Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlarrrr,hepinize iyi pazarlar,uzun zaman oldu görüşmeyeli,ama yazacak vakit bulamasamda sizleri okumaya çalıştım,kopmadım yani.Geçen hafta sınavım bitti.Sıra sonuçta.Nasıl gelecek çok iyi bilmiyorum ama orta şekerli bir şey diyelim.Hayırlısını dileyelim Allahtan...
Öslemim,canım arkadaşım,batucuk büyümüştür artık,gülümsemeleri,birinci döngüsel tepkileri vermeye başlıyacağı zaman yakındır sanıyorum,sizi çok ama çok öpüyorum canlarım benim...
Pınarımın Denisi,uf oldu,hasta oldu,ama iyileşip annesinin kucağına gelmesine saatleri kaldı,o çok ama çok güçlü bir bebek,bir görseniz,maşallah,o kadar güzel,tatlı ve mis kokulu ki,çektikçe çekesi geliyor içine insanın.Omuzumda bir yatışı vardı,hala sıcaklığı duruyor küçük tavşanımın...
Semracım,Ada tam bir prenses olmuş,insan sevmeye değil,bakmaya kıyamaz,Annenlere gittin sanıyorum,inşallah dediğin gibi olur,bu yaz hobareyler gelir ardı sıra ve artık bekleyecek hobarey kalmaz diyorum,size iyi tatiller fıstığım...

Bebingim,dostum,dükkanda işler yoğun sanıyorum,barkot işleri zor işler,ama temiz işler,ne çıktı,ne girdi,rahat rahat görürsün.Sıcaklar feci,ve hep aklıma sen geliyorsun,keşke tatili biraz daha öne çekebilsen,daha iyi olabilirdi belki,neyse ağustosta hobareyyyy borcun var unutma,ama ben daha erken vermek istiyorum diyorsan ben buna daha çok sevinirim,hatta sevinmem uçarımmmmmm

Sevimim,sende girmez olmuşsun,geçenlerde konuştuk seninle ama,sensiz buraları pek bir ıssız olmuş,mercanı ve seni öpüyorum kuzum...

Melekcim,sanıyorum haleti ruhiyen iyi son zamanlarda,çünkü seni düşünüce bana çok fazla pozitif enerji geliyor,bence herşey çok güzel olacak,bekle ve gör diyorum sadece...

Mavicim,güzel telaşlardasın,Efecik emin ellerde olacak ne güzel,sende sabrın sonu selamettir mükafatını yaşıyorsun bence her anlamda,Allahım hep gönlüne göre versin birtanem,yeni başlangıçlar size güzellikler getirsin...

Elanazım,göbüşün büyümüştür sanıyorum artık,düşmüşsün,çok üzüldüm,geçmiş olsun tatlım.Zaman çabuk geçiyor,sıra sana geldi,senden sonra ki kim acaba,ya da dur,şöyle diyelim,senden sonrakiler kim????????yeşim,elif,melek,gülser,bilge ve ben miyim yoksa,amanın heyecanlandım şimdiiiiii

Sermesttttttimmmm,kuzum,işkencen bitti mi acaba,inşallah seni üzmemişlerdir,torunu görünce,tüm kinleri,garezleri erimiş gitmiştir inşallah...Sağsalim,huzurla dönün inşallah...

Bilgecim,sen nasılsın,kızınla,Antalya sıcaklarında erimekle meşgulsün sanıyorum,sonbahar gelsede serinlemeye başlasak hiç fena olmaz,seninde sesin soluğun çıkamamış son zamanlarda,iyi olmanızı temenni ediyorum tatlım

Nursimcim,tatlım Elanın fotolarını gördüm de bayıldım,gözlerine vuruldum,çok tatlı maşallah,Ailecek çok tatlısınız.Seni düşününce,nedense aklıma,sükunet,huzur ve teslimiyet geliyor,hep güzel duygular uyandırıyorsun,güzel bir insan başka ne hissettirebilir ki

Gülsercim,kendini toparlamış olmanı umuyorum,hatta güzel bir sürprizle buraya dönmeni bekliyorum,umarım yanıtlmazsın beni,bir ses ver en azından,iyiyim de,o bile yeter...

Veee Burpum,tedavin hayırlı uğurlu olsun,başlamışsın ve ben çok mutlu oldum,kırılan ümitlerin,verilen ümitsizliklerin inadına ben çok mutlu oldum,sonucu alınca daha da mutlu olacağım.Artık resetle herşeyi.Çünkü hiçbirşey aynı değil,doğaya aykırı.Madem başladın,hakkını vereceksin,bize lütfen olumlu şeyler yaz.Kendini olumluya şartlandır.Tercih senin.Bu süreç,iki türlü de geçecek,ya zehir edeceksin kendine,hormonların altüst olacak,ya da güle oynaya tedavini olup ikizlerini kucağına alacaksın.Henüz geç değil,şansını iyi kullan derim sadece sana.Herşey sana bağlı...Bunlar senin yumurtaların,hiçbirseyin düşüncelerini,hayallerini karartmasına izin verme....Olur mu tatlı dostum benim????

Hatırını sormadığım dostum kalmamıştır inşallah...Üzülürüm eğer varsa...Bizde yarın tatile çıkıyoruz kocişle...Olimposla başlayacağız kısmetse,sonra Kaş,ölüdeniz,datça yapacağız.15 gün yokuz.İnşallah güzel olur herşey.Kısmetse,Ağustosta bir tüpcan daha gelecek.Hem heyecanlıyım,hem de korkuyorum.Sadece teslim oldum,Allahım yardım et diyorum.Herşey gönlümüzce olsun fıstıklarım,Allaha emanet olun......

iyi hadi bakalım bayağı özlem giderirsin artık, ev işlerine de yardım edersin :)))

özlettin valla kendini :)
canım batucuk bayağı bir zamandır gülümsüyor zaten ,maşallah neşeli bir bebek anası gibi :)))
bizde seni kocaman öpüyoruz

harikasınnnnnnnnnnnn
süpersinnnnnnnnnnnnnn
muhteşemsinnnnnnnnnnnn
bitanemsinnnnnnnnnnnnnn

oooooo tatillere gidilirmişşşşşşşşşş özlem burada deli edilirmişşşşşşşşşş :)))
neyse canım benim gönlünce gez, toz ,eğlen seneye benim gibi oturacaksın çünkü :)))) bebişle bir yere gidilmiyor dediydi dersin :))
hanaaa sende mi ben gibi ağustosta olacak hemde ramazan hadi hayırlısı inşallah, bu güzel günlerde rabbim bizim kızlara cici mi cici tatlı mı tatlı beişler versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende teslim olmuştum hatta bugn yeşimede bu sözcüğü kullandım :)
seninde herşey gönlünce olsun, sende allaha emanet ol canım benimmmmm

bebinggggggggg bugün seni arayayım dedim telefonun kullanılmadığını söyledi ne zaman değiştirdin numaranı sen ?

özlemim sorma bu doktorlar beni deli ediyor bende artık yüzsüze bağladım inan umurumda değil artık inşallah ilerleyen günlerdede böyle olur cinimi tepeme getirmez ben relax olmaya çalışıyorum

melek sırttan alınan sıvının sperm haline gelmesi çok enteresan geldi böyle birşey nasıl olabilirki doktor kendi spermini kakalamış olmasın artık hiç güvenim kalmadı doktorlara ((( senin doktorununda sürekli arayıp sorması enteresan gerçekten onlar yoğun olur bukadar ilgili olması garip doğrusu hayra çıksın inşallah ilgisi alakası işe yarasın :)

tuanayım sınav sonuçların harika olur inşallah tatil dönüşü birde bebek haberi patlatırsın zevkten dört köşe oluruz tam anlamıyla tatil planlarınız harika görünüyor gitmişken datçadan marmarise geçin derim yolu yarılamış olursunuz datçayada gitmişken marmarise girmemek olmaz gece hayatı çok eğlenceli harika bizim en sevdiğimiz tatil beldesi marmaris oraya uğramadan tatil yapmıyoruz datçaya giden yol biraz kıvrımlı ama manzarası muhteşem ben manzara seyretmekten yola bakamaz olmuştum kocişte koca tatilde çok az araba kullandı sürekli telefonu ile ilgilendi delirtti beni bir sürü program kuruyor telefonuna teenage gibi elinden düşürmedi direksiyona geçincede bilmemle koordinatını merak ettim sen baksana diyor ben merak etmiyorum önüne bak diyincede alıyor eline telefonu bakmaya çalışıyor araba 8 çizince cinim tepeme geliyor eli mahkum ben kullanıyordum zaten yurt dışından ellibin aparat spariş etmişti onlar bize yetişmedi annesi kargoyla yolladı datça yurt içi kargo marmaris bilmemne kargo
garip garip aparatlarla garip garip şeyler yaptı araba çakmaklığını çoklayıcı usb çoklayıcı kıvır zıvır araba buzdolabı kablodan el frenini indiremiyordum deli etti beni çocuk gibi
tedavime gelincede doktorun sinirlendirmesi dışında inanılmaz teslimiyetçi bir durumum var asla kendi kendimi yemiyorum inanılmaz relaksım yumurta büyüdümü küçüldümü endometrium kaç mm fsh kaç e2 kaç bunların hiç birini düşünmüyorum perşembe günü tedaviyi bitireceğiz yumurtan yok dese umurumda değil ama gel görki tedavinin harika geçeceğine dairde bir duygum yok malesef son derece nötrüm nekadar çabalasamda iyi düşünemiyorum elimde değil

kanamam çok oldu diye demir ilaçları almamdanmı yoksa femaranın yan etkisimi bilmiyorum ama başım korkunç ağrıyor hayatımda ağrımadığı kadar çok ((((((

birde tatilden döndüğümden beri topuklarımın altında tomurcuklar oluştu üzerine basınca çok acıyor umarım geçer doktorada gidemem ilaçta içemem şimdi

sağol canım düşmeyi ucuz atlattım belim tam geçmese de .Göbişim bana biraz büyüdü gibi geliyor ama bilmeyenler hamile olduğumu anlamıyor henüz .Evet herkes hamile kalsın artık yalnız bırakmayın beni Ağustos ta sıra sıra hobareyleri alalım

iyi tatiller canım bizimde tatil Ağustosta ne tesadüf bizde kaş fethiye ve datçaya gitmeyi planlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…