Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben geldim evim evim oh be derken denizimin haberini okuyunca içim cız etti kıyamam kuzum bir an geriye döndüm yasadıklarımda aynı seylerı biz de yasadık canım ben de emiyor kuzum doyuyor derken taburcu oldugumuz gibi geri dönmüş tekrar yatış yapmıştık hastaneye kan şekeri düşüklüğüne baglı sıkıntılar yasıyorsunuz anladıgım kadarıyla siz de aclıktan nasıl üzüldüm anlatamam bir annenin evladını kucagına aldıgı ilk günlerde tam da toparlanmaya ıhtıyacı varken bunu yaşaması cok zor ama geciyor cok şükür daha büyük sıkıntıların yanında bişey degil elbet ama nazar boncugu oluyor bu da napalım üzülme sen hiç denzim de annesi de atlatıcak hemencecik ama nıye seni almyorlar ona üzülürüm asıl biz kızımla aynı odada yatmıstık odaya küvöz kurmuslardı ben yanındaydım hep sagım ıcın de odaya makına getıryorlardı hemsıreler bakımını takibini odada yapıyordu bu pskolojık acıdan hem iyi hem kötü gerci onu öyle görmek de zor sen bu arada dınlenıp toparlnmay calıs canım bak ben de yatamadım hıc sonra acısı cıkıyor moral bozuklugu lohusalık stresı uzar gider mazallah senın güc toplaman lazım ki denizimize iyi bakablesın annesi dualrım seninle canım bitti gecti diyeceksin sen de hemencecik insallah

burpcum hosgeldi anacım yasadıgın sıkıntılardan bahıs acmıyorum kafamızı kurcalamıyoruz ama tek dıyecegım ulun mu yaptı bu hıyarlıgı kocaman bir puuu ona da ne diyeyim ama işte kul yapısı biyere kadar canım onlar da yapamaycagı yükün altına girmek istemiyor demek ama bu bizi baglıyor mu hayır en olmaz denen yerde mucizeler göz kırparken doktorlar da şaşıp kalmıyor mu..onun yapacagı biyere kadar sınırlı kendi de biliyor demek ama unutma O'nun yapacagı sonsuz bitanem..sen dogru adreste ara mucizeni tıbbı arkana al elbet ama esas adresin baska sakın ondan yüzcevirme canım inan bak mucizen gelicek sana hadı hayırlara vesile olsun insallah canım dualarım sennle

semracım senin leylek inmeye bile fırsat bulamadan gene mı havalandı masallah valla gez anacım tadını cıkar valla kızları haberdar ettıgın ıcın de saolasın

bebing cadısı ispiyonlamaya kalkmısın emme ben cepten gırdım dayanamadım sıkıldım orada kkya da gırcektım yazcaktm sıze ama telfonun hafızası sapıttı kk da büyük gelıyor belllege herhlade acmadı nette facede bakıp cıkma modunda kaldım anlyacagın:) barkod sistemin hayırlı olsun bu arada

şifa recetem canım bu tatli sonuna kadar hakettn cok yoruldun doya doya dınlen sonra da meleginin müjdesini ver ucur bizi bitanem

melegim gene memlekete gelıyorsun demek hadı bakalm hasret gder anacıgınla
ama bana anlattgn olay bıraz mantıksız geldı yanı o işte bişey var bence bel ve sperm arasında mantıksal iliskiyi gectim doktorun kendi capında sperm üretebilmesi bence imkansız biyolojik açıdan hücre üretme sisteminde bunun yeri yok çünkü ama bahsi gecen seyde eksik bilgi varsa bilemem yanı adamın testisinden sperm taslagı alıp labarotuar kosulalrında yapay bişeyler üretildiyse o baska ama bu da cok zor cok komplike bişey bilim acısından da adam acısından da
burpun septik yaklasımına katılıyorum ister istemez ben deDD

sevim yok bal yok bilge sıcaklarda erimiş kayıp:=)
elanazım düşme dısında iyi masallah aman dikkat et gecmis olsun canım
nurcihn yeni yerıne alısma derdinde Allah kolaylk versn kalbini ısındırsın diycem ama zor
özlem artık acemi birlikten ustabirligine gectin sen de masallah oglsunla sana
maviş de istda yerlesme derdinde mi sesi ckmamıs onun da

gelelim bana eşimi kırmamak adına gidelim dedim aniden toparlandık gittik geldik bile kısa olunca dayandım daha bayramı var gerci
her zamanki gibi babasıyla merhaba tarabamız olmadı ben de bısey sormadım yanasmadm hic umrumdaydı cok
ilk basta ıcerdekı odadan gelmedı bıle naz caz ettı bıraz sonra baktım esım vermıs kızı öyle sevdı zahmet oldu ama ıcım gıttı o alınca uyuz oluyorum acayıp ötesi bir de abuk subuk tutuyorlar cocgu gel de delırme bunlar daha önceden torun torba görmus ınsanlar guya kolu bacagı cıkmadan geldık sukur kuzumun
kaynanamla bı derdım yok dogumdan sonra ona bakısım degıstı anne olarak kadının da bana bı zararı yok Allahı var o da ılk zamanlarkı kıskanclıgın bıraktı hatalarını anladı gıbı o da bsındakı delının gölgesınde kadın kukla olmus korkudan yapacagı bısey yok gırerken dedım sırf senın ıcın geldım kızım dıyen bı sen vardı torun ıcın sen gör dıye geldık bılesın dedım tesekkur ettı sevındı baya kadıncagız öyle hırpalamadı da kızı bıraz benden cekndıler sanırım esıme tembıh ettm hep daha gırerken öpmek yok dedı sakayla karısık ambargo koyduk yanı herzamnk gıbı görmcem coluk cocuk kro kocası kamp kurmuslar bız gelmeden allam hıc umurlarında degl bebek mı var evde nasıl bagrrtıyla konusuyorlar kapı carpıyorlar cıngene gıbı cocuklarını azarlaması kuzu uyutmaya calısıyorm cat kapı acıyor uyudu mu ızın versen uyuycak zalak..neyse ıste kucugu de bastan ben grıbım ayagına yanasmadı kıza eserikli o görmce anlamıstın anca dönmeye yakın dayanamadı sevdı..ben de engel olmadım ama cok da kucaklarına vermedm bıseklde mesafeyı kolladım benm ıznım oldukca sevebldıler babanesıne sınır koymadım bı adama vermedım bana yanasmadıgından kıza da yanasamadı :) anca ılk gun aldıgıyla kaldı karsıdan baktı baksın da öyle pis ayagına getırtıp besıncı ayında torun görmek ne demekmıs yemısım öyle dedelıgı cok bile ona uyuzzz oluyorum öyle böyle degıl yani
neyse işte dönerken de pas atmadm kendılerıne yok sayıyorum kendısını cok da güzel oluyor ohh
cok sukur evımdeyım simdi kaldı bayram gerıye amma da uzun tatıller bu sene ya

haa atlamısım bak görümce hazretlerı kıytırık bı bieklik küpeyı koymus altın kutusuna ne paket var ne bısey ben kızı uyuturken daldı odaya esıme al bızden dedı elıne tutusturdu gectı ıceri nasıl sinir oldum anlatamam sadaka mı verıyosun senin hedıyene muhtacım sankı kafama atsaydın bari esim bak falan dedi ne bakcam dedim usul yordam bılmeyen ınsanın aldıgından banane o da bozuldu herhalde ne dedıyse bes dakka sonra geldı bana kapıdan dıyor ya benm ufak kız dırlık vermez dıye takmadım üstüne ha bilesin..hee dedim hee..görseniz öyle de kıytırık bısey almıs ki hic alma bari ben daha bekarken bebegı olunca altınımı takmıstım ona güya abisi insan bir paket yapar kurdele takar nerdee
kaynanam da örmüş abidin kubiidin seyler kadının bi yapacgı o işte bişey de diyemıyom ama gıydıreblcegm seyler degıl yanı ıcınden bıkacını aldım kızın yüne alerjısı var dedm ama bunlar hatıra kalsn babensnden dedm tesekkr ettm o kadar mahcup hıssettı herhalde bılezk yapcaktm kızıma ama yetıstıremedm dedi ona bişey demem de adam öküz dokuz ay hamılelıkte haberı yoktu dört ayda da herhalde anca kızın düğüne yetısırler bu hızla zahmet olmasın aman onların cöpüne muhtac degıım ama sahıp cıkmayı kendılerıne yontmayı yerı geldımı guzelce yolmayı bılıyorlar ama üzerlerine düşen yerde hep yoklar olmasınlar da aman ne varsa kendi ailende var maddi manevi döktüler kıza hala da öyle saolsunlar insanın maddıyatı olmayabılır ama gönül yapma diye de bişey vardır neyse amannn

son olarak herkesin aynı senin fotokopin dedgi babasının bıle benden bısey almamıs bu kadar mı anasına benzer dedıgı kızımı üstünn zekalı görmcem benzete benzete kendı ogluna benzettı ıyı mı bır de lafa bak kım ne derse desınmı oglunun bebeklıgıymıs aynı gözlerını acarak bakması aynıymıs..yuhhh dedim icimden gözünü acarak bakan tek bebek oglu sankı salak ya illa benzetcek ya laf..babası da atladı oradan kücük halasına benzer insallah diye ama imalı kızı cinsin teki biliyor kendi de ya bana ima yapıyor diycektim Allah cektirmesin sus dedim icimden muhatap olup gazına gelme..sonra baktım ılla bırıne benztme derdındeler dedm benm kızım kımseye benzemeycek sahsına münhasır olacak dedim sustular..

böyle işte iki günlük cilemi doldurdum geldim darısı ısık hızıyla bayram tatiline benden dedıkodular bu kadarr

ya gitmeden evde mi yolda mı nerde bilmem beni bişey ısırmıs sinek sandım ama degil böcek soktu herhalde dört yerımde kocaman kızardı kabardı şişti eşşek kadar nasıl acıdı kasınıyor hala diş izi gibi de iki delik var herbirinde ne soktuysa artık geberesice ilk defa böle bısey geldı basıma iyiki kızı ısırmamıs geberesice

haftaya es durumu tayinine basvurcam bakalım insallah cıkar hayırlısıyla yakın bir okul olur ve de uygun ders programı verirler de kızdan yana aklım kalmaz bilmiyom iyi mi ettim kötü mü bakıcı araysına gircem daha Allah ıyı ınsanlara düşürsün ne diyeyim

yarın aşısı var kızcemın of nasıl aglıycak gene ates olablıyormus galba ınsallah olmaz giremezsem merak etmeyn
cenem düştü yazdıkca yazdım okuycak bıseyler cıktı sıze de hadi

hepicinizi öperim en temizinden

tuanaycigim sana iyi tatiller diliyorum tatlim bol bol eglen ve stresini at tedavinde simdiden hayirli olsun canim

brup ve sermest o sperim olayini bende arkadasima sordum beldeki siviyla ve esinden gel siviyla sperim haline getirmisler transferde burda oldugu icin burdaki dr.larda tam arastirmadan transfer etmemisler sperim kesin esindenmis ve belgeleri varmis onun adina inanin cok sevindim gercek bir mucize daha:)))

yakinda hobreyyy haberleri var yuphiii önce bruptan sonra tuanaydan ve bebingden ayni anda gelecek hobrey benimkside kendiliginde hem sizlere hem bana süpriz yapacak:))))

sermest senin kayinpeterine ve görümcene acayip sinir oldum ya bi insan bu kadar olmaz yani sizin torununuz yigeniniz o yavrucugun hatrina herseyi geride birakabilirdi yani yuuuh yani bide hediye almamalari insani daha cok sinir ediyor

bu hafta sonu kuzenim geliyor esiyle cocuguyla beraber bir hafta kalacaklar:))) bir yandan cok seviniyorum bir yandanda cok yorulacagim bide bizi onlar birakacak havalimanina artik gelince tam bir temizlik görünüyor bana ay bu kadar titiz olmam hic iyi degil ya ööfff(((

geçmiş olsun canım ya nerden çıktı bunlar şimdi, neyse en azından bunlara takarsın tedaviye değil :) inşallah hemen geçer bu tomurcuklarda kız yoksaaaaaaa çoğalıyor musun :))))

kizlar bizde bi durum var ve insallah kötü bisey degildir diyorum icime öyle bir korku sacildiki anlatamam esimin testissinde sert bir kücük sisilik var ilk baslarda oda bende hic altiris etmedik ama bu sislik büyümeye basaladi ve internetten biraz arastirdim ve ilk karsima cikan tümör oldu doktorunu hemen aradim ama ögle saati ancak 16.30 ulasabilirmisim insallah en kisa zamanda randevu verir

sermest canım bayağı yoğun geçirmişsin günlerini ya neyse büyük geçmiş olsun yine delirtmeyi başarmışlar seni ,ne yapacaksın eşinin hatrına işte...
güzel kızımız nasıl?
ya bu arada bende tayin isteyeceğim eş durumndan il içi -il dışı aynı anda mı farklı zamanlarda mı inceleyemedim ben sadece yarın başladığını biliyorum o kadar ( beni bilgilendirirsen seviniirim canım :)

herkese iyi haftalarrr
malum yogunluk devam ediyor sonunda guzel olacak kolaylık olacak ama o kadar zormuş ki herseyi tek tek bilgisayara kaydetmek kac adet var markası kodu barkodu ıvırı zıvırı anama aglıyor oyalanaıyorum tabi.bugun doktorlar arasına top olup oynandım resmen.
10 gun oldu farlutal biteli gelen giden yok doktorum yinede bi bchg yaptır dedi.sonucun negatif oldugunu bilerek yaptırdım testi kolumu nahvetti kadın oyanatamıyorum resmen.
tabiki negatif cıktı bi muayene ol dedi burdaki doktro gerek yok dedi dogum kontrole basla ist daki dedi yok kontrol olsun oburu yok olmasın sinirlerim tepemde.Allah ım saglıgımı geri istiyorum.varsın olmasın cocugum ama duzenli regl olayım eskisi gibi tüp bebek tedaivsine baslayalı 8 ay oldu ameliyat olalı 6 ay hala duzelmedi derken iyice karıstı işler.yinede şükür diyorum ama .... aması var işte.

benden agustosta da beklemeyin bişeyler kuzular
herseyden vazgecesim var ama olmuyo işte bugun vazgeciyorsun 3 gun sonra hersey yeniden baslıyor ufacık bir umudu büyütüyorsun büyütüyorsunnn

meleğim burda malesef akupunktur yok ist da dauzun kalmıyorum yaptırsam yani ben de yaptıramıcam

o arkadasın hamile kalış hikayesi cok inandırıcı gelmedi bana
adam bi sene ustunde calısıyo nasıl canlı tutabilyo hucreleri bilmiyorum
ama sonuca bakalım gebe işte.saglıkla dogursun buyutsun

tuanayım tatil önü bi parmak bal calmıs agzımıza okumak cok hosuma gitti
sizden gelsin guzel haberler

burpum tedavin hayırlı olsun
inşşşş ooluuur bebegine kavusursun
doktorlara bişey demiyecek kadar sinirliyim bu aralar her kafadan ayrı ses cıkıyoooo

sermestte gitmiş gelmiş ohhh kurtuldun bayramda gecer kafan rahatlar canım

yazıcak cok sey var biliyorum ama keyfim yok kızlar beni bagıslayınnn

özlemcim ben numaramı degiştirmiştim
o sıralar buraya pek ugramıyordunuz bi topik acmıstınız oraya yazıyordunuz tabi ben davet edilmemiştim o topiğe ondan yeni numaramı paylasmadım
sana özelden atarım faceden daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…