Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya çok sağol.... evet baktım :))) yalnız bu 1 günde mi okunacak denizim....

kızlar ben geldim..

kusura bakmadınız dimi yaa..dün dr randevumdan sonra arkadaşlar aradı karşıya geçtik,orda kadık yeni geldik,yazamadım ama aklım sizdeydi.özledim hepinizi.gelelim kızımıza,ada çok iyiymiş 1.200 kg olmuş,dr gayet iyi dedi kilosu,gelişimi,artık mayısın 20 sinden sonra hazır olman lazım dedi.ağrıların oluyomu dedi,bende hayır çok değil dedim.psikolojik midir nedir ağrılarım oldu dünden beri ama şuan iyiyim.doktorum kasılmaların başlıcak diyo ve başladı sonunda.7. ayımızı bitirdik kuşlarım lütfen bize dua edin.bebingcim doktor artık sık çağırıyor bir sonraki randevum 3 hafta sonra.ama ondan sonra daha sık alır sanırım.doğum yaklaştıkça sıklaşıyor tabi benim doktorum çok ilgili birisi takiplerini sık yapıyor.

ben çok yorgunum kızlar uyumam lazım.yarın konuşuruz.öptüm canlarım.

acayip başım ağrıyo kızlar sol gözümü açamıyorum ağrıdan adet oldum bugün onun da etkisi var sanırım hepinizi öpüyorum ii geceler size...

selam bebişler ben geldim kimseler yok.ii geceler herkese....
bu aksam bebek konusu acılmadı hiç cunki çocukları ollmayan bi aile vardı aramızda n azından rahat bi aksam gecirdim herkes dikkatliydi...
yarın görüşürüz simdiden ii haftalar herkese...

acayip başım ağrıyo kızlar sol gözümü açamıyorum ağrıdan adet oldum bugün onun da etkisi var sanırım hepinizi öpüyorum ii geceler size...

geçmiş olsun canım geldi mi kahrolası kırmızılar..
sana da iyi geceler çalışıyor musun çalışıyorsan kolay gelsin..

gezenti tam tahmin ettiğim gibi:))
olsun canım iyi olunda önemli değil dualarımız hep seninle hadi baklaım bir bakmışısz doğmuş..zaman öyle akıp geçiyor..iyi gecelr tatlım..

canım ya çok sağol.... evet baktım :))) yalnız bu 1 günde mi okunacak denizim....

özlemcim valla onunla ilgili birşey bulamadım ama 707 kere 2 yılda biter valla:))
ben günde 50 tane okuyacağım bugün 50 okudum 14 günde biter herhalde ..
her gün 10 ayetel kürsi
10 fatiha 1 er aysin fetih okuyacağım alalh nasip ksımet ederse..meryem de 30 oldu ara verdim ama baştan başlamayacğım napalım kaldığı yerden devam onu da 41 e tamamlarım..

hadi ya..o kadar çok ki çocuğu olmayan allahım onlara da versin inşallah..
rahat geçmiş iyi bakalım
her gidişinizde konusunu açıyorlar mı eşin cevaplarını versin valla ben her gidişimde bu şekilde olsa eşime söyle istemiyoruz diye bir daha sorarlarsa ben veririm cevabı derim..
üzülen sen oluyorsun sen üzüleceğine onlar üzülsün..

semracım ada bebeğin iyi olmasına ve kilo almasına sevindim şaka maka az kaldı doğuma hadi hayırlısı dualarımız seninle
denizcim Allah kabul etsin dualarını ben de namaz kılmaya çalışıyorum ama devamlı kılmaya alışamadım Meryem suresini ve salat-ı tefriciyeyi okumaya çalışıyorum o da ne zaman bitecek bilemiyorum

selam ben geldim ama işten güçten fırsat olmadı ki yazayım.

gecekuşu deniz sin sen bundan sonra canım

yalama yaptı bizim her görüştügümüzde sorulan sorular...
önce baska seyler konusucam sıra onada gelicek herhalde kızlar valla karar aldım içimde tutmıcam artık

allah kabul etsin canım ... inşallah bende en yakın zamanda okumaya başlarım ... rabbim ellerimizi boş çevirmez hayırlısıyla verir inşallah....

zemuszemuskimseler yok galiba bebing cim atma kız içine adamın birinin komşusuna borcu varmış nasıl ödeyecem diye kara kara düşünmüş bakmış olacak gibi degil açmış camı komşu diye bagırmış komşusu çıkmış cama hani benim sana borcum vardıya ben onu yarın ödeyemeyecem var bundan sonra sen düşün demiş sende öyle yap varsın karşındaki insanlar düşünsün benim gibi dobra ol bazen işe yarıyor ama bazennnnnnnn

tutma şekerim içindekileri özgür bırak salıver gitsinnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…