canım benim sol yumurtalıkta kist vardıbide karın boşluğumdaki sıvının miktarı fazlaydı hem ona bakıldı kist alındı tüplere bakıldı bide sol yumurtalıkta yapışıklık varmış çok az orayı açmışlar....
denizim evdeyim canım kayınvalidem ameliyat oldu bugün yoğun bakımda şimdi biraz evvel yanından geldim 5 dak girebildim yanına çok ağrısı vardı kendim geldim aklıma....gecen sene temmuzda ameliyat olmuştum bende....
burpum yemin ederim bayıldım yazdılklarına beni çok güldürdün allah ta seni güldürecek...
özlemcim inşş o cicileri giydirmeyi Allah sanada nasip eder bendede vardı cnm elbise örmüştüm yelek ördüm ayakkabı almıştım onları bu gitmemde memelekete götürdüm ii saymazlarmış dediler bende gnderdim eğer olursa annem getirecek 2 tanıdığım vardı onlarda ne zaman o bebek elbiselerini dışarı çıkardılar coçukları oldu batıl inanç olabilir ama rahatladım ben biraz çünkü en ufak birşeyde onları görünce ağlıyordum
inşş öyledir cnm hemen alalım o duraktan onları yeter orda bekledikleri:)))
hoşgeldin gamze nerelerdesin bakim neler yaptın bugün?
inşş cnm tüpe gerek kalmadan bebişiniz gelir
ama çok şükür patoloji temiz çıktı sonra aşılama yapıldı ama tutmadı malesef...
olur canım ya bizde unutuyoruz sonuçta ... kafa mı kaldı bizde((
sağol canım tatil iyi geldi...
evet olsa iyi olur bencede... bazen bize bile söylemeye çekiniyorlar...
hadi güzel haberlerle dön inşallahhhhhh
sorma cnm sadece kullandığım ilaçları unutmuyoruz bu dert beni bitirdi valla(
inşallah canım ya tez zamanda verir rabbim... bende tıkıştırdım görmeyeceğim bir yere kime vereyim ki(( annemde üzülür böyle bir durumda.....
alalım değil mi:)))) yaramazlar kaçıyor işte....
inşallah canım ya isteyen herkese versin allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?