2 gün çok gelemezsem merak etmeyin ama pazar akşamı mutlaka gelir hellallik isterim kendinize dikkat edin:))
Ben coook kötü hastayim ve iki gündür ise bile gidemiyorum midemde enfeksion varmis
dun gece 3e kadar hastanedeydim(((
ayy valla işin zor canım ya allah kolaylık versin
çocukta haklı ne yapsın bu sıcakta soğuk birşeyler istiyor
hastalık mastalık anlamaz bıcırık :))))
evlerde klima vardır mutlaka değil mi yoksa dayanılmaz ya
offfffff anlatırken terledim valla :)
sıra sana geldi valla hemde çok az kaldı :)))) denizoğlanla kavuşacaksın inşallahiyi geceler herkese
gerçekten çok sıcaktı bgun sularımız kesikti neyse ki söylenenden erken geldi hemen suya attum kendimi ama çıkarken bile terliyor insan
bebingim heyecanım çok,biraz da olsa korkum var ama sağ salim kurtulalım diye yoksa çekeceğim acıdan değil
ama o anı düşündükçe korkmamalıyım diyorum
inşallah herşey yolunda gider
hepimiz için dua edeceğim heyecanımı duayla atmaya çalışacağım
özlemcim çok sağol sana gün sayarken sıra bana geldi
şimdi ise elanazda o da yolu yarıladı sayılır artık hamile haberi gelsin lütfen
melekcim çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin iş 2. planda tabi dikkat et kendine çok
bebingim eleman izindeyken çalışmak kötü tabi ama sonra da sen güzel bi tatil yaparsın:))
evet ya onlardan hiç haber yok nerelerdeler acaba?sevimden gulimustan ve nursimden haber yok
mavi tatilde zaten,sermest çoktan varmıştır evine ama yazmamış
boş bırakmayın kızlar burayı
tuanayım yarın sınava giriyor inşallah sular seller gibi güzel geçer sınavı emekleri boşa gitmez
hem iş hem bebiş gelsin bu sene ona..
bizde de yarin temizlik var hem de eşimle çarşı işleri falan
akşamüstü kuaföre gideceğim pazara iş kalmıcak inşallah
pazar sabah kayınvalidem geliyor daha gelmeden halimiz komedi sormayın bitane tulum almış kazak hırka örmüş telefonda yüz kere lafını eti aman büyük mü aman şöyle mi..neyse sevgili eşimin hatrına ve bebişimin hatrına pek de umrumda değil takmamaya çalışacağım..
kaynımı o kadar gezdirdik ben karnım burnumda abisi yorgun gitmişte istediği yerleri gezememiş içine sinmemiş
sinir oldum bende ulen nerelere götürdük denize gittik sabah akşam gezdirdik insanlar çok nankör ..ablasında maddi manevi eniştesinden bir mok görmez yatmış hep orda lafı bize geliyor sinir olmamak elde değil..
2 gün çok gelemezsem merak etmeyin ama pazar akşamı mutlaka gelir hellallik isterim kendinize dikkat edin:))
beni unutmuşsun cınım ciğerim ama olsun. :))
inşallah çok güzel anılarla, sağlıkla, mutlulukla kavuşursun bebeğine. ben de cok heyecanlıyım. seni çok seviyorum ve senin için dua ediyorum.
melekcim çok geçmiş olsun canım.
klimayı çalıştırmazsak zaten nemden şıpır şıpır terliyoruz. sinekler taarruza geçiyor.
dün koca antalyayı gezdirdim unutsun havuzu diye ama beynim kaynadı.
bugun kacıs yok havuzdayız :)))
kıyamam ya bu sıcakta kavrulmuşsunuzdur ama çocuk işte anlamaz ki
neyse bugünde serinleyin bakalım :)))
benim yerimede yüzümeyi unutmyaın ha :)))
herkese guzel haftasonu diliyorummmm
dun oyle sıcaktı ki anlatamam ahhh ahhh nerde o serin gunler.
bilgecim senin kızda bu sıcakta ne yapacak havuzda orası da sıcaktır kesin.
ben pek havuz sevmem de zaten.kendime ait olsa süper olur tabi.ama öbür türlü hijyenik gelmiyorrr
ufff cok kıl biriyim ben ya.
denizim kaynanayı unut hiç yokmuş gibi ol.ördügü iki şey laf ediyo.cakacan agzının ortasına gorecek guununu tövbe tövbeee.
sen onu boşver deniz oğlanla buluşmaya odaklan.
zaten oğluşun kucagındayken hiç bişey umurunda olmaz.
dualarım seninle saglıklı sıhhatli eve dönmenizde.
hersey cok kolay olsun inş canım.
benimde görümce dogum gunu hediyemi 1 hafta gecikmeyle getirdi sonunda.niye zamanında vermez anlamam.dusunmesi yeter ama yine giyemeyecegim bişey almıs.küçücük bi tshirt yırtık modeller var ya onlardan ne zmn oyle seyler giydigimi gördüyse.ben hep dusunerek alırım.böyle almasa daha iyi.sadece sinirleniyorum.bu sene bende aynısını yapacam hem gec verecem hem abuk bişey alıcam.epeydir susmuştu dun yine basladı besik bakmayaçözellikle yapıyo sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?