sağolun canlarım.girerim tabi bebingim fırsat buldukça.bu arada benimde adetim yine gecikti,doktorumla konuştum farlutal başlayalım dedi.off ne streslibişey yaaa(
buarada sermest kayınvalidesine gitti,söylememi rica etti.bikaçgün çin işkencesine yatıcak mecburen.canım şimdi ne streslidir,Allah yardımcısı olsun
sevimde yok,özledim onu,yeşimcim döndükden sonra bigün sevimlere gidelim,kıza söz verdim,gidemedim bitürlü
meleğim yakında geliyomuşsun,görüşemizcez ama yılbaşına nasılsa bizdesiniz,şimdiden sevinçliyim.
burpcum tatiliniz süper geçmiş,güzel eğlenmişsin,hem genetik sonuçta tertemizmiş,buda ayrı bir güzel haber,çokmutlu oldum,bidahaki tatiline bebeğinle gideceksin,elanazın oğluşuna kardeşler gelecek inşallah.bekledim aramanı ama olsun ist.da görüşürüz:)zaten haziran annelerinden bi arkadaşımla azerbaycandan gelen arkadaşlarımızla bozdumda buluştuk.:))nerden nereeeeeeyeee:)....
tuanaycım uzun süredir yoksun senide özledikk,ben annemlerdeyken en az 2 güzel haber alıcam bunlardan biri sen olmayasın:)
mavicimsanada kolay gelsin,bebekle zor olucaktır mutlakaama annen var en azından yükünü hafifletir.herşey gönlüne göre olur inşallah.
balcım sende kayboldun artık ama ben halaa çok seviyorum senii..Rabbim yüzünü güldürsüninşallah,dün herkes için ayrı ayrı dua ederken senin için yüreğimden sesli sesli dua ettim.kendine dikkat et.
nurcihancım o ne tatlı bir bebek yahuuu..sanada babasınada çok benziyor,şansı güzel olsun canım.
deniz bebeğimizede acil şifalar..
össlemimm canım batumu öpp koklaaa,görrmedim hiç ama çok özledim onu:)senin pabuç damlardaa:))
elanazcım geçmişolsungülüm düşmüşsün,neysei bişey olmamış,dikkat etmelisin bundan sonraa yavrun sana emanet,haydi bakalım sıra senin gün sayacağımız günlere hergeçen günaz kalıyor.sağlıkla al bıcırığını kucağına inşallah..
hoşçakalın..
hamile kalacaksın ya o açıdan güveniyorum ve kesinlikle inanıyorum :)özlemcim sen bana hangi acıdan guveniyorsun sekerim anlayamadımm
sende net kesilince pek acıklayıcı yazmamıssın sanırım :)
bende bikini izi istiyorum amaaaa
tatil istiyorum ama bi türlü gidemiyoruz
evleneli tatil yapamaz oldum ben yaaa
cok sikayetciyim bu durumdan
melegim inş işe yarar kapsul
ben gec adet olmadımki
yarın doktorumu arıcam 10 gun oldu hale regl yok
farlutal biteli
valla
bende akupunktur a mı gitsem diyorum iyi geliyomuş insana
bende cok garip bişey oldu kızlar peynir süt yogurt gibi ürünler dokunuyo yiyince hasta gibi oluyorum
karnım şişiyorrr sıkıntı veriyor aslında co kseverim cok da yerim normalde
gıda intoleransı diye bişey varmıs
sonradan olur muki böyleeee bilemedim
kızlar bizbu akşam yola çıkıyoruz,uzun bi süre yokum,girmeye çalışırım,annemlerde.görüşene dek hepiniz kendinize,meleklerinize iyi bakın.çok öptük..
canım benim iyi tatiller sana ,tamam canım öper koklarım senin yerine ,dediğin gibi görmeden sevenlerdeniz :))))sağolun canlarım.girerim tabi bebingim fırsat buldukça.bu arada benimde adetim yine gecikti,doktorumla konuştum farlutal başlayalım dedi.off ne streslibişey yaaa(
buarada sermest kayınvalidesine gitti,söylememi rica etti.bikaçgün çin işkencesine yatıcak mecburen.canım şimdi ne streslidir,Allah yardımcısı olsun
sevimde yok,özledim onu,yeşimcim döndükden sonra bigün sevimlere gidelim,kıza söz verdim,gidemedim bitürlü
meleğim yakında geliyomuşsun,görüşemizcez ama yılbaşına nasılsa bizdesiniz,şimdiden sevinçliyim.
burpcum tatiliniz süper geçmiş,güzel eğlenmişsin,hem genetik sonuçta tertemizmiş,buda ayrı bir güzel haber,çokmutlu oldum,bidahaki tatiline bebeğinle gideceksin,elanazın oğluşuna kardeşler gelecek inşallah.bekledim aramanı ama olsun ist.da görüşürüz:)zaten haziran annelerinden bi arkadaşımla azerbaycandan gelen arkadaşlarımızla bozdumda buluştuk.:))nerden nereeeeeeyeee:)....
tuanaycım uzun süredir yoksun senide özledikk,ben annemlerdeyken en az 2 güzel haber alıcam bunlardan biri sen olmayasın:)
mavicimsanada kolay gelsin,bebekle zor olucaktır mutlakaama annen var en azından yükünü hafifletir.herşey gönlüne göre olur inşallah.
balcım sende kayboldun artık ama ben halaa çok seviyorum senii..Rabbim yüzünü güldürsüninşallah,dün herkes için ayrı ayrı dua ederken senin için yüreğimden sesli sesli dua ettim.kendine dikkat et.
nurcihancım o ne tatlı bir bebek yahuuu..sanada babasınada çok benziyor,şansı güzel olsun canım.
deniz bebeğimizede acil şifalar..
össlemimm canım batumu öpp koklaaa,görrmedim hiç ama çok özledim onu:)senin pabuç damlardaa:))
elanazcım geçmişolsungülüm düşmüşsün,neysei bişey olmamış,dikkat etmelisin bundan sonraa yavrun sana emanet,haydi bakalım sıra senin gün sayacağımız günlere hergeçen günaz kalıyor.sağlıkla al bıcırığını kucağına inşallah..
hoşçakalın..
fıstıklarım özledim sizi nerdesiniz ben kankaybından mort olacağım galiba femera kanamamı arttırdı bu gün 3. gün nerdeyse biterdi adetim ilk günkünden beter oldu kanamam bende tüm doktorların verdiği ama kullanmadığım demir ilaçlarımı içtim( tatilde allahtan b12 iğnelerini yemişim şimdi işe yarıyordur heralde birde hergün b12 hap alıyorum inşallah işe yarar bende hala zırnık umut yok ben size bahsetmedim gene bu ayda kanamam 1 hafta öncesinde başladı ve tabiki bu benim canımı çok sıkıyor bariz bir problem var ve kimse birşey bulamıor bende boşa kürek çekiyorum
evet kesinlikle çoooooooooooook hainsin :)))
neyse canım benim iyi tatiller sana ....
özlemcim sen bana hangi acıdan guveniyorsun sekerim anlayamadımm
sende net kesilince pek acıklayıcı yazmamıssın sanırım :)
bende bikini izi istiyorum amaaaa
tatil istiyorum ama bi türlü gidemiyoruz
evleneli tatil yapamaz oldum ben yaaa
cok sikayetciyim bu durumdan
melegim inş işe yarar kapsul
ben gec adet olmadımki
yarın doktorumu arıcam 10 gun oldu hale regl yok
farlutal biteli
valla
bende akupunktur a mı gitsem diyorum iyi geliyomuş insana
bende cok garip bişey oldu kızlar peynir süt yogurt gibi ürünler dokunuyo yiyince hasta gibi oluyorum
karnım şişiyorrr sıkıntı veriyor aslında co kseverim cok da yerim normalde
gıda intoleransı diye bişey varmıs
sonradan olur muki böyleeee bilemedim
kızlar bizbu akşam yola çıkıyoruz,uzun bi süre yokum,girmeye çalışırım,annemlerde.görüşene dek hepiniz kendinize,meleklerinize iyi bakın.çok öptük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?