Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yeşimcim seni merak ederken yazını okudum seni aradım ulaşamayınca semrayı aradım haberini aldım bugun sen aramışsıın ben çok geç gördüm keşke konuşabilseydik diyorum şimdi
olsun hayırlısı ile meleğimiz dünyaya gelsin sağlıkla inşallah
sezeryan olsun hiç önemli değil riske gerek yok
çok şükür bugüne darısı isteyen herkesin başına

yeşimcim seni merak ederken yazını okudum seni aradım ulaşamayınca semrayı aradım haberini aldım bugun sen aramışsıın ben çok geç gördüm keşke konuşabilseydik diyorum şimdi
olsun hayırlısı ile meleğimiz dünyaya gelsin sağlıkla inşallah
sezeryan olsun hiç önemli değil riske gerek yok
çok şükür bugüne darısı isteyen herkesin başına

bugün içime doğdu var bi haber diye girdim ki bi paşamız daha olmuş Allah hayırlı uzun sağlıklı ömür versin
gözünaydın yeşim yarın ararım ne mutlusundur şimdi hamile kontenjanımız bomboş kaldı önce elif ve melek sonra da isteyene 2.ler inşallah
çok sevindim gece gece

öpüyorum herkesi

yeni annemizi tebrik ederim..Allah analı babalı buyutsun kücük melek hayırlı evlat olsun bahtından güldürsün RAbbm insallah..

Kizlar hepimize tesekkur ederim hic hamile kontenjanimiz tamamen bosaldi hadi elif hadi melek sizide dogurtalimda zafer kazanan savascilar yapalim topigin adini aklima geldikce dua ediyorum
Sezeryanim cok sikintili oldu epidurel oldum hic basagrisi yapmadi ama 10 gun olmasina ragmen dikislerim cok agiriyor boyle devam ederse genel cerrahiye gorunecegim yaramin ozellikle sol kismi tuz basilmiscasina agriyor
Oglan klasik yenidogan gunde 10-12 bez degisiyoruz yeni bezi popoyaa degdirmene kakayi basiyor klasikmeme derdi uykusuzluk cebellessekte her sey icin degiyor

selam kızlar nasılsınız bakalım?
benim kafam karmakarışık sözde tayinimiz çıktı ama sevinemedim bile il dışı yerdeğiştirmelerde sınıfçılara 7 il açıldı ve 5i doğu bu durumda eş durumuna açılacak yer yok gibi.
burada kalsak eşim 2 yıl ceza yiyecek ve tayin isteyemeyecek bunuda istemiyoruz sonuçta aynı fırsat bir daha elimize geçmeyebilir.
oraya gitsek batunun bakıcı sorunu, ev satılacak ,benim tayinim zaten malum 1 yıl ayrı kalsak diyoruz ama seneye yine aynısı olursa ne yaparız? olmadı ücetsiz izne ayrılırsın diyor bakan efendi ama herkes onun kadar maaş almıyor tabi . ev borcumuz devam ediyor.
offff 2 ucu oklu değnek durumu ne yapacağımı şaşırdım. burada zaten ilçeye gidiyorum 55 km hergün .oradada göze alıyorum ama açılacak mı bu belli değil. il emirinide kaldırdı . valla aranızdada varsa bilmiyorum ama ben bunlara oy verenlere asla hakkımı helal etmiyorum .sözde aile bütünlüğünden dem vuran ama aileyi en çok parçalanmaya zorlayan hükümet oldu dini kullana kullana getirdikleri hale bak ya öbür dünya varsa iki elimde yakalarında bize ettiklerini kendilerinde bulsunlar. şu mübarek gecede rabbim dularımı kabul etsin de görsünler günlerini inşallah .helak olsunlar ,beter olsunlar....

neyse sıkmayayım sizi sözde tayin çıktı ama sevinemedik bile ya (((

sizler nasılsınız neler yaptınız?

paşalarımıza 1 tane daha eklendi rabbim hepsine sağlıklı ve uzun ömürler versin inşallah

herkse ııyı bayramlar dılerım bu bayram esım tarafındayız ortam bulup bayram tebrık etmeye anca zamanm oldu ucundan olsun yaaladk neyse:)

canım bende seni merak ediyodum doğurdunmu diye.gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün oğluşun inşallah..eski topiğimden arkadaşlar sizlerede merhaba demek istedim.benim kızım 4,5 aylık oldu.az moral vermedik burda birbirimize.eski günler geldi aklıma.sevgiyle kalın:))

merhaba herkese geçmiş bayramınız kutlu olsun ki herkesin kutladım zaten bayramını:))

özlemcim çok üzüldüm ne hevesle istemiştin inşallah bir yol çaresi bulunur da çıkış bulursunuz Allah yardım etsin inşallah

görkemli Allah bağışlasın minik kızını demek 4.5 aylık oldunuz maşallah size

bizde pazartesi tatile çıkıyoruz ordan da Ankara ziyareti eşim tarafına 15 gün yokuz
Allah a emanet olun görüşürüz

geçmişleri okudum bugün gün içinde biraz ne çok şeyi paylaşmışız birlikde nekadar çok derdimiz varmış zamanında.sanalda olsa dökmüşüz içimizi,ama derdimiz derman bulunca zamanında tek sırdaşımız dert ortağımız olan sayfayı terkedip gitmişiz.oysa ne kadar vefasızmışız topik kardeş,nekadar hemde...

Kizlar 15 gun uzerine evimizdeyiz yazlikta annemlerin yanindaydik lap topun karsisina gecmeyeli 1 ay olduvakit bulamiyorum hep telden takip ediyorum takip edecek pek birsey olmasada semracim nasilda hakli giren sayfalari yerinde durur gorunce girdigi gibi cikiyor
Gorkemli cok tesekkur ederim canim kizini gule gulebuyut sende insanin inanasi gelmiyor degilmi hala neler yasadik
Deniz bebinglw bulusmaniza cok pis haset ettim nasil iyimi bebingimiz nezaman mujdesiyle gelecek allahim melekleona sen nasip et
Ozlem ya cokuzuldum senin terfiolayina arayacaktim ama actionum hic bitmiyorki insallah sizin icin ne hayirliyasa o olur tum guzellikleri hakediyorsun canim benim
Diger fistiklar telefondan yaziyorumswvmiyor telden yazmayi siz nasilsiniz eaki gunlerini ozledim menu paylastigimiz gunleri

İyi pazarlar herkese.Terkedilmiş bir topik ama direniyor gerçekten;belki kendisine bir şans daha verilir diye işte...Herkes iyidir umarım.Ben biraz zor günler geçiriyorum.2 gün önce annemin sabah uyandığında gözkapağı düşmüştü,gözü küçülmüş,kaş yukarıya kalkmıştı.Doktora gittik.Apar topar hastaneye yatırdılar.Allah korusun anevrizma beliritlerinden biriymiş.Bir sürü tomografi,Mr çekildi.Öldük,öldük dirildik.Allaha çok şükür anevrizma çıkmadı.Hala hastanede yatıyor.Araştırıyorlar.Sarp Beyinde yarın 4.ay aşısı var.Gerim gerim geriliyorum vallahi.Çok ağlıyor çünkü.Umarım sizler iyisinizdir.Hepinizi öpüyorum...

kızlar merabalar topik gerçektende çokkk ıssız kalmış. kimseler pek uğramıyor artık benim küçük adam huysuz ne uyku var nede susuyor nezaman düzene giricek beklemedeyiz. çok mızmız oldu velet gözünden kaçmaya gelmiyor tek başıma zor idare ediyorum. inanınki kızlar yanınızda birisi varsa çocuk bakmak çokzor değil. yinede canları sağ olsunda bu günlerde geçicek biliyorum ve sabrediyorum. bende meleğe ve elife herdefasında dua ediyorum.

inler cinler top oynuyor :2: burda neler paylaşmıştık halbuki :2::2::2::2::2::2:
bizim bugün 40 ımız çıkıyor 40 tas has hoşafmı içsem ne

bilemedim ki ne yazsam kaldım öyle
iyi günler ıssız topik bugun uğrayan olursa selamlar ve öpücükler:))

inler cinler top oynuyor :2: burda neler paylaşmıştık halbuki :2::2::2::2::2::2:
bizim bugün 40 ımız çıkıyor 40 tas has hoşafmı içsem ne

Burpcuğum Merhaba, uzundur giremedim, senin bebiş gelmiş de kırkını bile çıkarmış bu arada Canım, gözünüz aydın, güzel meleğiniz ile sağlıklı, mutlu, coşku dolu uzun ömürleriniz olsun ... Keyfini sür bakalım şimdi anneliğin, fazlasıyla hakettin , darısı başımıza olsun dilerim...

herkese uzun bir aradan sonra merhaba,

sonunda boşandık. kızımın velayetini aldım. sorun yok. işimden de yeni hayatımdan da memnunum.hakkımızda hayırlısı diyorum. hepinizi öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…