Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deniz ben verdiğiniz adreslere mail attım ama daha fazla aymak istedim windows engelledi mail atmamı nie öyle oldu acaba

yazıları maile kopyala adresleri de kopyala yapıştır ekndi mail adresinden at
diğer türlü hata veriyor böyle daha sağlam..

hoşgeldin özlemcim canım benim bizi bırakma bak topik ne hale geldi yokluğunda burdaki arkadaşlarımın hepsini ayrı ayrı çok ama çok seviyorummmmmmopuyorumnanaktan

cnm eğer öyle birşey varsa sen detaylı temizlik yapma çünkü taşınırkene batıyor
nereyi yazacaksınız doğu görevi olarak bak burası çok rahat yazarsan sık sık görüşrüz memelekete yakın

kızlar ben şimdilik çıkıyorum kaç saattir netin başındayım uzanıcam biraz uykum var gibi açım birde gelirim yine..

gönderdim denizcim böyle daha kolaymış diğer türlü göndermekte zorlandım sağol cnm

canım arkadaşlarım benim hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ama aklımda kalanları yazacağım:)

semracım canım bende adayı çok özledim ..herşeyleri alınmış güle güle kullansın benim kızım öpüyorum...

denizim locişin gitmiş ha beklemek ne zordur canım ya ama rabbim sabrını veriyor işte.. yazdığın çoğu şeyi okuyamadım önce sizinkileri bir halledeyim dedim... aslında sana diyecek bir şeyim daha vardı ama unuttum kusura bakma(

burpum ben facede hiç dolaşmadım o burçlar falan benim hergün yayınlanıyor canım zamanım hiç olmadı çünkü.... eşin ne yaptı işleri halloldu mu? sergin şimdiden hayırlı olsun canım yorma kendini fazla...

bebingim canım benim bende sizleri çok özledim canım valla dövme beni ne yapayım birden çıktık işte.... sanırım seninkiler gelmiş neyse bu ay denersin tekrar:)))

gamzecim sende maşallah aramıza bir katıldın pir katıldın hiç çıkma olur mu:))) sende toparlayınca yaparsın yaşınız genç nasıl olsa canım ya sıkma kendini o kadar....

nursimcim malatya iyice güzelleşmiş başka hiçbir yeri yazmayın gidince hemen söyleyeceğim dedim:))) ve oradada tüp bebek merkezi var yine bu kulüpte başka bir sayfada sema diye biri vardı elazığda yaptırdı şimdi hamile yani bu şansın doğusu batısı yok:))) hakkında hayırlısı olsun canım....

tuanayım sen beni çok mutlu ettin rabbimde seni mutlu etsin inşallah....demek yasin okuyacağım peki 7 gün 1 kez mi yoksa 1 günde hepsini okuyabilir miyim? hayır işini çok sever ve fırsat buldukça özellikle öğrencilerime yaparım ... aslında elazığa gitmeden birine aldım ama veremedim öyle olur mu yoksa başka birine mi yapmak durumundayım? ay aslında söylenmez ama söyledim şimdi bunun hayrı olur mu yani((

nursim sen tüp bebeği anatoliada yaptıracaktın dimi orası çok iimiş ne kadar peki fiyatları biliyormusun?

denizim hala sana ne diyecektim onu düşünüyorum olmazsa genş bir zamanda tekrar okurum ne yapayım:)))

hiç çıkarmıyım aranızdan cnm sizin gibi şekerleri bulmuşken bırakmam sizi
sende geldin yaa tamam olduk biz artık inşş hiç ayrılmayız hepiniz çok iisnizi Allah sizden razı olsun

mavicim seni de unuttum sanma sakın ...... seni her zaman beklerim sakın unutma zaten bugün dedim ilk işim maviyle tanışmak olacak diye aslında geç bile kaldık ama bu hafta sonu ankaraya gidiyorum kısmetse diğer hafta sonu tabi sizinde işiniz olmazsa tanışalım tamam mı tatlım:)))

sonrada kızlar var tabi:)) yaza izmir'e göz kırpıyorum :))) eee denizliye de uğrarım yengem oralı nede olsa dayım da izmirde oturuyor inşallah gelmişken hepinizi görürüm ne çok isterim valla.... istanbul bana çok uzak geliyor o kargaşayı nasıl yaşarım sanırım hazır değilim ama olurda gelirsem mutlaka sizi görmeden gitmem ADACIK var sonuçta, burpcum var....

merhaba kızlar eşim gitti onu bıraktım geldim bunalımdayım tutamadım kendimi ağladım ama napıyım offfffffff...

denizcim Allah kavuştursun canım eşin tez zamanda gelir inşallah da bebiş çalışmalarına başlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…