bende çoooooooooook uzun bir aradan sonra ceee diyeyim dedim :)))
nasılsınız bakalım topiğin en tatlı kızları valla hepinizi çok özledim tatil iyi falan ama sizinde yeriniz ayrı ya... amaaaaa bu kez tatilim çok daha anlamlı ve güzel oldu... pınarım +ayşenim++++++++++++ o iki tane sevimli mi sevimli, tatlı mı tatlı, yakışıklı mı yakışıklı 2 tane kuzucukla tanıştım. maşallah nasıl tatlılar öyle rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah... sarp bey daha minicik demek diyorum o zamanlar benim bebeğimde o kadarmış eee doğumgünleri peşpeşe olunca öyle tahminler yapılıyor :))) deniz paşa tam paşa maşallah çok şirin çok uslu ya rabbiiiiii beni niye es geçtin sen bu usluluk konusunda, benim oğlan çok hareketli ki pınar ve denizim şahit :) her ne olursa olsun rabbim sağlık sıhhat versin bakarız ... inşallah yine karşılaşırız gerçekten çok isterim... misafirperliğiniz ve dostluğunuz için binlerce teşekkürler... kocaman öptüm sizi ve paşalarımı..
elif canım aslında denizlide 1 gece kaldık telefonun olsaydı arardım seni de görürdüm ama kısmet değilmiş başka bir zamana inşallah
ahh sermest ahh görüşemedik valla ,seneye tatili ona göre ayarlayalım olmazsa :)) hoş ben batunun yaptıklarından sonra seneye tatil matil düşünmüyorum ama nasip tabi... gerçekten çok siterdim seni de görmeyi ,senin sarı şekeri öpmeyi ama kısmet değilmiş, başka bir zamana inşallah
yeşimmmmmm canım çok az kalmış ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ara sıra girde haber ver o büyük gün ne zaman...
semrammmmm canım seni de çok özledim şimdi o kadar yoğunum ki tatil iyi de dönüşü fena ,ay bir sürü çamaşır yıka yıka bitmiyor sonra birde ütüsü var tabi :) ama bir fırsat bulayım ilk arayacağım sensin ,kızımı öp benim için çok tatlı çok şirin bir kız oldu maşallah..
hepinizi çok seviyorum