bilgecigim senin kiziyin yerinde olmayi isterdim bende suyu gördümmü dayanamiyorum cumburlup diye atliyorum:))))
mutlu pazarlarrrrr :)
denizim kayınvalide sultan gelmiştir.
gözünaydın.
hazırlıklarda tamam dır.yaazzz bebegimiz denizoğlannnn gelsin artıkkkkk
Allah kolay dogum etsin arkadasım sana.mis kokusunu cek içine bebeginin.ikinizde saglıkla rahatlayın yarın inş.
bizleerede dua et canım.o gunler yakın olsun artık bizim içinde.
bilgecim solungaclı kızını yerim.ne guzel anlatıyorsun benzetmeler yapıyorsun cok hoşuma gidiyor.
senin kayınvalidede benim görümce soyundan demekki.
zaten benim iki kaynanam var derim hep.biri görümcem :)
demek solungeçlerı çıkacak o kadar çok seviyor yani :))))
ay sen nasıl dayanıyorsun peki o sıcakta kenarda ben atardım kendimi denize yaaaaaa
Kızlarrrrrrr,çok mutluyum şu an,Denizimiz dünyaya gözlerini açtı.Pınarımın sabaha karşı sancıları tutmuş çok fena,apar topar hastaneye gelmişler,normalde 12 de girecekti doğuma,kuzumuz dayanamamış gelmiş,4270 gr,52 cmtosuncuğumuz.Herşey güzel geçmiş çok şükür.Bugünleri gösteren Yaradanıma binlerce kez şükürler olsunnn.Öğleden sonra gideceğim yanlarına,hepimizin gözüaydın.
Kızlarrrrrrr,çok mutluyum şu an,Denizimiz dünyaya gözlerini açtı.Pınarımın sabaha karşı sancıları tutmuş çok fena,apar topar hastaneye gelmişler,normalde 12 de girecekti doğuma,kuzumuz dayanamamış gelmiş,4270 gr,52 cmtosuncuğumuz.Herşey güzel geçmiş çok şükür.Bugünleri gösteren Yaradanıma binlerce kez şükürler olsunnn.Öğleden sonra gideceğim yanlarına,hepimizin gözüaydın.
kızlar bizimde 6 gündür internetimiz kesikti arıza varmış bugün düzeldi
bende cumartesi günü merdivenden düştüm belimi çarpa çarpa
arkadaşa bebek görmeye gitmiştik komşumla
tam geri dönerken apartmanın merdivenlerini yıkıyorlarmış
bende son 3 basamaktan fena kaydım düştüm bir de araba kullanıp geri döndüm
hemen dr umu aradım söyledim o da dikkat etmem gerekenleri söyledi
o akşam ebeye gidip kalp atışını dinledik de biraz rahatladık
dün de dr a gittik Allaha şükür bebiş iyi ama belim fena oldu bugün biraz daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?