denizoğlan gülke güle giysin cicilerini
ben de doyamadım valla kıyafet almaya artık yasak bi tek teyzesinin düğününe smokin alıcaz:))
dayısı da tshirt almış küçük paşa yazıyomuş üstünde:)))lcw de sanırım bi bak istersen
seviim neyseki dünü atlattık 5.5 saat uyudu sonra uyandı emdi 3 saat bi daha uyudu sonra da uyandı zar zor 1 saat uyuttum
benimki çankırı çingenesi de seninkini bilmem niye bööleee
meleeeekkk benim de pamuk gibi olmam lazıııımmm az daha uzasın diye bekliyorum güle güle kıllan canım bebişin de kendi gelsin inşallaahhh
bilge ben uyumuştum rahim filminde ,inşallah çok acımaz kolay geçer
denizzz biz hala araba almadık,istanbul a gidince alalım diyoruz görelim burda model çok yok ne aldınız???
çoooooooookkk yorucu bigün çooooooooookkkk
efe çok huysuz
iyi uyumuyo iyi emmiyo iyi oynamıyo
ağla ağla bi hal oldum
geçsin artık şu enfeksiyoooooonnnn
canım cok geçmiş olsun. nazar ettiler cocuga herhalde. kıyamam.
elanaz cok korkuyorum ama yapacak bir şey yok. anestezi vermeyeceğim dedi 5 dk için o kadar uyumaya gerek yok dedi. hayırlısı olsun. valla içerdeki görüntüyü çok daha merak ediyorum. düşük kürtajla sonlanmıştı tüpler yapışmışsa 2 aşılama parası hava oldu demektir(( ilgine cok tesekkur ediyorum canım. sen de iyisindir umarım. sevgiler.
inşallah canım desteğin için sağol sen zaten hep beni tebessüm ettiriyorsun destek oluyorsun pınarcığım gibi. korkuyorum hem de nasıl bir bilsen. valla doğumda aptalmışım onu anlıyorum. bilmeden hey hey gitmişim :)))şimdi okuyorum tek tük acımadı yazısı var ayılan bayılan kusan tırsmamak elde değil...menapozlularla iyi eğlenceler. ben de bugun plastik böcek aldım akşam anneme atacağım herzamanki gibi :))) çığlık atsın diye, evet :)))
çok teşekkür ederim güzel anne adayı arkadaşım. korkunun faydası yok olacak bitecek nasıl bitecekse :))) hakkımızda hayırlısı olsun. bugun kızımın sınıf arkadaşının annesiyle konusuyordum yaşı baya var. ikinciyi sordu yaza düşünüyoruz vs dedim ben sordum bizimki 12 yıl sonra doğal yoldan oldu 12 yıl olmadı bebeğim dedi. hiç tüp denememişler (maddi durum iyi halbuki) gelecekse kendi gelsin dedik diyor sabrınıza hayranım dedim. kısmet bak işte hiç belli olmuyor. benimki nezaman gelecek bilinmez ama inşallah gelirveya gelmeye niyetlenir en azından diyelim
canım bizi bırak sen nasılsın? eli maşalı kızın nasıl????mahvediyor mu hala????inşallah en kısa zamanda bir düzen tutturur sevimcim. sen de rahat edersin???
özlem ve deniz ve tuanay nerelerde??? tabii ki burp :))) özlemiştir burp benim melek kartlarımı :))))bu gece annemdeym eşim yine yurtdışına gidiyor. yarın akşam görüşürüz. hepinize sevgiler
iyi akşamlar kızlar
günler yoğun ve yorgun geçiyor olsun
okudum herkes iyi Allaha şükür
mavicim sen stres yaptıça oğlanda etkilenir inşallah hemen geçer enfeksiyonu da güzelce emer annesini..
gulimuscum büyük gün 19 mayıs güzel i gün bende 10 kasımdaöğrenmiştim hamile olduğumuz güzel değil ama özel bi gün benimki de..inşallah seninde unjutamayacağın bir gün olur..evdesin seni daha çok görmek çok güzel:))
elanazım demek 4 kilo verdin hemen almalısın o kiloları dikkat et kendine,bebişin kıpraşmaya başladı demek,Allah hissettiğin günleri de getirecek inşallah..
bebingim anne günleri de arada iyi olur her zaman değil tabi:))neyse bahanen olur diğer seferlere
semraaadaya maşallah çok ttalı tam reklam yıldızı :))bence de değerlendirin annesi:))
sevimcim kızına maşallah ne kadar büyümüş nursiminde melek kızı da öyledeğmesin kızlarımıza:))
bilgecim korkma rahim filminden gözünü kapat vazifeni yap :)hiç acımıyo desem yalan tabiki
ama uğrunda çekilecek çile değecek inşallah:))
melekcim tatile az kaldı ne güzel sermestimde sende antalyalarda tatilde olacaksınız biz izmir sıcağındatadını çıkartın valla ne güzel..
bizde bu hafta sonu gidiyoruz aksilik yağmur falan olmazsa hava durumu şimdilik çok güzel görünüyor hemde dinlenmiş oluruz..
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın ..
bizde bugun denizimin eşyalarını aldık..eksiğimiz kalmadı
şekerlerimiz ,arabamız kıyafetlerimiz hepsi tamam galiba
şu da lazım bu da lazım diye diye baya kıyafet oldu
inşallah giyebilir hepsini oğlum büyümeden
bir an önce yıkayıp yerleştirmek istiyorum ama daha erken haziran girsin bakalım çok sıcaklar bastırmadan yıkar ütülerim
sonra oğlumuzu bekleriz :))
dün gulimusla telde konustum kasik agrilari cokmus acabe normalmi sizce kizlar? benim hic agrim olmamisti.
buarada doktorumuz yaptigi teklifi kabul etmedik esim tedavi ve cocuk istemiyor artik cok üzüldüm yiprandim diyor artik olumsuzluklara dayanacak gücüm kalmadi cocuk konusu bidaha acilmayacak malesef((((( ama ben en azindan kendiliginden gelsin bize supriz ve mucize olsun diye dua edecem allahim insallah dualarimi kabul eder
melekcim çok sağol canım Allah kullanmayı nasip etsin
sizde en kısa zamanda yaşayın inşallah bu telaşları
tedavi konusunda ben eşine katılmıyorum sıkıntıyı çeken kadınlar sonuçta sen kendini olumlu olumsuz her sonuca hazır hissettiğin zaman bence erkeğe çokda söz kalmaz diye düşünüyorum..
benime şim bu konuda her zaman destek oldu tedaviler benim istediğim zaman oldu çünkü onların çektiği tek sıkıntı odaya girip sperm vermek..
işin maddi kısmından bahsetmiyorum ..tabiki o beraber karar verilecek birşey..
Allah dualarını kabul etsin inşallah ki tedavisiz mucizen sana gelsin...
umut kesmeyelim hiçbirimiz
herşey O 'na bağlı O isteyince oluyor ..
gulimusun kasık ağrısı da normal bence..yumurtalıklar uyarılıyor sonuçta
ilaçların etkisi de var
fırsat bulunca bende arıyım gülmusu ama normal benim kasıklarımda çok ağrımıştı ssanki adet olacakmışım gibi bi yandan beşik sallıyorum bi yandan yazıyorum zor oluyor ama düşününce geçen sene burda olmuyor ne yapcaz ne denesek dediklerimizi ve şimdi bir çoğumuzu hamile veya doğurmuş görünce her şeye değer ya bide yalancı emzik denilen şeye alıştırdılar zorla emzik ağzından düşünce bagırıyor uykusunda bile ağzında minik kızımın
herkese hayırlı gunlerrrrr
denizim hayırlı ugurlu olsun denizin kıyafetleri esyaları hep gülücükler içinde giysin inş.
masallah seninde az kaldı canım.elanazı bal takip eder inş....
sonrada sıra bize gelir.ben pek umutlu olmasamda artık
meleğim bu kararı eşin degil sen vericen tedavilerin en yıprtacı kısmını bayanlar yasıyor cunki.
bilgecim eşin cok sık yurtdıısına cıkıyor ya
rahim filmi acıyor yalan degil ama cok kısa sürüyor dayanırsın ben eminim canım kafanda büyütme sakın.
bende uzun zaman sonra bugün ağdacıya gidicem
canım çok acımazsa özel bölgeye de başlıyayım istiyorum
midem biraz bulanıyor gibi geçsin de kalkıp hazırlanayım
selam canlarım umarım herkes iyidir
gene huzursuz bir gece gecırdık sabahı ettik dörttü uyudugumuzda pışpışlamaktan kollarım koptu eşimle de birbrimize girdik tam olduoy nolcak sonumuz bilmem sevim bizde de durumlar farksız anacım ya ben adamı göndercem evden ya ben gidecem aa ne adamı gönderiyorum ayol benim evim de var nasılsa ben giderim evime oh anamın evine gidiyom derler ya anamın evi de degil bak kendi evim mis mis
şaka biyana yorgunum bugün cok kuzumla uyudum sabah bıraz smdı uyudu yıne gündüzle geceyı ters yasıyor bu velet ya ikindiden sonra sabaha kadar uyku yok napcam böyle bimem bi de bikac gecedir huzursuz hep aglamalar cıglıklar doktor reflüden süphelenmişti agzına bıseyler geliyor gibi oluyor ögürmeye calısıyor sürekli rahatsız hissediyor yavrum kıyamıyorum da bısey de gelmıyor elimizden gaz gibi de degil bu artık bagır cagır agla salla derken yorgunluktan ne zaman sızarsa Allahım sabır kuvvet versın
melekcim eşin sana kıyamıyor ama sonuçta sen hazırsan bir de hamile kaldığını düşün eşinde sende ne çok mutlu olacaksınız bende hala sıkıntı çekiyorum ama bunlara da katlanıcaz artık napalım kolay yoldan olmuyor hiçbirşey
ama inşallah bebeğin kendiliğinden gelir de başka sıkıntılar yaşamazsın
gene huzursuz bir gece gecırdık sabahı ettik dörttü uyudugumuzda pışpışlamaktan kollarım koptu eşimle de birbrimize girdik tam olduoy nolcak sonumuz bilmem sevim bizde de durumlar farksız anacım ya ben adamı göndercem evden ya ben gidecem aa ne adamı gönderiyorum ayol benim evim de var nasılsa ben giderim evime oh anamın evine gidiyom derler ya anamın evi de degil bak kendi evim mis mis
şaka biyana yorgunum bugün cok kuzumla uyudum sabah bıraz smdı uyudu yıne gündüzle geceyı ters yasıyor bu velet ya ikindiden sonra sabaha kadar uyku yok napcam böyle bimem bi de bikac gecedir huzursuz hep aglamalar cıglıklar doktor reflüden süphelenmişti agzına bıseyler geliyor gibi oluyor ögürmeye calısıyor sürekli rahatsız hissediyor yavrum kıyamıyorum da bısey de gelmıyor elimizden gaz gibi de degil bu artık bagır cagır agla salla derken yorgunluktan ne zaman sızarsa Allahım sabır kuvvet versın
sermest bana inan bu en rahat günleriniz,hiç söylenmeyinn.görceksiniz ilerde noluyoo,diş sıkıntıları basınca feleğiniz şaşıyo,üstüne yürümeler,kafatası kocaman şişmiş halde geziyoolar.
ALLAH yardımcımız olsun,hadi biz büyütücezde bizim dğer anne adaylarının iyice gözleri korkcak,korkmayın siz kızlar her bebek bir olmuyor,çok uslulurıda oluryor.
teşekürler teyzem allahta senin gönlündekini versin varmı kız erkek istediğin ne gönlündekisevimcim mercan çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun
sütmü varki emmiyorki mama bizim inek aptamil ben çıktım sadece gece yapıyorum montofonluğu ilk günlerde çok komikti ama her kez kızı ban vermiyor kucaktan kucağa dolaşıyor sadece emme zamanı gelince montofon gel buraya diyorlardı nazarın deger diyede kızın yüzünü tülbentle kapatıyorlardı şimdide gözünü kapatmadan uyumuyor oda zaten en fazla 10 dakka uyuyor o arad tel yemek wc ve burayı hallediyorum en büyük benevet cnm bende konuştum ağrım var dedi ama gebelikdede oluyor o ağrılar,bilmiyorum hayırlısı olsunda gelsin ikizler:)şuan için çok taze yaşadıklarınız zamanla oda isticek hatta senden önce gidelimdicek,bence osenin yıpranmalarına dayanamıyor,hem belkidediğin gibi kendiliğinden gelecek ne biliyorsun,bak burda kaç kişinin öyle oldu senin niye öyle olmasınkii.
giydirirsiniz,gezmelere gidersiniz:)yazın doğan bebek ayrı güzel oluyor yaa,rahat büyüyor,hergün bolca yıkanıp serpiliyor,sende her yıkamanda değişik değişik giydiri fotoğrafını çekersin deniz ata'nın:)
babasının çok düşünceleri var valla bana fırsat kalmıyordemek mercan uyumuyor,çok zorr yaa ALLAH yardımcımız olsun,geçicek az sıkıntıları az kaldı,kimyon ye gazını alır sütünden geçmez.napalım çekilicek.:2:
herkese hayırlı gunlerrrrr
denizim hayırlı ugurlu olsun denizin kıyafetleri esyaları hep gülücükler içinde giysin inş.
masallah seninde az kaldı canım.elanazı bal takip eder inş....
sonrada sıra bize gelir.ben pek umutlu olmasamda artık
meleğim bu kararı eşin degil sen vericen tedavilerin en yıprtacı kısmını bayanlar yasıyor cunki.
bilgecim eşin cok sık yurtdıısına cıkıyor ya
rahim filmi acıyor yalan degil ama cok kısa sürüyor dayanırsın ben eminim canım kafanda büyütme sakın.
bilgecim korkutmak istemem ama benimde rahim filmim kötü geçmişti
benim tüplerim tıkalıydı dr açmak için uğraştı belki onun için kötü geçmiştir
açık olanlar zaten acı çekmiyormuş bildiğim kadarıyla
seninde muhtemelen açıktır umarım çok rahat geçirirsin
denizoğlan gülke güle giysin cicilerini
ben de doyamadım valla kıyafet almaya artık yasak bi tek teyzesinin düğününe smokin alıcaz:))
dayısı da tshirt almış küçük paşa yazıyomuş üstünde:)))lcw de sanırım bi bak istersen
seviim neyseki dünü atlattık 5.5 saat uyudu sonra uyandı emdi 3 saat bi daha uyudu sonra da uyandı zar zor 1 saat uyuttum
benimki çankırı çingenesi de seninkini bilmem niye bööleee
meleeeekkk benim de pamuk gibi olmam lazıııımmm az daha uzasın diye bekliyorum güle güle kıllan canım bebişin de kendi gelsin inşallaahhh
bilge ben uyumuştum rahim filminde ,inşallah çok acımaz kolay geçer
denizzz biz hala araba almadık,istanbul a gidince alalım diyoruz görelim burda model çok yok ne aldınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?