Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalarrrrrr
coookkkk sıcak birgun yine.
Allah yardım etti bu haftaya kada rnormal gecti ama bundan sonrası sanırım oyle koaly gecmiyecek.
eger hamileliğim devam etseydi simdilerde bunaltıdan feci olacaktım acıdı sanırım bana :)
bu da işin sakası tabi.acar otururdum klimanın altına.

sermtte tatile gitti di mi.
simdi ne yazıcagımı bilemiyorum canım sana.
bişey desem alınırmısın daha cok yoksa hak mı verirsin hiç bilemedim ki.
bu zorluklar gecicek bunu biliyorum.
inş eşinin yanına d agidersin.

selam

bebingim valla dediğin gibi bugunlere kadar iyi gitti ama bundan sonrası fena
her gören beni şanslısın bu sene serindi dedi hep

sermest istanbulda okul için gitti ya
şimdi de tayin için bekliyor
inşallah hakkında hayırlısı olur

benimde bugun son kontrolüm vardı nst ye girdik
yerimiz iyice daralmış birazda sanıcım vardı 2 gündür
dr yat dinlen pazartesiye kadar sürpriz yapmasın bize dedi

inşallah herşey yolunda gider herkes o günü bekliyor çünkü:))

denizim denizinle buşulmaya çoook az kaldı demek.tabi yat dinlen bu oğlan süprizleri seviyor biliyorsun.süpriz yaparak geldi senin göbüşüne.
gercekten gecen yıla göre bu yıl cok iyiydi denizicm ben de diyim sanslısın diye :)

sermesti tatilde sandım bugun belli olacak sanırım tayinler radyoda oyle bişiyler duydum ben.

bebişim tam olarak ne demek istedin anlamadım ama genel olarak sezdiğim bişey var herkes gibi ben ne zaman duygularımı dile getirsem nedense bir alınganlık hükmü yapıştı kaldı üstüme herzaman yaptıgım tek hatam var hep farkında olup düzeltemedigim fazlasıyla herseyımle ortaya dökülüyorum yakın bulunca birilerini biyerlerini sanırım burada hata neyse sen ne anlatmak istedn ben ne anladım orası da muamma zaten

bu arada radyoda duydugun tayın benle ılgılı degıl canım benım atamam olmuştu evrak takibi icin bekledım bu arada günlerce beni boşa bekletmişler yapacak bıseyım yokmus ve bunu bana simdi söylüyor ... herifler..

ve nihayet özgürlük..
sabah ilk ucakla dönüyorum insallah
derin bir oh cekmek nasip olur umarım
cadı kızımın ucakta uyuması temennisiyle görüşmek üzere canlarım

demek kavuşmaya çoooooooooooooook az kaldı ,allah kurtarsın canım benim....

yine bir uçak hikayesi yaşayacaksın desene :)))

sermestim bende ne anlatmak istedigimi anlamadım ki.böyle oluyoruz iste.boşver.
sen şimdi eşinin yanına gidiyosun di mi süper işte.ohhhh bebişin babasız olmayacak.aksamları yalnız olmayacaksın bu herseye deger canım.çok sevindim hayırlı olsun.
inş cok daha iyi olur senin için.

kimseler yooooookkkkk
hu huuuuuuuuu nerdesiniz

yaz geldi herkes çil yavrusu gibi dağıldı :)))))

bilge o bölgede yaşanmaz ya çoooooooooooook sıcak ve hiç bana göre değil sıcağı hiç sevmiyorum, ılıman olacak benim yaşadığım yer :) orada duşun altından hiç çıkmamak gerek bir yaz gelmiştik evden bile çıkmak istmemeiştim :)

çooook sıcak hiçbirşey yapasım yok
yatsam yatamıyorum otursam bi garibim
nete bile giremiyorum
mayısta başlasaymış bu sıcaklar ne olurmuşum Allaha şükür çok şanslıyım ama bebişim sıcakta ne yapacak onu düşünüyorum klima açsan açılmaz el kadar bebeye
yıkıcaz artık günde 3 posta

hiç sorma güne "anne havuz" diye başlıyorum sıcak bi yandan vırıl vırıl Miray konuşur öte yandan. cinnet mi geçirsem yoksa sıcaktan erisem mi karar veremiyorum. işe elimi süremedim okul tatil oldugundan beri sanki 3 aylık bebeğim var. Hava berbat Özlemcim. deniz kenarı zaten catır catır yakıyor, evler nispeten rahat ama cocuk evde durmuyor ((

bugun yine aklıma geldin. neyse ki izmirdesin. burada olsaymışsın cocuk kuvette büyürdü :)))
antalya da yaz bebelerini beresine kadar giydirip klima calıstırırlar. yoksa tas olsa catlar.

hayırlı cumalar herkeseee
bugun daha bi sıcak yaaaa
sabah daha dustan cıktıgımda terledim
calısanımızda izne cıktı
şimdi o sahil de yüzerken ben burda calısıyorum olacak iş degil yaaaaa
bu hafta cok yorulucammmm

denizim heyecan durumların nasıl
doguracagın gunu biliyor olmak cok garip geliyor bana
benim tansiyonum filan cıkardı sanırım heyecandan
ama sen sakin birisin o yuzdennn eminim heyecanlısındır ama bekliyorsundur pasa pasa

Ben coook kötü hastayim ve iki gündür ise bile gidemiyorum midemde enfeksion varmis
dun gece 3e kadar hastanedeydim(((

Ben coook kötü hastayim ve iki gündür ise bile gidemiyorum midemde enfeksion varmis
dun gece 3e kadar hastanedeydim(((

gecmiş olsun meleğimmm.midede enfeksiyon muuuu o da nerden cıkmıs acaba.ilaçlarını iç dinlen canım.işler beklesin senin saglıgın daha önemli.

ayy valla işin zor canım ya allah kolaylık versin
çocukta haklı ne yapsın bu sıcakta soğuk birşeyler istiyor
hastalık mastalık anlamaz bıcırık :))))
evlerde klima vardır mutlaka değil mi yoksa dayanılmaz ya
offfffff anlatırken terledim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…