Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım canım eksiğimiz kalmadı herşeyimiz tamam ada cımı öperim tatlı yanaklarından:))

anneler tecrübelisiniz artık size de sorayım
emzik olarak aventin silikonlu ,nukun kauçuk olanından aldım ..3 tane aldım yeter mi acaba?
biberon aventin yeni doğanını,chicconun cam yeni doğanını aldım 2 tane yeter mi acaba?
braunun kulaktan ateş ölçerini alacaktım ama nem cihazını chicco beğendi eşim onunda alından ateş ölçer hediyesi vardı bi de normal termometre banyo takımının içinde vardı
satıcı da gerek yok falan dedi eşimde ihtiyaç olursa sonradan alırız dedi..yani ateşölçer olarak alından ölçer bide normal koltuk altından ölçer var..

birde alına değdirmeden ölçer ne kadar sağlıklı acaba güvenebilir miyiz eve gelince çok tereddütte kaldım..

sevimcim gözün aydın annen gelmiş yakında olmayınca çok özleniyor değil mi
yakında başlamazsanız inşallah tartışmalara:))

kızlar benimde yeğenim olacak 1 hafta 10 güne kadar..
hatırlarsınız benden saklamışlardı hamile olduğunu yengemin üzülmeyeyim diye
ben hamile olduğumu söyleyince söylemişlerdi
erkeğimiz geliyor inşallah egemen olacakmış ismi..
yengemi en son yılbaşında gördüm 200 mt var aramızda
abimde gelmiyor zaten
benim hamile halimi bile görmediler
annem doğunca gitmem diyor
bayramda ,anneler gününde bile gelen giden olmadı çok kızıyorum o yüzden..
doğunca nasıl olacak bilmiyorum hastaneye gidip beklemek çok isterdim yada evde yanında olmak ama haketmiyorlar..ilk yeğenimde ben götürmüştüm hastaneye ilk ben çıkmıştım yanına..
iş biraz kadında da bitiyor
ben kendimden biliyorum eşim ailesini öyle çok arayan bi tip değildir hafta sonları ben ararım önce sonra ona veririm hediye alınması lazımsa ben hallederim..ama bizim gelin halinden memnun anlaşılan..
yeğenimi gönderirlerdi hafta sonu kalırdı bizim apartmanda akranı çok oyanrdı onlarla falan şimdi onu da göndermiyorlar ..
kısacası ben de gitmeyi düşünmüyorum ne hastaneye ne de evine..ama bu da bana çok garip geliyor

selammmmmm hatunlar uykusuz bir gecenin ardından enkaza dönmüş halimle anca bu saatte geliyorum artık sabah dördü geciyordu anca uyudu kuzum agla agla helak oldu yine sürekli agzından guk gak sesler geliyor mideniz rahatsız olunca agzınıza bıseyler gelır ya rahatsız eder onun gibi oluyor el kadar bebe nasıl uyusun zaten kakasını da yapamadı ona da agladı kac saat ugrastım tık yok o bitti midesi basladı pıspısla salla yok anam uyuyamıyr cocuk da napsın güya babası uyutcaktı ben uyuycaktım nerde aglarken cocuk tepende uyunuyor mu ki valla mahvoldum helak oldum sabah bıraz uyuduk yıne beraber ama ben gün ısıyınca uyuyamıyorum dalamıyorum öyle sersem sepelek yatmak da dinlendirmiyor beni şimdi gene uyuyor sıpa napcaz bu cocukla bılmem gündüz uyuyor gece yok ikindide bi baslıyor sabah ezanına dek huzursuz uykusuz oyy ona da kıyamıyorum hala da kaka yapamadı zati yavrum

daha yemegim yok karnım da ac dogru düzgün beslenemıyoz ki sevim gözün aydın anacıın geldi en azından karnın doyar adam akıllı

ne yagmur yagdı burada da doluyla beraber gök gürültüsü şimşek korkunc oluyor valla ormanın içinde oturunca hemen elektrikleri kesiorlar zaten tedbiren Allah korusun yıldırım falan olur dıye
bu mevsimde cayır cayır yanmaya baslardık normalde ama bu sene yaz gec gelcek gibi aman gelmesin gelince de geberıyoz sıcaktan ama böyle dengesiz havalar da cocugu usutmuycez dıye klima acık olunca da biz carpılıyoz bi terle dısarı cık üşüt derken heryerimiz agrıyor valla böyle de olmuyor

denizcim kıyamet alameti mi nedir artık durumlar böyle her ailede var kopukluklar napcn sen git bence yine de onlarla aynı konuma düşmemiş olursun bak bizim de farklı degil torunları üç aylık olcak ama aramız malum gerci benim işime gelior ama hos degil tabi kırgınlıklar huzursluklar zor Allah hayırlı gecım güzel ilişkiler nasip etsin herkese ama olmaynca da olmuyor işte bu da bi nasip

bilgeciiiimmm bu kızanlardan dinleyip korktuktan sonra bana ne derece inanırsın bilmem ama benim rahim filmim cok kolay gcmişti hic anlamamstım sanırım yapılan yerdei teknikle de ilişkili acı agrı olayı ben de cok korkuyordum kkdan arastırmalar sonucu istda bir görüntüleme merkezinde farklı acısız bi teknik oldugunu ögrendim oraya gittim ama nasıl tırsıyorum hala yatırdılar falan ben daha takıcaklar ıceri ilacı sokucaklar diye tırsarken hadi gecmis olsun dediler bile inan bes dk bile olmamstı nasıl ya yaptnız mı ne zamn demişim güldüler hep bana o kadar rahat geceni de var yani anestezi almamstm ben de insallah senin de kolay gecer canm

nan bu havalar böyle giderse tatilden bi mok anlamıycaz sanırım
bilgecim deniz suyu sıcaklıgı nasıl antalyada oranın yagmurlarına da denk gelırsek yandık valla gitti tatil

buranın havası da suyu da yaramıyor bana kirecli su yüzünden saclarım kepeklendi ya zaten dogumdan sonra cok dökuluyordu bı de kepe cıktı kasın babam kasın var mı bi çözüm önerisi olan şifa recetem derslerden kafa kaldıramıo ki bi e atsın bize de:=)

selam şekerler vaktim yok çabuk çıkıcam benimki dönenceden sıkıldı mızıklıyo

özlemle konuştum
batu da çankırı çingenesi çıkmış
bi tane uslu bebek çıksın şu topikten yauuuuu

canım ateşölçer kulakdan kullanıyoruz braunun gayet gzl alından olan net sonuç vermiyo diyolar,azda olsa belli e der zaten,ozaman hemen hastaneye koşuyosun zaten bence kafii..bence aldıkların yeter,hatta fazla fazla bile almışsın 3 emzik fazla belki almıcak ada gibi,2 biberon fazla belki sütün bol olcak benim gibi,biberonuda almıcak ada gibiben buhar makinası olarak senin dediğini biliyorum 250civarı bişey güzeldi,ama biraz pahalıydı o hediyeli olan e-bebekde görmüştümiyonizerli biz 150yealmıştık weewell gayet gzl.
canım ne denirki bilmem,bence gitmemelisiniz,eğerki o uzak duruyosa sizde durun,200mt mesafedeen son yılbaşında görüşmüş biri olarak ben adım bile atmazdım,nasıl bu insanlarr yaa ne düşünüyolar acaba,cahiller.demek yiğeninide göndermiyolar,ne çirkin ne kişiliksiz bir davranış,ben asla öyle bişey yapmam,kızım halalarıyla teyzeleriyle annaane babannesiyle dedeleriyle büyüsün istiyorum,kınıyorum böylelerinii,tabiki sizden kırılmadıysaaa,ama kırıcak bişey yaptıysanız o ayrı.sen bilirsin aranızda kırgınlığa bağlı ama gitme derim,annen sonuçta yalnız kadın hernekadar siz olsanızda anneyi arayıp sorması gerekir,bence abindede iş yokmuş,insanoğlu işteee..boşa bakıp büyütüyoruz,ne zor çocuk büyütmek,ne emekler,neler çekiliyor,ilerde böyle dönsün totosunu diye demekki,herşey boşş herşeyyy,ALLAH hayırlı evlat versin hepimize,hayırsızsa hiç vermesin..

geçmiş olsunkızımızaa acaba reflümü varannesi,kakasını yapamıyorverahatsızlanıyorsa birazcık z.yağını kulak çubuğu ile poposuna değdir yapar,rahatsız olmasın kuzu.

selam kızlar çalışmaktan giremedim kocişişte otel projesi aldı gece gündüz çalışıyor dolayısıyla bende onunla çalışıyorum evin her yeri çarşaf çarşaf projelerle kaplı ben sürekli çeviri yapıyorum ona vakit kazandırıyorum

zasacım sabah akşam annemin hazırladığı karışımdan içiyorum nasıl işkence anlatamam sonrasında iğrenç ötesi bitki çayından içiyorum sonra ilaçlar sonrada arısütü bal polen daha ne yapayım bu yazada hamile girmezsem büyük konuşmak gibi olmasın ama kıçımı bile kımıldatmam bebek için ben görevimi fazlasıyla yaptım herifede aglütinasyon için antibiyotiğe başlattım o eksikti oda çıktı ya ameliyat öncesi ve sonrası spermiogramda birde bizim akademik takvim iyice uzadı deli etti beni haziran sonuna kadar okul açık birde diploma töreni komisyonuna görevlendirmişler hiiiç kaçışım yok sonra tatil yaparız anca temmuz ortası başlayabilirim oda hazreti fsh ım müsade ederse
adayı bana bırak tatlım sen istediğin yere git benden güvenilirini bulamazsın herüfümün şu projesi hafiflesinde buluşalım canımcım yaaa

mavi çankıırı çingemleri sizinkiler haaa daha iyi işte dişli olacaklar ben uyuyan uslu çocuk görmedim zati şimdiki çocuklar çok kuduruk

sermest negüzel işte orman havası birde yağmur yağınca mis gibi kokar sıcağı çekilmez bugünlerin tadını çıkar geçen yazı cıbıldak geçirmiştin şimdi hiç giyinmezsin :))) antalya sıcak olur ama bu sene biraz farklı ben 17 mayısta asosta yüzdüğümü hatırlarım 6 haziranda antalyada yüzmüştüm bence güzel olur hava denizde sıcak olur

sevim oh gözün aydın anneciğin gelmiş aklı kalmış belli sizde
hava değişimi iyi gelebilir sana kafa dağıtırsın
memoda biraz özlesin sizi dimi ama

bilge ben rahim filmini anestezi ile çektirmiştim hiç sıkıntı yaşamamıştım dolayısıyla 5 dakika için ne gerek var demiş doktorun ama dozuda ona göre az oluyor zaten konforun ve strese girmemek için bence anestezi al derim

bebing tuanay varmısınız aynı anda yaptıralım tedavimizi voltronu oluşturalım hepimizde aynı anda verelim haberimizi

özlemim nasıl özledim onu batucukta çok tatlı
kızlar bu formun tüm kızları güzel ama tüm bebişleri birbirinden tatlı maşallah kırkbinkere maşallah hepsi birbirinden tatlı hangi birini sayayım her biri birbirinden güzel allah sağlık versin uuzun ömür versin hepsine inşallah

balım 19 mayıs büyük günümüz ben senden çok eminim tatlım elanazla peşpeşe gelecek bebişleriniz allahın izniyle

denizim güle güle kullansın denizoğlan aldıklarını sağlıkla gelsin inşallah seninde dediğin gibi sizin gelinin keyfi yerindeki sizi aramıyor yoksa o arayalım dese abin mutlaka arar herşey kadında bitiyor evlatlarıda aynısını ona yapar

bu ay hediye almaktan helak oldum anneler gününe anneme kaynanama kocişin babanesine iki ablamın iki yiğenimin doğum günü hepsinede güzel hediye almak istiyorum alışveriştede çok vakit harcayamıyorum bayağı sıkıntı oldu vakit olsa bulurum alacak şey ama vakitte yokki koştur koştur iş görüyorum mayısın ortasına geldik hala kar lastikleri ile geziyordum eski mevsimlikleride attırmıştım yazık oluyordu güzelim kar lastiklerine önüme gelen lastikçiye girdim şansa michelinin en güzel lastiğini çok uygun fiyata buldum onuda hallettim daha kışlıklarım kalkacak ama havalarda buz gibi bir haftada onları ötelerim ama hediye işini ötelememe imkan yok halletmem lazım

nan bu havalar böyle giderse tatilden bi mok anlamıycaz sanırım
bilgecim deniz suyu sıcaklıgı nasıl antalyada oranın yagmurlarına da denk gelırsek yandık valla gitti tatil

fırtına ve kabarmış denizi hesaba katmazsan deniz suyu iyi :=) hayatım havalar çok kötü. kışlıkları da kaldırdım kelaynaklar gibi kaldım donuyoruz. rüzgar fırtına ne arasan mevcut. inşallah gelmenize düzelir de en azından eslem'in ayaklarını sokarsın suya. ben çok küçük çocugun denize sokulmasına karşıyım kendimce. kızımı da sokmamıştım. havalar da bayağı rüzgarlı bugun sahilde 1 tane bile turist görmedim zaten karadenizdeyiz sandık denizi görünce kudurgan bi halde :)))

burpcum doktorum dayanırsın diyor ama ... yalvarmalarıma da omuz silkti kel adam. mecbur katlanacağım ne yapayım. olmadı doğal bayılayım diyorum :))))sana işlerde güçlerde kolaylıklar dilerim canım.

semracım doktor reflü mü acaba diyene kadar kusması dısında baska sorunumuz yoktu kusma da sorun degıldı bıraz kusuyordu rahatszlk vermıyordu yanı adam öyle dedı bu kıza bı haller oldu ya ondan berı böyle cocuk bariz reflü belirtileri ama daha da kötüsü geceyle gündüzü karıstrdı tersine bak simdi naptıysam uyandıramadım kulagının dıbinde cıngırak calıyorum tık yok sabah kadar uyumuyor sonra ıkındıye kadar uyuyor ( dıpnot ne güzel deme maviş yanında ben durursam uyuyor iş yaptırcak uyku degıl yani) ikindide bı baslıyor mızırdanmaya ta sabah ezanlarına dek hayrlı ısler
poposunu uyardım öyle de yapamadı canım agızdan da verdm zeytnyagnı dötünden de nafile offf

burpcum gene işin basından aşmıs anacım Alah kolaylk versn ne dıyeyım güzel bir yaz olsun ınsallah gönlünce sana da sıcak olur dıyorsun yanı ınsalalh canım normalde buralar da sıcak olurdu gecıkınce mevsım acaba dedm oralar da ısınmazsa gümlemesin biizim tatil hos benm her sekıl gümleyebilir tam o tarihte ek atama var olur da kadroya gecersem ( artık yılan hıkayesıne döndü gerci benim iş de) ilişik kesmeye ista gelmem lazım antalyadan artık günübrilk gelirim anca ucakla cocukla da olmaz kosturmaca araba da burada babam da ıstda olmayacak halim harap dokuz ayın carsambası aynı günü buldu dogum iznim de tam o tarhte bıtıyor rapor ısımı de o gün halletmem lazım aman ne hos

denizcim konuya fransızım ama sanırım yengen gelmiyor size abin ve yeğenin de. 200 mt mesafeyle görüşme sıklığınızdan bunu anlıyorum. iş yengede biter. ama abin de hanımcıymış doğrusu. bence git arkadaşım herkes yaptığından utansın. sen onlardan farklısın onu göster. ama anneni sakın zorlama kimbilir ne kırgınlığı var ki toruna gitmem demiş kadıncağız. inşallah bu yorumla saçmalamamışımdır :)))

yapma ya bende sans olsa zaten kırk yılda bı beleş tatıl bulmustuk görüyon mu onda da her zaman kavrulan yerler soguk olursa sasırmam buralar da öyle canım bugün dolu yagdı resmen kapkaranlktı hava hala klima acık cocuk ıcın burası ıcın cok sasrtıcı yani
kızı sokmuycam denıze doktor yok dedı ben kendım ıcın sordum tamamen

benım cadının uyanıklık ve cadolozluk mesaisi baslamstr hayırlı olsun ben kacar izninizle
aman sabahlar olmasın gene yandık ki ne yandık bütün gün uyudu hayatta uyumaz daha cimcime

sermestim canım senin kızın düzeni hep böyle gidecek galiba gündüz uykucu gece ayakta ..
inşallah düzelir kuzum ya sen anlattıkça ben fena oluyorum huzursuz olunca içiniz gidiyor tabi
inşallah düzelir kısa zamanda..

dediğin gibi aile içi huzursuzluk çok zor herkes kendince haklı ben asla kin tutmam onlardan daha sevecen daha yakınım
amaaanonlar benim kadar düşünüyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…