Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese iyipazarlarr...herkesler gezmede sanırımbiz evde takılıyoruzz ve hiçç canım çıkmak istemiyoo,dün ablamla optimuma gittik,ablam bikaç bişey aldı bende epilasyon aletimi anneme bıraktım yenisini alıcam diye gittim ama bakamadım.

sermestcim hoşgeldin,minik kzıının bişeyi yok bence için rahat olsun,yeme sorunu çoğu çocukda var,zaman zaman adada bile yaşıyorum ben.korkma annesi çok iyi kızın.
evet leyleği indirdik bizim çatıya artık şimdiden seneye tatil planları yapmaya bile başladık:)

sevimcim yeşim gelsin bayram geçsin sana gelicez canım,senmercanla dışarda rahatedemiyorsun diye mercanımakamında ziyaret edicez:))müsait olursan..

bu arada kızlar 30ağustos zaferin doğumgünü,bayramın 1.günü napıcam nasıl yapıcam şaşırdım.bi pasta yaptırırım diyorum üzerinde para sayan göbekli adam olsun diyorum ne hediye alcağımıda bilmiyorum amaaa bayramın ilk günü nasıl olur bilmiyorumm..

kocişim bana araba alıyor sonunda arabasız geçen 1,5 yıldan sonra süper olucak yarın sipariş vermeye gidicek.hyundai i20dedim ama sizce nasıl kızlar 2012 kullanan varmı çevresinde getzden ben çok memnundum,buda çok ii diyorlar.

ne demek müsait olursan tabi beklerim canım yeşim teyzesi mercanı görsünde belki zamanı varmış bebğin diye rahatlar ama korkarım bidahada düşünmez bebek falan istemiyorum dermi acaba

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr :)
nasılsınız bakalımmmmmm biz eşimin memleketine geldik giremezsem kuaura bakmayın öptümmmm

iyi akşamlar herkese
özlem bayram için gittiniz heralde iyi tatiller

semra hayırlı olsun şimdiden araban kazasız belasız kullan inşallahh

biz de bugün dışarı çıktık,efe arabasında durdu otutturduk eline diş kaşıyısı bi de pet şişe oynadı küçük bi kız geldi yanına oyalandı
artık sosyalleşiyorum:))))
geldik yıkadık yatırdık size bakıym dedim

pınarla konuştum bugün denizde süt alerjisi yokmuş sebep araştırılıyomuş kan değerlerinde düşme yokmuş,bence makatta çatlak falan var çabucak iyileşsin inşsllsh tosun paşa

yaarın 7 aylık oluyoruz bizemekliyoruz artık iyice:)))))erkenden başladı kuzum bizi koşturmaya bu defa da ben paronayak oldum yok tv ye çok takılıyo giden arabalara çok bakıyo bi sorun mu var emekledi herşeyi ağzına götürüyo ev yeterince temiz mi???falan filan
okul başlasa da oyalansam biraz faydası olur bu defa da yedi mi ,içti mi ,kaka yaptımı ,nasıldı.......................
herkes mi benim gibi yoksa bende bi acayiplik mi var ki???

yarın anneme ordan hastaneye gidicez belki akşama geç geliriz yemek yapmaya üşenirsen annemde ya da dışarda olabiliriz gündüz giremem
herkese iyi geceleerr

Son düzenleme:
mavi sağol.demek efe emekliyoo,aman dikkatt..bişeyleri çekip üstüne düşürmesin,ada 6 aylıkken jet hızıyla emekliyodu,10,5-11 aylıkkende yürüdü,demek efede ada ablası gibi aceleci:)

selam herkese cok yorgunum ev yerlesmedi gitti yarın temızlık var kız da durmuyor bi
iftarda dısarda yerız dedik dag basında olunca acık bı lokanta bulamadık ıyı mı migrosta actık suyla orucumuzu aman ne hoş

cok yazamıcam tek bı rıcam var hatta kararım var daha yazmıcam kızla ılgılı. bahsettıgım ve dısardan gördugunuz kadar degıl benm yasadıklarm öyle basıt sıradan kolay her cocukta olan cınsten degıl malesef keske de öyle olsaydı artık insanlarn kım olursa olsun annem dahıl genelleme yapmasından benı sorun arayan abartan anne rolüyle damgalamasından ve dahası ortada bi sorun yokmus geçici bişeymiş gıbı davranmasından usandım ben dert delisi degillim illaki bi poblem olsun adı konsun baki olsun dillendireyim degil derdim.ama dipsiz bi kuyuda cebelleşirken baskaları ıcın hafife alıncak bisey gibi görünebilir belki yasadklarım ama benm ıcın öyle degil bu yüzden anlatmamak en ıyısı galba insan caresızlkte bogusurken anlasıldgını hıssetmek ıstıyor en yakını görduklerıne acıyor kendnı ama göruyorum kı yasamayan cıdden anlayamıyor kımseye kızmıyorum elestırmıyorum Allah kımseye vermesın benm pskolojım yerlerde dogdu dogalı yavrumu besleyebılmek ıcın cektıklerımı bi Allah bılıyor kımse darılsın gücensin dıye de yazmıyorm ama artık cıdden yorullldum bu yükü tasımak kadar anlasılmayı ummaktan da

keske ben haric herkes haklı olsa da bi sorunumz olmasa gecici olsa mevsimsel olsa ben abartıyor olsam
herkesler yavrusunu güle oynaya koklasarak beslerken ben de yavrum da hıckıra hıckıra aglıyorz
altıncı ayına gelen yavrum ek gıdaya gecmesı gerekırken yenıdogan bı bebegın beslendıgı kadar beslenıyor benm zorumla o da

sadece dua ıstıyorum dostlugunuza sıgınarak yazdm bunları da

sagol tatlim allah hic kimseye caresi bulunmaya dert vermesin tatlim

cok tsk ederim canim sende hosgeldin:)))) ve gözün aydin tayinin icinde sonunda rahatladin tatlim...

cok büyük gecmis olsun canim allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda atlatirsiniz tatlim

cok sükür deniz pasamiz iyimis insallah biran öncede evine döner tatlim cok sevindim herseyin normal olmasina....

brupcugumda düzelecek insallah canim onun zamana ihtiyaci var buda gececek güzelim

hadi gözün aydin tatlim allah kazasiz belasiz kullanmak nasib etsin güzelim demek zafer enisteninde dogum günü var ne güzel bayramla beraber kutlarsiniz tatlim....

canim seni suan iyi anliyorum desem yalan olur tabiki insanin basina gelmeden bilez ama tek üzüldüm yavrunun ac kalmasi ve senin caresizligin tatlim insallah bugünlerinde gececek ve daha nice mutlu günler göreceksiniz yalniz icine atmanda sana bir faydasi olmayacak bunuda bil

ooohhhh hepinizde misil misil uyuyorsunuzdur ne güzel benim yerimede uyuyun gariiiiiiii...

buarada bebing nerde ses soluk yok ondan nerelere kaci verdin gariiiiiiiiiiii:))))

canım benim yaşadıklarının benzerini 2-3 gün yaşadım kabus gibiydi Allah sana güç kuvvet sabır versin,kızımızın da sorunu çözülsün inşallah herkes ve yavruları dualarımda..

günaydın herkeseee
melekcim ben de mışıl mışıl uyumayanlardanım canım
erken kalkan yol alırmış diyelim de avutalım kendimizi

nerde o uykuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben unuttum bile uyku neydi
sabah 5de kalkıyorum hanfendiyle pış pış sermesti en çok anlayan benim galiba çünkü gerçekten bizim kızlarımız söylemek bile istemiyorum ama sorunlu hiç durnadan ağlamalar gülmeyi bile nerdeyse bilmiyolar kimseye gitmiyorlar hiç bişeyden memnun olmuyorlar emmiyorlar lıkırlıkır akan biberonu bile almıyorlar ancak uyuduğu zaman az bişey alıyorlar benimki 40 mg zor aldırıyorum gündede sadece 3 kez uyuyor ne denediysem almıyor meyve rendeliyorum kesinlikle almıyor yoğurt yemiyor çorba yapıyorum yemiyor sebze çorbası pisküvit bahçeliden değilse onuda yemiyor önüne gelen bişey söylüyor yok emseydi iyi olurdu anne sütünü almadığı için böyle kızım 5.5 aylık ama halen 6kilo olduğu için herkez hiç bakamamışsın diyorlar banyoyu sevmiyor çığlık çığlığa artık kulaklarım piskolojim bedenim çöktü sermestim bu sebepten seni çok iyi anlıyorum bide üstüne ev sorunu maddi sorunlar işsizlik burası köy gibi gibisi fazla evin rutubeti evden dışarı çıkamama düşünün en son dışarı hastane hariç sadece sizinle buluşmak için çıkmıştım hamileyken diğer zamanlarda hep evdeydim kös kös hem kızımın çığlıklarıla hemde gelen gidenle taziyey gelenler gezmeye gelenler çoçuk görmeye gelenler böyle geçirdim zamanımı memo tatile gidelim dedide bu kızla nereye bi adanın doğum günü gitmeye kalkıştım semra gördü çığlık çığlığa her zamanki olduğu gibi ben bu kız düzelmeden kimseye hiç biryere gitmek istemiyorum sermestim bu günler geçecek tatlım ailelerimizden bizi anlamasını artık isteyemem çünkü böyle bebek hiç görmemişler sen genede şanslı say eslem gibi bir kızın ve eşin var en azından o sana yardımcı olur bizimki ruhu bile duymuyor adam bir uyuor top atsan duymuyor tek başıma bebek büyütüyorum

kızlar ya eski işyerimden arkadaşlar gelcekmiş 4 kişi ne yapcam fikir verin zaten elimin ayarını kaçırmışım artık hiç güzel yemek yapamamıyorum yapamay yapmaya beceriksiz olmuşum yarın gelcekler bu gün yeğenime bi temizlik yaptırıyorum

herkese selamlarrrr
masalllah 41 kere sayfalar dolmuş okurken gozlerim yoruldu zaten pert durumdayım
ev tasımak ne zormuş
yorgunluktan yıkılıyorum resmen yemek yemeye mecalim yok o derece

tuanayım meraktayım aradım annen daha cıkmadı dedi beni ara muhakkak
bi sürü yumişim dollensin inşşşşşş

ooo sevimim melegim zasam da gelmiş ne sevindim

sermestim tayinine cok sevindim canım oh be yuzun gulsun
yavrun için bişey diyemiyorum Allah yardımcın olsun cok uzuluyorum okurken inş düzelir hersey

özlemcim keske geleydiniz didim e sonucta ege ikliimi bol bereket deniz de var.ama daha anlatmıyım tren kacmıs zaten
senle tanısmamız baska zamana kaldı :)

herkesi cok seviyorum burpum bilgem sizlere de iyi tatiller miray mı tatil yapar sen mi bilemiyorum :)

kimseleri unutmadım gulimus gelmemeiş dikkatimi cekti

Merhaba güzeller,

özledim sizleri haftasonu gelemedim. bugun büyük günlerden biri bugün Tuanay'ın ilk aşaması gerçekleşiyor. Allah yardımcısı olsun, kolayca gecsin bu işlem inşallah. Ben de regl bekliyorum, teşrif edemedi daha.

sermest yazdıklarını okudum. bir hatam ya da seni kıracak densiz bir cümlem olduysa affola. herkes ne çektiğini kendi bilir. keşke elimden bir şey gelse canım. dualarım seninle. Allah sabır ve kolaylık versin canım.

Melekcim sen nasılsın? ben gelemedim sen gelmişsin görüşemedik. ben de her sabah 7:00 de ayakta olanlardanım. aslında uyandırılanlardanım demek istedim :) 6 yıldır horul horul uyku bünyeme uğramadı. uğrayanlar benim yerime de uyusunlar.

sevimcim misafirlerin için şimdiden kolaylıklar diliyorum. yarın akşam da iftara benim misafirim var.

burp tatildeymiş. iyice dinlenir umarım.

pınarı hala arayamadım. telefonumun sarjı yok ve evde nerede bulamıyorum. kafa kalmadı bende. şu sıcaklar beynimi eritti resmen.

mavicim nice 7 aylara 17 aylara 27 aylara :)))) nazar değmesin oğluna inşallah.

evet sürem doldu. kızım kalkmamı emrediyor. yazamadıklarımdan özür diliyorum. herkese sevgiler. selamlar.

bebingim ve bilge gelmiş hoş gelmiş yeni evin hayırlı olsun bebingim demek taşındın yeni ev yeni düzen ve yeni güzellikler inşşşşşşşşşşş

tuanayım allah yardımcın olsun bol bol döllenmiş bebeklerimiz olsun ve en sağlıklısı göbüşüne konsun inşşşşşşşşşşş meleğim üzme bizi kon annenin göbüşüne 9 ay sonra ceeeeeeeeeeeeee de bizeeeeeeeeeeee ne olur seni bekleyen teyzelerin varrrrrrrrrrrrrr

Canlarım,ben geldim,haber vereyim dedim,ama çok ağrım var.Sabah girdim OPUya,çok ama çok korktum.Kalbim 170 e fırlamış.Ekipte çok korktu,bana çaktırmamışlardı ama sonra itiraf ettiler.Uyandığımda odadaydım.Ama şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım.Hala çok ağrıyor.Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler henüz.Yarın arayacaklarmış.Canım Allahım,inş herşey yolunda gider,ne diyeyim artık gerisi ve aslında tamamı Mevlama kalmış.Görüşürüz kızlar,dualarınız için Allah razı olosun...

tuanayım aradım meşkuldün heralde korktuğun için kalbin ne hale gelmiş bak bişey yok geçti gitti en zorunu atlattın ağrın olması gayet normal bi kaç saate bişeyin kalmaz korkma herşey düzelcek gerisi çorapp söküğü gibi gelcek dualrım seninle gülüm allahım yüzümüzü güldürsün bizi hayal kırıklığına uğratmasın inş en zoru buydu tuanayım oda bitti şimdi yumoşlar güzel güzeln döllensin inşşşşşşş rabbim ne olurrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…