Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amaaaaan ben tuanayı arayacaktım unuttum yaaaaa
canım benim ilk adımı attın çorap söküğü gibi gelecek tuan bbebek:))))))

istanbul u unutmuşum ben:))))
efe yi anneme bıraktık yeni okuluma gittim gıcır gıcır:=)))))))
saat 3 te de efeyi doktora götürecektin neyse başlama işlemleri yapıldı bankaya gittik hesap açtırmaya anam o ne sıradır ne beklemedir
4.30 da gittik hastaneye
500 gr almışız çok değil ama bu ay için gayet iyi dedi dokror süt alerjisi varsa eğer başka alerjiler de olabilir dedi kan alındı önce damarlarını bulamadılar ağlattılar beni de efemi de:))))
3 cm de uzamışız dert ettiğim kadar yokmuş rahatladım test 1 hafta sonra çıkacak inşallah çok şeye alerjisi yoktur
sevim sermest yaptırmıştı sen de yaptırsan keşke benim kız hep ishal demiştin bi zaman
bu meret ishal yapıyomuş efe ilk 6 ay anne sütü aldığı zamanlar hep ishaldi ek gıdaya geçtik te düzeldi

neyse okul izlenimlerimi anlatıym mis gibi yeni bina hükümet konağı gibi
müdür yeni gelene 1 veriyorum ben öğretmenimi düşünüyorum veliler kaprisli olur önceki öğretmen şöyle böyle demesineler rahat edersin dedi ben de bebeğim küçük dedim((zor zamanları dedim
5 varsa alıym seneye 1 okutıym dedim
ama 5 yokmuş 1,2,3 varmış boşta
2 istemem başaka öğretmen düzeni okuma bilmeyen varsa uğraşmak zor olur
3.sınıf ta çok öğretmen değiştirmiş gelen gitmiş
o da kötüyse 3 sene uğraşırım sanırım 1 ver dicem
ilk dönem zor olur ayakta olmak+efe ama sonra 4.5 sene rahat ederim aayyyyy çok yazdım
böyle işte
annemlerde yedik geldik
anca yazdım iyi geceler herkesee
ben nasıl okula gidicem efe yi bırakııpp(((
ama iyi ki annem var
hem gidersem hep efeyi düşünüp kendimi yormaktan biraz olsun rahatlarım annem de 1 al defol git oğlumla biz mutluyuz diyo:))))))
öyle işte ben gittim şekerler yarın görüürüşürüz aaay yazamadım

tuanaycım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun,inşallah çok yakın sürede çok güzel haber alıcaz,bugün bi arkadaşıma gittim annesi harika fal bakıyor,benim falımda bebek haberi çıktı sana yordum,inşallah sevinicez hepbirlikde..

melekcim gezmelere gitmişsiniz,az kaldı gelmenize özledik sizi..

bizde bugün parka gittik,herakşam götürüyoruz Ada'yı,salıncakda sallanırken aradan kayıp yere düştü,çok korktu,bizde öyle tabi.Allahdan zemin sert değildi,Rabbim evlat acısı vermesin

iyi akşamlar hatunlar nasılsın şekerler çok özlüyorum sizleri ama inanın mıçım yer görmüyor eve gelince mutfakla kardeş olduk resmen ramazanda halsiz uykusuz sersem gibi dolanıyorum okuyorum yazdıklarınızı am yazmaya fırsat bulamıyorum uykudam gözlerim pörtlicek artık şu 9 gün tatil gelsede rahat etsek biraz erzuruma gitmek istiyoruz eşimle bakalım annemleri çok özledim . 2 yıldır gitmiyorum

benimde geçen ayki rutin kanlarımı endokrin doktor tekrar istemişti reglinin 3. günü cuma günü yaptırdım. tek hastanede yok kanların hepsi hem numuneye hem zeynep kamile ayrı ayrı kan verdim zaten kansızım bayılıcaktım oralarda neyse zaten hepsi yok olanları yaptırdım . fsh düzelmiş şükür 6 lara kadar düşmüş diğerleride iyi ama dhease 04 zıkkımı fırlamış yine 293 den 375 olmuş . bu gün sonuçları aldım endokrine gittim . oda böbrek üstü bezleri için ultrason istedi. oh progestoron istedi oda heryerde yok.sıkıldım artık bu ne ya çocuk isterken kendi derdime düştüm allahım yardımcımız olsun isyankar değilim rabbime ama çok yoruldum artık allahım herşeyin hayırlısını versin

dün denizi aradım bebiş iyiymiş allah şifa versin canım

tuanayım kız unuttum seni bu gün aramayı okadar yoğunki hastane anlatamam canım opu güzel iyi geçmesine sevindim . allahım ne olur yardım et bize rabbim sen o yumurtalara can verensin şekillendirensin bu mübarek günde tuanayımın yüzünü güldür allahım

sevimcim canım hoşgeldin çok sıkıntılar çekiyorsun anlıyorum seni geçicek bu günler canım inan buna mercanım unutturacak sana zor günlerini tatlım

sermestim tayinin hayırlı olsun bebeğinin durumuna üzülüyorsun biliyorum zor ama en azından eşinin yanındasın artık destek olucaktır sana

mavicim seninde hayırlı olsun yeni okulun istanbul sana ve bebeğine sağlık mutluluk versin canım

melekcim canım sen nasılsın tam anlayamadım ama belinde ağrımı var fıtık filanmı tüh ya kendine iyi bak canım

özlemcim batucum sen nasılsın okulda başlıyor yakında artık biraz uzak kalıcan bebeğinden doğum iznin bittimi tatlım

bilgecim iyi eğlenceler kızınla sana tatilin iyi geçsin canım
artık başla bir an önce kardeş getir miraya

bebingim sen nasılsın hayırlı olsun yeni evin güle güle otur canım inşallah uğurlu gelirde bebişin sesleri evin heryanını çınlatsın sesiyle dilerim

nursime rastlayamdımmmmm oda benim gibi çok yoğun çalışıyor sanırım

kız zasaaa o adayı yerim emi maşallah cadı olmuş tam kız ayarlayalımda buluşalım hep beraber nasip olmadı bir türlü

burp tatilde kendini toparlar bir an önce inşallah mevlam ne eylerse güzel eyler

elenazım nasıl durumun bebiş nasıl zaman nasıl geçiyo bebişin az kaldı gelmesine hayırlısıyla

ahhhh canım ya geçmiş olsun nazr değdi yumoşa

ablamında oğlunu bakıcısı merdivenlerden düşürmüş ayağı kaymış çocuk kafayı direk taşa vurmuş perişan olmuşlar doktorlarda bebeğime bişey oldu diye ablam çıldırmış bizde çok korktukta allaha şükür iyiymiş şişmeler morartılar dışında o nlarda bu cumartesi hyırlısyla geliyorlar yeni evlerine istanbula

günAYDIIIIIIINNNN

zasa çok geçmiş olsun acısını biliyorum efe bebek arabasından düşmüştü de sabahı sabah etmiştik Allah korusun yavrularımızı

gulimus sağol canım inşallah yakın zaman da senin de güzel haberini alıcaz

ben hiiic anlamam o islerden canim benim hep esim halleder yemekleri:))))

Sende hosgeldin canim yeni eviniz hayirli ugurlu olsun canim allah güle güle oturmak nasib etsin tatlim.

Belim haric iyim canim ozaman ben senin yerine hafta sonu horul hooooruuuul uyuyayim:))))

gecmis olsun tatlim sen korktugun icin agrin fazla tatlim normalde cok agrimazdi insallah güzel haberlerde alacagiz canim

efecige gecmis olsun canim öpüyorum onu kocaman seninde göuün aydin tatlim..

cok gecmis olsun canim verilmis satakaniz varmis allah korusun benim boncugumu.
Bizim gelmemize daha cok var tatlim hani siz gelecektiniz ne oldu caniminici?

tsk ederim canim bel fitigi degil bendeki kaburga kemikte catlalik var 2007 araba kazasi yapmistim yaya gecisine yol veriken arkamdan kamyon carpmisti adam sarhosmustu benim görmemis öküz(( simdi halen acisini cekiyorum iste.

Sen nasilsin kuzum? Doktor sonuclarin iyimi?

Benimde dün doktorum vardi belim icin gittim 7mmden 8mm olmus catlaklik igne vurdular ve bir ömür boyu terapiye gidecegim hemde haftata iki sefer((((((((((

özlemden haberiniz varmi kizlar? ne zaman gelecek tontis:)))????

semracım geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın
gülmusum ablanlarada büyük geçmiş olsun allah yardımcıları olsun
meleğim canım inş yeni bir tedavi bulunurda sen ömür boyu tedaviden kurtulursun inş

mercan hanım gene ataga geçti bu gün inş sessiz olur misafirim gelcek ben hepinizi öpüyorum akşama doğru denizi tuanayı ararım öpüldünüzzzzz

merhaba canlarım arayan aramayan herkese teşekkürler herkes oğlumun iyi olmasını dilemiş
oğlum iyi olmasına iyi ama daha elimizde hiçbir sonuç yok

dün hastaneden çıktık biraz vukuatlı oldu ama
bizim doktorumuz izne çıktı bayram sonrasına kadar normalde serviste asistanlar bakıp kanı kakası tahile gidip ona bilgi veriyorlar
bağarsaklarda meckel var mı diye film çekilecekti 1 saat kalıyor makinada ve hem ilaç hem de radyasyona maruz kalıyor ilacı damar yolundan veriyorlar hastaneye gittiğimiz gün damar you açıldı ama hiç kullanılmadı çünkü biz tanıdan tedavi aşamasına geçemedik daha ..neyse filme gittik hastanede başka bir binada denizde kucağımda uyumuştu ne güzel ilacı verdiler makinaya soktular ama damar yolu 6 gündür takılı olduğu için ilaç deride kalmış ver makinadan çıkardılar 3 günde bir değişmesi lazım dedi teknisyen ordaki hemşireler uyuyor mu dedi ben çıldırdım tabi servise geri döndüm asistan dr karşıdan geliyordu uzmanlarla hocada vizite çıkmış ne çabuk çekildi dedi dr bende çekilemedi dedim ve bağardım çarptım kapıyı odama girdim ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra uzman geldi bayan dr ne oldu dedi anlattım bağarmayın dinlemem dedi bende dinlemezsen dinleme dedim çıktı odadan..sonra büyük vizit yaptıkları hocaları var benim kendi doktorumunda hocası o geldi adam yaşlı çok tatlı dilli bişey ağladım bende konuştuk anlattı işte ben dedim ihmal var o da yok dedi çocuğa zarar vermemek için 2. damar yolu açılmadı dedi ama filme giderken değişmesi lazımdı bu gerçek çocuğuma 3 enjektör ilaç verildi makinaya girdi ve perşembe aynı şeyler tekrar yapılacak..
neyse sizi çıkartayım şu anda yapacak bişey yok kan değerleri normal tamam kakası şüpheli poiztif kan var ama neden olduğuna dair bu film gerekli dedi adı da meckel sintigrafisi ve en kötü ihtimal yani eğer bağarsaklar da meckel varsa yara-pislik oluyormuş cerrahi operasyon gerekli bi de ani kanamalara neden olurmuş bu durum..banada ani kanamada hemen getirin dedi ..sonra süt elerjisinin son testi yapılmıştı sırtına onu okutmak için solunum alerji dr u geldi onunla konuştuk..negatif çıktı ama süt dietine devam ve buğday dieti de yapacaksın makarna ekmek yemek yok dedi.neocate mamaya devam dedi haftayı bulmadan bi kutu bitiriyor benim oburiks dün aldık yine..bi de dosya açtı eğer filmlerde tahlillerde hiçbirşey çıkmazsa rutin allerjen muayenesi olacak süt,et ,yumurta falan filan alerjisi var mı diye..

perşembe günü filmi çekilecek gerizekalılar yeni damar yolu açmış olsalardı dün çekilmişti ve en azından bi sonuca bağlanmıştı..bide dr bu film temiz çıksa bile içimizin rahat etmesi için kolonoskopi yapılması şart dedi makattan girecekler aneztesi ile o da yapılmıyormuş üniversiteye sevk ederiz perşembe günü dedi ama üniversite de Alahlık ne zaman sıra verirler çocuk 1 yaşına gelince falan herhalde..ünlü bir dr varmış izmirde çocuk gastrolojisi ve beslenme uzmanı kolonoskopi konusunda tecrübeliymiş onun çalıştığı hastanede muayene tahliller 1500 tl imiş ..para sorun değilde çocuğumun çektiği eziyetin haddi hesabı yok gözyaşı yoktu oğlumda hastanede gözyaşları aktı sel oldu günde 4 kere kan aldılar ellerinin üstü parmakları morardı 10 gündür böyle..

herşeyin havada kalması böyle olabilir şöyle olabilir denmesi sinir bozucu..onlarda haklı çok küçük ve bütün ihtimalleri göze almalıyız diyorlar Allah korusun ani kanama olursa ne yaparız diyor
çıtık evimizdeyiz işte perşembeyi bekliyoruz..

burp için çok üzgünüm hayırlısı böyleymiş diyorum artık üzülmemek elde değil tabi ama elimizde olan bişey yok..

sermestim sende sıkılmış bunalmışsın kızın beslenme sorunu seni çok üzüyor haklısın herkes bişey söylüyor ben de çok sinir oluyor süt mama muahbbeti olunca deliriyorum ama hastanede olanları gördükçe varsın mama yesin diyorum sende sakin ol lütfen başkalarına tabiki üzülürüz önemi olan evladımız ama ne durumda olanlar var inan ki gözümle gördüm ki ayakta hasta servisinde yattım yoğun bakımda değil epilepsi hastasından 25 haftalık doğup ciğerlerinde ölene kadar sorun kalan bebeklere kadar herkes bana hiç üzülme bak biz napalım bebeklerimzde kalıcı sorun var dedi içim parçalandı.elbet düzene girecek drla beraber hareket edip yoluna sokacaksınız..okulunda hayırlı olsun demek talih bu sefer güldü:)inşallah verdiğin karar aileniz için hayırlı olur..

bilgecim tedavi ne aşamada okudum bayrama falan gelirse diye ama kafam yerinde değil ne aşamadasınız şimdi?

sevimcim demek senin kızda beslenme sıkıntısı yaşıyor nedir bu kızlardan çektiğimiz yahu sizin doğum yaptığınız günün yıldız burç uyumunda bişey mi var Allah aşıkna:)
benim oğlana mamayı azalttım ama 3 öğünden aşağısı olmuyor çıldırıyor çünkü ebe çok kızdı kilosu ve boyu bir ay önde verme mama dedi çocuk krize mi girsin ya napıyım siz söyleyin?

özlemcim tatile gitmiş bayramı da birleştirir herhalde..

tuanayım canımın ağrısı vardı dün çok inşallah geçmiştir bebişin yatağı ağrısız sızısız hazırlansın inşallah..

bebingim şu kist dalga geçiyor bizimle küçülmüş ama defolup gitsin artık da bir an önce bebişe yer açılsın..bu arada ben kaçırmışım ev değiştirmişsin galiba hayırdır sıkntı mı vardı oturduğun evde?hayırlısı olsun değişiklik iyidir eşyanın yeri bile değişince insanın havası değişiyor..

gulimusla konuştuk değerler düzelir inşallah başka şeyler çıkmaz sonuçları yaz mutlaka ..sağlık elden gidince insanın hayatı işkence oluyor..

melekcim geçmiş olsun canım inşallah zamanla geçer sağlığını bozacak bi durum olmaz..bebişte kendiliğinden gelecek ben inanıyorum..

mavicim yaptırmışsın testi 1 hafta uzun geldi bana ama çok test varsa içinde olabilir
bizim 3 aşamalı süt testi negatif çıktığı halde hala olabilir diye mamaya ve diete devam ediyoruz şaka gibi ya net bişey yok yani..sende çok takma lütfen kliosu boyu herşeyi yerinde sağlığı yerinde..kuru ekmek yiyenler daha sağlıklı valla..

semracım tatilden döndünüz herhalde ada da maşallah büyümüş resimleri gördüm face de çok tatlı maşallah..

kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın eve geldik iş güş koşturmaca şimdi bayramda geliyor bu hafta hep hastanede geçecek daha alışveriş yapmam lazım ama dışarı adım atamıyorum ..inşallah hafta sonuna biter sıkıntılarımız da ilk bayramımız şeker gibi geçer

deniz paşam kıyamam ben sana dün efeyi de ağlattılar 2 kere
inşallah önemli bişi çıkmayacak
pınar sen çok güçlüsün Allah eksik etmesin böyle devam et ki bebeğin de senin gibi güçlü olsun
bizim alerji testi geniş kapsamlı buğday yumurta süt meyve balık v.s ondan heralde 1 haftada çıkması
bugün enerji bombası babası aldı dışarı çıkardı da nefes aldım
kumandayla oynamak sitiyo ağzına sokuyo elinden alınca biyeri kırılmış gibi ağlıyo nasıl inatçı yaa keşke azcık babasına çekseydi

mavicim öncelikle okulun hayırlı olsun canım. annenin kıymetini bil bak ne hoş söylemiş biz oğlumla mutluyuz diye. bu büyük nimet. benim annem gelemez sıkıntıya. suçlamıyorum ama zaman zaman çok bunaldığımda el uzatsaydı fena olmazdı demeden edemiyorum. senin yanında bakarım diyor yani ben sıkılıyorsam sen de sıkılacaksın. :))) ayrıca geçmiş olsun kan almışlar ağlamış prensimiz.

karnım iyice ağrımaya başladı. sanırım bayramdan sonraya denk gelecek benim son aşılamam ((hayırlısı.

herkesi öpüyorum. sevgiler, selamlar.

pınar okurken ağladım inanır mısın? Allah yardım etsin canım benim. kıyamam ben oğlunun gözyaşlarına. Allahım inşallah sadece alerjidir. Çok geçmiş olsun canım. ebe de başlatmasın ebeliğinden bana da dediler kes mamayı azalt bilmem ne. ne yapalım aç bilaç ağlasınlar mı? sakın kesme. 1 ay önde olabilir ama o daha hareket etmiyor başlasın eritir :))) kıyamam kuzuma. Allahım sağlık versin, huzurla evinizde oturmak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…