Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kötü gelin gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerdesin kıııııııııııııızzzzzzzzzzzz
geeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllll hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız çldüm geberdim 2 gündür canım çıktı anam camları sil kapıları sil dünde halıları felan kaldrıdım sildim süpürdüm bu günde çekmeceleri sildim düzeltim kanepeleri sileceğim benim iş hiç bitmiyor kızlar siz nasıl yapıyorsunuz hem çalışıp hemde evde valla ben öldüm geberdim

cnm beni zopalama zaten öldüm 2 gündür her yerim ağrıyor zopa yemiş gibikaydirigubbakcemile3

gedlim cnm sadece dün giremedim yorgunluktan temizlik yapıyorum die yazmıştım

cnm nazar değmiştir evinize nazar duası okuyun valla benim evime kim gelse evin güzelmiş diyor ben bişey kırıyorum nazar duası var onu yapıştırdım dolabima ben çok inanıyorum öyle şeylere dikkat et

semracım allah içine sindirsin inşallah ada mız güle güle kullansın odasını sağlıklı annesi babasıyla mutlu huzurlu yaşasın inşallah...

merhaba kızlar eşim gitti onu bıraktım geldim bunalımdayım tutamadım kendimi ağladım ama napıyım offfffffff...

Allah kavuştursun cnm tez zamanda gideer gelir inşş bende dayanamıyorum onsuz 1 gün bile olamıyorum ne kadar kavga etsekte çok seviyorum eşimi o benim herşeyim

burpcum uğrursuzluğa bende inanırım
nasıl içine sinerse öyle yap ama allahım biliyor kalbimizi sende istemezdin o şekilde ev bakmak..
inşallah bu sıkıntıların hepsi geçer yarın içinde kolay gelsin sergin vardı değil mi?
hırpalama kendini
eşinin işi de inşallah gönlünüze göre olur sizde vicdan yapmaktan kurtulursunuz

ddenizcim sadece sen varsın cnm yine kimse yok bende 2 gündür çok yorgunum valla temizlik hiç bitmedi

eşim geldi yemek yiyeceğiz akşama görüşrüüz kızlar
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

genelge kabul edildi ya 3-6 ay arası zaman vermişler
geçiş süresi olarak
sonra ne olacak?
ben devlet haklarımı kullanacağım eğer olmazsa dün eşimle de konuştuk devlet hakkı bitince zaten mecbur özelde olacak burda olacağına kıbrısta olur..
hatırlamıyorum biriniz demiş kıbrısta yaptıralım diye
biz yasa muhabbeti çıktığından beri eşimle konuşuyorduk kıbrısa tayin isteyecek seneye yaz için.. olmazsa birde orda deneriz..
çok büyük haksızlık ya insanların emekleriyle duygularıyla oynamak
ben 2 embriyo yerleşti diye kaç gün üzüldüm burp te öyle 3 tane isterken
şimdi bile bile tek embriyo..
genelgeyi tam okumadım kafamda yerinde değil inşallah şunu bari yapsınlar kaliteli embriyo çıkarsa dondursunlar bir sonrakinde o kadar ilaca maruz kalmayalım...

bebişim kırmızılar geldi demek peş peşe olduk valla mavim ben sen..özlemin gelmez inşallah...

sekerler sonunda az da olsa kaynatmıssınız.deniizim ben demiştim kıbrısta yaparız diye.3-6 arası sure var demekki acele etmek lazım en azından bi kere cok embriyolu deneyelim. tabi o kadar yumurta olursa
aman bıktım gidecem bakanlıgın önünde eylem yapacam yaw

zaten bi dünya derdimiz var bide bu cıktı.

merhaba canım nasılsın kapatmadın mı tükkanı

öyle işte zaman varmış daha ama neye yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…