Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim gerçekten çok az kaldı ,rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

iyi geceler herkese
gerçekten çok sıcaktı bgun sularımız kesikti neyse ki söylenenden erken geldi hemen suya attum kendimi ama çıkarken bile terliyor insan

bebingim heyecanım çok,biraz da olsa korkum var ama sağ salim kurtulalım diye yoksa çekeceğim acıdan değil
ama o anı düşündükçe korkmamalıyım diyorum
inşallah herşey yolunda gider
hepimiz için dua edeceğim heyecanımı duayla atmaya çalışacağım

özlemcim çok sağol sana gün sayarken sıra bana geldi
şimdi ise elanazda o da yolu yarıladı sayılır artık hamile haberi gelsin lütfen

melekcim çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin iş 2. planda tabi dikkat et kendine çok

bebingim eleman izindeyken çalışmak kötü tabi ama sonra da sen güzel bi tatil yaparsın:))

sevimden gulimustan ve nursimden haber yok
mavi tatilde zaten,sermest çoktan varmıştır evine ama yazmamış

boş bırakmayın kızlar burayı
tuanayım yarın sınava giriyor inşallah sular seller gibi güzel geçer sınavı emekleri boşa gitmez
hem iş hem bebiş gelsin bu sene ona..

bizde de yarin temizlik var hem de eşimle çarşı işleri falan
akşamüstü kuaföre gideceğim pazara iş kalmıcak inşallah
pazar sabah kayınvalidem geliyor daha gelmeden halimiz komedi sormayın bitane tulum almış kazak hırka örmüş telefonda yüz kere lafını eti aman büyük mü aman şöyle mi..neyse sevgili eşimin hatrına ve bebişimin hatrına pek de umrumda değil takmamaya çalışacağım..

kaynımı o kadar gezdirdik ben karnım burnumda abisi yorgun gitmişte istediği yerleri gezememiş içine sinmemiş
sinir oldum bende ulen nerelere götürdük denize gittik sabah akşam gezdirdik insanlar çok nankör ..ablasında maddi manevi eniştesinden bir mok görmez yatmış hep orda lafı bize geliyor sinir olmamak elde değil..

2 gün çok gelemezsem merak etmeyin ama pazar akşamı mutlaka gelir hellallik isterim kendinize dikkat edin:))

2 gün çok gelemezsem merak etmeyin ama pazar akşamı mutlaka gelir hellallik isterim kendinize dikkat edin:))

beni unutmuşsun cınım ciğerim ama olsun. :))

inşallah çok güzel anılarla, sağlıkla, mutlulukla kavuşursun bebeğine. ben de cok heyecanlıyım. seni çok seviyorum ve senin için dua ediyorum.

Ben coook kötü hastayim ve iki gündür ise bile gidemiyorum midemde enfeksion varmis
dun gece 3e kadar hastanedeydim(((

melekcim çok geçmiş olsun canım.

klimayı çalıştırmazsak zaten nemden şıpır şıpır terliyoruz. sinekler taarruza geçiyor.
dün koca antalyayı gezdirdim unutsun havuzu diye ama beynim kaynadı.
bugun kacıs yok havuzdayız :)))

sıra sana geldi valla hemde çok az kaldı :)))) denizoğlanla kavuşacaksın inşallah
ay burası bile o kadar ısındı ki orayı tahmin bile edemiyorum

evet ya onlardan hiç haber yok nerelerdeler acaba?
nursim yerleşiyordur, sevim köydedir ,gılmusu bilemiyorum çalışıyordur kesin

ayy evet ya ayşenim sınava girecek inşallah bu kez başarır ve emeğinin karşılığını alır, meslektaşım olur :)))))
eee artık büyük temzilik zamanı gelen giden olur
senin bu kayıvalidende alem ha neyse hiç takma senin en mutlu günün geliyor :)))
onunla uğraşırken umursamazsın bile hem sanki ihtiyacın var onun aldıklarına yahu boşşverrrrrr
valla ya sen o halde gezdirmişsin daha neymiş allah allah ya

kıyamam ya bu sıcakta kavrulmuşsunuzdur ama çocuk işte anlamaz ki
neyse bugünde serinleyin bakalım :)))
benim yerimede yüzümeyi unutmyaın ha :)))

herkese guzel haftasonu diliyorummmm
dun oyle sıcaktı ki anlatamam ahhh ahhh nerde o serin gunler.

bilgecim senin kızda bu sıcakta ne yapacak havuzda orası da sıcaktır kesin.
ben pek havuz sevmem de zaten.kendime ait olsa süper olur tabi.ama öbür türlü hijyenik gelmiyorrr
ufff cok kıl biriyim ben ya.

denizim kaynanayı unut hiç yokmuş gibi ol.ördügü iki şey laf ediyo.cakacan agzının ortasına gorecek guununu tövbe tövbeee.
sen onu boşver deniz oğlanla buluşmaya odaklan.
zaten oğluşun kucagındayken hiç bişey umurunda olmaz.
dualarım seninle saglıklı sıhhatli eve dönmenizde.
hersey cok kolay olsun inş canım.

benimde görümce dogum gunu hediyemi 1 hafta gecikmeyle getirdi sonunda.niye zamanında vermez anlamam.dusunmesi yeter ama yine giyemeyecegim bişey almıs.küçücük bi tshirt yırtık modeller var ya onlardan ne zmn oyle seyler giydigimi gördüyse.ben hep dusunerek alırım.böyle almasa daha iyi.sadece sinirleniyorum.bu sene bende aynısını yapacam hem gec verecem hem abuk bişey alıcam.epeydir susmuştu dun yine basladı besik bakmayaçözellikle yapıyo sinir oluyorum.

kıyamam ya bu sıcakta kavrulmuşsunuzdur ama çocuk işte anlamaz ki
neyse bugünde serinleyin bakalım :)))
benim yerimede yüzümeyi unutmyaın ha :)))

özlem kızımın solungaçları çıkacak yakında ve cocuk tüm günün yorgunluguna rağmen saat 10:30 da bağır çağır yalvar metoduyla uyudu. bu yaz bitmezzz bana yahu ((
ayrıca ben de denizdir havuzdur sevmem ama ironiye bak ki turizm yerindeyim. kenarda terleme durumlarındayım...

yok kıl değilsin hatta cok haklısın havuz aslında mikrop yuvası. sitedeki çocukların çiş yaptığından adım gibi eminim. 4-5 saatte birinin de mi çişi gelmez? ben kızıma eğer çiş kaçarsa gelemezsin havuza dediğim için yukarı çişe çıkıyoruz ama herkes öyle değil. sitede girmeyi ben pek sevmiyorum cünkü millet balkonda bakıyor, oturuyor vs vs rahat olamıyorsun.

hediye konusunda da yalnız değilsin. ilk evlendiğimde kayınvalidem öyle hediyeler alırdı ki yani mesela polaris terlik almış. bilirsin ki tabanı rahattır ama nerede abuk subuk dümdüz tabanlı örgülü tuhaf terlik var bana almış. yani bir mağazada "acaba en çirkinini nasıl bulabilirim" dercesine seçilmiş şeylerdi. giymezdim en son eşime söylemiştim artık hediye mediye almıyor. yurtdışına giderse oradan parfüm vs getiriyor :)))

demek solungeçlerı çıkacak o kadar çok seviyor yani :))))
ay sen nasıl dayanıyorsun peki o sıcakta kenarda ben atardım kendimi denize yaaaaaa

mutlu pazarlarrrrr :)
denizim kayınvalide sultan gelmiştir.
gözünaydın.
hazırlıklarda tamam dır.yaazzz bebegimiz denizoğlannnn gelsin artıkkkkk
Allah kolay dogum etsin arkadasım sana.mis kokusunu cek içine bebeginin.ikinizde saglıkla rahatlayın yarın inş.
bizleerede dua et canım.o gunler yakın olsun artık bizim içinde.

bilgecim solungaclı kızını yerim.ne guzel anlatıyorsun benzetmeler yapıyorsun cok hoşuma gidiyor.
senin kayınvalidede benim görümce soyundan demekki.
zaten benim iki kaynanam var derim hep.biri görümcem :)

selam kızlar nasılsınız çok şükür kavuştum sizlere....

biz yerleştik kızımı 2 gün bırakıp ilişik kesmeye gittim ondan sonrada kızım benle ilişkisini emmeyi tamamen bırakararak bitirdi...sanırım şu aralar diş çıkarıyorateşi var ishal ve biberon emmiyor kaşık mama yemiyor....burada en düşük hava sıcaklığı 40 derece yanıyoruz ela hanım günde 2 posta su altında...bense ayın 18inde işe başlıyorum kızım 6 ayını bitirmiş oluyor....

denizim canım benim allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım...
ben kızımı ilk görünce gözyaşlarımı tutamamıştım doktorumda ağlama artık kavuştun bebeğine demişti....
bebingcim görümcen hamile mi...
benimde eltim doğum yapıcak ağustos 8 gibi kordonu boğazına dolanmış inş hayırlısıyla doğar..

kizlar öncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkür ederim sonunda kendime geldim ve yarin is basi:)))

yarin büyük gün deniz oglan allahin izniyle aramiza gelecek

denizcigim allah yardimciniz olsun insallah aci felan cekmeden sagsaglim yavruna kavusursun simdi sizin ev sevinceten gecilmiyordu canim en kötü gününüz böyle olur insallah güzelim kendine cok iyi bak bizede haber vermeyi unutma sakiiiinnnn seni cok seviyoruz....

bilgecigim senin kiziyin yerinde olmayi isterdim bende suyu gördümmü dayanamiyorum cumburlup diye atliyorum:))))

benim kirmizilarim geldi yine hemde ne sanciyla gecen ay geldiginde fazla olmadim cünkü denize girdigim icin erkenden bitmisti ne oldugunu bile anlamadan ama bu ay anami aglatir herhaldeee

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim canlarım benim
tahmin ettiğiniz üzere evde bir telaş hiçbirşey yapmadığım halde bi yorgunluk üstümde daha yeni banyo yaptım
kayınvalide sultan geldi
tipim kaymış öyle dedi
sabahtan beri her söylediğine aynı cevabı veriyorum tipim kaymış nasılsa diye çok sinirim bozuk

gönlüm hepinizle dilekleriniz için çok teşekkür ederim
hepinizi çok seviyorum ve girerken de çıkarkende dua edeceğim emin olun

bilgecim seni unutmadım canım yazacak birşey gelmemiştir o an için aklıma affet lütfen

dualarınız için tekrar sağolun
hakkınızı helal edin inşallah herşey yolunda gider ve sağ salim kavuşuruz
artık dayanacak gücüm kalmadı ne ayakta ne yatakta
zamanımıza gelmiş gerçekten

haa bu arada üstümde kalmasın mavi aradı istanbuldaymış ev bulmuşlar hepinize selamı var çok
efe beyin düzeni bozulmuş tabi ama annesine yakın olacağı için mutlu

kendinize dikket edin
ayeşn gelecek kısmetse ondan alırsınız zaten haberi inşallah en kısa zamandatoparlar aranıza dönerim

selam herkese denizcimin vuslatı yarın demek benm aklımda salı kalmıs nıyeyse cok güzel bir dogum yasamanı temenni ederim canm en sorunsuzundan en saglıkısından hayırlısıyla dunyaya gelsın melegımız ve cok cok sorunsuz emsin annesini insallah hic üzmesin dularımız seninle Rabbm hayırla kavustursun canım

nursimcim o kdar oldu mu kızımız masallah ya abla oldu desene yenı yerınız hayırlı olsun tekrardan sıcaklar ıcın de Allah yardımcn olsun canm cok zor sıcakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…