Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim ilk aşılamamda aşılama günü değil bi sonraki gün ilişki dedi 2. aşılamamdada o gece ilşiki dedi yani değişiyor ilşki mutlaka oluyor yasak değil yani şansı artırsın diye öneriyorlar...

gamzecim kolay gelsin çok zor ev taşımak temizliğide yeni yapmıştın..

eevet cnm ne yapıyım adam 300 den 350 yükseltiyor evi sendeyede 400 olucak düşünsene karşıdaki evide kardeşi almış oda 400 kira istiyor bide burası çarşı gibi değil yeni yeni binalar var çok istiyorlar bizde kızldık valla çıkacağız temizliğide benden sonra gelen bana bol bol dua etsin evi temizlemiş die:)) ne yapıyım

sağol cnm çok zor ev taşımak valla ne güzel siz rahatsınız inşş 3-5 senede kalırsınız orda
evet ev sahibi çok artırdı birden kredi çekmişte onun borcunu buranın kirasıyla birazda kendi ekliyormuş öyle dedi banane almasaydın madem öyle bende çıkıyorum ne yapıcaksın sen banamı güvendin
dedik bizde ev aldık die ama anlamıyor 10 tl düşüyor sadece düşün oda benden olsun diyor 10 tlye ona tenezl bile etmem 300 dü ev 350 istedi valla bir kere sinir olduk biz ona şimdiki evde öyle ama güneş görüyor küçük temiz ev kirayıda düşültücek adam sen nasıl istersen o kadar kirayı artıracam senede dedi şimdiki adam çok ii bir ev sahibi
evet cnm memleketten aldık seneye yazın bitityor ev tam çok var daha

gamze burpcumun face var sende değil mi orda bir konuda konuştuk adamın adı ömür coşkun muydu
senin o doktorun adı neysi..

cnm benim ömer coşkun bak ben baktım sitesindeki ilaçlara formula 21 formen formula21 women ilaçları var onu yazsın baksın tanıdığa erkek olanını gndermiş memlekette bir çok kişi almış kullanıyormuş tanıdığım öyle dedi

cnm bneim aşılamada benim doktorum 2 gün ara dedin gün aşırı ilişki dedi her doktor farklı şeyler diyor valla anlamadım
inşş cnm acısının sonuunda tatlıyla çıkarırsınız bebişiniz gelir:))))

bende çıkıyorum herkez gitmiş öptüm sizleri ii geceelr tatlı rüyalar yarın ben sonuçlarımı yazarım sizlere kızlar inşş iidr

bizimki serbestti de ne oldu sanki:))) eee tabi o kadar enerji harcamak lazım tabi:kedi:

bi alay sohbet edilmiş ben kacırmısım demkki uykum kacıcak bu gece sabah ilk işim okumak olacak sekerler...

canım bugun kontrolu vardı ablamın cok sukur yolunda gidiyor midesi kötü sadece pek yiyemiyor mus kokulara karsı hassas.10 haftalık oldu valla 2 hafta sonra cinsiyeti bellli olacak inş.

valla dayanamadım okudum kızlar herkes uyumus.
nursim gecmiş olsun ne ameliyatı oldu kayınvaliden...
calışma yapmadık denizcim ama pekmezlerin sonu nu sen düşün artık özlemiş de olucak katmerli yani :)
ne yazıcagımı unuttum valla

gamze tasınmak zordur allah kolaylık versin canım
neyse gerisi yarına kalsın
geriye döner bakarım
burpum guzel olmus yazdıkların

Uykucu bebing,demek çalışma yapmadınız ha!!!Üşendiniz mi kuzucuğum,bak olmadı şimdi,tüh tüh tüh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…