deniz ben verdiğiniz adreslere mail attım ama daha fazla aymak istedim windows engelledi mail atmamı nie öyle oldu acaba
gamze valla mis gibi oldun ne güzel bende tüpe başlamadan yaparım diye düşünüyorum ama tayin meseleside kafamı karıştırıyo yapmasam mı acaba dyorum o zaman herşeyi yıkar kaldırırım diyorum koltukları kanepeleride taşınırsak yıkarım gittiğimiz yerde taşınırkende kirlenicek çünkü bakalım neyapıcam ....
yazıları maile kopyala adresleri de kopyala yapıştır ekndi mail adresinden at
diğer türlü hata veriyor böyle daha sağlam..
gamzem orda askeri üs yok o yüzden yazmadık... merzifon malatya erzurum ankara yazdık tatlım...
gamzem orda askeri üs yok o yüzden yazmadık... merzifon malatya erzurum ankara yazdık tatlım...
canım arkadaşlarım benim hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ama aklımda kalanları yazacağım:)
semracım canım bende adayı çok özledim ..herşeyleri alınmış güle güle kullansın benim kızım öpüyorum...
denizim locişin gitmiş ha beklemek ne zordur canım ya ama rabbim sabrını veriyor işte.. yazdığın çoğu şeyi okuyamadım önce sizinkileri bir halledeyim dedim... aslında sana diyecek bir şeyim daha vardı ama unuttum kusura bakma(
burpum ben facede hiç dolaşmadım o burçlar falan benim hergün yayınlanıyor canım zamanım hiç olmadı çünkü.... eşin ne yaptı işleri halloldu mu? sergin şimdiden hayırlı olsun canım yorma kendini fazla...
bebingim canım benim bende sizleri çok özledim canım valla dövme beni ne yapayım birden çıktık işte.... sanırım seninkiler gelmiş neyse bu ay denersin tekrar:)))
gamzecim sende maşallah aramıza bir katıldın pir katıldın hiç çıkma olur mu:))) sende toparlayınca yaparsın yaşınız genç nasıl olsa canım ya sıkma kendini o kadar....
nursimcim malatya iyice güzelleşmiş başka hiçbir yeri yazmayın gidince hemen söyleyeceğim dedim:))) ve oradada tüp bebek merkezi var yine bu kulüpte başka bir sayfada sema diye biri vardı elazığda yaptırdı şimdi hamile yani bu şansın doğusu batısı yok:))) hakkında hayırlısı olsun canım....
tuanayım sen beni çok mutlu ettin rabbimde seni mutlu etsin inşallah....demek yasin okuyacağım peki 7 gün 1 kez mi yoksa 1 günde hepsini okuyabilir miyim? hayır işini çok sever ve fırsat buldukça özellikle öğrencilerime yaparım ... aslında elazığa gitmeden birine aldım ama veremedim öyle olur mu yoksa başka birine mi yapmak durumundayım? ay aslında söylenmez ama söyledim şimdi bunun hayrı olur mu yani((
merhaba kızlar eşim gitti onu bıraktım geldim bunalımdayım tutamadım kendimi ağladım ama napıyım offfffffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?