Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım pazar rehaveti başlamıs herkeste.havalar bozdu yine benimde havalar bozuk tabi.
nerdesiniz sekerler..
pastaları yedin mi mavicim oh dedikodular var mı....
burp um oh ya seni görmek ne guzel
nbnh nasıl gidiyor canım az kaldı yarın test gunun di mi senin gelen kırmızı da yok oh ya bi guzel haber alıcaz inş sonunda.

ben sana haftaya teselli değil gözün aydın demek istiyorum inş allah karnına ve kucagına versin canım

inşallah sevimcim bakalım artık kısmet çok dengesizim bu günlerde bazen oldu bu ay deyip kendi kendime seviniyorum sonra moralim bozulup ağlamaya başlıyorum bu ilaçlar mahvetti beni

nursim cim hoşgeldin sende.tedavin için hazırlıklar basladı ne guzel ya.
ayse aydın ı okudunuz mu amerikan hastanesinde ki doktor zaten 35 yas altına bir embryo yu yassadan önce koyduklarını söylemiş dogrusu buymus az embryo koymak ama gebeliği tutturmak istanbula mı gitsem tüp bebek için diye dusunmeye basladım valla

nursimcim bugün 11.günüm canım birşey hissetmiyorum olmuşsa da ne hissedilir onu da bilmiyorum ya

bebingcim test günüm yarın değil canım 15.gün perşembe yaptırmayı düşünüyorum tabi adet olmazsam o güne kadar

kusura bakma canım ben karıstırmısım ay vakit hiç gecmedi bitmedi b i türlü senin de günün inş hamilesindir ya.

mavicim diyemem ben öyle tüp tedavisini onlara söylicez sonraq zaten olmuyormus cocugunuz derler valla.

ama sen de haklısın 14 gun kalınır mı be kardesim cocugunuz olsa ilkokula baslayana kadar kalıcaklar vallakaydirigubbakcemile3

simdi siz aksam kaynatırsınız ben catlarım di mi ama
bu haksızlıkkk

bugun bi arkadasla görüştüm bebegi var cok zor diyo bilsem dogurmazdım diyor bıktım aglamasından gazından hiç bişey yapamıyorum diyor eee herseyin bi zorluğu var di mi ama...

belki de ablasına falan gitmiştir misafirliktedir girememiştir..
inşallah önemli birşey yoktur semracımın ve ada mızın...

öyle mi demişti ki ben hiç hatırlamıyorum ... inşallah canım ya meraktan ölüyorum nasıl ulaşacağımı da bilmiyorum

canım ya dikkat et kendine bende hastalandım valla....

öyleydi değil mi aman ya hastayım ben gelmeyin üstüme((
iyi işte kuzum gez hazır gelsin önüne boşver keyif almaya bak sonra git evinde dinlen güzelce.... valla içinden ne geliyorsa söyle kalmasın tabi....

yedim valla pastaları börekleri
dedikodu var ama ben o kişileri tanımadığım için ilgimi çekmiyo:)))
tanısam katılırdım:)))))))

kızlar bugün cnntürk te saat 15:20 de tüp bebek tek embriyo tartışılacak check-up programında kaçırırsanız internet sayfasındanda on line izleyin derim kızlar

ben komşumdaydım yeni gördüm izleyemedim ne oldu acaba ,ne dediler?

semra mı yok kızlaarrr?????????
bi sorun yoktur inşallah
bu ne yaaaaaaaaaa
her hafta biri kayboluyooo????????????
seeeeemmmraaaaaaaaaaaaaaa gel kız çabuuuuuk

benim de günde hamile bi kadın var 2 aylık:)))
bebek konusu kapanmak bilmedi desem yeridir
ben de safa yattım cinsiyeti belli mi dedim:)))))))))))))))
ne bilsinler uzman olduğumu:))))))))))))))))))))
çakallık ettim

artık demezler heralde
önceden diyolardı borç var diyodum
şimdi de daha atlatamadım yaz geçsin de diyorum:)))))

benim bugün 16.gün kızlar çatlamıştır yumurtam((
çok verimsiz bi ay oldu bu ay:)))))
halbuki mart:))))
ama üzülmeyin
nisan mayıs ayları gecşer gönül yayları:)))))))))))))

ya aman yasa çıktı ya ne yapsınlar iş kaybetmemek için öyle diyecekler tabi ... ne olacak en kalitelisini seçtik kesin tutacak diye kendıracaklar bizi eee biz kandırılmaya dünden razıyız zaten ne derlerse inanacağız....

gecşer gönül yayları dicektim:))

özlem yarın gelecekler gerildim şimdi yaaaaaaaa
hiç müfettiş çekecek havamda değilim pazartesi pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…