Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maç var bugun eşimde ona takılır
canımda yürümek istiyor annemi alıp çıkayım bari..

ben travel sistem alamam deniz çünkü
kraft ın ana kucağı oto koltuğu var
neyse aman gidince dokunur ölçer tartar katlar bakarım hem bizimkinin çok yer kaplamaması gerekiyo çünkü arabamızın bagajı küçük

herkese iyi geceler kızlaarrrr

çıkamadım yürüyüşe(çok rüzgar var

anladım mavicim
sende tek arabalardan alırsın hem o zamana efe daha da büyür tam yatmayan kullanışlı pusetler var onlardan bakarsın
insan eline almadan karar veremiyor zaten
sana da iyi geceler

Son düzenleme:
ooo hazırlıklar bitmiş desene aman kızzerken deme gelmesin erken biliyorum sen şuan sabırsızsın gelsin istersin bence beklesin gününü denizcik.bende denize hediye almak istiyorum ne gibi bişeye ihtiyacınvar?söylersen daha iyi olur,sen aldın doldurdun eviii.:)batuya ada seçmişti şimdi bidaha nezaman çıkarsam denizede seçtiricem:)

canım o arabadan atanın var,annemlere gittiğimde kullanıyorum,biz almıştık,hediye ataya.tambir bebek jeepi,çok rahat içi,evet ağırama annemlerinde terasda duruyor,asansörle en altkata iniyoruz diye rahat rahat kullanıyoruz,bizim arabamız nerdeyse onun 2 katındanda pahalıdı ama bence o daha rahat.şimdiki arabamız daha hafif,ilerde baston alırsınızzaten.iyigünlerde kullansın denizcikk<.

meleğimmmmmm çıkarr bacummm üstündekilerii,çırılçıplak çalış kızzzzahhh ahhh burasıda bi ısınsaaa,bugün boğaz ağrısında geberiyorum

cikarmaya az kalmsiti canim:))) ya biz gelmeye havalar güzellesin denize girip yanmak istiyorum:79::79::79::79::79::79:

sevimcim sende burdaymışsın ben çıkmışım

buzdolabının içini boşalttım burdan çıkınca herşeyi banyoda yıakdım donuma kadar ıslandım
annemde içini sildi bir iş daha son buldu:))

bide benim dolaba el atsan canim:))) buaralar gezmekten temizlige dogru düzgün vakit bulamadim ama bu aksam yavas yavas baslarim artik...

günaydınnnnnnnnnnnnn!!!!meleğimmm!!!!!!!!!!!!!1

bende bugün okula gitsem süpriz yapsammı babamıza ama havaa buzzz buzzzz!!negüzel bak melek sıcaklarda pişerken biz buz gibbbii,hakmı bu yaaa:2:

gününüz aydın olsunnnnnnnn oleyyyyyyyy sabah 6 itibariyle anam geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 40da benide mercanıda alıp gidecekmiş seçim den sonra yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amcamın cenazesiyle köye gitmişti 7sini verdiler sabah geldi 40da gene gidecekmiş bizde ordada merkezdede ev yaptırıyoruz o yüzden gidecek ama mercana dayanamam senle mercanıda götürcen sen gelmezsen gelme ben kızımı alır giderim diyor sabah 6dan beri oynaşıyor kokluyor öpüyor çok özlemiş bana sarılmadı bile anaaaaaaaaaaaaaa benide öp dedim

bilgecim cuma büyük gün desene
Allah yardım eder arkadaşım ne diyeyim ki
ben sana rahim filmi hikayemi anlatmayayım şimdi
inşallah bütün sıkıntılarına değecek canım

ay aman kötüyse anlatma. iştah kesildi moral sıfır bende sanki başka bi şeye gidiyorum ((( bu akşam evime gecicem. yıkanayım vs vs. sabah da abbas rahim filminde :))))) desteğinize çok teşekkür ederim.

bu arada chicco arabadan oldukca memnun kalacaksın cunku surusu coook rahattır. pusetten ben nefret ediyorum gitmiyor ittirilmiyor o yuzden biz sadece 6 ay kadar vs kullandık hemen kaldırdım. yatmadığı için dikey pozisyonda kız da uyuyamadı (( sonuç olarak kullanan tabii ki olmuştur memnun kalan, ama ben kalmadım. araba en iyisi...

günaydınnnnnnnnnnnnn!!!!meleğimmm!!!!!!!!!!!!!1

bende bugün okula gitsem süpriz yapsammı babamıza ama havaa buzzz buzzzz!!negüzel bak melek sıcaklarda pişerken biz buz gibbbii,hakmı bu yaaa:2:

ama trde sicak oldu burasi soguk oluyordu ozamanda bize haksizlikti allahtan sabah yagmur yagdida biraz serinlendik:))))

gününüz aydın olsunnnnnnnn oleyyyyyyyy sabah 6 itibariyle anam geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 40da benide mercanıda alıp gidecekmiş seçim den sonra yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gözün aydin canim allah eksikligini yasatmasin tatlim

papucun dama atildi artik senin kabullen yerini presesin kapti:))))))))))

elanazcım iyi olmana sevindim inşallah tamamen geçer bulantıların
çok iğrenç bi durum çünkü çok yaşamadım ama az bi zamanda yetti kusmamama rağmen..
kendine dikkat et yemene de tabiki:))

sağol canım bugün daha iyiyim şimdilik bulantım yok bakalım bebişle birbirimize alışıyoruz demek ki
gerçi kayınvalidem burdayken belki sinirden de midem ağrıyordu bilemiyorum

sende erken doğuracakmışım gibi hissediyorum demişsin aman durabildiği kadar dursun canım
erken doğan zor oluyor yeğenim 32 haftalık doğmuştu yazık ememedi bile

yagmulu bir günden merhaba herkese
hava soguk mayıs ortasına geldik anlamadım gitti mevsimler bozuldu artık.

yagmulu bir günden merhaba herkese
hava soguk mayıs ortasına geldik anlamadım gitti mevsimler bozuldu artık.

aynen öylee yaaa,dışarı çıkmam lazım bisürü işim var çıkamıyorum,ada hasta,hasta olmasa yine çıkacaktımmm yaaa,offf şu çocuğu bırakıcağım hiçbiyer yok,gerçi varda bikaçkişi güvenemiyorum,düşürürlerdiye.napıcammm yaaaaaaaaaaa!!!!!!!

dün özlem aradı,sesi iyiyid ama yorgunmuş,batuş ağlıyormuş sıkça,herkesde oluyormudiyorr,bende evet dedim,hepsi aynı anacım yaaa,ağlamalar bitmez,hem ağlamayan çocuk iyi değil.özlemin ağrısı olmuş,ama şuan birazdaha iyiymiş.olucak o kadar zamanla herşeydüzene girer.batuşda doğdduuişte sırasını savdı,yeni hamişler lazım aramızaa,bence şimdi baldan hobareyy gelcek,geriye kaldı melek,burp,tuanay,bebing,4kişiden daha güzel haber aldıkmııı tamamdır,hadi kızlar çalışmaya,boşverin dışarı işlerinii siz evde çalışınmeleği anladık şuan biraz nadasa çekti kendini,dinlenmesi daha iyi olucak hem ben inanıyorum meleğin meleği babasını şaşırtıp kendisi gelipp ALLLLLL SANAAAAA!!dicekbebingimde birazcık dinlenmede ama bencebize süpriz hazırlıyorrrburpcumsen naptın kuzum,bi yaz hele merakda bırakma bizikonuşmuştun sevalciğimle noldu?tuanayada böyleee gezsin tozsun ikizleri olunca feleği şaşcak nasılsasen napıcaksın cnm nezaman başlıcaksın,evde bişeyler yapıyomusun?kızlar şu soğan kürünü sürekli yapın yaaa,bi arkadaşda yeni hamile sıkça yapıyodu soğan kürünü sormuyordum ama biliyordum,bence onun çok faydası var,ben aşılama döneminde bikaçkezdenemiştim,tadı kötü ama insan zamanla alışır,şifa niyetine yapın yahu su yerine için.

biriniz gelseydinizde iki lafın belinii kırsaydıııııkkk.yok sizden bugün hayır mayırr!!bende kalkıp yemek yapıcam ama soğan kalmamış,artık şansımıza küselim.bende çıktımmm!!!

selam anca bitti işler hatta bitmedi ama eşime kıyamadım artık..ince işler bitti sayılır..

sevindim arabayla ilgili yorumlarınıza tecrübe edince ortaya çıkıyor çünkü olumlu olumsuz yönleri..

elanazım iyi olmana çok sevindim kesin kayınvalideden ağrımıştır miden:))
şimdi düzelir artık..
sende bebişinde iyi olun hamileliğin tadını çıkart artık

ayy inşallah erken doğmaz tabiki en sağlıklısı gününü doldurması
yeğeninden baya erken doğmuş kıyamam
kaç kiloydu doğduğunda hatırlıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…