canım ateşölçer kulakdan kullanıyoruz braunun gayet gzl alından olan net sonuç vermiyo diyolar,azda olsa belli e der zaten,ozaman hemen hastaneye koşuyosun zaten bence kafii..semracım canım eksiğimiz kalmadı herşeyimiz tamam ada cımı öperim tatlı yanaklarından:))
anneler tecrübelisiniz artık size de sorayım
emzik olarak aventin silikonlu ,nukun kauçuk olanından aldım ..3 tane aldım yeter mi acaba?
biberon aventin yeni doğanını,chicconun cam yeni doğanını aldım 2 tane yeter mi acaba?
braunun kulaktan ateş ölçerini alacaktım ama nem cihazını chicco beğendi eşim onunda alından ateş ölçer hediyesi vardı bi de normal termometre banyo takımının içinde vardı
satıcı da gerek yok falan dedi eşimde ihtiyaç olursa sonradan alırız dedi..yani ateşölçer olarak alından ölçer bide normal koltuk altından ölçer var..
birde alına değdirmeden ölçer ne kadar sağlıklı acaba güvenebilir miyiz eve gelince çok tereddütte kaldım..
canım ne denirki bilmem,bence gitmemelisiniz,eğerki o uzak duruyosa sizde durun,200mt mesafedeen son yılbaşında görüşmüş biri olarak ben adım bile atmazdım,nasıl bu insanlarr yaa ne düşünüyolar acaba,cahiller.demek yiğeninide göndermiyolar,ne çirkin ne kişiliksiz bir davranış,ben asla öyle bişey yapmam,kızım halalarıyla teyzeleriyle annaane babannesiyle dedeleriyle büyüsün istiyorum,kınıyorum böylelerinii,tabiki sizden kırılmadıysaaa,ama kırıcak bişey yaptıysanız o ayrı.sen bilirsin aranızda kırgınlığa bağlı ama gitme derim,annen sonuçta yalnız kadın hernekadar siz olsanızda anneyi arayıp sorması gerekir,bence abindede iş yokmuş,insanoğlu işteee..boşa bakıp büyütüyoruz,ne zor çocuk büyütmek,ne emekler,neler çekiliyor,ilerde böyle dönsün totosunu diye demekki,herşey boşş herşeyyy,ALLAH hayırlı evlat versin hepimize,hayırsızsa hiç vermesin..kızlar benimde yeğenim olacak 1 hafta 10 güne kadar..
hatırlarsınız benden saklamışlardı hamile olduğunu yengemin üzülmeyeyim diye
ben hamile olduğumu söyleyince söylemişlerdi
erkeğimiz geliyor inşallah egemen olacakmış ismi..
yengemi en son yılbaşında gördüm 200 mt var aramızda
abimde gelmiyor zaten
benim hamile halimi bile görmediler
annem doğunca gitmem diyor
bayramda ,anneler gününde bile gelen giden olmadı çok kızıyorum o yüzden..
doğunca nasıl olacak bilmiyorum hastaneye gidip beklemek çok isterdim yada evde yanında olmak ama haketmiyorlar..ilk yeğenimde ben götürmüştüm hastaneye ilk ben çıkmıştım yanına..
iş biraz kadında da bitiyor
ben kendimden biliyorum eşim ailesini öyle çok arayan bi tip değildir hafta sonları ben ararım önce sonra ona veririm hediye alınması lazımsa ben hallederim..ama bizim gelin halinden memnun anlaşılan..
yeğenimi gönderirlerdi hafta sonu kalırdı bizim apartmanda akranı çok oyanrdı onlarla falan şimdi onu da göndermiyorlar ..
kısacası ben de gitmeyi düşünmüyorum ne hastaneye ne de evine..ama bu da bana çok garip geliyor
selammmmmm hatunlar uykusuz bir gecenin ardından enkaza dönmüş halimle anca bu saatte geliyorum artık sabah dördü geciyordu anca uyudu kuzum agla agla helak oldu yine sürekli agzından guk gak sesler geliyor mideniz rahatsız olunca agzınıza bıseyler gelır ya rahatsız eder onun gibi oluyor el kadar bebe nasıl uyusun zaten kakasını da yapamadı ona da agladı kac saat ugrastım tık yok o bitti midesi basladı pıspısla salla yok anam uyuyamıyr cocuk da napsın güya babası uyutcaktı ben uyuycaktım nerde aglarken cocuk tepende uyunuyor mu ki valla mahvoldum helak oldum sabah bıraz uyuduk yıne beraber ama ben gün ısıyınca uyuyamıyorum dalamıyorum öyle sersem sepelek yatmak da dinlendirmiyor beni şimdi gene uyuyor sıpa napcaz bu cocukla bılmem gündüz uyuyor gece yok ikindide bi baslıyor sabah ezanına dek huzursuz uykusuz oyy ona da kıyamıyorum hala da kaka yapamadı zati yavrum
daha yemegim yok karnım da ac dogru düzgün beslenemıyoz ki sevim gözün aydın anacıın geldi en azından karnın doyar adam akıllı
nan bu havalar böyle giderse tatilden bi mok anlamıycaz sanırım
bilgecim deniz suyu sıcaklıgı nasıl antalyada oranın yagmurlarına da denk gelırsek yandık valla gitti tatil
fırtına ve kabarmış denizi hesaba katmazsan deniz suyu iyi :=) hayatım havalar çok kötü. kışlıkları da kaldırdım kelaynaklar gibi kaldım donuyoruz. rüzgar fırtına ne arasan mevcut. inşallah gelmenize düzelir de en azından eslem'in ayaklarını sokarsın suya. ben çok küçük çocugun denize sokulmasına karşıyım kendimce. kızımı da sokmamıştım. havalar da bayağı rüzgarlı bugun sahilde 1 tane bile turist görmedim zaten karadenizdeyiz sandık denizi görünce kudurgan bi halde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?