Eda insallah sanada nasip olur biran once sabredip beklemekten baska elden birsey gelmiyor ama senin de bekleme suren dolmustur insallah sonunda hersey geride kalacak allahin izniyle
Bilge 21 eylulde durusman vardi nasil sevindim senin icin herseyin hayirlisi yepyeni bir hayat var onunuzde mutluluklar sizinle olsun hakettiniz
Deniz issiz topik gercekten arada bir ses veriyoruz ama eski gunler yok malesed anca bir hobarey toplar bu topigi
hala yaşıyorum millet. nasılsınız bakalım? ben iyiyim. işten eve işten eve. kızım da iyi. anlatmaya kalkmayayım 118 sayfa yazmam gerekir. :) ama iyiyiz sonuç olarak. sıkıntı yok. herkes iyi mi?
bilge nasılsın evet baya uzun zaman oldu girmeyeli ama artık ben buralarda olacağım o yüzden kendinen haberi kesme .nasıl gidiyor kızınla hayatınız benim sıpa büyüdü onunla uğaşıyoruz işte bende yazmayayım baya uzun sürer..
aynen canım..
biz gönül birliği yaptık kimse mecbur değildi günlerce gecelerce burda en değerli zamanlarımızı özelimizi paylaştık .
yine en mutlu anlarımızı paylaşmaya devam edeceğiz inşallah..
Nasıl bir yağmur var,gökyüzü boşalıyor resmen.berekettir yağmur yağsın elbet.Benim de yarın misafirlerim gelecek.Facede kurduğumuz mayıs anneleri topiği vardı,bugüne kadar ara ara hep toplandık.Yarında bana gelecekler oğlumun arkadaşları.Bakalım yaramazlar ne yapacaklar birbirini görünce.Anlatırım yarın burada :))
senin yazdığın saatlerde bende yeni yatmıştım nasıl şiddetli yağdı camları kıracaktı sanki berekettir tabi yağsın ..
süpermiş valla ne güzel buluşuyorsunuz bebişler ne yapacak bakalım atın yere hepsini yuvarlanıp dursunlar..
bizde memeyi tamamen kestik 1 hafta oldu deniz için hala zor alışmak bu duruma ama ben atlattım sanırım 2 gün çok kötüydü göğüslerim biraz sağdım şimdi rahat geri çekiliyor sütüm ..ama deniz elinde yastıkla meme diye dolaştıkça çok üzülüyorum
ısızlar kulubü olmuş burası kimde ne var ne yok bilmiyorum ama hepinizi çok özledim en son melekle elifimden güzel bir haber bekliyordum ama yanlış duymadımsa benim eski dünür hamileymiş çok sevindim inş hayat istediği gibi olur sağlıkla kucağına alır bebişini bu seferki kız olur inş ama sağlıklı olsunda özlemim hayırlısı olsun
ben ve herkez bebeğimiz olsun diye savaş açtık onları şükürler olsunki mevlam verdi bize ama şimdide fırsat bulupta görüşemiyoruz bile kızlar telimi bozmuştu mercan hattıda kaybettim daha doğrusu evi alt üst ettim nereye koydumsa bulamıyorum aylardır bu yüzden çoğunuzun nosu yok eşimin telinde olanlar var onlarıda zaman buldukça arayıp sizleri soruyorum hepinizi çok seviyorum inanın bana hayat mücadelesini öğrettiniz ben bu gün annneysem bu sizin sayenizde payınız büyük ben herşeyden pes etmişken umudumumu kesmişken siz bana güç verdiniz tekrar denemem için bana destek oldunuz bütün zor günlerimi sevinçlerime ortak oldunuz hepinize çok teşekür ederim ayşen benei her gün arayıp bırakma pes etme diye güç vermese yeşimim burdan bana morel ve güç vermese zazam sıcaklığını dosluğunu sunmasa ben şimdi çoktan boşanmış ve anneliği tadamamış biri olcaktım hepinize teşekür ederim
sevimcim biz gönül birliği yaptık arada görüşemezsek bile kalbimiz bir
ama vefadan bahsedenler vefasızlık yapıp çoktan silip attılar
neyse herkesin kendine göre sıkıntısı var sen bir telefon hattını kaybedip ulaşamadığın zaman sıkıntıya düşmüşsün ben her zaman burdayım istediğin zaman ulaşabilirsin ..
Selam sevim ve denizcim,arada da olsa birilerinin gelip ses vermesi çok hoş.Ne tuhaf,neler yaşadık burada.Sanki hepsi yalan olmuş.Neyse,herkes sağlıklı ve huzurlu olsun,yerinde sağolsun....
bir kımıldanma mı var sanki buralarda..:) benden de bir merhaba gelsin herkese..umarım ıyıcesınızdır..dunya mesgalesı kosturmaca hep aynı hayat dün bugün yarın karısmıs halde..yasıyoruz öylesıne ıste benden yana hersey tastamam aynı sizde haberler nasıl
iyiyiz biz valla Deniz beyle uğraşıyoruz bir yaramaz bir serseri oldu ki sormayın kapışıyoruz çok fena şimdiden anneye karşı gelmeye başladı:))
çok şükür herşey yolunda sizinde iyi olmanıza sevindim