Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

darsi senin basina canim vallaha cok rahatladim:)))

melekcim eşin sana kıyamıyor ama sonuçta sen hazırsan bir de hamile kaldığını düşün eşinde sende ne çok mutlu olacaksınız bende hala sıkıntı çekiyorum ama bunlara da katlanıcaz artık napalım kolay yoldan olmuyor hiçbirşey
ama inşallah bebeğin kendiliğinden gelir de başka sıkıntılar yaşamazsın

selam canlarım umarım herkes iyidir
gene huzursuz bir gece gecırdık sabahı ettik dörttü uyudugumuzda pışpışlamaktan kollarım koptu eşimle de birbrimize girdik tam oldu oy nolcak sonumuz bilmem sevim bizde de durumlar farksız anacım ya ben adamı göndercem evden ya ben gidecem aa ne adamı gönderiyorum ayol benim evim de var nasılsa ben giderim evime oh anamın evine gidiyom derler ya anamın evi de degil bak kendi evim mis mis
şaka biyana yorgunum bugün cok kuzumla uyudum sabah bıraz smdı uyudu yıne gündüzle geceyı ters yasıyor bu velet ya ikindiden sonra sabaha kadar uyku yok napcam böyle bimem bi de bikac gecedir huzursuz hep aglamalar cıglıklar doktor reflüden süphelenmişti agzına bıseyler geliyor gibi oluyor ögürmeye calısıyor sürekli rahatsız hissediyor yavrum kıyamıyorum da bısey de gelmıyor elimizden gaz gibi de degil bu artık bagır cagır agla salla derken yorgunluktan ne zaman sızarsa Allahım sabır kuvvet versın

çoooooooookkk yorucu bigün çooooooooookkkk
efe çok huysuz
iyi uyumuyo iyi emmiyo iyi oynamıyo
ağla ağla bi hal oldum
geçsin artık şu enfeksiyoooooonnnn

canım allah yardımcın olsun geçicek bu günlerde inşallah önümüz yaz bol bol gezmelere gidersiniz efecikte iyileşir annesi

bilgecim ablamda ilk bebeğini 13 yıl bekledi. bütün tedaviler olumsuz karşılık verdi. ama sonunda tedaviye son vermiştiki gendiliğinden geldi meleği inşallah kızına en yakın zamanda kardeş gelir canım dilerim tedavilerin başarılı olur canım kavuşursun meleğine

denizcim 19 mayısta testi yaptırısam inşallah sonucumda güzel olursa çitte bayram yaparız tatlım allah nasip kısmet etmişse o mutluluğu bizede taddırırsa hayırlısı olsun diyelim

ooo denizcim maşallah herbişeyini aldın denizinin çekmecelerin doldu taştı ozaman şimdiden kız yaz geliyo daha neler görüp alıcan güle güle giymek nasip olsun canım

melekcim saol bitanem benim durumumu merak etmişsin dün akşamda iğneden sonra eve gelince daha fena oldu kasıklarım doktorumu aradım normalmiş yumurtalar toplandıktan sonra olabilirmiş böyle ağrılar minoset al dedi içince rahatladım bu gün biraz daha azaldı belim ağrıyor sadece bunada şükür canım senin durumuna eşin üzüldüğü için sana kıyamadığından sıkıntıları tekrar yaşamanı istemediğinden böyle düşünüyordur eminim canım biraz zamana ihtiyacın var zor günler geçirdin canım bi bakmışınki kendiliğinden gelmiş kelebeğin deniz gibi neden olmasınki

evet canım normalmiş ağrılarım bol su ve minoset içebilirmişim

sevimcim evet canım biraz ollsun rahatladım kasık ağrısı sendede oldu demek regli sancılarıda hiç bırakmıyor peşimi hayırlısı diyelim sevimcim bana kızma ama ben çok seviyorum yalancı emzik emen bebekleri çok yakışıyor kurban olsunlar onlara teyzoşları

inaşallah bebingin sıradasınız o na göre inşallah hamiş olmayan kalmıcak bu topikte en yakın zamanda dularımız hepimiz için

bende uzun zaman sonra bugün ağdacıya gidicem
canım çok acımazsa özel bölgeye de başlıyayım istiyorum
midem biraz bulanıyor gibi geçsin de kalkıp hazırlanayım

elenazım taze annemiz oh ne güzel rahatlıcan bende korkuyorum özel bölgeyi hiç denemedim valla ilerde mecbur kalırsam bakalım nasıl olucak canım

ah canım ya kıyamam oy zor inaşallah bir an önce düzene girer bebişin uykuları tatlım ya napıcan sanki çocuk bu olucak 2 nizin bebeği eşlerde hiç sıkıya gelemiyorlar hemen kaçıcak yer ararlar

sermest bana inan bu en rahat günleriniz,hiç söylenmeyinn.görceksiniz ilerde noluyoo,diş sıkıntıları basınca feleğiniz şaşıyo,üstüne yürümeler,kafatası kocaman şişmiş halde geziyoolar.

ALLAH yardımcımız olsun,hadi biz büyütücezde bizim dğer anne adaylarının iyice gözleri korkcak,korkmayın siz kızlar her bebek bir olmuyor,çok uslulurıda oluryor.

insallah tatlim allaha kalmis bisey...

biz iyizde sen hic iyi degilsin canim doktora götürün bi arastirsinlar canim allaha sanada esinede sabir versin

hadi hadi hadi)))))))))))))))

sevimcim mercan çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun
teşekürler teyzem allahta senin gönlündekini versin varmı kız erkek istediğin ne gönlündeki
sütmü varki emmiyorki mama bizim inek aptamil ben çıktım sadece gece yapıyorum montofonluğu ilk günlerde çok komikti ama her kez kızı ban vermiyor kucaktan kucağa dolaşıyor sadece emme zamanı gelince montofon gel buraya diyorlardı nazarın deger diyede kızın yüzünü tülbentle kapatıyorlardı şimdide gözünü kapatmadan uyumuyor oda zaten en fazla 10 dakka uyuyor o arad tel yemek wc ve burayı hallediyorum en büyük ben

anam bu cadıları biz buluşturalımda bir birlerini dövsünler yada kendi hallerini bir birlerinin suratında görsünler cadılarrrrrrrrrr

selam kızlar canlarım birtanelerim yoğun bir hafta ardından haşatım biraz kendime geleyim uğrarım

meleğimmmmmm çıkarr bacummm üstündekilerii,çırılçıplak çalış kızzzzahhh ahhh burasıda bi ısınsaaa,bugün boğaz ağrısında geberiyorum

sevimcim sende burdaymışsın ben çıkmışım

buzdolabının içini boşalttım burdan çıkınca herşeyi banyoda yıakdım donuma kadar ıslandım
annemde içini sildi bir iş daha son buldu:))

sorma tatlım ya adamı bi bulsam hamile kalıcam da kalamıyorum hep onun yüzünden :) şaka bir yana neyseki cuma sabah dönüyor. ama hep böyle kısa kısa gitmeyecek. inşallah yumurtlama zamanımda burda olur...

çok teşekkür ederim tatlı arkadaşım valla rüyalarıma giriyor. bu kadar korkak oldugumu bilmiyordum:)))) inşallah acısa da kısa sürer geçtim acıdan belli ki bana söylemiyosunuz ama acıyor ((

çankırı çingenesi mi???valla alemsin arkadaşım. çok güldüm ya. eşim de cuma günü gelecek benimle randevum 10:30 da. son bi sans deneyecek anestezi için verelim diye ama sanmıyorum doktor bana dayanırsın diyip duruyor. pis kel

denizcim cicileriniz hayırlı olsun ve işlerinde de geçimş olsun. gördüğüm en aktif hamilelerden birisin tatlım.

sermest ve sevim'e de kolaylıklar diliyorum.

annemlerdeyim. kaçıyorum. öptüm hepinizi.

sağolun teyzeleri inşallah kullanmak nasip olur:)
yatağın üstüne açtım tezgahı baktım şöyle abartmamışım aldıklarımı lazım olacak kadar ,
inşallah unuttuğum birşey yoktur çünkü ayrı ayrı yerlerden gördükçe aldım dünde satış yapanlar kıyafet dedikçe aldım var falan dedim ..
sadece eldiven.şapka,penye yelek çorap önlüklerini tamamladık ..neyse lazım olunca alırız artık..

kendimle ilgili de eksik kalmadı ..
kızlar benim içimde bi his ki inşallah çıkmaz sanki erken doğacakmış gibi geliyor
ne bileyim o yüzden midir nedir herşey hazır olsun istiyorum..
annemde battaniyemizi çoktan bitirdi resmini çekip koyarım yelekler ördü bide daha tutuyorum sonra örersin hemen büyür diye..

sağol bilge teyzesi:))
yerimde duramıyorum gerçekten sabah 8 de uyandım uzandığımı hatırlamıyorum hep iş yapasım herşeyi bitiresim var neden bilmiyorum(

gidince bakacağım bende mavicim ayakkabısını falan lcw den aldım ,cici şeyler var gerçekten..ama paşa yı görmemiştim:))
aslında bende araba almayacaktım ama sonradan alınacak herşey alınmışken alalım dedim
chicconun travel sistemini aldık. yatağı kraft aldım ,arabayıda kraft düşünüyordum ama baktığım sınıf ve maliyetteki arabaların içinde kraftı beğenemedim arka yapısı iskeleti basit geldi..
ct02 diye bi model araba ağır biraz katlaması çok kolay ama orta derecede yer kaplıyor
ama çok kullanışlı bence dediğim gibi bu benim baktığım sınıf ve ücretin içinde en iyisi geldi
daha güzelleri vardır mutlaka
yorumlarda da kötü bişeye rastlamadım çocuğun rahatlığı açısından.tek sıkıntı yer kaplaması
zaten hep arabanın bagajında duracak eve bile çıkmayacak ..bizim arabanın bagajıda çok geniş onu koyduktan sonra bile yer kalıyor
bende arabayla gidiyorum her yere ..sadece bagajdan indirip çıkarmak sorun olmaz diye düşündüm..
inşallah pişman olmam
eşimde çok zorlarsa ilerde basit bi puset alırız duruma göre kullanırsın dedi bakalım artık

bilgecim cuma büyük gün desene
Allah yardım eder arkadaşım ne diyeyim ki
ben sana rahim filmi hikayemi anlatmayayım şimdi
inşallah bütün sıkıntılarına değecek canım

elanazcım iyi olmana sevindim inşallah tamamen geçer bulantıların
çok iğrenç bi durum çünkü çok yaşamadım ama az bi zamanda yetti kusmamama rağmen..
kendine dikkat et yemene de tabiki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…