özlemim canim benim coook coook özürdilerim hayatim gecmis evlilik yildönümün kutlu olsun bitanem bir ömür boyu esinle ve oglusunla saglikli mutlu yillar diliyorum....
dünür vallaha bedava vercem artık bu cadıya başlık falan vermezsin sen sen değil kimse vermez anam bu adamı delirtir çok nazlı bitek bu huyu bana çekmemiş babasına çekmiş oda nazlıdırda biraz ahada benim cadı ağladı mama verem
bu kez nedense bende çok emindim ,hatta birisi iyi kaliteymiş dendiğinde ise tamam işte demiştim ,sanırım dediğin gibi keyfine göre olacak velet :)Canlarım iyi geceler hepinize,burpumun haberinden sonra kendime gelemedim,nasıl da emindim bir mucize olacağından...Bu mucize kendisi gelecek anlaşıldı,inatla bana hormon vermeyin diyor,ben çok ümitliyim,yeşimim bütün sayfaları kapatsa da o annesinin göbüşüne konduğunda bu acıların hepsini unutturacak,Rabbimden tez zamanda diliyorum...
Öslemim,sana eşinle,oğluşunla,çok ama çok mutlu,sağlıklı bir ömür diliyorum,mutluluğunuz katlanarak çoğalsın,iyi ki varsınız canımın içi...
allah şifasını versin paşamızın inşallah.....Denisimle konuştuk bugün,hastanede yatıyorlar,miniciğimi sürekli testlere,tahlillere tabi tutuyorlar.Kuzumun Allah şifasını versin inşallah.Evlerine sağsalim çıksınlar ve bir daha hiç hasta olmasınlar
Benimde kontrolüm vardı,yumurtanın biri 20 mm olmuş ama diğerleri 15 mm.O yüzden 2 gün daha ilaca devam dedi.Kasıklarım çok ağrıyor,az önce çok kötü oldum.Allah izin verirse,pazartesi toplanacak yumoşlar....Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?