sermestcim ben sahada Msj attım akşm kızlarla toplu Msj attım.birkaç kez aramıştım önceden cevap etmeyince ve dönmeyince belki kızınla meşgulsündür diye aramadım bu kez sadece Msj attım.normalde bebeklileri arıyorum.asla ayırtıyorum yani,herneyse bebeğimiz bizimle ya gerrisi boş..
sanırım gene yanlıs anlasılmısım ben sorgulamadm ki burpcum böyle bi karmasada herkese tabiki tek tek haber veremezsin zaten cok normal yani..o anlamda dememiştim epeydir giremedim sayfaya kendi kosturmacamdan tesadufen facede semranın yazısını okuyunca kesin bizden biri dedim de öyle kostum geldim ögrendım buradan..tesadüfen ögrenmem oydu yanı..hanı normalde mesaj atardık birbrimize haber verirdik müjdelerdik ya öyle olmadı bu defa demek istemiştim..olsun mühim olan netice..netice de şahane zaten ..cok sükür RAbbime
hobereyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
en geç ben öğrendim çünkü tel denen şeyi ara sıra göz atarsan böyle olur ama olsun sonuç çok güzel allahım nazarlardan saklasın kucağına almayı nasip etsin yeşimim çok sevinçliyim ağzım kulaklarımda evde çığlık bile attım annem neler oluyor dedi saat geç oldu ama arıycam dedim sesinide duydum çok mutlu oldum canım allahım kucağına aldığın günleri gözterecek bize ablanada bir mucize vercek inş dualarım sizinle
memo bu kzın kızı olcak dedi oda çok sevinçli tebrik ediyor allahım tamamını erdirsin darısı elifime meleğime inşşşşşşşşşşş
ahada görürsün en kısa zamanda elifle melekde hamile kalcak diyor bu topikte tek hamile kalmayan ben olcam diyor siz alıştınız yakında ikilersinizde diyor başımda o bendende heyecanlandı galiba saydırıyor başımda
semram haber verdiğin için teşekürler canım sabaha kadar sevinçten uyurmuyum yoksa hayal kurmaklamı zaman geçiririm bu sevinçle bilmem siiz seviyorum iyiki varsınız darısı elifime meleğime allahım nazarlardan koruuuuuu meleklerimizi
sermestcim ben sahada Msj attım akşm kızlarla toplu Msj attım.birkaç kez aramıştım önceden cevap etmeyince ve dönmeyince belki kızınla meşgulsündür diye aramadım bu kez sadece Msj attım.normalde bebeklileri arıyorum.asla ayırtıyorum yani,herneyse bebeğimiz bizimle ya gerrisi boş..
kızlar geçen yeşimle konuştuktan sonra rabbim mucize bekleyenlere mucizeni gözteryazmıştım faceye gözterdi şükürler olsun galiba frekansı tuturmuşum allahım nazarlardan korusun ben ablası için dilemiştim olsun bu mucizede bir başka güzel oldu allahım ablasınında sağlığına kavuşmasını nasip etsin
evet canım ya dünkü konuşmanın üstüne hala inanamıyorum hayaldi gerçek oldu :)))Canım benim hayat çok enteresan acısıyla tatlısıyla bir yandan büyük bir acı yaşarken diğer yandan buruk şaşkınlık mutluluk diyemiorum karışık duygularım farkında bile değilim ama endişem büyük allah sağ sağlim tamamına erdirsin inşallah
Teşekkür ederim bugün öğrenen herkez tesadüfen öğrendi asıl tesadüfen semra öğrendi o ilk heyecanda konuşurken saklayamadım ama onun dışında kimseyi haberdar etmedim buradan herkez aynı zamanda öğrensin istedim birine haber verirken diğerinin kırılımasını istemedim ancak kimse bu kararımı sorgulamadan yürekten sevindi
inşallah en büyük mucizeye ablam için ihtiyacımız var dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor
telefon trafiğim fenaydı konuştuğumuz gibi canım senin sesini duymak güzeldi saol aradığın için tatlım
dünkü konuşmamız nasıldı özlemim ?
senin haberini aldığım dündü sanki canım o heyecanı hala unutmadım inşallah doktorda dedi güçlü bir bebek ben sonuna varacağımıza inanıyorum diyor ee okadar hengabede mucizem oldu
ablamda miracle mi versek diyor zaten insanın mucizeye eşdeğer bir isim veresi geliyor ama yokki o doğsunda isterse noname olsun :)
ahhhh ahhh meleğime elifime en kısa zamanda inşallah
ee ozaman bize borçlusunuz sizde bizi mutlu edin en kısa zamanda çalışmalara yeniden başlayın nolur yarabbim sendende eliftende en kısa zamanda gelsin haberler
mucizeki ne mucize inşallah bebişim teyzesinede uğur getirir teyzesi sağlığına kavuşur beklemek bazen çok acı veriyor ama insan sabretmesinide öğreniyor son bir yıldır sabretmesini öğrenmiiştim acılarlada olsa
ne son isteğiymiş bu haklısın yerden göğe kadar hak veriyorum bak konuşurken anlamamışım ayrılacağını ama biraz kafanı dinle uzaklaş bu düşünceden çok gençsin ama bu arada o süreç kısa sürsün korunmayı bırak konuştuğumuz gibi öncelik sensin ercan ama bu öyle baş belası bir acıdırki olmadıkça kabullendiğini sansanda birden insanın sırtına saplanıverir işte ozaman yeniden dimdik başlarsın mücadeleye ve işte allah o zaman mucizeni nasip eder sana inşallah kelimeler tükeniyor hiç birşey acıyı dindirmiyor 6 yıl ağladım şimdi güzel bir haber aldım ama hala ağlıyorum ablam için allah herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlık herşeyden önemli
evet ya boş boş yazışıp durmuşuz 2 resim eklememişiz :)biz niye arkadaş olmamışız bunca yıl
çin takvimine baktım kızım oluyor
inşallah doğduğu günlerde nasip olur
bakayım hemen resimlerine
sağol canım benim sen beni sevdiğin için öyle görüyorsun yoksa bildiğin şişkoyum :))) oğluşum bal oldu bal çok tatlı ama çok yaramazbal kızın bal oğlu ne olacak maşallah sanada batuyada kimmiş şşişko sen şişko görmemişsin
ay elif o nasıl bir sözcük öyle, rabbim sana da nasip edecek niye öyle düşünüyorsun sıra sende bak öyle düşün :))) olumlu tarafından bak ne olur ,kimse kalmadığına göre sıradaki allahın izniyle sensin işte :)Hobareyyyy
Neguzel bi aksam tebrikler yesimcim
Allah tamamima erdirsin
Mucize iste rabbim sen buyuksun
Ablanada sifa versin rabbim
Grubun tek kakalagi ben kaldim.vay beee.artik benide botle idare edin sekerler
kızlar çok tatlısınız facedekilere bayıldım ama yorum yapamıyorum iş yerime ve çevreme bir müddet söylemeyi düşünmüyorum şu kaybetme duygusu yokmu kalbini bir duyalımda allahın izniyle o yüzden size cevap yaazamadım
özlemim hoç geldin eski dünür hehe sen zannediyomusun yeşimin kızı masum olcak o benimkindende deli olcak rabbim bide ikiz verirsekiiiiiiiiiii oh ben zil takıp oynuycam buraya ilk katıltığımdan beri hep yeşime allahım sana senin gibi bir cadı versinde zavallı cüneyite çektirdiklerini anla diye takılıyordum allahım sağlıkla versinde gerisi boş ama nafile canım senin gelinin cadı olcak ha benimki ha yeşiminki hem oda benim kızım sayılmazmı daha doğrusu bu topikteki bütün bebekler benim benimkide sizin allahım acı günlerini göztermesin
yeşim bak kızın olursa sana bir önerim olacak belki dikkate alırsın ne bileyim :)
bizim burada hastanede çalışan bir kız var çokta tatlı maşallah ne zaman gitsek batu'yu koklar sever ,bize her zaman yardımcı olur ,bende çok severim onu ,gelelim asıl mevzuya kızın adı BAHTIM nasıl hoşuma gitti anlatamam ,bence bu bebekte senin bahtın ,bahtın açık olsun bacım :))) çok hoş ve farklı değil mi?
öyle valla bizim topiktekilerin hepsi cadı, hepsi afacan :) olsun ne yapalım başa gelen çekilir bacım...
tabiki hepsi bizim evladımız hep beraber yaşamadık mı tüm gelişmelerini o nedenle hepsi bizim evlatlarımız, rabbim nazardan saklasın hepsini, sağlık, sıhhat versin bahtları açık olsun....
özlemim hoç geldin eski dünür hehe sen zannediyomusun yeşimin kızı masum olcak o benimkindende deli olcak rabbim bide ikiz verirsekiiiiiiiiiii oh ben zil takıp oynuycam buraya ilk katıltığımdan beri hep yeşime allahım sana senin gibi bir cadı versinde zavallı cüneyite çektirdiklerini anla diye takılıyordum allahım sağlıkla versinde gerisi boş ama nafile canım senin gelinin cadı olcak ha benimki ha yeşiminki hem oda benim kızım sayılmazmı daha doğrusu bu topikteki bütün bebekler benim benimkide sizin allahım acı günlerini göztermesin
burpum okötü düşünceleri sildesemde silinmiyor biliyorum korkular yakanı bırakmıyor ama her şey çok güzel olcak ablanın sağlıklı kolarına vereceksin sağlıklı minik kelebeğimizi inş bebeğime bişey olur korkusu inan bana doğum yapana kadar sürüyor sonrada tabi doğumdan sonrada büyüyüncede bak annene oda senin ve ablan için kaygılanmıyormu hepimizin annesi aynı annelik bu demek demekki her zaman endişe kaygı allahım acı günlerini göztermesin tüm yavrusu olan annelere
evet canım ya dünkü konuşmanın üstüne hala inanamıyorum hayaldi gerçek oldu :)))
evet ya boş boş yazışıp durmuşuz 2 resim eklememişiz :)
hadi bakalım benimki tutmamıştı ama inşallah seninki gönlüne göre olur canım
sağol canım benim sen beni sevdiğin için öyle görüyorsun yoksa bildiğin şişkoyum :))) oğluşum bal oldu bal çok tatlı ama çok yaramaz
ay elif o nasıl bir sözcük öyle, rabbim sana da nasip edecek niye öyle düşünüyorsun sıra sende bak öyle düşün :))) olumlu tarafından bak ne olur ,kimse kalmadığına göre sıradaki allahın izniyle sensin işte :)
inşallah sonuna kadar gideceksin canım daha şimdiden takma kafana bunları kızarım bak... akışına bırak artık ......
Ahh özlemim karmakarışığım o aşamaya bir gelsem keşke pıtpıtları bile duymadım daha
bayramda el öpmeye dolancak gariplerim bir alay tteyse kk sınında teyzesininde diye söve söve gezecekler
herbirimiz neler çektik neler çekiyoruz neler çekeceğiz hayat zor vallaha birde hamileliğinde annenin ruh hali bebeğe geçermiş benimki ben acılar çocuğuyum diye doğacak
dün bir kese vardı sevim aman birtaneyi sağ sağlim çıkarayımda öbürü kusur kalsın bizim ailenin kızları zati püsküllü eminim püsküllünün önde gideni olur
amin canım kaygılar heralde bu işin doğasında var hele bizim gibi sonradan görme annelerde daha çok var üzerine ablamın durumuda eklenince tuz biber oluyor
özlem seninki tutmamışmıydı tabiki yüzde yüz tutmuyormuş ama genelde doğru çıkıyor
elifin o son cümlesini dün kaçırmışım elif o nasıl söz hiç öyle deme diyemeyeceğim tabiki öyle düşünmen normal ama bu dünyada hiç birşeyin garantisi yok ben 6 yıldır bebek özlemi çekerken hastanedeki kadın bebeği ile mutluydu şimdi çocuğu ölüm döşeğinde ben hamile hayat okadar acıki ne dilersek hayırlısını diliyelim yani öyle bir acı yaşamaktansa bebek özlemi çekmeyi her anne yeğler böyle saçma şeyler düşünmemek istiyorum ama sürekli acıklı ortamlarda takılıyorum 12 gündür allahın işine karışılmaz kötü şeyler yaşatmasın allah
burp senin hamileliğine cok sewindim hatta bugun bizim topicte duyurdum, inşallah kollarımıza da almayı nasip eder.. bugun biizm topicte dew arkadaşımızın kan tahlili vardı belki biliyorsundur mini tüp bebek yapıldı ona. veee değeri 112 çıktı hamileee o da.. senden sonra onun hamilelik haberi ile resmen bayram havası yaşıyoruz. :)))
canım ne kaldı en az 2-3 haftaya duyarsın merak etme, bak duyunca aklına gelsin bahtım :)))
böyle devam ederse olacağı odur yani :) neyse yol parasını falan çıkarırlar en azından :)
acıların çocuğu mu allah iyiliğini versin senin ,düşünüyorumda seninkini doğunca yüzde bir küçük emrah ifadesi çok komik ya :))
yok canım benim ne çin ,ne rus ne de kan bilmem nesi tuttu ,hiçbiri tutmadı ,halbuki hepsinde kız çıkmıştı amaaaaaaa ben her zaman diyorum oğluşumu 1000 tane kıza değişmem, paşam o benim paşammmm, sana şunu söyleyeyim hamileyken hep kız olsa diyoruz ya asla öyle değilmiş ,evladın kokusu bambaşkaymış ve hepsinin tadı aynıymış ,kanma sen o cicili bicili elbiselere, rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah... ama gönlünden geçen kızsa ki öyle görüyorum inşallah gönlüne göre olur canım benim, hem kız olursa alacağım bak :)
kızlar meraba umarım beni hatırlamışsınızdııırr..:) burp canım gözün aydın hamile olduğunu duydum özlemle semra saolssun canım benim çok sevindim inanki bu bir mucize nasıl olduğunu bilmiyorum ama sende sonunda anneliği tadacaksın
kesinlikle can kızı erkeği yokmuş ki ben ne kadar çok kız istemiştim ,rabbim bana bak tadı aynı demeyi öğretti şükürler olsun :)çok ama çok sevindim inşallah kucağımıza almak nasip olur hepimizin şimdi bambaşka zorlu süreç var endişeler hiç geçmiyor
kalbimden ne kız ne erkek geçmiyor ne olursa olsun sağlıklı olsun geçiyor sadece evladın ayrımımı olur hepsi can değilmidir
küçükemrah bakışlı olacağı kesin bu sıkıntılar içinde geldi teyzesine uğur getirsin
seni hatırlamazmıyız hala listemizdesin
vallaha okadar mücadele tedavi sonuç vermedi ablam komadayken kendiliğinden geldiğinin haberini aldım inşallah kısmet olur anneliği tatmak,
teşekkür ederim canım
ohhh beee sonunda topiğe kan geldiiii
valla burp senin sayende herkes canlandı
yıl bitmeden cok guzel bi haber oldu bu.
aysen arayınca aksam anladım zaten aklıma hemen sen geldin
ama cıglık atamadım tabi misafirlikteydik
eşimde anlamıs :)
inşşş rabbim ablana da acil şifasını verirde cok guzel olur
faceden hiçbir kutlama yapmadım yanlıs anlamayın insanlar kk yı didikleyip bana ulaşsın istemiyorum.
zaten yeterince cocuk mevzularında uzerime geliniyor.
içimden bir yük kalktı resmen.cok iyi geldi bu haber.
inş darısı basıma diyorum.ama umutla umutsuzlugun karısımındayım.
beni anlayabiliceginizi düşünüyorum.
hersey bos işte.rabbim ol deyince oluyo tedavi sadece bi bahane.bunu bi kez daha anladım.
bahtım gercekten ilginç bi isimmiş.ben hep mucize anlamında bişey koymak isterken eger bi gun olursa direk mucizem koyacam dunya alem bilecek.
tuaanayım sagolsun diyorki topiğin ilk ve son ikizi senden gelecek bu gidişle.valla saglıklı hayırlı olsunda di mi tek miş çiftmiş farketmez.
valla bende ikiz üçüz bişey yaparsam anca senlendiririm topiği.sizinde içiniz şişti beni beklemekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?