Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de geldim evimdeyim nihayet burası cehennem gibi cok sıcak klimayı actık bugün mecburen cocuk da uyuyamıyor isilik döktü anında
denize girelim dedik bugün kaynar su mübarek bidaha da gitmem valla girene dek bir dert cıkana dek iki terden ölüyon eziyet anca

gelirken ucak yolculugumuz yıne maceralıydı ucaga anonsla bindim en son yolcu olarak o kadar cok guvenlık zımbırtısından bebek araba cantalar üclüsüyle bibasına gecip üc asansör iki uzun koridor aşana kadar ucak kalkıyordu nerdeyse yine durmadı yarım saat kadar yıktı gectı ortalıgı aglamaktan helak oldu kuzum daha ucaga gırer gırmez baslıyor anlamadm nıye korkuyor kalabalıktan herhalde kafayı yedım susturana kadar valla cok zor oldu bıdaha ucmam kızla araba paklar bızı anca

istanbulda cok sıkıldım evimi özledim düzenimi buldum oh derken simdi de esim tutturdu haftasonu bizimkilere gidelim diye cinler tepemde yine
bayramda zaten gıdıcez kalmıs surada bır aydan bıraz fazla o kadar yakın neden ıkı kere gıdeyım zahmet edp gelemedıler bebek grmeye de ben ayaklarına gıdıyorum zaten peşpeşe iki defa o adamın nemrut suratını cekemem zaten pskoljıkman iyi degilim bir de üstüne bu kabus oldu yani gel de delirme
of ya nefret ediyorum ailesinden de ailesiyle kopamayan o kör olası bagdan da
kendi ailem görgülü titizken dayanamadım cocukla olan hukuktan ötürü onlar titizligin t sinden haberi yok dangıl dungul simdi hepsi bir arada görümce cocuklar sokaktan gelmez gürültü patırtı kız zaten mızırtının teki oldu yemesi uyuması dert hep simdi takım taklavattı topla gene düzen tepetaklak iki gün için iki asırlık eziyet hem bana hem kuzuma

of bana huzur yok anladım

bilgecigim senin kiziyin yerinde olmayi isterdim bende suyu gördümmü dayanamiyorum cumburlup diye atliyorum:))))

o da atlıyor merak etme :)))

görsen hak verirsin bana çocuk sudan çıkınca çırpınıyor, ağlıyor. gören suda doğum yaptım sanacak :)))

demek solungeçlerı çıkacak o kadar çok seviyor yani :))))
ay sen nasıl dayanıyorsun peki o sıcakta kenarda ben atardım kendimi denize yaaaaaa

dayanamıyorum zaten beynim kaynıyor. bekliyorum da bekliyorum. havuzu sevmiyorummikrop yüzünden denizi sevmiyorum tuz yüzünden ((

DEnizcim affet maffet ne demek, aşkolsun. şaka yapayım dedim :)))

Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah. oğluşunun uzun ve mutlu bir hayatı olsun. bize de futbol takım arkadaşlarını 10 kişi olarak teker tekeeeer yollasın :)))

Kızlarrrrrrr,çok mutluyum şu an,Denizimiz dünyaya gözlerini açtı.Pınarımın sabaha karşı sancıları tutmuş çok fena,apar topar hastaneye gelmişler,normalde 12 de girecekti doğuma,kuzumuz dayanamamış gelmiş,4270 gr,52 cm tosuncuğumuz.Herşey güzel geçmiş çok şükür.Bugünleri gösteren Yaradanıma binlerce kez şükürler olsunnn.Öğleden sonra gideceğim yanlarına,hepimizin gözüaydın.

bu kadar olur. anneyle sözleşmiş gibi. çok mutlu oldum. Nazar değmesin. Keşke ben de görebilseydim. kocaman sevgiler Pınarcığım.

yuphiiii allahim nazalardan saklasin tonsuncugu masallah denize coook slm söyle

guzel bir haftaya guzel haberlerle baslıyoruzzzz
cok mutluyum coook.Allah en kısa zamanda bizlere de nasip eder inş.
demek denixoğlan erkenci davranmıs.neyseki hazırlıklar tamamdı :)
cok sukur sagsalim kurtulmuşlar cok sevindim buna.
ne guzel yeni bir hayattt daha gozlerini actı dünyaya.
kelimelerle tarifi yok bunun.
pınarımızı eşini tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün.

sermestim kızın dogalı 4 ay oldu daha eşinin ailesi bebegi yani torunlarını görmediler mi
yuhhh diyorum baska bişey demiyorum.ayaklarına bekliyorlar demekki.
hersey bitti eşinin yanına dondun kurtuldun derken simdi de sürekli oraya mı gitmen gerekicek.ah canım hiç bitmiyor sıkıntın.
ne diyim ki.
ucaktaki basınc farkı filan mı rahatsız ediyor acaba kızını.sevse ne guzel olurdu ist dan uzak senin yasadıgın yer.annene gidip gelmek arabayla da zor olur.

bilgecim senin kızın su kuşu demekki.solungacları da cıkar onun.
yüzücü filan yapın bari.

oğlum ancak uyudu sabahtan beri yalnızım eşimde öğle gelemedi başka bir ilçeye gitmişti iş için,

içim içimi yedi ne oldu diye şükürler olsun ki denizimiz gelmiş, rabbim ona sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin inşallah, bahtı açık olsun, pınarıma geçmiş olsun, eşinide tebrik ederim, maşallah oğluşumuz gerçekten tosuncumuş allah nazarlardan saklasın onu... ayyyyyyyy çok mutluyum ya eşim gelsinde bende arayayım valla zaman bulamadım ya, hem akşama daha iyi olur toparlar :))))

artık sıra sıra boncuk gibi dizilen hamişler doğumlarımızı yaptık, şimdi elanazın çektiği halay başının devamını istiyoruz, 2012 model bebişler için ellerimizden geleni yapıyoruz ,inşallah bebingimmmmmde sıra sonra süprizlerde gelebilir :))))

gözümüz aydın bebişimiz sagsalim dogdu masallah güzel annemize ve tatlı oglusumuza Rabbim saglıklı hayırlı bahtlı ömür versin insallah

bebişim evet ilk defa görcekler onda da bız ayaklarına gıdıyoruz ne hos dimi kaynanam gelmye kalkmstı ama enişteli tamtakım olunca ben erkekler kısmında uygn olmadıgımı belrtınce hepsi gelmedi bu sefer kadında glemedi kocası uyuzlugundan göndermiyor sanırım simdi esm de annesi kızı görsün diye gitme derdinde kendınce haklı bısey dıyemem ona da ben o adamı görmek sıtemıyorum ıkı kere cok bayramı da var bunun adam arayıp kızımı tebrk bıle etmemıs görumceler de öyle ne demeye ben torun sevdırmeye gıdeyım kı evınde yatmak yemek agırma gıdıyor benım o kadar nefret eder edılırken
of işte karmasık durumlar eşim de annem ölürse görmeden modundan cıkamıyor o vıcdan azabını da tasıyamam olmaz olmaz olacagı tutar bır de mecbur gıtcez gıbı ama bana uygun kosullar bulmam lazım smdı gıtceksek madem bayramda az kalmak sartı gıbı bu sene aksı bayram tatıllernn ıkısı de uzun kör olasıcalar normalde uzun olanı ıstanbula ayırıryordum smdı ıkısı de aynı gıbı ben hayatta kalmam orada bı hafta on gun ona göre kararını versn napiim benm de bir onurum var neticede

canım sende cok haklısın.buralarda bi adet vardır.ayagına beklerler o hesap sizinki.
elbette git bide bişey olur vicdan azabı cekersin.sonucta sevdigin adam için katlanıcaksın.
az buyuse kızın babasıyla yollardın 2 gun.cekmezdi yuzlerini.
artık anlasın bi orta yolda.
Allah sabır versin sanada.

denizoğlanı gördünüz mü tosuncukkk
simsiyah sacları varrr.
sabah erkenden dogmuşşş kerata
yumuk yumuk pek tatlı kırbir kere masallah

pınarımı aradım maşallah sesi çok iyiydi hepinize selamı var kızlarrrrrrrrrrr
denizoğlan tontiş birşey olmuş valla
allah her ikisinede sağlık sıhhat versin...
oğluşumuzun çansı bol olsun :)

bebinggggggg denizoğlanı nasıl göreceğiz ya ben bilmiyorum:26: özelden atsana hastanenin adını

maşallah deniz oğlana topaç gibi...çekik gözlü siayah saçlı yağız bir delikanlı...allahım uzun ve güzel ömürler nasip etsin inşallah....

kimseler gelmemişşşşşş
anaaaaaaaa
olmaz ki böylee.sıcaklar mı vurdu sizi.

hiç uyku yok sıcaktan banada.
nasıl olacak bilemiyorum.
regl de olamadım iyice terelelli durumları yani.

deniz oğlanı bende gördüm maşallah tosuncuk olmuş
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

kızlar bizimde 6 gündür internetimiz kesikti arıza varmış bugün düzeldi
bende cumartesi günü merdivenden düştüm belimi çarpa çarpa
arkadaşa bebek görmeye gitmiştik komşumla
tam geri dönerken apartmanın merdivenlerini yıkıyorlarmış
bende son 3 basamaktan fena kaydım düştüm bir de araba kullanıp geri döndüm
hemen dr umu aradım söyledim o da dikkat etmem gerekenleri söyledi
o akşam ebeye gidip kalp atışını dinledik de biraz rahatladık
dün de dr a gittik Allaha şükür bebiş iyi ama belim fena oldu bugün biraz daha iyiyim

ah canım cok cok gecmiş olsun şükür ki bebekte sende iyisiniz canım.
Allah korumus sizi.
bi hayır yap sen ufakta olsa canım ya.
dinlen.oyle ilaçta kullanamazsın belin için.
tuhhh yaaaa.
gorunmez kaza işte.sen dikkat etsende olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…