kötü gelin gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerdesin kıııııııııııııızzzzzzzzzzzz
geeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllll hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaa yine kimseler yok.kızlar ne oldu size böyle.herkes biyerlere dagılmış yine.zopanız mı az geldi bu aralar sizin.hep itmeyle de olmaz ki böyle ama.
anlamıyorum özlem face e girip niye buraya ugramaz.başına bişey gelse niye face e girsin.iyi madem kaç gündür nerde.anlam veremiyorum artık yaaaa
allah allah hayırdır kızlar noluyo bize böyle.herkes dağıldı biyerlere.neden kimse yok????????????????
özlem bak kızmaya başladık,facebookda gördük seni ama burda yoksun.hayırdır canım yaaa??
burp sen izinlisin.
gamze yine kayıplarda.
...................................................
bugün kayınvalide kayınpeder uğradı bir şey yapma dediler ama gelde yapma gene ayaklandım ister istemez birde bulaşıkmakinesi atık su giderinden geri su taşıyor duvara bağlı bir gider anlamadık nedenini alt kata kadar su akmış kociş ilgileniyor lavabo altındaki tüm bulaşıkları yıkıyor off bir bu eksikti yeni evinde böyle saçma sapan şeyleri oluyor kim bilir nedir anlamadık bir yıldır ilk defa oluyor yarında pazargelde çık işin içinden
valla aksilikler peşimizi bırakmıyor herşeyde yeni evimize taşınmamızla başladı ben ciddi ciddi evi satıp taşınmayı düşünüyorum bukadarmı uğursuz gelir bir yerbune yaa
günaydın hatunlar kimse yok bu saatte burda tabi pazar bugün iice dinlenin yarın mesai var...
mavicim benimde kayınvalidem ameliyat olucak burayı tercih etmiş dr laporoskopiyle ol ameliyatını demiş bizimde tüp bebek zamanına gelecek bilmiyorum nasıl olcak valla sinirlerim bozuldu....gecen sene ameliyat olduğumda kaynımın düğününe 10 gün vardı baya bi kavga ettik niye beklemiyomuşum düğün sonu olmuyomusum ameliyatı, sanki hocada bana göre zamanı ayarlayacak şimdide burda ameliyat olacak gelde sinir olma...[/QUO
şunlara bak yaa ameliyat için bile kızla kavga etmişler bu kadar olur ee şimdi hangi yüzle gelecek sana ameliyat olmaya gerçi bunlarda yüz olsa o kadar kavgadan sonra yüzümüze bakmazlar sinir oldum yaa bunlara öyle bi gelin olucak ki kendilerine gelemiyecekelr
bence kabul etme :mymeka:
denizim allah kavuştursun canım sağ salim gidip gelsin inş eşin....
merhaba semra benim bu aşılamamda tutmadı galiba adet oluyorum offffffffffffffffff burp bizde eylem yapalımmı
merhaba kızlar eşim gitti onu bıraktım geldim bunalımdayım tutamadım kendimi ağladım ama napıyım offfffffff...
Allah kavuştursun cnm tez zamanda gideer gelir inşş bende dayanamıyorum onsuz 1 gün bile olamıyorum ne kadar kavga etsekte çok seviyorum eşimi o benim herşeyim
Kızlar ösleme ulaştım.Eşinin teyzesi vefat etmiş.Apar topar gitmişler.Kendisi iyiymiş.İçim rahatladı ohhhh yaaa.....
ddenizcim sadece sen varsın cnm yine kimse yok bende 2 gündür çok yorgunum valla temizlik hiç bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?