Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
en beklenen hobareyi tesadüfen ögrenmek varmıs kaderde olsun gene de cok sevindim RAbbim hayırla tamamına erdirsin mucizelerin oldugunu bi kere daha gösterdi sana
tebrik ederim burp kara düşünceleri uzaklastr beyninden bunca zorlugun arasında kendi gelmeyi secmiş gayri üzmez annesini
dilerim bir mucize de ablacıgına nasip eder Mevlam

Rabbim sana binlerce şükürler olsun,Şükürler olsun,Şükürler olsun,HOBAREYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY..............

burpcum kaç gündür aklımdasın kızlardan birini arayıp tel no nu alıp arayayım diye ama bir fırsat olmamıştı
sağolsun semra aradı da güzel haberi verdi bir hobareyyyyyyyyy de benden
Allah tamamına erdirsin canım inşallah bu defa sonu güzel olacak

ablan için de çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir
seni aradım açmadın tekrar arayacağım

ya rabbim sen ne büyüksün ,şükürler olsun canım arkadaşım hamile, rabbim tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,ayyy çok seinçliyim ne diyeceğimide şaşırdım ellerim titriyor valla

sıkıntılarla gelen bir mucize
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

gerçekten bir mucize
bizden sonra dermişim:)

yok yok gerçekten senin ki mucize

ablan içinse çok üzgünüm Allahım bir mucize de ablan için göstersin inşallah

sesini duydum çok mutlu oldum içindeki bebişi üzme lütfen o sana sımsıkı tutundu asla bırakmayacak seni

vee melekdee geldiii 6 kişiyizz aşağıda..uzun zamandır böyle olmadık.hoşgeldin burpumuzun bebeğii!!bizi tam dağılmak üzereyken sen topladın yavrucumm,sağoll!!

darısı meleğime ve elifime inşallahhh

bu habere gercekten cok ama cookkk sevindim yesim seni ve esini tebrik ediyorum allahim sagsaglim kucagina almak nasib etsin tatlim ugurböcegin geldi sonunda hemde supriz yaparak bunun sonuda cok iyi olacak ablanda sagligina kavusacak bundan emin canim hersey allahin izinyle iyi olacak suannn ercanda bende cok mutluyuz canim

Darısı başta elif ve melek olmak üzere anne olmak isteyen herkesin başına inşallah...

her an gelecek mucizelere açığız sabırla beklemek en iyisi
çünkü bilmiyoruz ne zaman geleceklerini

şimdi konuştum çok mutluyum çok...
ayy hobarey yapmayı unutmuşum heyecandan
hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hoooooooooooooooooooooooobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Darısı başta elif ve melek olmak üzere anne olmak isteyen herkesin başına inşallah...

her an gelecek mucizelere açığız sabırla beklemek en iyisi
çünkü bilmiyoruz ne zaman geleceklerini
aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnn
eskisi gibii 5kişiyizz amaaa asolistimizzzzz yok:)))))))))))))))))))))
assolist benimle konuşuyordu :))) şimdi kim bilir kiminle :))))
erkek olursa MUCİZ ,kız oluursa MUCİZE olsunnn nnnüüttfennn:)
çok güzel bir tercih canım :)

evet ya uzun zamandır böyle olmamıştı, tanıdık isimleri görmeyi ne çok özlemişim meğer

denizcigim liste beni öyle bir duygulandirdiki araniza katildigimda sadece semra hamileydi simdi ise liste güzel haberlerle dolu insallah bebingdende güzel haber gelir ve bu listede mutlu son ile biter canim.

Bugün ben buraya aslinda kkden ayirilmaya gelmistim tasadüfen mutlu haberi duydum ve gercekten cok sevindim.

Burasinin benim icin cok özel bir yeri var sizeleri tanidigim icin ve bir ömürboyuda unutamayacagim bir sayfa oldu.Burda yeri geldi beraber agladik yeri geldi beraber güldük birbirimize teselli olduk umut verdik ufak tefek kirkinlik olsada yinede kalbimiz yüregimiz burda oldu.

Ben artik aranizdan ayriliyorum hic birinize kirgin ve dargin degil hicbirinizde beni kirmadiniz sakin yanlis anlamayin benim burda ayrilmamin sebebi esimle cocuk sayfasini kapattik cünkp gönlümüz öyle bir kirildik bidahada düzelmesi mümkün degil bu yüzdende burda aranizda olmamin bir faydasida yok, ama hepinizle face görüsecegim.

Denizcigim senden tek ricam beni listeden silmen umarim son istegimi yerine getirirsin tatlim

Hepinize hoscakkalin ve hakkinizi helal edin...

MELEEKKKKK hayır canım ben gitmeni istemiyorum nereden çıktı ya tamam listeden silin istersen ama ne olur gitme.... biz burada sadece bebekleri mi konuştuk? daha önce ne bu kadar anne ne bu kadar hamile vardı. herşeyide konuşuyorduk madem kafandan sildin sende başka şeylerden bahsedersin olmaz mı? ben seni çok seviyorum bak gitme ..........

yeşimmmmmmmmmmm burdasın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sana arkadaşlık gönderdim bak hemen kabul et sonra oğluşumu ve şişko arkadaşını gör :)))

kızın olursa alırım bak sevimden ayrıldık dünür olarak o ayşenle dünür oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…