herkese iyi haftalarrr
malum yogunluk devam ediyor sonunda guzel olacak kolaylık olacak ama o kadar zormuş ki herseyi tek tek bilgisayara kaydetmek kac adet var markası kodu barkodu ıvırı zıvırı anama aglıyor oyalanaıyorum tabi.bugun doktorlar arasına top olup oynandım resmen.
10 gun oldu farlutal biteli gelen giden yok doktorum yinede bi bchg yaptır dedi.sonucun negatif oldugunu bilerek yaptırdım testi kolumu nahvetti kadın oyanatamıyorum resmen.
tabiki negatif cıktı bi muayene ol dedi burdaki doktro gerek yok dedi dogum kontrole basla ist daki dedi yok kontrol olsun oburu yok olmasın sinirlerim tepemde.Allah ım saglıgımı geri istiyorum.varsın olmasın cocugum ama duzenli regl olayım eskisi gibi
tüp bebek tedaivsine baslayalı 8 ay oldu ameliyat olalı 6 ay hala duzelmedi derken iyice karıstı işler.yinede şükür diyorum ama .... aması var işte.
benden agustosta da beklemeyin bişeyler kuzular
herseyden vazgecesim var ama olmuyo işte bugun vazgeciyorsun 3 gun sonra hersey yeniden baslıyor ufacık bir umudu büyütüyorsun büyütüyorsunnn
meleğim burda malesef akupunktur yok ist da dauzun kalmıyorum yaptırsam yani ben de yaptıramıcam
o arkadasın hamile kalış hikayesi cok inandırıcı gelmedi bana
adam bi sene ustunde calısıyo nasıl canlı tutabilyo hucreleri bilmiyorum
ama sonuca bakalım gebe işte.saglıkla dogursun buyutsun
tuanayım tatil önü bi parmak bal calmıs agzımıza okumak cok hosuma gitti
sizden gelsin guzel haberler
burpum tedavin hayırlı olsun
inşşşş ooluuur bebegine kavusursun
doktorlara bişey demiyecek kadar sinirliyim bu aralar her kafadan ayrı ses cıkıyoooo
sermestte gitmiş gelmiş ohhh kurtuldun bayramda gecer kafan rahatlar canım
yazıcak cok sey var biliyorum ama keyfim yok kızlar beni bagıslayınnn
özlemcim ben numaramı degiştirmiştim
o sıralar buraya pek ugramıyordunuz bi topik acmıstınız oraya yazıyordunuz tabi ben davet edilmemiştim o topiğe ondan yeni numaramı paylasmadım
sana özelden atarım faceden daha kolay olur