bitmez

bebingcim şimdilik bir ağrım sızım yok sadece göğüslerim sızlıyor çatlatma iğnesinden önce başlamıştı o da

ben de totex e geçtim daha iyi gerçekten hışırdamıyor diğeri gibi

burpcum geçmiş olsun canım inşallah bu çektiğin son acı olur

özlem nerde gerçekten ben de merak ettim

kaçamak yaptım ama çok duramayacğım bende dotex kullanıyorum porkidden daha iyi bence..
burpcum zaten parayı şirket sahibinden değil devletten alacaksınız
şirket ifalsı verecek kayyum devreye girecek icra mahkemesinde dava açılacak ve devlet şirket muhasebesinin onlara bildirdiği maaş almamış kişilerin bordrolarıyla başvuracak ve son 3 aylık para ptt de hesaplara yatacak
ama uzun bir işlem uğraşmak gerek ama son 3 aylık mebla yüksekse neden bırakasın ki devlete o kadar vergi ödeniyor..
burpcum geçmiş olsun canım ya gerçekten ne kadar bahtsızsın arkadaşım inşallah bütün akislikler biter ve şansın döner

özleeeeeeeeeeeeeeeem nerdesin tatlım ?
merakta bıraktın bizi ne oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…