kızmaktada kırılmaktada haklısın işte bak kimsenin ahı kimsede kalmıyor tamam sen hiç umursamadın belki ama annen ah etmiş olabilir... öyle insanlardan yararda gelmezdi zaten... herkes hak ettiğini buluyor sonuçta bak ne mutlu ki sana çok cici bir eşin ve mutlu bir evliliğin var ... birde onlara bak nelere kulp buldular şimdi aynı durumdalar tamam üzücü ama etme bulma dünyası işte kimse kusura bakmasın... üzülüyoruz tabi yinede sonuçta kızdansa daha kötü rabbim o kız hatrına bari versin ne diyeyim....denizim en iyisini yapmışsın ne gerek var herkese söylemeye dediğin gibi elalem saklıyor biz ise yarık davul gibi ortadayız ya.... ne yaparsak yapalım milletin haberi var ne gerek varsa... susarak en doğrusunu yapmışsın bravo valla ben bile yapamazdım belkide ....[/QUOTE
canım o samimiyeti hissetsem söylerim ama ilk yaşananlardan dolayı kızgınım..
biraz sosyetikler ist.da yaşarlar mesafeli ler her zaman gidilip gelinmez..
ameliyattan önce anneme senin kızı alacağız demişler evin bir oğlu yüksek mühendis neyse yıllardır da görmüyoruz ama abi diyoruz sonuçta..
annem dedi ki ist.dan seni göremeye gelecekler bende manyadınız herhalde dedim asla olmaz üniversitedeyim o zaman neyse benim evde olduğum vakit geliyorlar ben abi diyorum tabi..akraba sonuçta ne saçmalık ayrıca o zaman sevgilim vardı:)))
ameliyat oluyorum o zamana kadar anneme yalakalık yapanlar bunu duyunca dönüyorlar ve sonra da evlendi zaten sanki koşan vardı da ..annem çok kızdı sırf bu ameliyatı olduğun ve çocuk olmayacak korkusuna döndüler dedi bende çok da mıçımda dedim..ilahi adalet şimdi hem gelinden memnun değiller hemde çocuk olmuyor..yinede üzüldüm ama o zaman çok içim acımıştı ve belki daha önce bahsetmişimdir belki değil kesin eski arkadaşlar bilir bu psikolojiyi uzun süre atamadım birini sevsem evlenmeye kalksam bunu duyunca beni bırakır mı diye işte hep onların bu tavrından dolayı girdim o psikolojiye..ama kısmet herşey zamanı gelince olacak belki de olmayacak ama hayırlısı..
amin canım...
kıyamam canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz..
sağol tatlım bende valla çok alıştım sizlere
sizlere ii sohbetler inşş gelince bir hamile haberi alırım birinizden:)
Allaha emanet olun
cnm 8.50 biniyoruz trene en geç 2.5 orda oluyoruz rötarlı giderse dahada geç oluyor işte 5 saati buluyor
hemde bütün hızıyla:))))))))
o kadar sıcakmışş oralar ayy şimdi orda olmalı ben kışı sevmiyorum cnm soğuktan nefret ediyorum izmir güseldi valla çok özlüyorum oraları orada iidir şimdi havalar burdada biraz düzeldi işte:)) ama memlekette baya güzelmiş valla çok sıkıldık cnm değişiklik olucak bizede aslında ben pek gitme taraftarı değilim ama eşime kıyamadım o çok istedi
kızmaktada kırılmaktada haklısın işte bak kimsenin ahı kimsede kalmıyor tamam sen hiç umursamadın belki ama annen ah etmiş olabilir... öyle insanlardan yararda gelmezdi zaten... herkes hak ettiğini buluyor sonuçta bak ne mutlu ki sana çok cici bir eşin ve mutlu bir evliliğin var ... birde onlara bak nelere kulp buldular şimdi aynı durumdalar tamam üzücü ama etme bulma dünyası işte kimse kusura bakmasın... üzülüyoruz tabi yinede sonuçta kızdansa daha kötü rabbim o kız hatrına bari versin ne diyeyim....
amin canım inşallah isteyen herkese versin kimseye aratmasın..:Saruboceq:
bebişim yok akşamların da tadı yok
yaptırın artık pc ye de özledik beyaw..
öözleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm
gaaaaaaaaaaaamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız yok valla bayram etkinliği falan yoktu:)))))))))))))))))))))
yorgunum yaa bugün tuvalete gitmeye bile üşeniyorum
gamze iyi yolculuklar canım çabucak gidin gelin inşallah
çalışıyorum mavimmm malesef bende çok yorgunum valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?