ooo hazırlıklar bitmiş desene aman kızzerken deme gelmesin erken biliyorum sen şuan sabırsızsın gelsin istersin bence beklesin gününü denizcik.bende denize hediye almak istiyorum ne gibi bişeye ihtiyacınvar?söylersen daha iyi olur,sen aldın doldurdun eviii.:)batuya ada seçmişti şimdi bidaha nezaman çıkarsam denizede seçtiricem:)sağolun teyzeleri inşallah kullanmak nasip olur:)
yatağın üstüne açtım tezgahı baktım şöyle abartmamışım aldıklarımı lazım olacak kadar ,
inşallah unuttuğum birşey yoktur çünkü ayrı ayrı yerlerden gördükçe aldım dünde satış yapanlar kıyafet dedikçe aldım var falan dedim ..
sadece eldiven.şapka,penye yelek çorap önlüklerini tamamladık ..neyse lazım olunca alırız artık..
kendimle ilgili de eksik kalmadı ..
kızlar benim içimde bi his ki inşallah çıkmaz sanki erken doğacakmış gibi geliyor
ne bileyim o yüzden midir nedir herşey hazır olsun istiyorum..
annemde battaniyemizi çoktan bitirdi resmini çekip koyarım yelekler ördü bide daha tutuyorum sonra örersin hemen büyür diye..
gidince bakacağım bende mavicim ayakkabısını falan lcw den aldım ,cici şeyler var gerçekten..ama paşa yı görmemiştim:))
aslında bende araba almayacaktım ama sonradan alınacak herşey alınmışken alalım dedim
chicconun travel sistemini aldık. yatağı kraft aldım ,arabayıda kraft düşünüyordum ama baktığım sınıf ve maliyetteki arabaların içinde kraftı beğenemedim arka yapısı iskeleti basit geldi..
ct02 diye bi model araba ağır biraz katlaması çok kolay ama orta derecede yer kaplıyor
ama çok kullanışlı bence dediğim gibi bu benim baktığım sınıf ve ücretin içinde en iyisi geldi
daha güzelleri vardır mutlaka
yorumlarda da kötü bişeye rastlamadım çocuğun rahatlığı açısından.tek sıkıntı yer kaplaması
zaten hep arabanın bagajında duracak eve bile çıkmayacak ..bizim arabanın bagajıda çok geniş onu koyduktan sonra bile yer kalıyor
bende arabayla gidiyorum her yere ..sadece bagajdan indirip çıkarmak sorun olmaz diye düşündüm..
inşallah pişman olmam
eşimde çok zorlarsa ilerde basit bi puset alırız duruma göre kullanırsın dedi bakalım artık
meleğimmmmmm çıkarr bacummm üstündekilerii,çırılçıplak çalış kızzzzahhh ahhh burasıda bi ısınsaaa,bugün boğaz ağrısında geberiyorum
sevimcim sende burdaymışsın ben çıkmışım
buzdolabının içini boşalttım burdan çıkınca herşeyi banyoda yıakdım donuma kadar ıslandım
annemde içini sildi bir iş daha son buldu:))
gününüz aydın olsunnnnnnnn oleyyyyyyyy sabah 6 itibariyle anam geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 40da benide mercanıda alıp gidecekmiş seçim den sonra yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bilgecim cuma büyük gün desene
Allah yardım eder arkadaşım ne diyeyim ki
ben sana rahim filmi hikayemi anlatmayayım şimdi
inşallah bütün sıkıntılarına değecek canım
günaydınnnnnnnnnnnnn!!!!meleğimmm!!!!!!!!!!!!!1
bende bugün okula gitsem süpriz yapsammı babamıza ama havaa buzzz buzzzz!!negüzel bak melek sıcaklarda pişerken biz buz gibbbii,hakmı bu yaaa:2:
gününüz aydın olsunnnnnnnn oleyyyyyyyy sabah 6 itibariyle anam geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 40da benide mercanıda alıp gidecekmiş seçim den sonra yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amcamın cenazesiyle köye gitmişti 7sini verdiler sabah geldi 40da gene gidecekmiş bizde ordada merkezdede ev yaptırıyoruz o yüzden gidecek ama mercana dayanamam senle mercanıda götürcen sen gelmezsen gelme ben kızımı alır giderim diyor sabah 6dan beri oynaşıyor kokluyor öpüyor çok özlemiş bana sarılmadı bile anaaaaaaaaaaaaaa benide öp dedim
elanazcım iyi olmana sevindim inşallah tamamen geçer bulantıların
çok iğrenç bi durum çünkü çok yaşamadım ama az bi zamanda yetti kusmamama rağmen..
kendine dikkat et yemene de tabiki:))
yagmulu bir günden merhaba herkese
hava soguk mayıs ortasına geldik anlamadım gitti mevsimler bozuldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?