sevimcim geçmiş olsun,bu yaz günü ne hastalık böyle yaa,amandikkat et mercan da hastalanmasın,emzirseydin zorunlu geçicekti sütünden fakat emzirmediğin için bikaç gün fazla yaklaşma hanım kızımıza.
melekcim hoşbulduk cnm,daha gitmedim doktora ama sanırım vücudumdaki fazla kilodan ben alışık değilim bukadar kilolu olmaya,bikaçkilo verdim daha iyiyim,yinede gidicem doktora faydasıolur.sanada geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun bel ağrısıda çok başkaa yaa..
tuanaycım dualarımız seninle hakkında en hayırlısı olsun ve inşallah sonucun çok güzel olucak hadi bakalım güzel haber duyalımda hepimiz yinetoplanalım inşallah..
bu arada denizimiz hastaneye yatmıs kıyamam oy pınarcım gecmis olsun canm dogdu dogalı kosturmaca hep RAbbm saglıgını sıhhatını devasını da nasip etsin sana da güc kuvvet sabır versın haberm yenı oldu okuyunca anca malum dilerim cabucak cıkarsınız hastanelerden
şifa recetem tedavıye baslıcagını bılıyordum derken bı baktım son asamaya gelmısınız bıle ya masallah sonundan yetısmek nasıp oldu bana da kuzum kusurmu affet dılerım hayırlı netıceler nasip etsin güzel Mevlam size
sevimmm sen de dönmüşün kürkcü dükkanına hosgeldin anacım bizde de durumlar bıldgın gibi hatta daha da beter ya neyse Allah beterinden korusun diyelim cadalozluk konusunda kankasıyla yarısır durumda benm fıstık da
bilgecim de bizim cadıların büyük versıyonuyla savasta hala Allah yardımcın olsun hastalk mı var gecms olsun kızımıza
elanazım nasıl gıdıyor canım zorlanmaya basladın mı iyisiniz insallah
melekcim gecmıs olsun canm bel agrısı cok fena ben de gıtsem kesın fıtık dıyecek doktor egılıp dogrulamıyorum acısından yatamıyor ınsan gecms olsun
semra leylegı ındırdın mı sonunda havadan hadı hosgeldnz sız de
bebin mobil cadılıkta seni gecmek nasip olmadı sen naslsın iyisin inşllah
mavicim tayinin hayırlı olsun yeni düzeninde mutlu olun insallh siz de
özlemim siz de mı tayın isteyeceksnız didim falan ne iş? batum napıyo uykusuzluk devam mı hala
gulimusum özledk seni arada cee dıyıp kacar oldun sende durumlar nasıl
nursim işe basladı sanırım ses seda azalmış yine
kızı da doktora götürdük orada prof fügen cullu diye bır hanım cok hos bi kadın beslenme bozuklukları ve cocuk gastroentolojisinde uzmanmıs..uzun uzun muayene etti reflü teshısı zaten konmustu daha evvel beslenmeyı reddetmesını mıde asidinin yemek borusunu tahrıs edıp zedelemesıne bagladı bunu zate bılıyordum bunun ıcın bi ön tedaviye basladı öncelıkle tahrıbatı azaltmak ıcın bunun dısında bızde de alerjıden suphelendı beslnme alerjısıne yönelk bulgular tesbit etti bunun da yeme sorunlarına yol acabılecegnı söyledı özel mamaya gecme durumu olablrmıs ama ılk ıs uykuda beslnmeyı bıseklde ekarte etmek dedı yoksa yemek borusunu elımıze almıs oluruz durum bu acıdan vahım dedı alerji testleri yapıldı netıce beklıyoruz
gel gör kı naparsam yapayım benm cadı uyanıkken agzına degırmıyor napcagımı sasrıdm orada on saat ac kaldıgı oldu gene almadı velet zaten artık günde aldgı besın bır aylıkken yedıgı kadar o kadar azaldı mıktarı da
bilemiyorum nolacak nasl kurtulcaz sonucları doktor alınca maıl yoluyla görüşcez ayrıntıları bakalm insallah kıracagız bu beslenme bozuklugunu kadın umut ısıgı yaktı bende ona güvendim tabi önce Allaha dilerim atlatırız zira artk pskoljık tedavı alcak hale geldm ben de iyi degilm kızımın acı cekmesını zorla yedırmeyı de kaldıramıyorm artık RAbbim sifasını verır umarım doktor maceramızda smdılık böyle bakalm gelısmeler nasıl olacak
şimdi denizle konuştum iyilermiş sonuçlar şimdiye kadar iyi çıkmış şükür yarın gene testleri varmış inş bişey çıkmaz
mavicim inş süt alerjisi yoktur bizim bebeklerimiz nazlı canım bizimkide yemiyor ist olmana sevindim inş bebişlerimizi biraz büyütelim buluşma düzenleriz seni ve efemizi de görürüz
burp tatilE gitti demek inş tatilde sıyrılır tüm olumsuzluklardan iyi gelir ona bu tatil ozaten denizi çok seviyor rabbim ona dayanma gücü versin sonrada kendiliğinden gelen bir bebiş nasip etsin
herkese iyipazarlarr...herkesler gezmede sanırımbiz evde takılıyoruzz ve hiçç canım çıkmak istemiyoo,dün ablamla optimuma gittik,ablam bikaç bişey aldı bende epilasyon aletimi anneme bıraktım yenisini alıcam diye gittim ama bakamadım.
sermestcim hoşgeldin,minik kzıının bişeyi yok bence için rahat olsun,yeme sorunu çoğu çocukda var,zaman zaman adada bile yaşıyorum ben.korkma annesi çok iyi kızın.
evet leyleği indirdik bizim çatıya artık şimdiden seneye tatil planları yapmaya bile başladık:)
sevimcim yeşim gelsin bayram geçsin sana gelicez canım,senmercanla dışarda rahatedemiyorsun diye mercanımakamında ziyaret edicez:))müsait olursan..
bu arada kızlar 30ağustos zaferin doğumgünü,bayramın 1.günü napıcam nasıl yapıcam şaşırdım.bi pasta yaptırırım diyorum üzerinde para sayan göbekli adam olsun diyorum ne hediye alcağımıda bilmiyorum amaaa bayramın ilk günü nasıl olur bilmiyorumm..
kocişim bana araba alıyor sonunda arabasız geçen 1,5 yıldan sonra süper olucak yarın sipariş vermeye gidicek.hyundai i20dedim ama sizce nasıl kızlar 2012 kullanan varmı çevresinde getzden ben çok memnundum,buda çok ii diyorlar.
selam herkese cok yorgunum ev yerlesmedi gitti yarın temızlık var kız da durmuyor bi
iftarda dısarda yerız dedik dag basında olunca acık bı lokanta bulamadık ıyı mı migrosta actık suyla orucumuzu aman ne hoş
cok yazamıcam tek bı rıcam var hatta kararım var daha yazmıcam kızla ılgılı. bahsettıgım ve dısardan gördugunuz kadar degıl benm yasadıklarm öyle basıt sıradan kolay her cocukta olan cınsten degıl malesef keske de öyle olsaydı artık insanlarn kım olursa olsun annem dahıl genelleme yapmasından benı sorun arayan abartan anne rolüyle damgalamasından ve dahası ortada bi sorun yokmus geçici bişeymiş gıbı davranmasından usandım ben dert delisi degillim illaki bi poblem olsun adı konsun baki olsun dillendireyim degil derdim.ama dipsiz bi kuyuda cebelleşirken baskaları ıcın hafife alıncak bisey gibi görünebilir belki yasadklarım ama benm ıcın öyle degil bu yüzden anlatmamak en ıyısı galba insan caresızlkte bogusurken anlasıldgını hıssetmek ıstıyor en yakını görduklerıne acıyor kendnı ama göruyorum kı yasamayan cıdden anlayamıyor kımseye kızmıyorum elestırmıyorum Allah kımseye vermesın benm pskolojım yerlerde dogdu dogalı yavrumu besleyebılmek ıcın cektıklerımı bi Allah bılıyor kımse darılsın gücensin dıye de yazmıyorm ama artık cıdden yorullldum bu yükü tasımak kadar anlasılmayı ummaktan da
keske ben haric herkes haklı olsa da bi sorunumz olmasa gecici olsa mevsimsel olsa ben abartıyor olsam
herkesler yavrusunu güle oynaya koklasarak beslerken ben de yavrum da hıckıra hıckıra aglıyorz
altıncı ayına gelen yavrum ek gıdaya gecmesı gerekırken yenıdogan bı bebegın beslendıgı kadar beslenıyor benm zorumla o da
sadece dua ıstıyorum dostlugunuza sıgınarak yazdm bunları da
selam herkese cok yorgunum ev yerlesmedi gitti yarın temızlık var kız da durmuyor bi
iftarda dısarda yerız dedik dag basında olunca acık bı lokanta bulamadık ıyı mı migrosta actık suyla orucumuzu aman ne hoş
cok yazamıcam tek bı rıcam var hatta kararım var daha yazmıcam kızla ılgılı. bahsettıgım ve dısardan gördugunuz kadar degıl benm yasadıklarm öyle basıt sıradan kolay her cocukta olan cınsten degıl malesef keske de öyle olsaydı artık insanlarn kım olursa olsun annem dahıl genelleme yapmasından benı sorun arayan abartan anne rolüyle damgalamasından ve dahası ortada bi sorun yokmus geçici bişeymiş gıbı davranmasından usandım ben dert delisi degillim illaki bi poblem olsun adı konsun baki olsun dillendireyim degil derdim.ama dipsiz bi kuyuda cebelleşirken baskaları ıcın hafife alıncak bisey gibi görünebilir belki yasadklarım ama benm ıcın öyle degil bu yüzden anlatmamak en ıyısı galba insan caresızlkte bogusurken anlasıldgını hıssetmek ıstıyor en yakını görduklerıne acıyor kendnı ama göruyorum kı yasamayan cıdden anlayamıyor kımseye kızmıyorum elestırmıyorum Allah kımseye vermesın benm pskolojım yerlerde dogdu dogalı yavrumu besleyebılmek ıcın cektıklerımı bi Allah bılıyor kımse darılsın gücensin dıye de yazmıyorm ama artık cıdden yorullldum bu yükü tasımak kadar anlasılmayı ummaktan da
keske ben haric herkes haklı olsa da bi sorunumz olmasa gecici olsa mevsimsel olsa ben abartıyor olsam
herkesler yavrusunu güle oynaya koklasarak beslerken ben de yavrum da hıckıra hıckıra aglıyorz
altıncı ayına gelen yavrum ek gıdaya gecmesı gerekırken yenıdogan bı bebegın beslendıgı kadar beslenıyor benm zorumla o da
sadece dua ıstıyorum dostlugunuza sıgınarak yazdm bunları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?