ben sana haftaya teselli değil gözün aydın demek istiyorum inş allah karnına ve kucagına versin canım
belki de ablasına falan gitmiştir misafirliktedir girememiştir..
inşallah önemli birşey yoktur semracımın ve ada mızın...
selam kızlar.evet dükkana geldim hemen actım pc yi.ama oku oku gölzerim pörtledi.dün eve gittim bişeyler yer yemez uyudum saat 20.30 gibi bugunde öğlen uyandım ihtiyacım vardı ama korkunçbasım agrıyor aksamdan kalam gibiyim valla
gamzecim varmıssındır herhalde biraz gec oldu ama iyi yolcuuluklar...dinlen biraz özlem gider ailenle.
özlemcim karıstırıdın yine ama sen kuzum gamzenin kendi annesi vardı onlarda.
aksam yine yokum kızlar görümcemin kayınvalidesine yemege gidicez.mecburen ordayım pazar gunleri böyle seyler yapmaktan hiç hoşlanmıyorum ya.bugun kayınvalidem aradı sabah napıyorsunuz diye nasıl canım sıkıldı haftada sadece bir gun o da yarım evdeyiz aramayın ya bi yalnız bırakın özel seyler yapıcaz belki ama artık konusucam daha fazla içimdse tutamıcam kızlar.haksızmıyım ama ya
kızlar bugün cnntürk te saat 15:20 de tüp bebek tek embriyo tartışılacak check-up programında kaçırırsanız internet sayfasındanda on line izleyin derim kızlar
sokak terliği geldi evine ama maşallah bugün bi hareket yok topikte:)))))
bebingim sana torun dedikleri zaman fırsat verin de olsun de:))))ben öyle yapıcam
nursim cim hoşgeldin sende.tedavin için hazırlıklar basladı ne guzel ya.
ayse aydın ı okudunuz mu amerikan hastanesinde ki doktor zaten 35 yas altına bir embryo yu yassadan önce koyduklarını söylemiş dogrusu buymus az embryo koymak ama gebeliği tutturmak istanbula mı gitsem tüp bebek için diye dusunmeye basladım valla
yedim valla pastaları börekleri
dedikodu var ama ben o kişileri tanımadığım için ilgimi çekmiyo:)))
tanısam katılırdım:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?