Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımm,nasıl üzüldümne diyeceğimide şaşırdım yaa.çok zor old.dan eminim inşallah sağlıkla atlatacaksınız ben eminim,mercan çok dirayetli bi kız.canım eğer devlette olması sizin için iyi değilse bi araştı bakalım özelleri.ben elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmak istiyorum,lütfen üzülme ve iyi araştır.

sevimcim mercan bebeğe geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınız

burpun da ablasına çok üzüldüm umarım düzelmiştir
burpun tlf nu bende yok biri bana mesajla gönderebilir mi
ablasının son durumu nedir

selam kızlar anca girebildim çok yoğunum yine.
mercan a geçmiş olsun sorunsuz atlatır inşallahh

burpun ablasına da çok üzüldüm tel,i de yok bende özleme mesaj atıymda göndersin bana

batu ve özlemi gördüm maşalllaah ikisine de
efe hasta yine öksürüyo hırıltısı var ilaca başladık ama canım sıkılıyo çok
5.diş geliyo gibi görünüyo zaten ne zaman diş çıkacak olsa bi hastalanıyo acaba bi bağlantısı var mı???
bunaldım yoruldum artık
okulda da dolabımızı açıp ses sistemini çalmışlar sabah erken gidip sabahçı öğrencilerle konuşucaz kamera görüntüsünde bişi yok gibi kim suçlanır ki öğrenci almış çıkmış besbelli
okulda da felaket yoruluyorum
ağlaya ağlaya hırıldaya hırıldaya uyudu efe yazık çok terliyo hasta olunca
üşütüyoruz heralde giydir sar araba sıcak soy,anneme götür giydir eve gel çıkar
neyse gittim ben herkese ,yi gecelerr

Hayırlı cumalar herkese,Rabbim bu güzel saatlerin yüzüsü hürmetine,mercanıma ve yeşimin ablasına acil şifa versin.Rabbim herkesin sevdiklerini korusun.Gönlümüzde ki tüm keşkeler gerçek olsun inşallah canlarım,sağlık ve huzurla yaşayalım inşallah...

aminn tuanayım ne güzel dua öyle bende katılıyorum

sevimcim şimdi devlet hastanelerinde özellerden daha iyi bakıyor valla doktorlar tabi istisnalar vardır mutlaka
Allah şifa versin mercanıma

bende alerjide mesele devlete götürüyorum özle gibi bakıyorlar valla randevulu çalışıyor bütün testleri yapılıyor
inşallah iyi ellere denk gelirsiniz sağlığına çarcabuk kavuşur mercanımız

mavicim size de geçmiş olsun kıyamam ben ona ya kesin hava değişiminde oluyor biz ankarada öyle giydir arabaya koy gir çık derken hasta ettik denizi
dişinde etkisi vardır mutlaka

Allah kolaylık versin gerçekten hem çalışıp hem çocuk bi de geceleri uyanıyor diyorsun çok zor gerçekten
ama ne olursa olsun sabrı geliyor Allahtan..

mavi geçmiş olsun efe'yee.hastalık mevsimi herkes hasta.ama diş çıkarırkende öksürük,halsizlik,huzuruzluk vs oluyor yani hasta gibi oluyorlar.ondanda olabilir.hem çalışıp hem çocuk bakmak çook zordur.Allah yardımcın olsun..

kayınvalidemler bendeydi,onlar bugün gitti akşama annemler gelicek,2gün bendeler.ablamın evlenme durumu var,müstakbel eşinin ailesiyle tanışmaya geliyorlar.off çok yoruldum,biyandan gidenlerin peşine temizlik,biyandan iş-güççççç bide koltuk yüzlerimi çıkardım yıkıyorum,kurutma makinasında kurutup takıcam derken sanıım takamıyorum koltuk yüzlerim çekmiş,napıcam bilmiyorum,annemin yetişmesi lazım biran önce.bir kazann aşure var,dağıtmam gerek,iş çokk ama semra 1 tane

mavicim efeye geçmiş olsun canım diş çok zor gece uyumaması çok zor ben evde olduğum halde gündüzde uyumadığım için çalışsam belki bundan iyi olurum diyorum ama olmuyor biliyorum allah yardımcın olsun
denizim testleri inş busefer güzel çıkar minik meleğimin allah yardımcın olsun devlet hastaneleri evet eskiye oranla güzel ilgileniyorlar ben önce özele gittim dr cerahları yokmuş yurt dışındaymış bizi kadın doğum ve çoçuk hastanesine yönlerdiler ordaki dr çok güzel ilgilendiki doğuştanmış bu sorun ve ben aylarca özelle götürdüm anlamadılar taki ben şişliği fark edip illaha usg istiyorum diyene kadar kuzum aylarca sürekli hiç durmadan çığlık çığlığa ağladı semra gördü nasıl ağladığını ve o ağlamayı ben aylardır çekiyorum belkki mama yememesi annesini emmemeside bundandır çünkü fıtık bagırsakları sıkıştırıyormuş ve yumurtalığı içine almış bide üstüne kist bakalım devletten gün alcam hastnenin ilgisini beğendim özellede sordum tabi eger ssk varsa 1000 tl imiş sadece ameliyat bide bunun testleri var usgsi emarı vs var kesin 2000 patlatırlar bide arkadaşım var hastande çalışan bana yardımcı olcak bakalım hayırlısı
semram sagol tatlım ilgin için düşünmen bile yeter aşure deme bana bizim burası hep tanıdık olunca bütün binaları in çık tam 53 ev dolanmışım bu gün bacaklarım resmen dökülüyor annnem koca bir kazanla yapmıştı vermediklerimde eve gelip istediler anneme senin aşuren güzel oluyor diye allah kabul etsin canım aşureni tekrarına nasip etsin mevlam aşure pişen evde o yıl kıtlık girmezmiş bol bereket olurmuş inş öyle olur ablan inş mesut bahtiyar olur eminim kendi gibi güzel yürekli birini bulmuştur allah tamamını erdirsin hayırlıysa beriye hayırsızsa geriye gitsin
tuanayım annenle babanın sonucu nasıl iyidir inş dualarım sizinle bu arad yeşimden haber alan varmı ben bidaha cesaret edemiyorum onun sei çok üzgün geliyordu allahım ablasının şifasını versin inş

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar 2 gece dir toplasan 6 saat uyumamıştır bugün doktora zor attık
göğsündeki tıkanıklık bronşite çevirmeye başlamış iğne verdi 3 tane
şimdi ilacını verdik uyudu haşatız hepimiz doktora herkesin çocuğumu böyle ayda bir hastalanıyo yoksa biz mi yanlış yapıyoruz dedim o da hher çocuk hastalanır dişe de denk gelince uzamış süresi dedi çabucak toparlarız inşsallhh
zor valla 2.5 aydır adet madet yok ödüm patlıyodu bugün test yaptım korka korka ama negatif doktora gitmem lazım ama fırsatım yok az daha bekleyip gidicem
akşam gelmeye çalışırım tüm hastalara acil şifa versin Allah ne kadar zor her gece dua ediyorum güç ver üstesinden gelelim diye öperim herkesi
boyu kilosu gayet ,y, panik yapma ilaçları ver geçer dedi
sıpa gece de kalkınca babaaaa diye ağlayıp babasını istiyo bugün doktorun yanında da baba deyip atlıyo babasının kucağına
sanki babası doğurdu baba da dört köşe oluyo tabi

maşallah bize değil mi ana-oğul yakıyoruz ortalığı :))))

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir paşam. sende yoğunsun hala demek kolay gelsin. bencede sabahları üşüyordur ister istemez .havalarda soğudu yaz gelsede düzelse şu bebişler. benimkide giyinmeyi sevmiyor çıplaklıktan yana :))))
bu hırsızlık olayı her yerde var ya ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun...
otel gibi çalışmışsın canım ya kolay gelsin :))) nasıl çekmiş ya ilk defa mı yıkadın yoksa yanlış mı yıkadın ya tüh... bende aşure hakkımı isterim bak :)
canım sen üzülme bu topiğin bence en güçlü çocuğu mercan .o nelere göğüs geldi hamileliğinin ilk aylarını hatırla. hayırlısıyla bunuda kolayca atlacak emin ol .dualarımız minik meleğimizle canım...
kız 53 ev dolaştın bir bize mi uğramadın ? aşkolsunnnnnn :))))

canım ya dikkat edin paşama kıyamam ben ona mavişim benim, boncuğum benim...
kızım o olmasa efe olur muydu çocuk haklı :)))
benimkide babası gelince nasıl çırpınıyor nasıl gülüyor anlatamam ,özlüyor sanıırm :)

özlem resimleriniz gördüm çok tatlı olmuş paşam maşallah ona hiçte şişko değilsin analı oğullu takım giyorsunuz renkte maşallah

herkese iyi haftalarrrrrr

mavicim gecmiş olsun canım hemen iyileşsin efecik.
eee cocuklar boyle her rezilliği anne ceksin iki dakkada satıyorlar adamı valla :)

semracım gercekten sen 1 tanesin canım o yuzden kendine dikkat et cok yorma.

mercan turp gibi olacak sevim hiç meraketme sen.Allah yardımcınız olsun.
küçüüçük karnında bagırsagıda kucuk tabi belki fıtık alınınca geciverir tum sıkıntılar

denizoğlan nasılllll:)

tuanayımın oglusunun adı nolcak acep?

sermest yok di mi melekte gorunmuyo

bilge nasıl acaba inş duzene giriyordur hayatı

ben bildiginiz gibiyim :) bi degişiklik yok.

özlem resimleriniz gördüm çok tatlı olmuş paşam maşallah ona hiçte şişko değilsin analı oğullu takım giyorsunuz renkte maşallah

sağol canım benim, şişko değil miyim kız gözlük tak yeniden bak ....
yaa bazen benimle bazen babayla takım giyiyor paşamız :)

ne var ne yok kızlar nasıl gidiyor hayat biz hala öksük ve burun tıkanıklığıyla uğraşıyoruz geçmedi grip denen meret ne annemden ne benden ne mercandan o kadarda antibiyotik kullandık kızım aynı ne etcez bilmem turpla balı bile denedim kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman

Merhaba kızlar çok zor günler geçiriyorum tarifi imkansız üzüntüler içindeyim gece uykuda düşünmek üzülmek nedemekmiş gördüm 7-24 ağlasamda elimden hiç bir şey gelmiyor ablamın yaşam fonksiyonlarını geriye getiremiyor sağlığına kavuşturamıyorum beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden. Bu süreçte sizler her biriniz teker teker hatta defalarca beni arayıp bana destek olup dostluğunuzu birkez daha hatırlattınız ve burada sağladığımız bağın gerçekten çok özel ve farklı olduğunu hissettirdiniz .
Çok ama çok ağladım günlerdir doğum günümden bir gün önce akşam hastaneye gitmemizle birlikte kabus dolu günler başladı üzüntüden adetim gecikti içimden gebelik testi yapmak bile gelmedi son iki gün ateş basmasıyla uyanmam bardağı taşıran son nokta oldu tamam dedim üzüntüden menapoza girdim kesin üzüntüme üzüntü kattım bugünde doktora gittimki menapozamı giriyorum diye sormaya ne gördüm dersiniz 5+3 günlük kese 6 yıldır neler çektiğimi söylememe gerek varmı artık 35 oldum tamamen ümidimi yitirdim yazın pamuklara sarındım aylar önceden hazırlıklar yaptım kendimi kolladım 15 gün tatillerde kendimize terapiler yaptık progesteronler kansulandırıcı iğneler tedavim negatif sonuçlandı bundan 2 ay önce gene tedaviye yeltendim iptal oldu ama Allah öyle büyükki böylesi derin bir acı yaşarken hıçkıra hıçkıra ağlayıp kendimi paralarken mr röntgen ve tomografi üçgeninde koştururken hatta geçen birkaç gün önce buscopan bile içmişken bebeğimin varlığını öğreniyorum daha adete 2 gün varken kan testi yaptıran ben anca 5+3 ken görüyorum haberdar oluyorum sevinebiliyormuyum burukluk hat safhada. Allahın büyüklüğüne birkez daha şaşıp kalıyorum. Allaha şükrediyorum ama kaybetme duygusu hat safhada Allah korusun kaybetmeyeyim bu sefer kucağıma almak nasıp olsun inşallah ama bu üzüntüyle bu hamilelik sağlıklı ilerlermi onu bilemiyorum benim sanırım 2 bebeğm olacak biri ablam diğeri sürpriz bebişim

sevimcim mercanın ameliyatı ile ilgili seninle konuşmuştuk bizim ufaklık ameliyat oldu sana belirtmek istediğim birkaç şey var biz ameliyat haberini ablamın olayından önce almış çok üzülmüştük ama sonra ablamın olayı ile annesi bile ameliyattan korkmaz oldu önem derecesini yitirdi durum üstelik hastanede 2-3 günlük ömrü kalmış 5 yaşındaki kuşun başucunda ki annesinin ben güzel bebeğimi toprağa nasıl verecem hıçkırıkları ile fıtık ameliyatından korkmaz olduk nitekim gerçekten öyle bir ameliyatmış allahıma şükür canım doktora nasıl zaptedeceğiz diye sorduk zaptedmeyeceksinizki dedi ameliyattan 2 ssaat sonra kucaktan kucağa dolaştı tötüne motor takmışcasına fır döndü hiçte birşey olmuyor hareketini hiç bir şekilde kısıtlamıyor hiç canı acımıyor doktor bu ameliyatı size yapsam 1 hafta yerinizden kalkamazsınız dedi sadece ameliyathanede korktu biraz okadar için rahat olsun canım allah derdi dertle kapatmasın bir avuç bebeğin ameliyata girmesi insanın içini kavurur ama o annenin acısına şahit olduktan sonra üzülmeye utandık allaha şükrettik sadece allah beterinden saklasın

.

En son yazılan mesajda adını görünce heyecanlandim cok uzun süredir görmedim seni. Büyük sok geçirdim ablanın durumunu okuyunca.. Ama hamilelik haberi bu üstüne nasıl bir etki yarattıysa gözyaşımı tutamadım. Hayat bu iste resmen kayıplar ve mucizeler birarada. Kaybetme korkusu yasaman cok doğal ben her Dr randevusuna titreyerek gidiyorm. Biz onları cok bekledik ee haliyle cok kıymetliler. İmkanın varsa bu zamanları bol bol dinlenerek geçir off böle bir durumda zor ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…