Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

insallah canim sagol

canim coook büyük gecmis olsun ve allah sana sabir versin canim okurken tüylerim tiken tiken oldu vallaha kiyamam ben ona canim allah yardimciniz olsun biran önce bugünlerini atlatirsin insallah tatlim

sağol canım evet annem öyle diyo sağolsun yükümü hafifletiyo Allah eksikliğini göstermesin zaman zaman çelişyoruz uyku saati gelmeden yutmaya uğraşıyo ben çok yediriyomuşum o şişman çocuğu sevmezmiş falan:))))bırak yemiyosa yemesin şişman olmasın diyo
ama biliyorum ki hepsi benim daha mutlu olmam için
efe ye de gözü gbi bakar eminim benden iyi bakar çorbalarımızı falan o yapıyo günlük gidip alıyoruz banyosu alışverişi hep destek maddi manevi ama işte insan yine de tedirgin oluyo nasıl işe giderim diye
efe çin çalışıyorum o daha iyi yaşasın diyerk kendimi teselli ediyorum

sağolun kızlar.melekcim bu yazki istif hakkımı doldurdum,çok tatil yaptım,zafere kalsa biliyosun benden hevesli:)belki kışaa,bakalım.sömestr tatilinde geliriz belki.sanada çok geçmiş olsun yaa,neden oluyomuş pekii?doktorun ne diyor?

denizcim evlatt çok farklı bişey,insan kendine olsun ona bişey olmasın diyor,candan ötee,seni çok iyi anlıyorum,çok acı çekiyorsun ama çokda tebrik ediyorum çok güçlü bir annesin,bu yaşadıklarına rağmen isyan etmiyorsun,denizciğimin hiçbişeyi yok inşallah sen güçlüsün dahada güçlü ol ki oğlun iyi olduğunda seni sapasağlam görsün,evet henüz çok küçük ama herşeyi anlıyor ve hissediyor,Rabbim taz zamanda şifasını versin,dualarımız onunla.

bende temizlik yapıyorum,koltuklarımı sizldimaman allahım tam razalet her koltukda su değiştirdim nasıl kirlenmişl anlatamam,ben yokken camlar kapılar açık kalmış besbelli.puflar ve minderlerin yüzünüde akşamdan bastırdım onlar yıkanıyor ben hiç çıkarmamıştım hep annem yapıyodu geldikçe çalışıyorum diye annem zor geçirirsin diyo bakalım bindik bir alameteee..dünde arabamı beğendim,5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun diyenlerdenimammmaa kırmızı kalmamış fabrikada mecbur beyaz dedim,en geç cumartesi elimde olucak bakalım hayırlısıyla binebilirim inşallah.

mavi yeni okulun hayırlı olsun1.bölge okulları herzaman daha iyi oluyor,daha elit öğrenci ve veliyle uğraşıyosun atıyorum para toplancak hiç sorun olmuyor,ama diğerleri öylemi,bizim eski kantin olan okuldan biliyorum tam bir vasat,çocukların hepsinin durumu kötüydü,bizim bile işlerimiz çok kötüydü,saygısız bisürü çocuk vardı ailelerinden öyle görmüşler napıcaksınn.

arkadaşlar özellikle öğretmen arkadaşlara soruyorum sizler bu konuda daha eğitimli olduğunuz için.şimdi ben ada'yı bizim burda çok iyi kreşler var,orda oyun grupları var,haftada 3 gün falan götürüp,2 saat bu oyun gruplarına dahil etmek istiyorum.ada çok sosyal bir çocuk,hergördüğüne öpücük atan gülen arkadaş delisi bi kız.dün parkda çocuğun biryle çok güzel topoynadılar,annesialıp çocuğu götürünce çok üzüldü,ağladı.bizde zaferle uzun zamandır oyun gruplarına götürsekmi diye düşünürken bu bize ne yapıcağımız konusunda bikez daha götürsek daha iyi olur dedirti.ben normalde birazdaha büyüynce wc olayını çözünce kreşe götürücem(kameralı kreşe)ama bu konuda erkenmi sizcee,yaşıtı çok arkadaşı yok,eskisi gibi oyuncak oynamıyor,arkadaş istiyor,sizce napabilirm?

denizim allah yardımcın olsun gülüm çok zor inş hiç bişeyi çıkmasın paşamın hastanede yatmak ve çaresiz olmak çok zor allahım kimseyi çaresiz bırakmasın mercanla ben 1 gece yattık ama bana bir asır gibi o gece ve gündüz değerleri düşsün isali kesillsin diye ne dualr ettim hasta olan bide canından bir parçaysa ne yapcağını nasıl hareket edeceğini hatta ne düşüneceğini bilemiyorsun allahım yardımcın olsun
sen zaten güçlü bir kadınsın rabbim sana bol enerji versin mama kesme konusuna gelince 5aylık olunca zaten kilo alımı duruyor artık ilk zamanlarki gibi almıyor sadece mg azalt okadar yoksa çok huzursuz olur ve sürekli ağlar aç olduğu için su da ver ara sıra canım

bence kesinlikle götür derim sosyal bebekmiş ada ama oyun oynamayı paylaşmayı dA öğrenir sensiz de bişiler yapmayı dener
ben olsam hiç düşünmez gönderirdim
efe de bi bebek görsün ya da 1-2 yaşlarında çocuk çığlıklar atıyo sevinçten gülüyo

semram bizim burda kreş derdi yok çoçukları salıyosun çayıra mevlam kayıra zaten köy gibi her yer yeşillik o yüzden ben rahatım zaten
tek sorun çoçuk anne baba demeden ana avrat düz gidiyor küfür öğreniyor yani

semram bizim burda kreş derdi yok çoçukları salıyosun çayıra mevlam kayıra zaten köy gibi her yer yeşillik o yüzden ben rahatım zaten
tek sorun çoçuk anne baba demeden ana avrat düz gidiyor küfür öğreniyor yani

alemsinnn sevimciimm yaaa.o zaman gönderme sen mercanı sokağaa,alimallah oda öyle olur dicemdee korkma olmaz,ailede ne görürse onu yapıyo çocuklar,annesi sensin onun

sermestim canım okuluna çok sevindim ben hariç ikinizinde iyi oldu valla benim umudum kalmadı bu şehirden
didime istesek çıkacakmış işte onu yazmıştım bende
senin kız gibi benimkide artık emmiyor 3 gündür ne yapacağımı şaşırdım geceleri emiyordu şimdi onuda bıraktı bu gece emmedi ne yapacağım ben ya

mavişim canım tatildeyiz ,senin okulunda güzelmiş çok sevindim canımmm tekrar hayırlı olsun ,efeyi merak etme inan annen senden daha iyi bakar....

semram canım demek zafer eniştemin doğum günü senin fikrini beğenir mi ne dersin :))))

tuanayım canım arkadaşım rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün, 6 yumiş hızla ilerliyormuş az önce konuştum, 2yumiş konulacakmış ,inşallah eylülde hobareyyyy var :)))

meleğim canım ben eşimin memleketine geldim, tontiş olduğumda doğru

sevimmm senin cadı küfür mü edecek kız yerim ben onu :))))

bebingim canım sen neler yaptın ?

gulimus batucuk büyüyor bende onunla ilgileniyorum işte

elanaz nerelerde haber var mı hepsini okuyamadım da:26:

bilgecim sen neler yaptın çok merak ediyorum ya sanırım bir haberde senden hıııı ne dersin ,ayy inşallah...

yeşimim canım sen neler yaptın çıktın mı tatile?

kızlar bebeğim 3-4 gündür emmeyi reddediyor ne yaptıysam olmadı ve ben delirmek üzereyim, geceleri 2-3 kez emiyordu 3 gündür ,dün gece onuda emmedi ,mama vermiyorum aç kalsın emsin diye ama yok emmiyor ya bende daha fazla dayanamayıp veriyorum yoksa çok ağlıyor açlıktan, pompamıda getirmemişim ne yapacağımı bilemedim elimle sağamaıyorum dedneim damla damla gelmiyor bile ((( moralim bu konuda çok bozuk bari 6 ay emeydi ya

mavicim hepsinin yapılması iyi tabi bi daha bi daha uğraşılmaz
bizim de devamı gelecek işte süt testlerini anca bitirdik(

bilgecim çok sağol veriyorum zaten mama vermemek mümkün değil deliriyor yoksa gece termosu yanıma alıcam artık mutfağa gidip yapana kadar bile durmuyor..babasıyla diyoruz uyuşturucu bağımlısı gibi mamayaı dayayınca kendinden geçip rahatlıyor çocuk:)

özlemcim bende iyiyim canım sen nasılsın?
batu emmiyormuş ama belki geçici bi durumdur emere olmazsa da napalım sağlık olsun..

sevimcim çok sağol canım sizin oralar daha iyi çocuklar sokğa çıkacak yer bulamıyor artık ..yeşillik doğanın içinde büyüsün işte

kızlar gerçekten güçlü olmaya çalışıyorum orda gördüklerimden sonra ilk yattığımızda yaşadıklarımdan sonra herşeye şükerderek bakıyorum Rabbimden sağlık diliyorum küçük şeyleri sıkıntı yapmayı bırakalı çok oldu ..yoksa kendimi sıkmaktan başka bişey gelmiyor sonra çok sinirli oluyorum elim sigaraya gidip gidip geliyor ama denizi emzirdiğim duygusu bana engel oluyor ..geceçek bugunler inşallah..

geceleri uykusersemiyken falandamı emmiyorcnm yaa,ama bak o dönemlerde memeden soğur gibi oluyolar,sen yılma sakın,verme mama azcık sabret açlıkdan ağlasın meme ver alır,ağlıyor vee hala almıyorsa bilki memeyibırakıyor.üzülmee sakın,sen denee olmazsada mama ver,aç kalmasın fazla.

canım benim gece uykulu halde bile almıyor ya şaşırdım ne yapacağımı yine kk da okudum hep 3-4 ay arası yaşamışlar bunu bende veriyorum ama koluyla kendini geri itiyor ve kafasını asla memeye çevirmiyor , çok üzülüyorum bildiğin gibi değil, zaten azdı azda olsa emziriyorum diyordum ama şimdi o da yok....

geçecek pınarcım geçecek sen hiç merak etme sende oğluşunda maşallah çok güçlüsünüz ,sigara falan içme ne olur denizimizi düşünmeye devam et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…