Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
59 kiloda ben olmuşum:)biraz geç olsada gdiyor:)9kilo daha vericem inşallah ondan sonra eski bedenime dönücem,bugün melek şok oldu çok zayıflamışsın dedi,bende havalara uçtum:)))))

nursimcim sağol canım,elacık geç çıkarsın dişlerini daha iyi,ada ablası gibi erkenden çıkarmaya çalışıpda minicikken çook acı çekmesin.1 yaşına girerken 13.14.15.16. dişlerini birden patlatıyordu ve mahvoluyordu yavrum,milletin çocuğu yeni çıkarıyor(

59 kiloda ben olmuşum:)biraz geç olsada gdiyor:)9kilo daha vericem inşallah ondan sonra eski bedenime dönücem,bugün melek şok oldu çok zayıflamışsın dedi,bende havalara uçtum:)))))

kızlarrrrrrrr sizde süpersiniz maşallah... ben 57 olsam yeter bana daha altı bana olmaz ...

semraaaaa meleğime çok çok selam söyle ve benim yerimede öp.

pınar emzirirken insan taştan yumuşak ne bulsa yiyor :) ama ben emzirmediğim için o kalorileri malesef bazı şeyleri hayatımdan çıkararak yapıyorum ,ha çıkarıyorum derken az yiyorum 6-7 kaşık değilde 2-3 kaşık böyle yani ama bu hafta hiçbirini yemedim yeniyıla daha az kiloyla girmek istiyorum :) benim yolum size göre çok daha uzun offf offff o kadar yedim şimdi cezasını çekiyorum... bir daha gebelik yaşarsam asla bunu yapmam son aylar çıldırmış gibi yedim oysa 5.ayın bitimine kadar gbeğim bile çıkmamıştı neyse yaza daha çok var değil mi:)))

ay sayfalarda bi kıpırdanma olmus nasıl sevindim
okurken mutlu oldum
aferin kızlar nasıl azimle gidiyo kilolar tebrik ediyorum sizleri

nursimcim bi calısan var şimdi idare ediyoruz kör topal
web sayfamız hazır görebilirsiniz.magazamın adının yanına.com eklemeniz yeterli
ufak tefek eksikler biter bitmez satısa baslıcaz inş

melege hosggeldin diyorum semracım bizim yerimize op cok ta selam sole

izmirde deprem mi oldu gecmiş olsun kızlar
korkmusunuzdurr.

burpun pıtpıtlarına kurban olalımm biz onun.Allah ablanada sifa versin.sende hayatını rölantiye al sakin yasa doktorun dedigi gibi

kızlar teşekkür ederim pıtpıtları hiç durmasın uzun bir ömür inşallah ablam için dualarınız içinde teşekkür ederim

ohh kızlar hummalı bir şekilde kilo veriyorsunuz ne güzel
bebing sayfan hayırlı olsun bol kazançlar inşallah bebişin gelsinde sermayeden ya bol bol
nursim bencede dişinin geç çıkması daha iyi
zasacım adanın peşinde koşturmaktan tele döndün dimi
özlemim okadarda aç gezme anacım yazık saana yaa sen çok güzelsin eziyet etme kendine yaaa
deniz tuanay depremmi oldu izmirde geçmiş olsun kızlar
elanaz duaların için allah razı olsun tatlım
gulimus sen o kuşu alda kocanın o çok kıymetli arkadaşlarına emanet verdir en güzel çözüm bu bence :)

mercan müsade etmiyor yazamıyorum pc nin başına geçti eline gelen yere vuruyor aye aye deyip duruyor öpüldünüz biz iyiyiz sizde iyi olun benim kulağımdaki sesi alınnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrrr

aha bu kızın yaramazlığını ben sana daha doğmadan söylemiştim
kulak çınlaması bendede var hiç geçmiyor 3 ay oldu vertigo ile başladı bende ara ara kendini hatırlatır (

hımm demek sitenin adı bu bende diyorum acaba ne :) inşallah satışlarada başlada alalım siftah yapalım :) ama bak % bilmem kaç arkadaş indirimi isterim :)))

valla verdiğim kilolar 23-24 arası oldu :) çoğu gitti azı kaldı diyelim ...
ayy bilmez olur muyum şekerim tabi çok güzelim ama çıtır bir güzel olmak var tombik bir güzel var dimi ama :)))
aslında aç dediğim bu hafta böyle yaklaşık 1 haftadır bu şekildeyim yeniyıla kadar kendime hedef koydum o nedenle azmettim:))))))))
aha bu kızın yaramazlığını ben sana daha doğmadan söylemiştim
kulak çınlaması bendede var hiç geçmiyor 3 ay oldu vertigo ile başladı bende ara ara kendini hatırlatır (

ay bu vertigo bendede var muştayken başlamıştı, hatta dr dedi genelde pilotlarda görülür diye ,bende dedim aaaa ben sürekli uçuyorum:) o sıra buzda yürümeyi öğrenemediğim için doğal olarak kayarak uçuyordum :)))))

benim de aynı nursim gibi ideal kiloma 8-9
hamilelik öncesi kiloma 4 kilo var ama gitmiyo işte spora başlamayı düşünüyorum
okul çok yoğun evrak işi çok bu sene
anket ıvır zıvır notlara da başlıym diyorum

efe öyle güzel yürüyo ki pıtı pıtı
yarın çocuklara adım çöreği dağıtıcam bebek yeni yürüyünce dağıtılırmış çok düşmesin diye bi arkadaşım dedi ben de dağıtıym yesin çocuklar
anket dolduruyorum sistem meşgul dedi geldim
her öğretmene bi sekreter lazıııııııııımm benceeeeeeeeeeeeeeeee
iyi geceleeerrr

Herkese selam olsun şekerler,herkes iyidir umarım,çok vaktim yok,çıkmak zorundayım.Burpcum,pıtpıtları duymuşsun,Allaha çok şükür tatlım,bugünleride gördük.Allahın izniyle ablanın iyileştiği günleride göreceğiz inşallah.
Mavicim,ben o badi badi yürüyen Efemin minik ayaklarını yerim,Allah hep güzel günlerini göstersin.,
Sevimcim,size nazar mı değiyor ne anlayamdım ki,inşallah 2012 de herşey resetlenir ve sağlık,huzur,bereket dolu günler başlar sizin için.Kızlar,hatırını soramadıklarım,acil çıkmam lazım,akşama girmeye çalışırım.Biz Allaha çok şükür iyiyiz.Pazartesi kontrolümüz vardı.Şimdilik herşey yolundaymış.Darısı isteyen tüm kardeşlerimin başına.Görüşürüz fıstıklar...

ela 3 gündür ishal oldu diş mi çıkaracak ne yemesi düzeliyo derken yine yemesi bozuldu...çok canım sıkkın yine...

yeni yıl öncesi gerçekten ıssız kalmış buralar

diş çıkartanlar hasta olanlar
herkesin işi gücü var tabi
koşturmaca içinde

Kızlar en korktuğum şey başıma geldi dün gece akıntımın içinde pembelik vardı kociş hemen progestan iğne yaptı sabah kuzu kuzu işe gittim öğrencim ısrar etti doktoru aradım doktor hemen gel göreyim dedi ben gene öğlen gidecektim dekan saolsun duyar duymaz güvenliği çağırıyorum bak çabuk doktora giidiyorsun diyince bıraktım dersi çıktım kocişinde bugün yüksek lisans dersi vardı aldım onuda gittik doktorumuza allaha şükür herşey yolunda görünüyordu bir hafta geridendi haftasınıda yakalamış tam 8 haftalık görünüyordu pıtpıtlarada birdaha baktık 2 gün dinlenme yazdı yarın korkunç yoğun günümdü ne yapacağız artık haber yollattım öğrencilere gelmeyecekler dinleneceğim yılbaşındada muhtemelen pinekleyeceğiz 9 yıldır ilk defa evde başbaşa yılbaşı geçireceğiz gelecek yılbaşı bebişimiz bizimle olsunda değer doktor her kanamayı düşük riski olarak görürüz senin geçmişinede bakınca riske atamayız dedi ben geçmişi mokluyum

burpcum allah korusun canım bebişlerimizi gitmekle iyi yapmışsın gelen pempeler yerleşme kanaması oluyor diye biliyorum tabi kendini rahatlatmanda iyi olmuş dinlenmen lazım canım ben 1 buçuk hafta dinlenmiştim evde aynen 8 haftalıktı bebiş rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur inşallah canım boşver yılbaşını filan evde dinlenmene bak sen yılbaşı armağanını aldın zaten gerisi boş

bende papağanı gönderemiyorum o değerli arkadaşlarıda almıyorki eşleri istemiyor tabi kim uğraşıcak onun pisliğiyle yaza doğru göndericem biryere hayırlısıyla
bugün kızlar benim çalıştığım hastanedeki doplere götürdüler cinsiyet meraklıları kadın doğum değil ama doktor anlıyor ulrasona aldı beni yüzde 85 erkek dedi. hayırlı sağlıklı olsunda hiç farketmez dedim bende doktora haftaya cumada kendi doktorum bakıcak bakalım o ne diyecek

ela 3 gündür ishal oldu diş mi çıkaracak ne yemesi düzeliyo derken yine yemesi bozuldu...çok canım sıkkın yine...
çok geçmiş olsun canım

ay yüreğim ağzıma geldi öyle mi başlanır yazıya ya aman rabbime şükürler olsun ki bağışlamış size. dinlen canım ya bu yıl yeniyıla çok güzel giriyorsun bence en güzel yeniyıl hediyen geldi işte daha ne olsun. başbaşa değilsiniz yani afacan var bir tanede :) dinlen ve kendine çok iyi bak zaten eniştem hemen evi kışlaya çevirmiştir eminim ve haklıda :))) geçmişide sil artık yeter ya yeni bir hayata merhaba de ne kaldı şurda 8-10 hafta sonra tekmeler seni :) belki o kadar bile sürmez .

burp yeni yıla baş başa değil üç başa giriyosunuz şekerim:=))))
ayrıca sanırım bi daha ki yılbaşı da bebek küçük bizsiz durmuyo gibi bahanelerle evdesiniz:))))))))))))))))))))))

hasta bebeklerimize geçmiş olsun çabucak iyileşsinler inşallah

ben de dün kendime bi iyilik yaptım 2012 ye ertelediğim spora başladım:)))haftada 3 gün gidicem efe daha ilk günden yıkmış ortalığı
okuldan geliş saatimi biliyo ve gecikince bile ağlıyomuş
ben geliyorum biraz hasret giderip başlıyo mızıldanmaya elimden tutup kapıya götürüyo gitmek istiyo beyimiz

yeni yıla da evde giricem efe ve ben eşim gececi anneme gitsem efe durmuyo daha sık uyanıyo orda

eşime de kızdım dün
sanırım ben çok incelik bekliyorum ya da o biraz kalınlaştı:)))))evet hayırla cevap veriyorum sorduklarına ne zamana kadar böyle yapıcaksın dedi az önce canım isteyene kadar dedim:))))
öperim herkesiiiii
sermest niye yok ki????

iyi geceler
yeni yılın son günü yani son günün ilk saatleri
deniz yeni uyudu eşim nöbetçi uyku tutmadı beni de

burpcum gerçekten öyle mi başlanır cümleye kalbimize inecek geçmişi moklu seni:))
Alahın izniyle hiçbirşey olmayacak mucizemize benimd eolmuştu kanamam hatırlasana görmüşsün de bebişini kendini sıkma beslenmene dikkat et lütfen sen yemek konusunda biraz dikkatsizsin bildiğim kadarıyla dikkat et lütfen inşallah bulantın da olmaz sağlıkla gelecek bebişin

gülsercim sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez sende iyisindir umarım bulantın şikayetin olmadı galiba hiç?

sermest benimde dikkatimi çekti niye yok ki?

mavicim spora başlamışsın ne güzel efe emmeyi bıraktı mı tamamen? bende emziriken gitmek istemiyorum vaktim çok denizde durur annem de varda benim derdim sütüm azalırsa çok üzülürüm yani spordan oldu diye o yüzden gidemiyorum yaza da ne mok yicem bilmiyorum şimdi kış kamufule ediyorum yazın yandım valla(
geçen sene de benim eşim nöbetçiydi bu sene dışardayız denizi de götürücem arabasında uyur zaten ev gibi..bu arada kulaklarına pamuk tıkayacağım bu fikri de senden aldım kardeşinin düğününde efe nin kulaklarına pamuk tıkamıştın galiba:))

şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum
Allah ynei yılda hepimize sağlık mutluluk versin
herkesin gönlüne göre geçen bir yıl olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…