Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elifcim aslında fırsat yaratıp şöyle bir haftalığına biyerlere kaçabilseniz çok iyi gelicektir eminim.bence son tatilin olabilir yalnızbaşına rahatça yapıcağınız değerlendir derimhem ada'nın bikini-mayoları sana olabilir cnm veririmtütüyle gönderiyim istersencanım sonradan sütalerjisi olabileceğini hiç duymadım ama doktora gitmelisin,ciddi bişey olabilir.inşallah değildir.sanada geçmiş olsun.

kızlar bizbu akşam yola çıkıyoruz,uzun bi süre yokum,girmeye çalışırım,annemlerde.görüşene dek hepiniz kendinize,meleklerinize iyi bakın.çok öptük..

denizcim tlf da da konuştuğumuz gibi sıkma canını tosuncuk iyileşip gelicek annesine
sarılığı da umarım daha iyidir

zasacım iyi yolculuklar iyi tatiller cnaım
ama cok özletme kendini arasıra da olsa gir muhakkak..

bizde bakalım ben eylülde gitmek istiyorum tatile biraz havalar normale girince
sıcakla hiç anlasamıyorum da :)

mavi de yok epeydir diymi kızlarrr
tayin tasınma işleri vardı di mi onunda.
bebekler ugurlu geldi ist a gitmek istiyodu oldu sermestte eşinin yanına gitti ne guzel işte

sermestte yok ama ben onu face de görüyom ispiyonlıyım mı size :)

aysen hanımın da sınavıda bitti bi bahanesi kalmadı gelmemek için ama hala yok kendisi bilemiyorum yani :)

selam kızlar dönüşümüz pazartesi planlıydı ancak cuma günü kırmızılar teşrif edince apar topar dün gece döndük

öncelikle denizin mesajını güm güm kalbim ata ata okudum ama allaha şükür kritik bir durum yokmuş eminim çok zor deniz ama pazartesi bebişini kendi yatağına yatırınca herşey geride kalacak deniz seni hiç üzmedi o senin mucize bebeğin bizimde umudumuz moralimiz dualarımız onunla sen sakın kendini üzme süt ve üzüntü doğru orantılı

tatilimiz muhteşem ötesiydi okadar yoğundukki sabahlara kadar köpük partileri diskolarda tepindik sabahtan akşama kadar beachlerde deniz keyfi yaptık akşamları gittiğimiz merkezlerde alışveriş yapıp keyifli yemekler yedik önce marmarise oradan datçaya oradan bodruma oradan kuşadasına gittik bodrumda semrayı adayı görme izmirde pınarla ayşeni görme hayallerim vardı bodrumda yorgunluktan ve vakitsizlikten arayamadım semrayı gece partilerine katıldık kafamızı dağıtmak için izmirdede proxeed plus derdine düştük bulacağız diye izmir eczanelerini seferber ettik görümcemin ve kocişin eczacı arkadaşıyla saolsun onun sayesinde bulduk ama bizde mahfolduk bulana kadar bilmediğimiz şehir sıcakta zorluk çektik birde doktorumla telefonla konuştuktan sonra moralim çok bozuldu sizi görseydim ağlardım tutamazdım kendimi kafamı tamamen dağıtmak istedim.

gelelim madalyonun öteki yüzüne datcada keyifler içinde elimizde biramız zevkten dört köşe güneşlenirken doktorum aradı genetik sonucunuz çıkmış ikinizdede sorun yok dedi ancak ben genede size beslenme öneriyorum dedi bende istemediğimi belirttim sonunda siz bilirsiniz 5. günü bakarım yeterli yumurta göremezsem tedaviyi iptal ederim diye tehtit etti eee o noktadan itibaren ben başladım ağlamaya. Ben mart ayında mesaj atmışım tüm değerlerimi yazmışım daha önceki aşamaları en ince ayrıntısına kadar belirtmişim ısrarla yumurta geliştirmek için hiç bir yöntem yok fsh ı düşürecek hiç bir yöntem yok gelin tedaviye başlayalım diyen kendisi bana martta deseydi beslenmeyede giderdim her haltada giderdim şimdi böyle bir departman açmışlar resmen beni tehtit etti aşırı zayıf veya şişman olsa anlarım o beslenme geyiğini 3 aylık bir program az değil direk okulun açılmasına denk geliyor ben bir yıl araştırmış karar kılmıştım bu doktora ve onunda yaptığına bakın nasıl kötü ağladım kahroldum aradım cebini açacam ağzımı yumacağım gözümü bu nasıl doktorluktur moralle ilerleyen bir işte moralimi ayaklar altına aldın beni demorolize ettiğin gibi tehtit ediyorsun diyecektim telefonunu açmadı. Başladım telefondan forumdan doktor araştırmaya dönüşte asla aynı doktora gitmeyecektimki bir baktım rezerv azlığı sözkonusu olunca tüm doktorların ağzı ortak işliyor başarı şansı düşük olunca ne ümit veriyorlar nede tedaviye yanaşıyorlar tek tek tüm seçenekleri tekrar eledim bugün kuzu kuzu aynı doktara teslim oldum tek kelime etmedim ne soru sordum nede yaptığına kızdığımı dile getirdim oda okadar iyi biliyordurki tek dileğim allah doktorlara muhtaç etmesin
femera protokolü ile başlıyoruz bu akşam ilk iğnemi vuracağım puregon 300 birde femera içeceğim 2 adet oda kanser ilacı yan etkisi yumurta geliştirmesiymiş öyle işte perşembe günü gideceğim tamam yada devam diyecekmiş siz bana kızıyordunuz alın şimdi ben nasıl olumlu olayım beni gören direk olumsuzu söylüyor 5. gün tedavi iptal olabilir yada devam edebiliriz benim zerrreeee kırıntı inancım yok tedavinin pozitif sonuçlanacağına

işte bizde kafamızı evde bırakamadığımız için datçadan itibaren tüm bu soru işeretleri ile elimizden geldiğince action bir tatil geçirerek herşeyi unutmaya çalıştık ve döndüğümüzde tüm sıkıntıları kaldığımız yerden yüklendik

sağolun canlarım.girerim tabi bebingim fırsat buldukça.bu arada benimde adetim yine gecikti,doktorumla konuştum farlutal başlayalım dedi.off ne streslibişey yaaa(

buarada sermest kayınvalidesine gitti,söylememi rica etti.bikaçgün çin işkencesine yatıcak mecburen.canım şimdi ne streslidir,Allah yardımcısı olsun

sevimde yok,özledim onu,yeşimcim döndükden sonra bigün sevimlere gidelim,kıza söz verdim,gidemedim bitürlü

meleğim yakında geliyomuşsun,görüşemizcez ama yılbaşına nasılsa bizdesiniz,şimdiden sevinçliyim.

burpcum tatiliniz süper geçmiş,güzel eğlenmişsin,hem genetik sonuçta tertemizmiş,buda ayrı bir güzel haber,çokmutlu oldum,bidahaki tatiline bebeğinle gideceksin,elanazın oğluşuna kardeşler gelecek inşallah.bekledim aramanı ama olsun ist.da görüşürüz:)zaten haziran annelerinden bi arkadaşımla azerbaycandan gelen arkadaşlarımızla bozdumda buluştuk.:))nerden nereeeeeeyeee:)....

tuanaycım uzun süredir yoksun senide özledikk,ben annemlerdeyken en az 2 güzel haber alıcam bunlardan biri sen olmayasın:)

mavicimsanada kolay gelsin,bebekle zor olucaktır mutlakaama annen var en azından yükünü hafifletir.herşey gönlüne göre olur inşallah.

balcım sende kayboldun artık ama ben halaa çok seviyorum senii..Rabbim yüzünü güldürsüninşallah,dün herkes için ayrı ayrı dua ederken senin için yüreğimden sesli sesli dua ettim.kendine dikkat et.

nurcihancım o ne tatlı bir bebek yahuuu..sanada babasınada çok benziyor,şansı güzel olsun canım.

deniz bebeğimizede acil şifalar..

össlemimm canım batumu öpp koklaaa,görrmedim hiç ama çok özledim onu:)senin pabuç damlardaa:))

elanazcım geçmişolsungülüm düşmüşsün,neysei bişey olmamış,dikkat etmelisin bundan sonraa yavrun sana emanet,haydi bakalım sıra senin gün sayacağımız günlere hergeçen günaz kalıyor.sağlıkla al bıcırığını kucağına inşallah..

hoşçakalın..

zasacım datçada doktorum bu kadar moralimi bozmasaydı kesin buluşurduk ben tatsızlıktan ne yapacağımızı şaşırdım cüneytte partilere katılalım kafamızı dağıtalım unutalım herşeyi diyince bizde öyle yaptık öyle dengesizdimki akşam çok iyi eğlenirken bir anda gözlerim dolu dolu oldu sizin tatta kaçardı o yüzden şu tedavi bitsin ozaman her şeyi yaparız sırtımda koca bir yük gibi
genetik taramada heterozigot taşıyııcı çıkmışım oda tubal defekte yol açıyormuş onun yüzdeside çok düşük birde buna takılamayacağım takılacak okadar etken varken gözümü kapatıp açıp herşeyin bitmiş olmasını diliyorum bunlara katlanacak enerjim ve isteğim yok

fıstıklarım özledim sizi nerdesiniz ben kankaybından mort olacağım galiba femera kanamamı arttırdı bu gün 3. gün nerdeyse biterdi adetim ilk günkünden beter oldu kanamam bende tüm doktorların verdiği ama kullanmadığım demir ilaçlarımı içtim ( tatilde allahtan b12 iğnelerini yemişim şimdi işe yarıyordur heralde birde hergün b12 hap alıyorum inşallah işe yarar bende hala zırnık umut yok ben size bahsetmedim gene bu ayda kanamam 1 hafta öncesinde başladı ve tabiki bu benim canımı çok sıkıyor bariz bir problem var ve kimse birşey bulamıor bende boşa kürek çekiyorum

denizcin canım çok geçmş olsun neler yaşamışsın ya ,ama bak bebişin gayet sağlıklıymış birkaç güne gelecek ve eviniz eşe dolacak sne hiç merak etme, mama konusuna gelince bende veriyorum yapacak birşey yok herşey onlar için :)

hamile kalacaksın ya o açıdan güveniyorum ve kesinlikle inanıyorum :)
bende bundan sonra bikini değil anca mayo izi olur (((
bende farlutalı bitirmiştim 10günü geçtiği halde olmadım diye dr aramıştım bekle olacak demişti oldu acele etme yani oluyor....
ona kan testi yapıp bakıyorlar annem yaptırmıştı ay herşeye alerjisi çıktı desem yeridir :)))

burpum ne güzel tatil geçirmişsin allah banada nasip etsin inşallah :))))
sen neye taktın anlamadım bak ne güzel genetik sorunsuz çıkmış, hem daha yolun başındasın bakma o drlara hep olumsuz konuşurlar zaten bence umut vermek istemiyorlar ya yapamazsak diye garanti vermiyorlar, bence olacak herşeyin bir zamanı var dedik sen umudunu yitirme, hem bu dr neden sana daha önce vermemiş bu beslenmeyi ya allah allah madem böyle birşey var , sen yediğine içtiğine dikkat et sağlıklı şeyler ye, içki-sigara kullanma, dinlenmeye ve düşünmemeye çalış, sende benim gibi ramazana denk geldi tedavin ,rabbim bir melekte sana gönderecektir belki kimbilir :))))) geçen yıl bende bu zamanlar böyleydim hatırlarsan

canım benim iyi tatiller sana ,tamam canım öper koklarım senin yerine ,dediğin gibi görmeden sevenlerdeniz :))))
senin pabuç 1 yılı aşkın bizim damda :)))

bende özledim ama bu dediklerinden sonra emin ol orada olsam kırardım kafanı
şuna bak ya tedaviye başlayacak nasıl başlıyor

evet kesinlikle çoooooooooooook hainsin :)))
neyse canım benim iyi tatiller sana ....

tsk ederim canim sadece 4gülügüne memlekete gidiyorum annemler orda tatilde gerci onlarinkide tatil sayilmaz evi tamir ettiriyorlar icli disli ne var ne yok hepsini atmislar annemler kadincagiz ilk defa o eve mobilya aldi yatak odasindada yatmiyorlar kizim gelecek o yatsin diye annem benim herseyim iyiki varlar...

insallah canim bu akupunturu banda burda dr. önerdi ama benim gidecek zamanin olmadigi icin yaptiramadim sen yaptirabiliyorsan yaptir bence sonucta kaybetecek bisey yok tatlim:)))

kızlar bizbu akşam yola çıkıyoruz,uzun bi süre yokum,girmeye çalışırım,annemlerde.görüşene dek hepiniz kendinize,meleklerinize iyi bakın.çok öptük..

yolunuz acik olsun tatlim güle güle gidin gelin canim benim ben seni ararim...

denizcigim yazdiklarini okurken tüylerim diken diken oldu neyseki korkulacak bisey yokmus cok cok gecmis olsun tatlim allah beterinden saklasin bugünlerin geride kalacak ve güzel günlerinde seni bekliyor tatlim buna inan...

brup tatilinin yari güzel gecmesine ve genetik sorun cikmamasina cok sevindim canim seni cok iyi anliyorum hep olumsuzluklardan olumsuz olman gayet normal ama inan allahin mucizeleride bitmiyor bak benim burda bir arkadasimin cocugu olmasi mümkün degildi esinde hic sperim bulamiyorlarda kiz trden buraya dr. getirde ameliyat icin o bile negatif sonuclanmisti ama dr esinin belinden kücük bir sivi almis ve bunu bir bucuk sene hic söylememis sperim haline getirinene kadar ümit vermek sonra hayellerini yikmamak icin dr. birbucuk sene bu sivi üzerinde calisip sperim haline getirmis sonra kiza transfer etiller ve suan hamile düsünebiliyormusun hic ümit yokken nerden nereye geldiler gercekten mucizeler bitmiyor senin ve esiyin icinde hakkinizdaki hayirlisi neyse o olsun tatlim allahim insallah sizede nur topu gibi cocuk nasib eder..

kizlar ben bu gec adet olma durumunu türkiyedeki doktoruma sordum ve söyledi cevap: eger hormonal düzenlige bagli ise gercekten böyle bir sey söz konusu olabilir. ancak gec degil, tedavi gerekebilir demek daha dogru dedi...

buarada doktorumla sürekli msjlasiyoruz tabi ilk msj ondan geliyor nasil olup olmadigimi soruyor bana budurum beni mutlu ediyor hemde neden diye düsüncelere giriyorum acaba bir doktorun bu kadar ilgilenmesi normalmi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…