Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar eşim gitti onu bıraktım geldim bunalımdayım tutamadım kendimi ağladım ama napıyım offfffffff...

denizim eşin yarın gidiyor diye hatırlıyorum.yolu acık olsun sağ salim gidip gelsin.bebeksiz son ayrılığınız olsun inşallah.

gamzeninde eşi el koydu nete herhalde.

sağol canım herkesi okuyup öyle yazacaktım ama yazmak istedim sana..
gönderdim bir arızaları vardı 2-3 gün içinde geri dönmezlerse 2 ay yok
hayırlısı alıştım diyorum ama her gidiş bir öncekinden daha kötü..

Kızlar ösleme ulaştım.Eşinin teyzesi vefat etmiş.Apar topar gitmişler.Kendisi iyiymiş.ıçim rahatladı ohhhh yaaa.....

Cnm pınarım,Allah kavuştursun.Lütfen üzülme.Herşey istediğin gibi olacak merak etme.....

Kızlar ösleme ulaştım.Eşinin teyzesi vefat etmiş.Apar topar gitmişler.Kendisi iyiymiş.İçim rahatladı ohhhh yaaa.....

hadi ya uff
böyle yapmazdı zaten
allahg rahmet eylesin çok üzüldüm ya canım nasıldır şimdi..

denizcim Alllah kavustursun.üzmememye calıs kendini lütfen biz burdayız senin hep yanındayız.

tuanayımız halletti özleme ulaştı.canım basın sagolsun...sen iyisin ya.o bile önemli bizim için

denizcim Alllah kavustursun.üzmememye calıs kendini lütfen biz burdayız senin hep yanındayız.

tuanayımız halletti özleme ulaştı.canım basın sagolsun...sen iyisin ya.o bile önemli bizim için

biliyorum canım
eşime hep sizden bahsediyordum bana siteye girip üzülüyorsun moralin bozuluyor girme dedi
bende sen dedim ne dediğinin farkında mısın
ama sen üzülüyorsun diyor üzülmek de var sevinmekte herşey beraber..
burpumun ded,ği gibi bende sizi seviyorum ve allah sağlık sıhhat verdiği sürece güzel haberler alana kadar hatta ondan sonra beraberiz..

özlemcim başınız sağolsun canım...tuanay sağol canım merakımızı endişemizi giderdin...evet bebingim çalışyorum yarın son gündüz salı geceye dönüyorum....

ayy cnm ne güzel en ince ayrıntısını bile düşünüp almışsınız ada çok şanslı sizin gibi anne babası olduğu için:)

elektrik kesintisi oldu diyordu ben ondan şüpeleniyorum aklımıza kötü şeyleri getimeyelim aslında dediğiniz gibi tel numaralarımızı verseniz ii olur

bebingim bizim bebekler öyle zahmetsiz gelmez canım o şanslar bizi bulmazama eninde sonunda gelecekler kurtuluşu yok... özlemi bende çok merak ediyorum gerçekten inş olumsuz bişey yoktur...

inşş cnm anne babasını daha fazla üzemeden gelirler :)

cnm iyileşmeden neden temizleği kaltın ben yapıyorum diyemi yaptın yoksa:kaydirigubbakcemile3 sen bana bakma kendine ii bak boş ver bi kadın tutarsın her yeri tertemiz yaparlar
ne güzel yaa eşin kahvaltını bile hazırlıyor bizimki ölüyorum desemde hazırlamaz gerçi elinden birşey gelmiyorkaydirigubbakcemile3 inşş cnm güzel haberler gelir hepimizden

hayırlı olsun cnm sağlıklı bir şekilde bebeğini yatırmayı nasip etsin Rabbim

Slm kızlar,pek ilerleme olmamış topikte.Bence Öslem hamile,dönüşü muhteşem olacak.Sevinçten ne yapacağını bilemez durumda ve bize sürpriz yapacak...

inşş cnm kötü birşey olmasında zaten bizim elimizden ancak hamileyim derse kurtulurkaydirigubbakcemile3

faceye eşi bakmış olmasın kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…