tsk ederim canim sadece 4gülügüne memlekete gidiyorum annemler orda tatilde gerci onlarinkide tatil sayilmaz evi tamir ettiriyorlar icli disli ne var ne yok hepsini atmislar annemler kadincagiz ilk defa o eve mobilya aldi yatak odasindada yatmiyorlar kizim gelecek o yatsin diye annem benim herseyim iyiki varlar...
insallah canim bu akupunturu banda burda dr. önerdi ama benim gidecek zamanin olmadigi icin yaptiramadim sen yaptirabiliyorsan yaptir bence sonucta kaybetecek bisey yok tatlim:)))
yolunuz acik olsun tatlim güle güle gidin gelin canim benim ben seni ararim...
Kızlarrrr,hepinize iyi pazarlar,uzun zaman oldu görüşmeyeli,ama yazacak vakit bulamasamda sizleri okumaya çalıştım,kopmadım yani.Geçen hafta sınavım bitti.Sıra sonuçta.Nasıl gelecek çok iyi bilmiyorum ama orta şekerli bir şey diyelim.Hayırlısını dileyelim Allahtan...
Öslemim,canım arkadaşım,batucuk büyümüştür artık,gülümsemeleri,birinci döngüsel tepkileri vermeye başlıyacağı zaman yakındır sanıyorum,sizi çok ama çok öpüyorum canlarım benim...
Pınarımın Denisi,uf oldu,hasta oldu,ama iyileşip annesinin kucağına gelmesine saatleri kaldı,o çok ama çok güçlü bir bebek,bir görseniz,maşallah,o kadar güzel,tatlı ve mis kokulu ki,çektikçe çekesi geliyor içine insanın.Omuzumda bir yatışı vardı,hala sıcaklığı duruyor küçük tavşanımın...
Semracım,Ada tam bir prenses olmuş,insan sevmeye değil,bakmaya kıyamaz,Annenlere gittin sanıyorum,inşallah dediğin gibi olur,bu yaz hobareyler gelir ardı sıra ve artık bekleyecek hobarey kalmaz diyorum,size iyi tatiller fıstığım...
Elanazım,göbüşün büyümüştür sanıyorum artık,düşmüşsün,çok üzüldüm,geçmiş olsun tatlım.Zaman çabuk geçiyor,sıra sana geldi,senden sonra ki kim acaba,ya da dur,şöyle diyelim,senden sonrakiler kim????????yeşim,elif,melek,gülser,bilge ve ben miyim yoksa,amanın heyecanlandım şimdiiiiii
Hatırını sormadığım dostum kalmamıştır inşallah...Üzülürüm eğer varsa...Bizde yarın tatile çıkıyoruz kocişle...Olimposla başlayacağız kısmetse,sonra Kaş,ölüdeniz,datça yapacağız.15 gün yokuz.İnşallah güzel olur herşey.Kısmetse,Ağustosta bir tüpcan daha gelecek.Hem heyecanlıyım,hem de korkuyorum.Sadece teslim oldum,Allahım yardım et diyorum.Herşey gönlümüzce olsun fıstıklarım,Allaha emanet olun......
Elanazım,göbüşün büyümüştür sanıyorum artık,düşmüşsün,çok üzüldüm,geçmiş olsun tatlım.Zaman çabuk geçiyor,sıra sana geldi,senden sonra ki kim acaba,ya da dur,şöyle diyelim,senden sonrakiler kim????????yeşim,elif,melek,gülser,bilge ve ben miyim yoksa,amanın heyecanlandım şimdiiiiii
Hatırını sormadığım dostum kalmamıştır inşallah...Üzülürüm eğer varsa...Bizde yarın tatile çıkıyoruz kocişle...Olimposla başlayacağız kısmetse,sonra Kaş,ölüdeniz,datça yapacağız.15 gün yokuz.İnşallah güzel olur herşey.Kısmetse,Ağustosta bir tüpcan daha gelecek.Hem heyecanlıyım,hem de korkuyorum.Sadece teslim oldum,Allahım yardım et diyorum.Herşey gönlümüzce olsun fıstıklarım,Allaha emanet olun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?