Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HABERLER » Güncel

Amerikan Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, bir klinik çalışmaya katılmak için kısırlık tanısı konmuş çiftler arıyor.

Amerikan Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, bir klinik çalışmaya katılmak için kısırlık tanısı konmuş çiftler arıyor.
Amerikan Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, bir klinik çalışmaya katılmak için kısırlık tanısı konmuş çiftler arıyor. Bu çalışmanın amacı, tüp bebek işlemi için yumurtalıkların uyarılmasında yaygın olarak kullanılan 2 farklı hormon preparatının etkisinin karşılaştırılmasıdır.

Uygun hastalar aşağıdaki özellikleri taşımalıdır;
- 21 – 34 yaşları arasında olmak
- Fizik ve ruh sağlığı iyi durumda olmak
- Vücut Kitle ındeksinin (BMI - yetişkin bir insanın kilosunun boyuna göre normal olup olmadığını gösteren bir parametredir) 18-25 kg/m2 aralığında olması
- Düzenli adet görüyor olmak
- En azından 1 yıldır kısır olmak (yumurtlamamaya bağlı kısırlık, endometriosis, şiddetli erkek kısırlığı kabul edilmemektedir)
- Tek embriyo transferi yapılmasına gönüllü olmayı kabul etmek
- Daha önce 2’den fazla Tüp Bebek denemesi yapmamış olmak

Eğer çalışmaya kaydolursanız, tüp bebek tedavisi ve değerlendirmeleriniz ücretsiz olarak yapılacaktır. Çalışma katılımınız, hormon preparatlarına yanıtınızın değerlendirilmesi için kliniğe sık sık ziyaret gerçekleştirmenizi gerektirecektir.

Çalışma hakkında daha fazla bilgi öğrenmek için, lütfen iletişime geçin.

Koordinatör: Seval Çalışkan +90 212 311 20 00 / 0.533.4131331
Seval@amerikanhastanesi.com.tr

kızlar moralim bozuldu çocuğu olmadığı için bir astsubay intihar etmiş ve ölmüş..
allahım o bunalımlara sokma bizi yarabbim..

tuanayım paylaşımın için çok sağol bir yerde okudum bunu kobay olarak kullanılacaksınız sakın denemeyin diyordu birisi..

iyiyim şekerim nasıl olsun oda iyi,büyümeye çalışıyor.sen nasılsın?kayınvalden ameliyat olmuş.geçmiş olsun.sen iştemisin?

ben erken kalktım bugün,yürüyüşe gittim,biraz yürüdüm sahilde,açıldım.kahvaltımı yaptım,şimdi düşünüyorum akşama ne pişirsem diye..sanırım özlemin dünkü menüsünü çalıcamsen eskişehirdesin dimi?

geldim kızlar ama yetişemedim sanırım size.napıyım ya yine bi dünya sokak işim vardı sabahın köründen beri.
anca hallettim kahvaltı bile yapamadım.

semracım ne guzel bogaz havası iyi gelmiştir size.mis gibi.ay sanki ordaymısım gibi oldu.

kobay olarak filan düşünmeyin bence.amerikan hastanesi türkiyenin en iyi hastanelerinden biri.çok ileri teknolojiye sahipler.

var mısınız yok musunuz.....
nursim sen regl olmayı mı bekliyorsun simdi ben yine unuttum....

denizim üzülme sen güçlü olmak lazım kader demek lazım önce.belki baska dertleri varmıstır adamın.

tuanayım valla calısamadık ya.kesildi o akıntı zaten bugun yok

bebingcim adetin 21 günü lucrine başlıycam bugün 10 günüm onu bekliyorum adetin 2 yada 3. günü gonalf e başlıycam...

tamam simdi anladım canım 20 gun sonra filan yapılacak yumurta toplamam işlemin herhalde ay sen bari güldür yüzümüzü canım ya

Kızlar günaydınlar hepinize.Bence bu çalışmayı bir düşünün.Kobay olarak kullanılacağınızı zannetmiyorum.Sadece karşılaştırılmalı bir çalışma yapılacak o kadar.Amerikan Hastanesi bu boru değil,etik dışı bir şey yapacaklarını zannetmiyorum...

Bebing,demek çalışamadın.Ya halimize bak,çalışmak gibi görüyoruz,işte mantık bu olursa,bizim bu durumumuz çok normal.Ama yapacak birşey yok.Mekanikleşiyor herşey.

tuanayım valla öyle oluyor naparsın elden gelen yok rutin iş sanki.
mesir macunu alacam ben.
sana katılıyorum amerikan hastanesi konusun da ist da yasasam düşünürdüm ben sürekli kontrole gitmek gerekiyormus baksana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…