Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun canım ya allah bir daha yaşatmasın...

cnm geçmiş olsun inşş kendine gelir Allah şifasını versin

inşallah canım ya tez zamanda verir rabbim... bende tıkıştırdım görmeyeceğim bir yere kime vereyim ki(( annemde üzülür böyle bir durumda.....

hoşgeldin gamze nerelerdesin bakim neler yaptın bugün?

hb cnm benim benim işler kötü valla taşınıyoruz bu gün ev baktık cnm yarın yine bakıcağız o yüzden bütün gün ev aradık sonunda bulduk sıfır ev bakalım anlaşırsak taşınacağız biizm bu ev satılmış başkasına haberimiz yok bizde kızdık ev sahibine insan bir syler dimi cnm ev sahibi dur diyor ama buda 50tl yükseltti birden bizde çıkmaya karar verdik hem güneşte görmüyor bizede çok büyük cnm çok işim var valla 2 haftaya taşınırız
siz ne yapıyorsunuz nasılsınız yine kaynatmışınız bi güzel şekerler:))

teşekkürler kızlar inş kavuşur sağlığına çok ağrı çekiyodu inş son ağrısı olur ameliyat sonrası ağrıları ...

gamze kolay gelsin valla zor iş taşınmak allah şükür evlendik babamın evine girdik
allahtan yok öyle derdimiz ..inşallah 3-5 sene daha kalırızda taşınmayız..
sana çok çok kolay gelsin
yeni ev sahibide niye öyle yapmış aynı fiyata otuırsaydınız
ev borcu ödüyoruz demiştin ya bende kendi evinizdesiniz sanmıştım..memlekette mi aldınız evi..

inşallah canım ya tez zamanda verir rabbim... bende tıkıştırdım görmeyeceğim bir yere kime vereyim ki(( annemde üzülür böyle bir durumda.....

benim annemde üzülüyor ama ne yapsın kadın kendi üzüntüsüne katlandı benim üzülmemden ama sende gnder kayınvalidene ver cnm yine sen bilirsinde

şimdi de bebişim şok olacak:))
çalışma yapıyordur şimdi:))
dün benimki diyor bu 2 kavanozu yiyeceğim ama gelince acısı çıkar diye.
kızlar size birşey soracağım iğneli aşılama da ilişki serbest mi?yoksa tüp gibi yasak mı?
kimi doktor serbest diyormuş kimisi yasak..

gamzecm kırmızlar gelmiş(
napalım ümitler önümüzdeki aya kaldı:)
şimdilik ben kaçtım gelirim yine

inşallah canım ya isteyen herkese versin allahım..

ben inanıyorum denizcim elbet birgün olucak Rabbimiz vericek bizlere hayırlı evlat sadece tedavi olduğum zaman eğer olumsuz sonuç olursa o zaman umudumu yitiriyorum ama içimden bir his elbet bir gün olucak diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…