maşallah paşaya demek 6 tane oldu ha...toplamda 6.
üstten 4.dişimiz gelmek üzere efe keyifsiz kaç gündür babası ısırmayı öğretti el kol kulak nere denk gelirse ısırıyo engel olunca bağırıyo oayalayıp unutturana kadar da enerjim bitiyo
yine çook yorgunum
özlem darısı bana olsun benim de vermem gereken 8 kilo var:)))))))
spora başlamayı düşünüyorum ama vaktim de yok enerjim de yok
semra yürüyo evet ama valla rahat edemedim düşüyo arada düşmese de düşecek diye peşindeyim feci yoruyo hem diş hem yürümesi
deniz paşam geçmiş olsun sanaaa
bence gulimusun kızı burpun oğlu olacak ama hayırlısı tabiii
ben ilk evlendiğimizde hep oğlum olsun isterdim
sonra bu aşılama olayı çıkıp sorunları öğrenince kızım olsun belki başka çocuğum olmaz diye düşündümve hepkız gibi hisseettim
eğer çocuk 1 olacaksa o kız olmalı diye düşünüyodum
ama hiç bi önemi kalmıyo cinsiyetin hatta 2.olursa o da erkek olur gibime geliyo:)))ama olmasın mümkünse
bulaşıkları yerleştiricem efe nin baba saati belki azcık ta uzanırım
arada sigara da içiyorum ben artık ZOPALAMAYIN
benim kulağımdanda ııııııııııları alın :)mercan müsade etmiyor yazamıyorum pc nin başına geçti eline gelen yere vuruyor aye aye deyip duruyor öpüldünüz biz iyiyiz sizde iyi olun benim kulağımdaki sesi alınnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrrr
çok şükür pıtpıtları duyduk hafta konusunda bir anlaşamadık 3 kasımda kahverengi lekem başlamıştı 4 kasımda tam adet olmuştum doktorumda 3 ünü baz aldı ovulasyon sticktede 3 gün geç çıktı çift çizgi yani yumurtam geç çatladı dolayısıyla 5 gün geriden görünüyordu bütün bunları hesaba katarsak normal doktorumlada aynı fikre vardık inşallah haftasını yakalar bebitom
2 haftada bir görüşelim 12. haftaya kadar dedi vallaha bence hiç sakıncası yok. Bana 80 yaşında bir kadın gibi yaşa dedi bide bunu cüneytin yanında dedi off zaten her hareketime karışıyor şimdi iyice sıkıyönetim var gerçi sazan gelirken öküz gibi bir çukura girdi fena hoplattı inşallah bişi olmamıştır
çok şükür pıtpıtları duyduk hafta konusunda bir anlaşamadık 3 kasımda kahverengi lekem başlamıştı 4 kasımda tam adet olmuştum doktorumda 3 ünü baz aldı ovulasyon sticktede 3 gün geç çıktı çift çizgi yani yumurtam geç çatladı dolayısıyla 5 gün geriden görünüyordu bütün bunları hesaba katarsak normal doktorumlada aynı fikre vardık inşallah haftasını yakalar bebitom
2 haftada bir görüşelim 12. haftaya kadar dedi vallaha bence hiç sakıncası yok. Bana 80 yaşında bir kadın gibi yaşa dedi bide bunu cüneytin yanında dedi off zaten her hareketime karışıyor şimdi iyice sıkıyönetim var gerçi sazan gelirken öküz gibi bir çukura girdi fena hoplattı inşallah bişi olmamıştır
toplamda 6.
üstten 4.dişimiz gelmek üzere efe keyifsiz kaç gündür babası ısırmayı öğretti el kol kulak nere denk gelirse ısırıyo engel olunca bağırıyo oayalayıp unutturana kadar da enerjim bitiyo
yine çook yorgunum
özlem darısı bana olsun benim de vermem gereken 8 kilo var:)))))))
spora başlamayı düşünüyorum ama vaktim de yok enerjim de yok
semra yürüyo evet ama valla rahat edemedim düşüyo arada düşmese de düşecek diye peşindeyim feci yoruyo hem diş hem yürümesi
deniz paşam geçmiş olsun sanaaa
bence gulimusun kızı burpun oğlu olacak ama hayırlısı tabiii
ben ilk evlendiğimizde hep oğlum olsun isterdim
sonra bu aşılama olayı çıkıp sorunları öğrenince kızım olsun belki başka çocuğum olmaz diye düşündümve hepkız gibi hisseettim
eğer çocuk 1 olacaksa o kız olmalı diye düşünüyodum
ama hiç bi önemi kalmıyo cinsiyetin hatta 2.olursa o da erkek olur gibime geliyo:)))ama olmasın mümkünse
bulaşıkları yerleştiricem efe nin baba saati belki azcık ta uzanırım
arada sigara da içiyorum ben artık ZOPALAMAYIN
mercan müsade etmiyor yazamıyorum pc nin başına geçti eline gelen yere vuruyor aye aye deyip duruyor öpüldünüz biz iyiyiz sizde iyi olun benim kulağımdaki sesi alınnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrrr
özlemim çok güzel kilo vermişsin anam tarifiini banada yaz ben hala aynı yerde sayıyorum hatta bana iştah kesici bişeyler bulun yoksa yakında dobi hatta ayı yogi arkadaşınız olcak hamini gıtlak yiyorum ayol
benimde vermem gereken 4 kilom var ama veremiyorum bi türlü hamilelik kiloma erişmeye 4 ideal kiloma ulaşmak için ise 8 kilo vermem gerek yaz gelince burda çok kilo veriliyo sıcaktan bişey yiyemiyor hep su içiyorsun....özlem bende istiyorum zayıflama sırrını...
burpcum buralara alışılmaz canım herkes kürtçe konuşuyor arkandan ne konuşuyolar bilemiyosun bizle türkçe kendi aralarında kürtçe birde gezilecek yer konusunda sıkıntı var...onun haricinde tüm markalar mevcut kıyafette sıkıntı yok markette sıkıntı yok ama riskli mesleklerde olunca hep bi pimpirik ve tereddüt var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?