Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

neden korkunç stresli bir gün geçiriyorsun,hayırdır canım noldu?

perşembe hem küçükyalı hemde erenköy pazarı var.ama ben erenköy pazarına gidiyorum,küçükyalıya daha yakınım ama güzel değil bende erenköy pazarına gidiyorum.yaz geldi valla.ben önceden bostancı pazarı kapanmadan önce hep ordan giyinirdim ama kapanınca erenköye kaydık.bu dediğim pazarlarda en ünlü markaların mallarını satan tezgahlar var oralara gidiyorum.

semra neler aldın bakalım.bende eskiden perşembeleri akmerkez pazarı olurdu oraya giderdim süper olurdu ist da pazarlar sahane valla

nursimcim bulamadık daha.burdan konusmuyoruz ya bu konuyu ondan bilememişssindir.

bugun öyle bir dost kazıgı yedim ki size anlatamam
insan en yakınından hiç beklemiyor böyle seyleri.
korkunctu böyle hayatta at gözlüklerinin dısından dunyaya bakamamıs
ot gelmiş mok bile olamamış insanlarla muhatap oldugum için öyle kızıyorum ki kendime hata yapmısım buraya dönmekle.
bugun bir kere daha ögrendim arkadasla eşle dostla akrabayla iş yapılamayacagını.
yapılmaması gerektiğini.

eee daha neler öğrenicez bakalım su hayatta........
keşke erkek olsaydım agzını burnunu kırsaydım.

geçen hafta 2 tane gömlek almıştım,tam olmuştu ama 2 ay daha giyemem diye onları değiştirip birer beden büyüklerini aldım.ilerde zayıfladıiğımdada giyerim nasıl olsa gömlek bolda giyiliyor.
ben zaten hamileliğim boyunca tayt tunik giyindim,şimdide yazlık bişeyler gelmiş 3 tane değişik tunik aldım.normalde ben onları elbise niyetine giyiyordum şimdi tunik oldu:-önümüzdeki sene yine elbise olarak giyerim dedim.öyle işte bikaç ufak tefek aldım.1-2 aydır araba kullanmıyordum,bugün arabayla gittim,kocişimin haberi yok:-::::::)napiim istanbulda minübüsler berbat,taksicilerde çok zıplatıo.
ya bebingim insan en yakınından yiyor kazık hep,biz o yüzden yanımıza hiç yakınlarımızı alıp çalıştırmayız,eşimin iş yerinde adama ihtiyacı oluyo,amcasının çocukları var,onları bile yaklaştırmaz,eş-dost-akraba yiyip içip gezmek için,daha ötesi olmaz.ne oldu ki?özel mi?merak ettimde.

yok canım ya konu okuyordum,yaaa offfffffff ağdacıya gitmem lazım.
nefret ediyorum ağdadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

hehe tuzlu yiyende hipnemi douruyor

ay burpcum çok alemsin bu sözüne ve kadrolarına bayıldım çok güldürdün beni nerden de buluyorsun böyle şeyleri Allah da seni güldürsün

öyle mi bende üniversitein ilk yılını manisada okudum sonra bursaya yatay geçiş yaptım.. şimdi bir arkadaşım orada turgutlu'da evli...

kızlar benim ailem de turgutlu da oturuyor biraz daha konuşsak akraba çıkıcaz herhalde
denizcim sen niye turgutlu da kaldın tek başına orda mı okudun yoksa dediğin gibi motorlular çok fena orda seninle tanışıyormuyuz acaba bak merak ettim ayrıca canım adana arabayla 2,5 saat de uçak günleri saati uymadı pek bana otobüsle gelir bütün gün uyurum artık

nursimcim kavinvaliden ameliyat olmuş geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşir

kızlar birara liste yapalım muhabbeti vardı kim ne tedavi oluyor bilgileri yazsak burp un da kadrolarını eklesek güzel bir liste yapsak ben de unutuyorum bazen kim aşılama kim tüp bebek yapacaktı diye

teşekkür ederim nbnh cım ameliyatı ii geçti ama hala ağrısı var yarın çıkıcak inş işe git hastaneye git çok yorucu oldu allahtan eltim geldi o kalıyo yanında bende sürekli gidip geliyorum...

geçmiş olsun nursim benim kaynanam da ameliyat olacak eşim doktor arıyo harıl harıl önümüzdeki hafta giderler ankara ya üniv.hastanesi olması lazımmış
ama ben gidemem okulum var çünkü:))))

listeyi ben diyodum da valla bi toparlayamadım grip ten bi iyileşiym yapıcam inşallah yardımlarınızla:))))

bebingim sıkma canını deneme yanılmayla öğreniyoruz dene yanıl dene yanıl
aynı bebek çalışmaları gibi

kimsecikler yok özlem okuldan yeni gelir...denizim anneye yemeğe kaçtı galiba...burpum iştedir... gamzecim sanırım eşya topluyordur... mavicim sen sanırım iileşemedin henüz yatıyosun sanırım semram pazardan geldi yoruldu...bebingim çok stresli....tuanayım çok yoğundur....kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın kafam şişti bugün....

sağol mavicim memlekette laporoskopiyle ameliyat yokmuş açık ameliyatıda teh görmüşletr buraya geldi o yüzden..

özlem nerdesin...
denizde yok
burp de yok..
agla agla saatlerdir içim sisti...
kızda izinliydi bugun dükkanda mahvoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…